Yolda çıplak kız
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yolda çıplak kız
Gerçekti! KAMAZ kereste kamyonunda çalışıyordum ve akşam dönüp su içebileyim diye bir şekilde ormana erken gittim, saat sabahın beşiydi, ağustos sonu mu eylül başı mı, tam hatırlamıyorum ama geceleri hava çok soğuktu. Sokağa çıkıyorum. Barikatlar vardı, şehirde hiç trafik yoktu, yol kenarında tamamen çıplak bir kız gördüm. İlk başta gözlerime inanamayarak geçtim ama yine de bir sorun olmadığından emin olmak için durdum. Yolcu kapısı açılıyor ve elbette sadece parmak arası terlik giymiş çıplak, güzel bir kız soğuktan titriyor ve diyor ki:
- izin ver ısınayım...
I’ şoktayım
- patladım - diyorum ki, nereden kaçtın?
Isındı ve bir arkadaşından bir adam çaldığını söyledi, sonra sözde arkadaşı onu aradı. kısacası barışmak ve bira içmek için onu Novo-Lenino’dan Rabochee’ye götürdüler, elbiselerini aldılar, arabadan indirip götürdüler.
Onu Pakrovsky pazarına götürdüm, verdim bornozum (kirli ama hala kıyafetler, pantolonlar, ceket, başka hiçbir şey yoktu) taksi için para, ama ondan önce onu becerdim, biliyorum bir piç gibi davrandım ama sonra dayanamadım, o arabamda tamamen çıplaktı, hayır, ona tecavüz etmedim, sordum, ilk başta reddetti ama sonra kabul etti ve ne kadar çabuk ıslanıp kavrulduğuna bakılırsa hoşuna gitti. Kısacası seks yaptık ve o gitti ve ben ormana gittim, onun sonraki kaderi hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama vicdanım hala bana eziyet ediyor.
- izin ver ısınayım...
I’ şoktayım
Isındı ve bir arkadaşından bir adam çaldığını söyledi, sonra sözde arkadaşı onu aradı. kısacası barışmak ve bira içmek için onu Novo-Lenino’dan Rabochee’ye götürdüler, elbiselerini aldılar, arabadan indirip götürdüler.
Onu Pakrovsky pazarına götürdüm, verdim bornozum (kirli ama hala kıyafetler, pantolonlar, ceket, başka hiçbir şey yoktu) taksi için para, ama ondan önce onu becerdim, biliyorum bir piç gibi davrandım ama sonra dayanamadım, o arabamda tamamen çıplaktı, hayır, ona tecavüz etmedim, sordum, ilk başta reddetti ama sonra kabul etti ve ne kadar çabuk ıslanıp kavrulduğuna bakılırsa hoşuna gitti. Kısacası seks yaptık ve o gitti ve ben ormana gittim, onun sonraki kaderi hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama vicdanım hala bana eziyet ediyor.
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
Cevap: Gerçekti! KAMAZ kereste kamyonunda çalışıyordum ve bir şekilde ormana daha erken gitmiştim, böylece...
Haydi, endişelenme. Önemli olan her şeyin rıza ile gerçekleşmesidir. Ve sonuçta ona çok yardımcı oldu. Sen olmasaydın kim bilir ne kadar süre ormanda dolaşacaktı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Yolda çıplak kız
Sanki sikişiyormuşsun ve ona yardım etmişsin gibi görünüyordu. Yardımınızı uzun süre hatırlayacaktır. Yola bakıyor ve o hafta ona nasıl yardım ettiğinizi anlıyor.
- These users thanked the author Altı for the post (total 4):
- Endişeli, Timmal, Vik.ruba80, sapık
-
- Orgazm!
- Total posts: 889
burada ne sıkıntı var, bir iyilik yaptım, seni kaldırdım, ısıttım, siktim, giydirdim ve sana para verdim, gerçek bir beyefendi, sana saygı ve hürmetGuest: ↑26 Nov 2019, 04:07 Gerçekti! KAMAZ kereste kamyonunda çalışıyordum ve akşam dönüp su içebileyim diye bir şekilde ormana erken gittim, saat sabahın beşiydi, ağustos sonu mu eylül başı mı, tam hatırlamıyorum ama geceleri hava çok soğuktu. Sokağa çıkıyorum. Barikatlar vardı, şehirde hiç trafik yoktu, yol kenarında tamamen çıplak bir kız gördüm. İlk başta gözlerime inanamayarak geçtim ama yine de bir sorun olmadığından emin olmak için durdum. Yolcu kapısı açılıyor ve elbette sadece parmak arası terlik giymiş çıplak, güzel bir kız soğuktan titriyor ve diyor ki:
- izin ver ısınayım...
