Kendinizi nasıl anlayabilirsiniz?
-
Автор темыBay Hamsterrr
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: biseksüel

Zaten 32 yaşındayım ama bazen kendimi anlayamıyorum. Bir yandan karşılıklı sevgi, aile, çocuklar istiyorum. Öte yandan çiftlerle, erkeklerle, travestilerle seks yapmak istiyorum ve bundan sonsuza kadar nasıl vazgeçebileceğimi bilmiyorum. Görünüşe göre aynı kadınla evlenebilirsin ki bunu birden fazla kez düşündüm ama onu birisiyle paylaşabileceğimden emin değilim ve onu değiştirmek benim kurallarımda değil.
Bir ilişkim vardı, birlikte yaşadım, birbirimizi sevdim. Ve o 5 yıl boyunca başka kimseyi istemedim. Ama sonra henüz hiçbir şey denemedim. Sadece eşcinsel seks vardı ve en başarılısı değildi. Artık biseksüel bir çiftle deneyimim var ve harikaydı. Trans konusunda deneyimim var ve daha fazlasını istiyorum. Erkeklerle iyi bir deneyimim var. Ama kadınlar hala en sevdiğim insanlar ve kesinlikle bir aile istiyorum. Kısacası nasıl karar vereceğimi bilmiyorum.
Bir ilişkim vardı, birlikte yaşadım, birbirimizi sevdim. Ve o 5 yıl boyunca başka kimseyi istemedim. Ama sonra henüz hiçbir şey denemedim. Sadece eşcinsel seks vardı ve en başarılısı değildi. Artık biseksüel bir çiftle deneyimim var ve harikaydı. Trans konusunda deneyimim var ve daha fazlasını istiyorum. Erkeklerle iyi bir deneyimim var. Ama kadınlar hala en sevdiğim insanlar ve kesinlikle bir aile istiyorum. Kısacası nasıl karar vereceğimi bilmiyorum.
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
- Gloria777, Serg_A
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
- Registered for: 2 years 2 months
Re: Kendini nasıl anlayabilirsin?
Dostum, hiçbir sorun yok, seni anlıyorum! Öncelikle kendi içinizde açıkça, tam olarak ne istediğinizi tanımlıyor musunuz? İki sandalyeye oturmak mümkün değil. Ya tava ya da büst. Şimdilik sadece kendinize, işinize, işinize bakın. Cevap biraz sonra gelecek. Acele etmeyin. Olgunlaştığında tıpkı kendin gibi bir ruh eşini ara, her şeye sahip olacaksın. Swinger vb. siteler var. sohbet odaları var. Orada otur ve sohbet et.
-
Автор темыBay Hamsterrr
- Orgazm!
Silvestr, swinglife’a kayıtlıyım, orası çiftle tanıştım, geçen hafta tanıştım. Bu konu benim için her zaman ilginç olmuştur ve şimdi daha da ilgi çekicidir.
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
Eh, sohbetleri var, arkadaşları var, Çiftin arkadaşı olun) Ailenin Dostu. Ve her şey olacak) Eğer toplantıyı sana emanet ettilerse, o zaman sen iyi bir insansın) Ve kendi elementinde ol. Özgür, benzer düşünen bir kadınları varsa seveceklerdir) Her şey yoluna girecek Bil ve İnan!
-
Автор темыBay Hamsterrr
- Orgazm!
Silvestr, mesele bu değil, mesele şu ki Aynı ilişkiyi yaşayabilir miyim bilmiyorum. Her zaman sahiplenici ve kıskanç oldum. Bu çelişkiler bana eziyet ediyor.
-
- Flört etmek
Bir ilişkide ya bir tarafı seçersiniz ya da hiç taraf tutmazsınız. Burada karar vermeniz gerekiyor! Ve sallanmaya başlamak için onunla uzun yıllar yaşamanız ve birbirinize tamamen güvenmeniz gerekiyor. Tek ve doğru karar budur. Sahibi olduğumda bununla kendimi “boğdum”. Sonra her şey değişti, onun sahibi olan bir kızla karşılaştım ve bunun sadece bir zulüm olduğunu anladım. Nefes almayın, adım atmayın, sonsuz skandallar.
-
Автор темыBay Hamsterrr
- Orgazm!
Silvestr, bariz şeyler. Bu seçimi kolaylaştırmıyor. Her şeyi istiyorum ve bir anda patlamak istiyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
- Registered for: 2 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Benim de benzer bir ikilemim var ama grup seks dışında erkeklere karşı bir arzum yok. Ama translar ve ahlaksız eşler elbette her zaman hoştur. Aile kurmaya uygun bir kadınla tanıştığımda, bu şehvetli düşüncelerin arka planda kaybolacağını ve bunun zaten yeterli olduğu ve artık sakinleşmem gerektiği anlayışının geleceğini düşünmek isterim. O halde son çare olarak elli dolara yakın seçenekleri değerlendirin. Kendisi için ciddi planlarınız olan iyi bir kadına geçmiş maceralarınızı anlatamazsınız

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
Biraz yürüyün, sonra diğer yarınızla tanıştığınızda duygular ortaya çıkar, o zaman sanırım her şeyden kolaylıkla vazgeçebilirsiniz.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 198
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Ne demek bilmiyorum? IMHO zaten kararını verdin ve henüz yürüyüş yapmadın ya da belki uğruna her şeyi unutacağın kişiyle tanışmadın) o yüzden şimdilik yürüyüşe çık, dene))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 27 Replies
- 1031 Views
-
Last post by Galce
-
- 112 Replies