Anne hakkında fantezi
-
Автор темыMaxik90
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
Anne hakkında fantezi
Fantazim şöyle (ilişkimize böyle başlamak isterim): Annem odama geliyor (kısa ipek bir elbiseyle), sessizce yatağımın kenarına oturuyor, ben de onun yanına sokuluyorum. Uzun süre birbirimizin gözlerinin içine bakarak oturuyoruz (ikisi de sessiz), şu anda kafamda milyonlarca düşünce var (beni istiyor, kabul ediyor, hazır, hayır, bu düşünceyi unuttuğumu kontrol ediyor hayır, hâlâ beni istiyor ama belki de sadece bana iyi geceler dilemek için gelmiştir), korktum ve utandım ama kararımı verdim. Dudaklarımla dudaklarına dokundum ve o anda bu sessizlik benim için o kadar “gürültülü” hale geldi ki, ya arzudan ya da korkudan parmaklarımı saçlarına batırdım, başını benimkine daha da sıkı bastırdım. Ve o anda dilini boğazımda hissettim (ne kadar sıcak ve hassastı), yardım edemedim ama cevap verdim. Ve böylece dillerimiz tüm hayatımın en tutkulu öpücüklerinde iç içe geçiyor. Daha fazlasını istedim ama korktum ve sonra annem sanki arzumu anlamış gibi yatağa uzandı, bornozunu açtı (çıkarmıyor, sadece sırt üstü yatıp açıyor), sonra çekiyor ona doğru beni tekrar öpüyor ve ben zaten onun içindeyim. Benim fantezimde (ilk seferimiz hakkında) yüksek sesli inlemeler yok, oral seks yok, oral seks yok, sinematik okşamalar yok. Kollarını geriye atıp yatağın başlığını tutuyor ve sessizce inliyor, fısıltıyla denebilir, ya bana ne kadar memnun olduğunu göstermekten korkuyor, ya da komşular duymasın diye, ama önemli değil . Şu anda uzun zamandır hayalini kurduğum en sevdiğim kadın evde. Ve o benim, annem.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Annemle ilgili fantazilerim
31 çekerken nasıl olduğunu fark etmiyorsun annem, ev kıyafeti taytıyla ve sağ elinde oklavayla odaya giriyor. "Lanet ananist" sözleriyle nişan alıyor ve kapsülünüzle oynamaya devam ettiğiniz elinize önleyici bir saldırı yapıyor.
Bu, annemle ilgili her türlü saçmalığı aklınızdan uzak tutmak için :)
Uyanıyorsun ve yoğun bir şekilde mastürbasyon yapıyorsun :)Maksik90: ↑07 Jun 2023, 16:32 .......Benim fantezimde (ilk seferimiz hakkında) yüksek sesli inlemeler yok, oral seks yok, oral seks yok, sinematik okşamalar yok. Kollarını geriye atıp yatağın başlığını tutuyor ve sessizce inliyor, fısıltıyla denebilir, ya bana ne kadar memnun olduğunu göstermekten korkuyor, ya da komşular duymasın diye, ama önemli değil . Şu anda uzun zamandır hayalini kurduğum en sevdiğim kadın evde. Ve o benim annem.
31 çekerken nasıl olduğunu fark etmiyorsun annem, ev kıyafeti taytıyla ve sağ elinde oklavayla odaya giriyor. "Lanet ananist" sözleriyle nişan alıyor ve kapsülünüzle oynamaya devam ettiğiniz elinize önleyici bir saldırı yapıyor.
Bu, annemle ilgili her türlü saçmalığı aklınızdan uzak tutmak için :)
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 5):
- Maxik90, Manfred, clng2, sptlh, Kırk beşinci
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 11 months
Peki neden bu kadar çabuk?) Ensest konusu son zamanlarda forumda geliştirilmiyor
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 2):
- Maxik90, Maxim......
