Yolda çıplak kız

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Yolda çıplak kız

Unread post by Guest »

Gerçekti! KAMAZ kereste kamyonunda çalışıyordum ve akşam dönüp su içebileyim diye bir şekilde ormana erken gittim, saat sabahın beşiydi, ağustos sonu mu eylül başı mı, tam hatırlamıyorum ama geceleri hava çok soğuktu. Sokağa çıkıyorum. Barikatlar vardı, şehirde hiç trafik yoktu, yol kenarında tamamen çıplak bir kız gördüm. İlk başta gözlerime inanamayarak geçtim ama yine de bir sorun olmadığından emin olmak için durdum. Yolcu kapısı açılıyor ve elbette sadece parmak arası terlik giymiş çıplak, güzel bir kız soğuktan titriyor ve diyor ki:
- izin ver ısınayım...
I’ şoktayım
- patladım - diyorum ki, nereden kaçtın?
Isındı ve bir arkadaşından bir adam çaldığını söyledi, sonra sözde arkadaşı onu aradı. kısacası barışmak ve bira içmek için onu Novo-Lenino’dan Rabochee’ye götürdüler, elbiselerini aldılar, arabadan indirip götürdüler.
Onu Pakrovsky pazarına götürdüm, verdim bornozum (kirli ama hala kıyafetler, pantolonlar, ceket, başka hiçbir şey yoktu) taksi için para, ama ondan önce onu becerdim, biliyorum bir piç gibi davrandım ama sonra dayanamadım, o arabamda tamamen çıplaktı, hayır, ona tecavüz etmedim, sordum, ilk başta reddetti ama sonra kabul etti ve ne kadar çabuk ıslanıp kavrulduğuna bakılırsa hoşuna gitti. Kısacası seks yaptık ve o gitti ve ben ormana gittim, onun sonraki kaderi hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama vicdanım hala bana eziyet ediyor.
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Orientation: biseksüel
 Cevap: Gerçekti! KAMAZ kereste kamyonunda çalışıyordum ve bir şekilde ormana daha erken gitmiştim, böylece...

Unread post by Tanuşka »

Haydi, endişelenme. Önemli olan her şeyin rıza ile gerçekleşmesidir. Ve sonuçta ona çok yardımcı oldu. Sen olmasaydın kim bilir ne kadar süre ormanda dolaşacaktı.
These users thanked the author Tanuşka for the post:
sapık
Altı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Yolda çıplak kız

Unread post by Altı »

Sanki sikişiyormuşsun ve ona yardım etmişsin gibi görünüyordu. Yardımınızı uzun süre hatırlayacaktır. Yola bakıyor ve o hafta ona nasıl yardım ettiğinizi anlıyor.
These users thanked the author Altı for the post (total 4):
Endişeli, Timmal, Vik.ruba80, sapık
Sergey Arı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 889

Unread post by Sergey Arı »

Guest: 26 Nov 2019, 04:07 Gerçekti! KAMAZ kereste kamyonunda çalışıyordum ve akşam dönüp su içebileyim diye bir şekilde ormana erken gittim, saat sabahın beşiydi, ağustos sonu mu eylül başı mı, tam hatırlamıyorum ama geceleri hava çok soğuktu. Sokağa çıkıyorum. Barikatlar vardı, şehirde hiç trafik yoktu, yol kenarında tamamen çıplak bir kız gördüm. İlk başta gözlerime inanamayarak geçtim ama yine de bir sorun olmadığından emin olmak için durdum. Yolcu kapısı açılıyor ve elbette sadece parmak arası terlik giymiş çıplak, güzel bir kız soğuktan titriyor ve diyor ki:
- izin ver ısınayım...
I’ şoktayım
- patladım - diyorum ki, nereden kaçtın?
Isındı ve bir arkadaşından bir adam çaldığını söyledi, sonra sözde arkadaşı onu aradı. kısacası barışmak ve bira içmek için onu Novo-Lenino’dan Rabochee’ye götürdüler, elbiselerini aldılar, arabadan indirip götürdüler.
Onu Pakrovsky pazarına götürdüm, verdim bornozum (kirli ama hala kıyafetler, pantolonlar, ceket, başka hiçbir şey yoktu) taksi için para, ama ondan önce onu becerdim, biliyorum bir piç gibi davrandım ama sonra dayanamadım, o arabamda tamamen çıplaktı, hayır, ona tecavüz etmedim, sordum, ilk başta reddetti ama sonra kabul etti ve ne kadar çabuk ıslanıp kavrulduğuna bakılırsa hoşuna gitti. Kısacası seks yaptık ve o gitti, ben de ormana gittim, onun bundan sonraki akıbeti hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama vicdanım hâlâ bana eziyet ediyor.
burada ne sıkıntı var, bir iyilik yaptım, seni kaldırdım, ısıttım, siktim, giydirdim ve sana para verdim, gerçek bir beyefendi, sana saygı ve hürmet :cat1:
These users thanked the author Sergey Arı for the post (total 2):
Vik.ruba80, sapık
Vetal82
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94

