Nasıl anlayacağımı bilmiyorum
-
Автор темыvlad2001
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
Nasıl anlayacağımı bilmiyorum
Durum bu, hafta sonu eşimin ailesinin kulübesindeydik. Kardeşinin eşi, çocukları, kayınvalidesi ve kayınpederi ile birlikteyiz. Akşama doğru yine nehirde yüzmeye gittik. Mine hiçbir yere gitmek istemediğini, yorgun olduğunu söyledi. Kayınpederim bahçeyi kazıyor, sulamaya hazırlanıyordu. Kaldılar. Herkesten önce döndüm. Bahçede, evde ya da alt katta kimseyi bulamadım. Yukarıda insanların konuştuğunu duydum ve aradım. Önce benimki indi, ardından da babası. Bütün gün mayoyla dolaştı ve onunla tanıştı, biliyorsunuz, şu anda pek çok insanda olduğu gibi onun da mayosu var, bunu kapatması bile iğrenç. Kayınpederi de beline kadar çıplak ve şortla çıktı. Sulamanın geciktiğini ve beklediklerini söylediler. Hiçbir şey yokmuş gibi görünüyordu ama sonra yukarıda neyi beklediklerini düşünmeye başladım. Orada sadece uyuyoruz, iki oda ve yatak, geri kalan her şey alt katta. Buraya otururlardı, yoksa yorgun falanlardı ve ikisi de orada yatakların üzerinde yatıyorlardı Sence kafamla ilgili sorunlarım olduğunu ve o kadar aptal olduğumu mu düşünüyorsun, onlar hakkında ne düşündüm?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Cevap: Nasıl anlayacağımı bilmiyorum
Belki de gerçekten orada öylece oturmuyorlardı... her şey mümkün
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 2 years 8 months
Ahaha)) Ben de eski sevgilimle bu tür düşünceler yüzünden eziyet çekiyordum, bunun çok saçma olduğunu düşündüm.
Sonra onu becerdikleri ortaya çıktı, kimin umurunda, zamanları varken?!
Gerçekten şüpheli.. sana tavsiyem dostum, kontrol etsen iyi olur, yoksa sürekli şüphe içinde yaşarsın.
Sonra onu becerdikleri ortaya çıktı, kimin umurunda, zamanları varken?!

Gerçekten şüpheli.. sana tavsiyem dostum, kontrol etsen iyi olur, yoksa sürekli şüphe içinde yaşarsın.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 186
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Belki sadece özel olarak konuşmak istediler ve bu yatakta yatarken de yapılabilir!!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 6 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 2 years 8 months
Bunu biliyoruz
nElbette ama bu sırada kayınpederi kızını sular altında bırakıyor

Bunu biliyoruz
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Ama her şeyin mümkün olduğunu düşünmüyorum, biliyorum.
Benzer bir durumu ben de yaşadım.
Düğünden sonra bir yıl boyunca ailesiyle birlikte yaşadık. Daha sonra orduya katıldı. Beklerken yazdı, her şey yolunda görünüyordu. Askerden döndüm, arkadaşlarım öyle bir şey ima etmediler, sanki şu ve bu var. Annem ve babam da tabii ki ne bir ipucu ne de bir söz söylemediler, aksine onu övdüler. Kendisi neşeli, her şey yolunda.
Uzmanlığımla ilgili bir iş buldum, bir daire kiraladım ve ayrı yaşamaya başladım.
Babası vardiyada çalışıyordu ama biz annemize yardım ettik ve beklendiği gibi onu ziyaret ettik.
Bu olay olduğunda ben çalışıyordum. Daha önce boştum ve akşam saat yedi civarında oraya vardım. Anahtarımla açıp sessizce daireye girdim. Uyumak için çok erken görünüyordu, bir yere gittiğini sanıyordum. Ben mutfakta ya da oturma odasında değil, geçtim. Onu yatak odasında ve biriyle konuştuğunu duyuyorum, belli ki telefonda değil, bir erkek sesi.
Çıldırdım, kapıya gittim, kapıyı açtım, benimki oradaydı, kızarmıştı, darmadağınıktı, korku dolu gözlerle bakıyordu ve burnumun önünde çıplak göğsünü düğmesi açık bluzun içine sokmaya çalışıyordu. Kafası o kadar karışmıştı ki kot pantolonunun fermuarının gevşediğini tamamen unutmuştu.
