Dior’un Günlüğü #21
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Dior’un Günlüğü #21
Arkadaşlarımı ve kız arkadaşlarımı aradım, 4 arkadaş ve 3 kız arkadaşım vardı. Oturup nargile içiyoruz ve içiyoruz. Özel bir evde yürüdük ve bahçedeki çardakta oturduk. Daha fazla atıştırmalık almak için eve gittim, mutfağa gittim ve arkamdan bir arkadaşım geldi. Beni rahatsız etmeye ve eteğini kaldırmaya başladı. Aktif olarak külotuma girmeye başladı. Zaten iyice sarhoştuk, pek net düşünemiyordum. Penisini çıkardı ve kabaca önüne çömeldi. Penisini testislerinden tuttum ve yüzüne bakarak dilimi penisinin gövdesi boyunca gezdirdim. Çılgınca heyecanlandım, kırmızı kafayı dudaklarıma götürdüm, dudaklarımı şapırdatarak aktif olarak penisi emmeye başladım. Şehvetli ağzım erkeğimi hızla orgazma getirdi ve erkek nektarını ağzıma döktü. Kısa bir süre sonra kendi yollarına gitmeye karar verdiklerinde iki arkadaşım kalıp viskilerini bitirip ayrılacaklarını söyledi. Üçümüz eve gittik ve akşama viski içerek, ben de şarap içerek devam ettik. Bana ne oldu bilmiyorum, şarabıma bir şey mi koydular, ama çılgınca heyecanlanmaya başladım ve bir noktada adamlardan biriyle derinden öpüşmeye başladım, sonra ikincisi de aramıza katıldı. da öpüşmeye başladı. Ben oğlanları öperken onlar beni soydular ve elleriyle deliklerimi araştırdılar. Oğlanları iterek yuvarlak kıçımı oynattım ve yatak odasına gittim. O anda tek istediğim sert bir penisti. Erkekler yatak odasına girdiğinde ben zaten köpek pozisyonunda duruyor, belimi büküyor ve kıçımı yukarı kaldırıyordum. Çocuklar hemen soyundular, içlerinden biri arkalarına oturdu. Penisin ıslak başı amımın tomurcuğuna dokundu ve bir saniye içinde sert penis ıslak deliğimin yapraklarını itmeye başladı. Amımı daha da sertçe bastıran sıcak penis tüm yol boyunca içime girdi. Gözlerimi kapatarak yatak odası boyunca inledim ama sert ve lezzetli bir aletle hemen ağzımı kapattılar. Şaşkındım, bir yandan bu kadar yüksek bir duygudan dolayı kendimi iyi hissediyordum, bir yandan da çok utanıyordum. Erkekler beni sabahın 5’ine kadar bütün deliklerimden siktiler. Sabah onları tamamen çıplak bir şekilde taksiye kadar götürdüm. Gülümseyerek gerindim, tatmin oldum ve memnun oldum, kıçımı sallayarak eve girdim.
- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 5):
- Christmas_Christmas, Didudo, Ahah, Seks tavuğu, Neşeli Roger
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Ynt: Dior Günlüğü #21
Lanet olsun, tüm hikayelerde aynı kelimeler var. En azından onları başkaları için değiştirebilirsin. Erkekler, kedi, nektar, kızıl kafa. Dürüst olmak gerekirse okumak zaten sıkıcı(
- These users thanked the author Eugene123 for the post:
- Christina Dior
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Ynt: Dior Günlüğü #21
Önemli olan memnun kalmamdı!
- These users thanked the author Ahah for the post:
- Christina Dior