I’ şoktayım
Onu Pakrovsky pazarına götürdüm, verdim bornozum (kirli ama hala kıyafetler, pantolonlar, ceket, başka hiçbir şey yoktu) taksi için para, ama ondan önce onu becerdim, biliyorum bir piç gibi davrandım ama sonra dayanamadım, o arabamda tamamen çıplaktı, hayır, ona tecavüz etmedim, sordum, ilk başta reddetti ama sonra kabul etti ve ne kadar çabuk ıslanıp kavrulduğuna bakılırsa hoşuna gitti. Kısacası seks yaptık ve o gitti, ben de ormana gittim, onun bundan sonraki akıbeti hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama vicdanım hâlâ bana eziyet ediyor.

- These users thanked the author Sergey Arı for the post (total 2):
- Vik.ruba80, sapık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
18 yaşımdan beri araba kullanıyorum, hem Kırım’ı hem de Roma’yı gezdim, ama yolda çok rahat kızlarla bile tanışmadım, ama keşke yapabilseydim
- These users thanked the author Vetal82 for the post:
- Vik.ruba80
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Bir gıda fabrikasında tuzlama işçisi olarak çalıştım, genel olarak lezzetler yapılıyordu, Kasım ayıydı, atölyede üç kişi vardı, ustabaşı Vazha, ben ve Mishanya, aşçı, sigara içen, diğerinde kelimelerle, karbonatı sıkıyordum ve buzinin bunu masaj cihazından almak zorunda kaldı, çıplak bir kız uçarak içeri girdi, yere düştü ve kükredi Sadece ona yardım borçluyum ve o gözyaşlarına boğuldu, onu kaldırdı ve Vazha’nın ofisine votka döktü ve ona tecavüz etmek istediklerini, arabadan düşüp kaçtıklarını, çitin üzerinden nasıl kaydığını ve hatırlamadığını bile söyledi, orada bir diken vardı ve üzerinde çizik yoktu, sonra Mishanya ve ben oraya gittik. şarabı sardık ve sarhoş olmaya geldiğimizde kız Vazha’ya çarptı, biz de katıldık, Mishanya daha sonra onunla evlendi, gerçi boşandı, sonra eski sevgilisine döndü ve kız seks yaptı ve kıvrımlıydı .
- These users thanked the author Yurik for the post (total 5):
- Kasım, Endişeli, mega saniye, Vik.ruba80, sapık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
Bana tecavüz etmek istediler ama o kaçtı. Ve sonra üçe razı oldun öyle mi?
- These users thanked the author On for the post (total 2):
- Vik.ruba80, Kubanoid
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
Kymen, büyük ihtimalle bu bir kurgu
- These users thanked the author viktor_zet for the post:
- On
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
Talihsiz kadını da sikti. "Bela tek başına gelmez" dedikleri gibi) asla Irkutsk’a ayak basmaz)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 171
Ve konu hakkında - telgrafın bir yerinde "yoldaki kız" konulu bir kanala rastladım... Hatırlayan var mı... gece güvesi falan... Gerçek fotoğraflar görünüyor.
Peki, ne için... Kaynak trafiği için güdük gayet açık.
Ve konu hakkında - telgrafın bir yerinde "yoldaki kız" konulu bir kanala rastladım... Hatırlayan var mı... gece güvesi falan... Gerçek fotoğraflar görünüyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
Hikaye güzel, sıradan değil) Ama utanılacak bir şey yok, kendin yazdın, ona tecavüz etmedin, kendisi umursamadı, kızın kafası varsa, görünce anlayacaktır çıplak bir kız, herkes direnemez)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Bir arkadaşımın bana söylediği gibi, sık sık şehrin dışındaki bir otobüs durağında çıplak bir genç kadın beliriyordu. Moskova bölgesi’deydi Pyatnitskoye Otoyolu’nun sonunda. Arkadaşım bunun genellikle akşam karanlığında gerçekleştiğini söyledi. Ve sadece sıcak havalarda (muhtemelen üşütmekten korkuyordu). Araba durursa, eliyle dışarı çıkanı işaret etti ve sanki onu çağırıyormuş gibi çalıların arasında yürüdü ve saklandı. Ve bir gün sağlıklı bir adam onu takip etti. Onu bir daha göremedik. Daha sonra yalnızca aşırı kanlı, meni ve parçalanmış organlarla kaplı kıyafetleri bulundu. Zulüm yapanın bir yamyam çetesi olduğunu söylediler.
- These users thanked the author SvetlanaSS for the post (total 2):
- Yağmurcu, SwetaSw
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
Ölüler ellerinde tırpanlarla ve kollarını sallayarak yol kenarında duruyor...
Biz çok ürkütücüyüz
Biz çok ürkütücüyüz
-
- ön sevişme
- Total posts: 145
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post