Ne tür kızları seçeceksin (anket)
-
Автор темыÜstü kendinize saklayın
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Ne tür kızları seçeceksin (anket)
Yorumlara şunu yazabilirsiniz: neden?
Üçüncü düğmeyle sahtelerden oy vermelerini istiyorum.
En az 5-10 kadın oy verirse zaten iyidir.
https://i.postimg.cc/ZYW4Hrh5/16838811755100.png
Üçüncü düğmeyle sahtelerden oy vermelerini istiyorum.
En az 5-10 kadın oy verirse zaten iyidir.
https://i.postimg.cc/ZYW4Hrh5/16838811755100.png
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
- Registered for: 2 years 1 month
Re: Ne tür kızları seçersiniz (anket)
Elbette seçenekleri sundum, buna “seçim, seçim yok” deniyor
- These users thanked the author Gloria777 for the post (total 3):
- İsveç125, Sibiryak89, Lisa24
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ortadaki

- These users thanked the author İsveç125 for the post (total 4):
- Arianna, alex503311, Lisa24, Anna_end
-
Автор темыÜstü kendinize saklayın
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 9 months
Açıklık. Sağda omuzlar geniş ve penis ihtiyacınız olan şey. Hala izlemeye hazırdım ama ne seçeceğim, tüm parametrelere göre seçeceğim....
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Sibiryak89, Slogancı
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Solda gerçekten üzücü bir şey var. Kadın vücut tipi, kalçalar omuzlardan daha geniştir. Tamamen seks karşıtı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 4 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Elbette sağda ihtiyacınız olan şey fizik. Ama aynı zamanda üyelerin heyecanlı bir halde nasıl göründüklerini de görmeniz gerekiyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Hmm... Zavallı inek tamamen mahvolmuştu! Ve sporcunun iktidarsız çıkması çok güzel olacak! her türlü
besin yüzünden...
besin yüzünden...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 390
Genel olarak elbette figürlerin çeşitliliği çok daha fazladır, örneğin sağdaki yaşla birlikte karın geliştirebilir. Eğer "ölçülü" ise, neden olmasın. Penise gelince, önemli olan büyüklük değil, aleti kullanma yeteneği ve bayana karşı tutumdur.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 235
- Orientation: aseksüel
Moray eel0314, nasıl kullanılacağını bilmek işe yaramaz her zaman yardım et)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
Fiziğinden dolayı soldakini beğeniyorum ama sağdakinin penisi daha kalın. Benim için ideal olan soldaki ve sağdakinin üyesi olur
- These users thanked the author Ders for the post:
- Vitaly.novichok
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 390
Katılıyorum. Ancak vücut tipiniz çoğu zaman en önemli şey değildir. Sonuçta soldaki gibi insanlar ruh eşleriyle tanışır ve birlikte mutlu olurlar.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 235
- Orientation: aseksüel
erkekler için hala önemlidir. ve bu bir tür bile değil, ancak ilgiyi içeren bazı anlaşılması zor ayrıntılar var. Benim için şişman ya da zayıf olmanızın bir önemi yok, ilgi uyandıran o yakalanması zor şey. Eşim zayıf, kız kardeşim ise şekilsiz bile diyebilirim. Ama onda başımı döndüren bir şey var
- These users thanked the author RealMax for the post:
- Murena0314
-
- Nirvana’dayım
her şey onunla birlikte! Ama aklını başından aldı - sebepli ya da sebepsiz! Çünkü o, tamamen kendisiyle ilgili olduğundan, herkesin ve her şeyin ona borçlu olduğundan sarsılmaz bir şekilde emindi!.. Terliklerini kaybederek ondan kaçtı!
Doğru! Bir kızla bir macera yaşadım! Yüz meleksi, figür model gibidir. KısacasıMoray eel0314: ↑19 May 2023, 14:16 vücut tipiniz çoğu zaman en önemli şey değildir. Sonuçta soldakiler gibi insanlar diğer yarılarıyla tanışır ve birlikte mutlu olurlar.
her şey onunla birlikte! Ama aklını başından aldı - sebepli ya da sebepsiz! Çünkü o, tamamen kendisiyle ilgili olduğundan, herkesin ve her şeyin ona borçlu olduğundan sarsılmaz bir şekilde emindi!.. Terliklerini kaybederek ondan kaçtı!