Unread post by Vetal82 »

18 yaşımdan beri araba kullanıyorum, hem Kırım’ı hem de Roma’yı gezdim, ama yolda çok rahat kızlarla bile tanışmadım, ama keşke yapabilseydim
These users thanked the author Vetal82 for the post:
Vik.ruba80
Yurik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126

Unread post by Yurik »

Bir gıda fabrikasında tuzlama işçisi olarak çalıştım, genel olarak lezzetler yapılıyordu, Kasım ayıydı, atölyede üç kişi vardı, ustabaşı Vazha, ben ve Mishanya, aşçı, sigara içen, diğerinde kelimelerle, karbonatı sıkıyordum ve buzinin bunu masaj cihazından almak zorunda kaldı, çıplak bir kız uçarak içeri girdi, yere düştü ve kükredi Sadece ona yardım borçluyum ve o gözyaşlarına boğuldu, onu kaldırdı ve Vazha’nın ofisine votka döktü ve ona tecavüz etmek istediklerini, arabadan düşüp kaçtıklarını, çitin üzerinden nasıl kaydığını ve hatırlamadığını bile söyledi, orada bir diken vardı ve üzerinde çizik yoktu, sonra Mishanya ve ben oraya gittik. şarabı sardık ve sarhoş olmaya geldiğimizde kız Vazha’ya çarptı, biz de katıldık, Mishanya daha sonra onunla evlendi, gerçi boşandı, sonra eski sevgilisine döndü ve kız seks yaptı ve kıvrımlıydı .
These users thanked the author Yurik for the post (total 5):
Kasım, Endişeli, mega saniye, Vik.ruba80, sapık
On
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72

Unread post by On »

Bana tecavüz etmek istediler ama o kaçtı. Ve sonra üçe razı oldun öyle mi?
These users thanked the author On for the post (total 2):
Vik.ruba80, Kubanoid
viktor_zet
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73

Unread post by viktor_zet »

Kymen, büyük ihtimalle bu bir kurgu
These users thanked the author viktor_zet for the post:
On
On
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72

Unread post by On »

Kurgu olduğu o kadar açık ki, neden böyle hikayeler yazılıyor...
Vincent
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75

Unread post by Vincent »

Talihsiz kadını da sikti. "Bela tek başına gelmez" dedikleri gibi) asla Irkutsk’a ayak basmaz)
5nica
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 171

Unread post by 5nica »

Kymen: 24 Nov 2022, 18:59 Bunun kurgu olduğu çok açık, peki neden böyle bir hikaye yazıyorsunuz...
Peki, ne için... Kaynak trafiği için güdük gayet açık.
Ve konu hakkında - telgrafın bir yerinde "yoldaki kız" konulu bir kanala rastladım... Hatırlayan var mı... gece güvesi falan... Gerçek fotoğraflar görünüyor.
Batmadan yüzmek
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 69

Unread post by Batmadan yüzmek »

Hikaye güzel, sıradan değil) Ama utanılacak bir şey yok, kendin yazdın, ona tecavüz etmedin, kendisi umursamadı, kızın kafası varsa, görünce anlayacaktır çıplak bir kız, herkes direnemez)
Sahaha
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 82

Unread post by Sahaha »

Adı neydi? Numara alışverişinde bulunmadınız mı?
SvetlanaSS
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27

Unread post by SvetlanaSS »

Bir arkadaşımın bana söylediği gibi, sık sık şehrin dışındaki bir otobüs durağında çıplak bir genç kadın beliriyordu. Moskova bölgesi’deydi Pyatnitskoye Otoyolu’nun sonunda. Arkadaşım bunun genellikle akşam karanlığında gerçekleştiğini söyledi. Ve sadece sıcak havalarda (muhtemelen üşütmekten korkuyordu). Araba durursa, eliyle dışarı çıkanı işaret etti ve sanki onu çağırıyormuş gibi çalıların arasında yürüdü ve saklandı. Ve bir gün sağlıklı bir adam onu ​​takip etti. Onu bir daha göremedik. Daha sonra yalnızca aşırı kanlı, meni ve parçalanmış organlarla kaplı kıyafetleri bulundu. Zulüm yapanın bir yamyam çetesi olduğunu söylediler.
These users thanked the author SvetlanaSS for the post (total 2):
Yağmurcu, SwetaSw
Sergio194
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23

Unread post by Sergio194 »

Parapar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 82

Unread post by Parapar »

Ölüler ellerinde tırpanlarla ve kollarını sallayarak yol kenarında duruyor...
Biz çok ürkütücüyüz
Dinozzz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 145

Unread post by Dinozzz »

Ve yardım etti ve sikti, genel olarak güzel, saygı!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”