İsimsiz olarak. Şey... Avukat olarak çalışıyordu. Elinde çok şey olduğunu söyledi...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 İsimsiz olarak. Şey... Avukat olarak çalışıyordu. Elinde çok şey olduğunu söyledi...

Unread post by Guest »

anonim
Eh, yani... Avukat olarak çalışıyordu. Çok fazla erotik fantezisi olduğunu söyledi. Örneğin: bir arabada buluşmak... belki şehirde, bahçede bir yerde... Belden aşağısı çıplak olacak, külotunu çıkaracak ve ben tamamen giyinmiş ve düğmelerini ilikleyerek onu öpmek zorunda kalacağım kedi... Sikişmek hakkında ne düşünürsem düşüneyim, onun bir kocası var ve ondan çok korkuyor. Arzu ve şehvetle nasıl başa çıkacağım benim sorunum.
Buluşup birbirimize bakmaya karar verdik. Şirketine araba ile geldim... Kısa, dar bir elbiseyle çıktı, siyah taytlı bacaklarına nasıl tepki verdiğimi dikkatle inceledi... Sonra salona oturdu. Onu ormana götürmemi istediğini ve ormanda önce benim huzurumda işeyeceğini, sonra belki bana oral seks yapacağını söyledi...
Kafasında olan da bu ? Peki avukat olarak çalışmak için ne zaman vakti olacak?

Yaklaşık bir ay sonra ondan bir SMS aldım: Biraz eğlenmek ister misin? Peki kim istemez? Üstelik eğlence çok gerçekçi erotik hatlara bürünüyor.
Akşam saat yedide zaten istenen girişteydim. 5. kata çıkıp zil tuşuna bastım. Çılgın yaratığım, adı Anyutka, kapıyı açtı, elimden tuttu ve beni odaya yönlendirdi.
- İşte tanış benimle, bu Vasilisa.
Nasıl bir şey sürpriz mi?
Tamam, tamam . Ben Emil’im. Çok güzel!
- Biraz kahve ister misin?
Sanırım öyle. Bir fincan Chibo’yla sandalyeye oturdum ve etrafa bakmaya başladım. Vasilisa dizlerini bükmüş geniş yatağın ortasına oturdu ve bana gizemli bakışlar attı.
Anlaşılan arkadaşlarım kırsal kesimden gelmişti. Şansımızı denemek için şehre geldik. Anyutka’nın bir kocası var ama Vasilisa henüz mutluluğunu bulamadı.
- Seni üçüncü ortak olarak davet ettik.
- Vay be! İlginç...
- Duş alacak mısın?
- Gideceğim.
Duşta cesaretimi iyice yıkadım, endişelendim ve tahrik oldum. kendi dokunuşlarım. Bu her zaman seksten önce başıma gelir. Silahı tehditkar bir şekilde öne doğru uzatmış halde banyodan çıktım ve kızlar ciyaklamaya başladı. Görünüşe göre zevkten. İkisi de çoktan yatakta uzanmış ve benim görünmemi bekliyorlardı. Ve onları hayal kırıklığına uğratmadım. Genel olarak kadın cinsiyetini hayal kırıklığına uğratmaktan hoşlanmam.
Görünüşe göre sikiş odasında beni özel bir plan bekliyordu.
- "Siktir et onu" diye emretti arkadaşım. ben.
Vasilisa ve ben birbirimize baktık. Evet, memnuniyetle! Eğer sakıncası yoksa. Vasilisa umursamadı, bir fil gibi ayağa kalktı, sırtını büktü, güzel kalçalarını açtı ve göğüslerini yastıklara dokundurdu.
Vasilisa’nın özel çevresini şefkatle yalayarak, rozetini dilimle karıştırarak yavaşça içeri soktum. cesaretim orada... Vasilisa hemen gevşedi ve poposuyla, kalçalarıyla oynadı, yüksek sesle nefes aldı. Ah güzel! Köy kızları seks hakkında çok şey biliyor! Aksi halde kendinizi köyde erkek arkadaşınız olmadan bulabilirsiniz. Anyutka bu meydan okurcasına ahlaksız performansı dikkatle izledi. Hoşuna gitti. Dudaklarını yaladı, karnının alt kısmını okşadı, avuçlarını kız gibi küçük göğüslerinin meme uçlarını ovuşturdu.
Yaklaşık yirmi dakika sonra Vasilisa ve ben geldik ve kucaklaşmamızı çözemeyerek kendimizi birbirimize gömdük.
Sıra geldi! Peki, Anyutka! Uzun zamandır bir erkeği olmayan arkadaşını becermek için beni aradı. Anlıyorum ve hiçbir konuda ısrar etmiyorum. Bırakın elinden geldiğince tadını çıkarsın. Bu doğru mu? Basilisk benimle dalga geçmek istiyorsa bunu arkadaşının önünde istediğimiz kadar yapabiliriz.
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Anonim. Şey... Avukat olarak çalışıyordu. Elinde çok şey olduğunu söyledi...

Unread post by alex503311 »

Bir metresim vardı, bir kızın ortaya çıktığını biliyordu, kıskançlık gibi görünüyordu, sonra bir şekilde tanıştık ve onun başka biriyle sikişmemden hoşlandığını gördüm.
Yani eğer eşimle üçlü seks yapsaydık Hanımefendi, herkes onun rakibi olarak kabul edilebilirdi, o zaman sanırım şöyle bir şey söylerdi: "Bu aptalı becer ki yürüyemesin", yani, bazılarının
efendileri olduğunda kafayı bulduğunu yazmışlar. , ya da bir erkek, bir başkasına, yani onun erkeğine boyun eğdiriyor, fahişe gibi bir başkası daha var ve diğerinin tüm gücüyle kullanılması onun için ahlaki ve belki de fiziksel olarak iyi.
Bu kız sahibi olması gereken bir adam için, diyelim ki bilgisayarda oyun oynuyor
.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”