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 2 months
Buradaki bazı kızların bu seçimi yapmasına şaşırdım. Genel olarak, bir erkeğin görünüşü (şekil, yapı) bir partner seçiminde kesinlikle hiçbir rol oynamaz.
-
- En güçlü orgazm!
ruhuma girmediğini)))
Bu yüzden son zamanlarda sevgiyi paraya tercih ediyorum. Her şeyi dürüst tutmak gerekirse: Bir süre ona olan aşkım bitti ve sonra öyle oldu beni düşünmediğini, yani bir dahaki sefere kadar unuttuğunu veniqk: ↑19 May 2023, 15:17Doğru! Bir kızla bir macera yaşadım! Yüz meleksi, figür model gibidir. Kısacasıvücut tipiniz çoğunlukla en önemli şey değildir. Sonuçta soldakiler gibi insanlar diğer yarılarıyla tanışır ve birlikte mutlu olurlar.
her şey onunla birlikte! Ama aklını başından aldı - sebepli ya da sebepsiz! Çünkü o, tamamen kendisiyle ilgili olduğundan, herkesin ve her şeyin ona borçlu olduğundan sarsılmaz bir şekilde emindi!.. Terliklerini kaybederek ondan kaçtı!![]()
ruhuma girmediğini)))
-
- Nirvana’dayım
Kızın bir vücuda sahip olmasını istiyorum! Ancak karakter, mizaç, cinsiyete ve genel olarak hayata dair görüşler de daha az önemli değil...
Oldukça fazla parametre var...
Peki neden? Bir kızın görünüşü çok önemlidir! Örneğin, anoreksik bir kadın tarafından baştan çıkarılmam pek mümkün değil!
Kızın bir vücuda sahip olmasını istiyorum! Ancak karakter, mizaç, cinsiyete ve genel olarak hayata dair görüşler de daha az önemli değil...
-
- En güçlü orgazm!
Bu bizim için bir kızın görünüşü önemli ama kadınlar için erkeğin görünüşü (fiziği, figürü) hiç önemli değilniqk: ↑19 May 2023, 15:36Peki neden? Bir kızın görünüşü çok önemlidir! Örneğin, anoreksik bir kadın tarafından baştan çıkarılmam pek mümkün değil!
-
- Nirvana’dayım
Serg_A, para için - özel bir durum. Kızın psikolojik durumunu çok hassas bir şekilde duyuyorum. Eğer
eğer okşamalarımdan uzaklaşıp şehvetten sikime tırmanıyorsa, o zaman bu benim kızımdır. Ancak fahişeler genellikle ücretlerini ödüyorlar ve donmuş bir ruhla sevişiyorlar, benim okşamalarımı değil, günlük sorunlarını düşünüyorlar. Bunlar benim
kızlarım değil. İstisnalar olsa da...
eğer okşamalarımdan uzaklaşıp şehvetten sikime tırmanıyorsa, o zaman bu benim kızımdır. Ancak fahişeler genellikle ücretlerini ödüyorlar ve donmuş bir ruhla sevişiyorlar, benim okşamalarımı değil, günlük sorunlarını düşünüyorlar. Bunlar benim
-
- Nirvana’dayım
Serg_A, katılmıyorum! Kızlar için partnerin görünümü oldukça önemlidir. Ayrıca onlar için
Apollo’yla sevişmek Quasimodo’yla sevişmekten çok daha keyifli...
Apollo’yla sevişmek Quasimodo’yla sevişmekten çok daha keyifli...
-
- En güçlü orgazm!
Benimle fahişeler orgazm olur, önce bu noktayı konuşmanız yeterli. Henüz kimse beni aldatmadı. Yani zevkiyle ilgili sorularıma “hayır” demiyor ama “evet” de demiyor, sonra başka birniqk: ↑19 May 2023, 15:41 Serg_A, para için - özel dava . Kızın psikolojik durumunu çok hassas bir şekilde duyuyorum. Eğer
-
- En güçlü orgazm!
Öyle diyorlar, öz saygınızı artırmak için, kimseye güvenmeyin.
-
- Nirvana’dayım
Anlıyorsunuz ya, profesyoneller tek bir erkeğin bile sahte olduğundan şüphelenmeyeceği şekilde orgazmı nasıl taklit edeceklerini biliyorlar...