-
Автор темыMaxik90
- Penetrasyon
Sonra mutfağa gider, bir bardağa doldurur Çay içtikten sonra bu içeceğin sinirlerini yatıştırmayacağını anlar, kendisine uzun zaman önce verilen konyağı dolaptan çıkarır, bir bardağa doldurur ve olanları düşünür ( sonuçta kafasında o kadar çok düşünce var ki), kendini nasıl daha iyi hissettiğini bile fark etmedi (boş konyak şişesi de dahil), oğlumu tekrar ziyaret etmeye karar verdim. Oklavayı mutfakta bırakarak, (Andrei Lukashov’un çok sevdiği) taytını çıkarmak ve (oğlunun beğeneceğini düşündüğü) güzel iç çamaşırlarını giymek için yatak odasına gitti. Ve böylece kapısını çalıyor, düşünceleri karışıyor, ne olacağını anlamıyor ya da anlamak istemiyor ama artık hayatı “öncesi” ve “sonrası” olarak ikiye bölünecek. Ancak İmparatoriçe olup olmadığını umursamıyor ve asıl arzusu genç prensinin Kraliçesini ele geçirmesidir.Annem ev yapımı tayt giymiş ve sağ elinde oklavayla içeri giriyor. "Lanet ananist" sözleriyle nişan alıyor ve sizin kapsülünüzle oynamaya devam ettiğiniz elinize önleyici bir saldırı yapıyor.
- These users thanked the author Maxik90 for the post (total 2):
- Andrey Lukashov, Alex_Tash
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
Her şey çok güzel ve şefkatle anlatılıyor, hayalinizin gerçekleşmesini diliyorum.
- These users thanked the author Katia for the post (total 3):
- Maxim......, sptlh, Kostiai72
-
Автор темыMaxik90
- Penetrasyon
Annem beni hayatım boyunca tek başına büyüttü, ondan başka sevgi görmedim. Ve işte buradayım, 25, annem 52 yaşında, güzel bir kadın, kendine bakıyor (manikür, pedikür, kuaför), ama kişisel hayatım yok, yakınlarda erkek yok. Ve sonra bir gün onun için bu adam olabileceğimi ama bunu ona nasıl anlatacağımı fark ettim. Küçük bir çocukken annenin seni sevdiğimi ve senin erkeğin olmak istediğimi söylemesi bir şeydir ve senin kafanı okşayıp ben de seni seviyorum dostum demesi başka bir şeydir. ve sen de ona aynı şeyi söylüyorsun, ama aynı zamanda gerçekten onun erkeği olmak istiyorsun, onu bir kadın olarak istiyorsun, çünkü bir kadının bir erkeğe ihtiyacı olduğunu anlıyorsun ve sen onu terk etmeyecek en iyi adaysın. ihanet etmeyeceğim ve en önemlisi seni sevmekten vazgeçmeyeceğim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 11 months
Ahlak ilkeleri olmasaydı o zaman bu her iki taraf için de mükemmel bir çözüm olacaktır. Bir annenin gerçekten kişisel bir hayatı olmadığı halde hala aktif bir yaşta olduğunda bu bir şanstır. Asıl soru, onunla olan ilişkiyi şok etmeden veya bozmadan bunu nasıl dile getireceğimizdir.Maksik90: ↑07 Jun 2023, 19:03 Ve 25 yaşındayken ona da aynı şeyi söylediğinizde durum tamamen farklıdır ama aynı zamanda onun erkeği olmayı gerçekten istersiniz, onu bir kadın olarak istersiniz çünkü bir kadının bir erkeğe ihtiyacı olduğunu anlarsınız ve siz terk etmeyecek veya ihanet etmeyecek en iyi adaydır ve en önemlisi sevmekten vazgeçmeyecektir
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 2):
- Maxik90, Alex_Tash
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Böyle insanlara saygı duyuyorum