Beline kadar çıplak olan babasının yanında oturuyordu ve babasının kendisini çıkarmaya bile vakti olmamıştı. şaşkınlıkla ikisi de kucaklaşarak dondular. Zaten önümde
ellerinden hiçbiri çıplak karnını yalnız bırakmadı, diğeri ise omzunu bıraktı. Resim hala aynı. Kavgadan sonra yaşananlara konuşma denemez. Tabii ki onları kovdum ve boşandım. Ayrılmadan önce, onun yanında olduğunu ya da onun yanında olduğunu kimseye söylememeleri için yalvardılar, bunu hangisinin kışkırttığını bilmiyorum. Onların sorunları umurumda değil, bu yüzden kimse onları benden öğrenmedi. Burada yazdıklarımın onlara zarar vermeyeceğini düşünüyorum. Birinin çoktan geldiğini duymuş ama o hâlâ ailesiyle birlikte yaşıyor. Sorunumu çözdüm, yeniden başladım, bir kızım var.
Adama daha yakından bakmasını tavsiye ederim, her şey olabilir.
Benzer bir durumu ben de yaşadım.
Düğünden sonra bir yıl boyunca ailesiyle birlikte yaşadık. Daha sonra orduya katıldı. Beklerken yazdı, her şey yolunda görünüyordu. Askerden döndüm, arkadaşlarım öyle bir şey ima etmediler, sanki şu ve bu var. Annem ve babam da tabii ki ne bir ipucu ne de bir söz söylemediler, aksine onu övdüler. Kendisi neşeli, her şey yolunda.
Uzmanlığımla ilgili bir iş buldum, bir daire kiraladım ve ayrı yaşamaya başladım.
Babası vardiyada çalışıyordu ama biz annemize yardım ettik ve beklendiği gibi onu ziyaret ettik.
Bu olay olduğunda ben çalışıyordum. Daha önce boştum ve akşam saat yedi civarında oraya vardım. Anahtarımla açıp sessizce daireye girdim. Uyumak için çok erken görünüyordu, bir yere gittiğini sanıyordum. Ben mutfakta ya da oturma odasında değil, geçtim. Onu yatak odasında ve biriyle konuştuğunu duyuyorum, belli ki telefonda değil, bir erkek sesi.
Çıldırdım, kapıya gittim, kapıyı açtım, benimki oradaydı, kızarmıştı, darmadağınıktı, korku dolu gözlerle bakıyordu ve burnumun önünde çıplak göğsünü düğmesi açık bluzun içine sokmaya çalışıyordu. Kafası o kadar karışmıştı ki kot pantolonunun fermuarının gevşediğini tamamen unutmuştu.
Beline kadar çıplak olan babasının yanında oturuyordu ve babasının kendisini çıkarmaya bile vakti olmamıştı. şaşkınlıkla ikisi de kucaklaşarak dondular. Zaten önümde
ellerinden hiçbiri çıplak karnını yalnız bırakmadı, diğeri ise omzunu bıraktı. Resim hala aynı. Kavgadan sonra yaşananlara konuşma denemez. Tabii ki onları kovdum ve boşandım. Ayrılmadan önce, onun yanında olduğunu ya da onun yanında olduğunu kimseye söylememeleri için yalvardılar, bunu hangisinin kışkırttığını bilmiyorum. Onların sorunları umurumda değil, bu yüzden kimse onları benden öğrenmedi. Burada yazdıklarımın onlara zarar vermeyeceğini düşünüyorum. Birinin çoktan geldiğini duymuş ama o hâlâ ailesiyle birlikte yaşıyor. Sorunumu çözdüm, yeniden başladım, bir kızım var.
Adama daha yakından bakmasını tavsiye ederim, her şey olabilir.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
- Registered for: 2 years 9 months
36 saniye sonra gönderildi:
Babamın da buna karşı olmayacağını düşünüyorum
Onlara katılmalıydın, onu iki sikle sikmeliydin ve öylece kalmalıydın onu bir sürtük gibi, boşanmış ya da evli...sessiz kalmak için her türlü sapkınlığı yapar)))sergon: ↑18 Jul 2023, 14:11 Sanmıyorum, her şeyin mümkün olduğunu biliyorum.
Ben de benzer bir durumu yaşadım.
Erkeğe daha yakından bakmasını tavsiye ederim, her şey olabilir.
36 saniye sonra gönderildi:
Babamın da buna karşı olmayacağını düşünüyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 5 months
Kendimi boşuna strese sokmazdım. ama daha yakından bakardım. Çünkü kafanızda birçok şey ortaya çıkabiliyor. Zaten her şeyi yazdım, hayal ettim, sinirlendim ve sonra aslında her şey ters gitti. Ve aptal gibi görünüyorsun. Bu yüzden her ikisinin de davranışlarını izleyin. Daha fazla gerçek.
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
- Registered for: 2 years 5 months
vlad2001, büyük olasılıkla şüphelenmekte yanılıyorsunuz, ancak her şey olabilir.. dışarıdan izle, hiçbir şey olmadı, bir şey varsa anlarsın
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 3 years 6 months
Kendi babana göre bu ihanet değil. Ve eğer ilişki genel olarak çocukluktan - hatta daha da fazlası.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 55 Replies
- 2947 Views
-
Last post by Amatör
-
- 14 Replies