Bu arada, çok az kız partnerinin özgüveninden endişe duyuyor. İyi bir orgazmı yakalamak onlar için çok daha önemli... Ve
öz saygıyı hiç düşünmüyorum - heyecanlanıyorum!
Bu arada, çok az kız partnerinin özgüveninden endişe duyuyor. İyi bir orgazmı yakalamak onlar için çok daha önemli... Ve
öz saygıyı hiç düşünmüyorum - heyecanlanıyorum!
-
- En güçlü orgazm!
I of elbette ironinizi anlayın, her şeyden önce siz kendiniz, herhangi bir gerilim olmadan, sahteliğin nerede olduğunu anladınız (bu, profesyonellerin sorusuyla ilgilidir). İkincisi, tiyatro herhangi bir şekilde orada mevcut, ancak görünen o ki, heyecanı hâlâ zayıfken oynuyor ve zaten gerçekten canlandırmak zorundayken ve çığlık atıyor, sonra tam tersine sessizleşiyor ve zevkten sadece karnı titriyor. Peki, diyelim ki burada “drama okulundan mezun oldu” ama onun heyecanının tadını taklit edebilir misiniz?
-
- Nirvana’dayım
Serg_A ve burada alanına geçiyoruz bireysel seks Partnerlerimi çok incelikli bir şekilde hissediyorum
ve onların taklidini gerçek zevkten ayırabilmemin tek nedeni bu. Ancak çoğu erkek
penisi dışında hiçbir şey hissetmez; heyecanlanır ve partneriyle neler olup bittiği umrunda değildir. Prensip olarak
doğru. Seks zaten sorunlarla dolu, üstelik daha da mükemmeliyetçilik istiyorsanız... Yani herkes durumu kendine göre ayarlıyor!
ve onların taklidini gerçek zevkten ayırabilmemin tek nedeni bu. Ancak çoğu erkek
penisi dışında hiçbir şey hissetmez; heyecanlanır ve partneriyle neler olup bittiği umrunda değildir. Prensip olarak
doğru. Seks zaten sorunlarla dolu, üstelik daha da mükemmeliyetçilik istiyorsanız... Yani herkes durumu kendine göre ayarlıyor!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Serg_A, Üstü kendinize saklayın
-
- En güçlü orgazm!
Ben de kendimi güçlü hissediyorum, bu yüzden her zaman bu anları tartışırım, eğer onun zevkini hissetmezsem o zaman sadece depresyona girerim, ama eğer o kafayı bulursa benim için kokainden daha havalı olurniqk: ↑19 May 2023, 16:46 Serg_A ve işte şuraya gidiyoruz: bireysel cinsiyet alanı. Partnerlerimi çok incelikli bir şekilde hissediyorum
doğru. Seks zaten sorunlarla dolu ve eğer daha fazla mükemmeliyetçilik istiyorsanız... Herkes
durumu kendine göre ayarlıyor!
-
- Nirvana’dayım
Serg_A, o zaman onun ruh halinin ona nasıl yansıdığını anlarsın okşamalarına tepkisi! Bir yandan bu çok havalı! Senin yüksekin onun yüksekiyle iki katına çıkıyor! Öte yandan, bir kütük karşınıza çıktığında, duygularını anlamak için onu kısık ateşte kızartmaya hazırsınız!!!
-
- En güçlü orgazm!
Çoğunluk için “kütük” kavramı ilginçtir; eğer el sallamıyorsa veya inisiyatif kullanmıyorsa (penise acele etmiyorsa vs.). Benim için tüm bunlar umurumda değil, onu okşuyorum ve memnun ediyorum, onun için asıl görev eğlenmek)))niqk: ↑19 May 2023, 17:01 Serg_A, o zaman onun nasıl olduğunu anlarsın ruh hali, okşamalarınıza verdiği tepkiye yansıyor! Bir yandan bu çok havalı! Senin yüksekin onun yüksekiyle iki katına çıkıyor! Öte yandan, bir kütük bulduğunuzda
onun hislerini anlamak için onu kısık ateşte kızartmaya hazırsınız!!!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 10 months
Hayattan bir örnek, onun tipi olmadığımı ve benimle asla hiçbir şey yapmayacağımı doğrudan söyleyen bir metresiydi. Şans eseri tanıştık, kız arkadaşlarım ve ben boşanmanın stresinden alkole boğulurken, yanlışlıkla üzerlerine yürüdüm ve rahat atmosfer yakınlaşmamıza katkıda bulundu)) Oldukça uzun bir süre çıktık, mizaç ve ilgi alanları uyumluydu , harikaydı. Ancak ideale uymama durumu onu biraz rahatsız etti.