Yazarın Konu romantik :)Maksik90: ↑07 Jun 2023, 17:35 Sonra mutfağa gider, bir fincan çay koyar, bu içeceğin sinirlerini yatıştırmayacağını anlar, kendisine uzun zaman önce verilen konyağı çıkarır, bir bardağa döker ve ne yapacağını düşünür. ne olduysa (sonuçta kafasında o kadar çok düşünce var ki) kendini nasıl daha iyi hissettiğini bile fark etmedi (tıpkı boş konyak şişesi gibi) ve oğlunu tekrar ziyaret etmeye karar verdi. Oklavayı mutfakta bırakarak, (Andrei Lukashov’un çok sevdiği) taytını çıkarmak ve (oğlunun beğeneceğini düşündüğü) güzel iç çamaşırlarını giymek için yatak odasına gitti. Ve böylece kapısını çalıyor, düşünceleri karışıyor, ne olacağını anlamıyor ya da anlamak istemiyor ama artık hayatı “öncesi” ve “sonrası” olarak ikiye bölünecek. Ancak İmparatoriçe olup olmadığını umursamıyor ve asıl arzusu genç prensinin Kraliçesini ele geçirmesidir
Böyle insanlara saygı duyuyorum
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Maxik90
-
Автор темыMaxik90
- Penetrasyon
Sabah uyandığımda mutfaktan sesler geldiğini duydum, yalan söylemeyeceğim, gecemi masal haline getiren bu kadını çok net hatırladım. Yatağın yanında el yordamıyla külotumu aradım, bu yüzden onlara doğru koştum ve mutfağa koştum. Harika bir önlükle (yaklaşık 10 yıllık sıradan bir önlük) ocağın yanında duruyordu, kendimi ona bastırdım, penisim ayaktaydı ama yanlış bir şey yapmaktan korkuyordum. Arkasını dönüp bana gülümseyerek günaydın oğlum. Sonra bana bakınca güldü, durdum, gülüşünü anlamadım. “Annenin külotunu beğendiğini görüyorum” dedi. Ve sonra farkettim ki, sabah arzumun kargaşasında annemin külotunu çektim. Akıllı olmadığımı söylemek pek bir şey ifade etmezdi ama anneme hak vereceğim, zaten neredeyse üzgün olan arkadaşımı aldı. Birkaç dakika önce ona günaydın demek için hazırdı) elini hafifçe okşadı, "bunlar benim en sevdiğim külotlar" dedi ve aşağı inip (güzel ama artık ihtiyaç duyulmayan bir paçavra parçası) kenara itti ağzına aldı. Hissettiğim kelimelerle anlatılamayacak kadar büyük bir duygu patlamasıydı. Bunu nasıl yapıyor, nerede öğretildi (şaka), genel olarak yaklaşık üç dakikamı aldı, bir volkan gibi ağzına patladım. Ve şakacım (tüm spermimi yuttuktan sonra) bana ne dedi bilirsin: Külotum sana yakışıyor ama benim, çıkar onları.
5 saat 33 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Ve onu kendinize nasıl bastırmak istiyorsanız, sevdiğiniz kadının aromasını hissedin. dudakları dudaklarına ve artık dillerimiz iç içe geçmiş durumda. Ve eller ve eller özgürlüğe sahip, vücudunuzun bir milimetresini bile kaçırmaktan korkarak sizi okşuyorlar. Sen ne güzel bir annesin. Seni seviyorum, SENİ İSTİYORUM.
5 saat 33 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Ve onu kendinize nasıl bastırmak istiyorsanız, sevdiğiniz kadının aromasını hissedin. dudakları dudaklarına ve artık dillerimiz iç içe geçmiş durumda. Ve eller ve eller özgürlüğe sahip, vücudunuzun bir milimetresini bile kaçırmaktan korkarak sizi okşuyorlar. Sen ne güzel bir annesin. Seni seviyorum, SENİ İSTİYORUM.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 4 years 9 months
Gerçekten Nemirovich-Danchenko gibi hissetmek istiyorsunuz ama bunu okuduğunuzda nedense kendinizi Stanislavsky gibi hissediyorsunuz. Görünüşe göre yaşlılık.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 366 Replies
- 40427 Views
-
Last post by Djon.Beyaz
-
- 16 Replies