Her zaman üvey kız istedim
-
Автор темыKukızl
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Her zaman üvey kız istedim
Her zaman üvey kızlarım olsun istedim, iki kez evlendim, ikincisinde ve şimdi. Ve her seferinde eşlerin kızları oldu. Yaşlar değişiklik göstermektedir. İlk başta bakmak istedim, sonra yaşım ilerledikçe öpmek ve okşamak istedim. Beni çıplak görmelerini istedim. Penisime dokundular. Şans eseri hiçbir şey yolunda gitmedi. Hatta sanki kubbenin altındaymışlar gibi bakmak için bile. Geriye kalan tek şey fantezilerle mastürbasyon yapmaktı. Ve röntgencilik konusunda epey deneyimim var. Bize deneyimlerinizi anlatın, erkekler, kadınlar. Belki fotoğraf alışverişinde bulunup tartışabiliriz. PM’ye yazın, belki iletişim kurmanın başka bir yolunu bulabiliriz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Hep üvey kız istedim
Ve eski eşimin de bir kızı var, o zamanlar 21 yaşında eşimle birlikte mutfakta oturuyorduk (Ben az önce Piaomi içiyordum ve bu genç fahişe geliyor (hepsi bir anne gibi, güya terbiyeli) Annem içeride. uyumak için çöp; gece yarısı gençlerle içiyorum ve bir şekilde kendimi onun içinde buluyorum. O, nezaket uğruna yatağı kırıyor ama kıçını açığa çıkarıyor (kısacası, ona geldim ve sıfır vızıltı vardı) Çok büyük bir delik, doğum yapmamasına rağmen, bu süreçte kıçımı falan düşündüm, parmağımı kıçıma yağlamadan denemeye başladım, fark ettim ki! onun için maço! Not: Genç kızların tüm bu arzuları saçmalıktır!
- These users thanked the author Wiginmakgreger for the post:
- Vik.ruba80
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 286 Views
-
Last post by Andrey Lukashov