Bazı zamanlarda ise tam tersi, bazı kızlar görünüşlerine aşık oluyor, hatta bazen kendileri de ilerleme kaydediyordu.
Yanılıyorsun. Hatta ilk tercihte birçok bayan için çok iyi oynuyor. Bir tanışma sitesinde, kendi zevkine uygun olmadığında, elbette bir sponsor uğruna orada olmadığı sürece, sizin için gezinecektir. Gerçi gerçek hayatta onun ilgisini farklı şekilde çekebilirdim.
Hayattan bir örnek, onun tipi olmadığımı ve benimle asla hiçbir şey yapmayacağımı doğrudan söyleyen bir metresiydi. Şans eseri tanıştık, kız arkadaşlarım ve ben boşanmanın stresinden alkole boğulurken, yanlışlıkla üzerlerine yürüdüm ve rahat atmosfer yakınlaşmamıza katkıda bulundu)) Oldukça uzun bir süre çıktık, mizaç ve ilgi alanları uyumluydu , harikaydı. Ancak ideale uymama durumu onu biraz rahatsız etti.
Bazı zamanlarda ise tam tersi, bazı kızlar görünüşlerine aşık oluyor, hatta bazen kendileri de ilerleme kaydediyordu.
- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- Wolffr
-
- En güçlü orgazm!
Her kütük kızartılamaz. Bunu sportif ilginizden dolayı deneyebilirsiniz, ancak mizaç büyük ölçüde doğuştan gelen bir özelliktir ve gerçek bir seks bombası geliştirmeniz pek mümkün değildir.
-
- En güçlü orgazm!

Peki, eğer görünüş genç Alain Delon gibi, o zaman bu olabilir, ancak bu, arkadaşlarınızın önünde gösteriş yapmak ve böylece onlar da kıskansınlarFUCKYAMATERITY: ↑19 May 2023, 18:02azen de tam tersi oluyor, bazı kızlar görünüşlerine aşık oluyor, hatta bazen kendileri de ilerleme kaydediyorlar
-
- En güçlü orgazm!
FUCKYAMATERITY: ↑19 May 2023, 18:10[quote=FUCKYAMATERITY post_id=205143 time=1684509040 user_id=9290] Bu kadın manipülasyonu, enstitüde bir kızla çıktım, o da bana sürekli şunu söyledi: Enstitüdeki en güzel kişiydi ve ekledi: "O adamdan sonra." - bana özellikle hangisinin...
-
- En güçlü orgazm!
11 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Eğer koşullar tesadüf olmasaydı, sadece sporcuların iyi vuruş yapamayacağını asla öğrenemezdim))
Durum böyle değil. Sebep muhtemel, asıl sebep olduğunu düşünmüyorum, özellikle de çoğunluk için. Her ne kadar sadece model görünüşlü erkeklerle çıkan bir kız tanıyor olsam da patoloji doğru.
11 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Bundan çok farklı olarak o hiç de entrikacı değildi. Benden önceki ve sonraki adamlarının hepsinin benden uzun, gerçekten farklı tipte olduğunu gördüm.Bu bir kadın manipülasyonu
Eğer koşullar tesadüf olmasaydı, sadece sporcuların iyi vuruş yapamayacağını asla öğrenemezdim))
Last edited by sikikamerlik on 19 May 2023, 19:01, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
Gelebilirsin Logness derecelerinin derecelendirilmesi var, ama neden? )) Memnun ya da değil, tüm kriter bu. Doğru, her zaman tek bir zamana göre yargılamaya değmez; böyle insanları hemen gönderirdim ama boşuna çıktı. Bazen bir dahaki sefere kendilerini daha aktif bir şekilde gösterirler.
-
- Nirvana’dayım
Bir kızın kelimenin tam anlamıyla nasıl boğulabileceğini bilirsiniz. önemsiz şeyler yüzünden. Bu kelepçeleri çıkarırsan, tamamen
tam teşekküllü bir metres elde edebilirsin...
Ve bu yüzden olur... Ve olur... Tabii ki seks bombası patlatamazsınız ama duygularınızı harekete geçirmek oldukça mümkün.FUCKYAMATERITY: ↑19 May 2023, 18:11Her kütük kızartılamaz. Sportif ilginizi deneyebilirsiniz, ancak mizaç büyük ölçüde doğuştan gelen bir özelliktir; gerçek bir seks bombası yaratmanız pek mümkün değildir.
Bir kızın kelimenin tam anlamıyla nasıl boğulabileceğini bilirsiniz. önemsiz şeyler yüzünden. Bu kelepçeleri çıkarırsan, tamamen
tam teşekküllü bir metres elde edebilirsin...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
hatta kadınlar görünüşleri konusunda çok kaprislidir erkekler, ah, bunu kendi tenimden %200 biliyorum...
- These users thanked the author Wolffr for the post (total 2):
- Serg_A, Üstü kendinize saklayın
-
- Nirvana’dayım
Wolffr, peki, kadınların yanında kendini nasıl konumlandırıyorsun? ! Beyaz Mercedes’li bir Prens gibi hissedin,
ve birçok kadın size iyilik gösterecektir...
ve birçok kadın size iyilik gösterecektir...
-
- En güçlü orgazm!
Ama bu, figüre, fiziğe veya yüze bakışta ifade edilmez. Bunu tek bir ifadeyle ifade edebilirim:"Önemli olan takım elbisenin üzerime tam oturması!". Yani, eğer bir adam şişman kıçlı, gıdılı, bira göbekli, iyi giyimliyse, pahalı bir takım elbiseyi nasıl giyeceğini iyi biliyorsa, o zaman harika bir figürünüz olsa bile size karşı açık bir avantajı vardır. ama zevksiz giyiniyorlar...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
Genç bir arkadaşı olan bir adam bir kuyumcu dükkanına girdi ve arkadaşı için altın seçelim... Satıcı geldi ve ne aradığınızı sordu. dostum, lütfen ona en pahalı hediyeyi göster.., satıcı en pahalı elması gösteriyor, fiyatı 500 bin dolar.
-Sevgilim, bu elması nasıl buldun!?
-Çok güzel, satın al.
Satıcıya dostum,
-Biliyorsun, bir çek yazacağım ama bugün Cuma ve banka artık o tutarı vermeyecek. Haydi şunu yapalım, çeki ve elması sana bırakacağım ve sen pazartesi günü bankayı arayıp parayı alacaksın, öğle yemeğinden sonra ben gelip elması alacağım.
Biz de buna karar verdik. ...
Pazartesi geldi ve kuyumcudaki adamı aradılar
- biliyorsun ama hesabında o kadar para yok
the adam cevap veriyor
- Bunu biliyordum, çeki yırtıp elması bırakabilirsin. Onu zaten becerdim zaten.
konuyla ilgili ek bilgi
Genç bir arkadaşı olan bir adam bir kuyumcu dükkanına girdi ve arkadaşı için altın seçelim... Satıcı geldi ve ne aradığınızı sordu. dostum, lütfen ona en pahalı hediyeyi göster.., satıcı en pahalı elması gösteriyor, fiyatı 500 bin dolar.
-Sevgilim, bu elması nasıl buldun!?
-Çok güzel, satın al.
Satıcıya dostum,
-Biliyorsun, bir çek yazacağım ama bugün Cuma ve banka artık o tutarı vermeyecek. Haydi şunu yapalım, çeki ve elması sana bırakacağım ve sen pazartesi günü bankayı arayıp parayı alacaksın, öğle yemeğinden sonra ben gelip elması alacağım.
Biz de buna karar verdik. ...
Pazartesi geldi ve kuyumcudaki adamı aradılar
- biliyorsun ama hesabında o kadar para yok
the adam cevap veriyor
- Bunu biliyordum, çeki yırtıp elması bırakabilirsin. Onu zaten becerdim zaten.
-
- En güçlü orgazm!
Bir seçeneğiniz olduğunda, bunu yapamayacak kadar tembel olursunuz rahatsız etmek))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post