Her zaman üvey kız istedim

Röntgenciler burada toplanıyor!
Автор темы
Kukızl
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Her zaman üvey kız istedim

Unread post by Kukızl »

Her zaman üvey kızlarım olsun istedim, iki kez evlendim, ikincisinde ve şimdi. Ve her seferinde eşlerin kızları oldu. Yaşlar değişiklik göstermektedir. İlk başta bakmak istedim, sonra yaşım ilerledikçe öpmek ve okşamak istedim. Beni çıplak görmelerini istedim. Penisime dokundular. Şans eseri hiçbir şey yolunda gitmedi. Hatta sanki kubbenin altındaymışlar gibi bakmak için bile. Geriye kalan tek şey fantezilerle mastürbasyon yapmaktı. Ve röntgencilik konusunda epey deneyimim var. Bize deneyimlerinizi anlatın, erkekler, kadınlar. Belki fotoğraf alışverişinde bulunup tartışabiliriz. PM’ye yazın, belki iletişim kurmanın başka bir yolunu bulabiliriz.
These users thanked the author Kukızl for the post:
dema11
Wiginmakgreger
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Hep üvey kız istedim

Unread post by Wiginmakgreger »

Ve eski eşimin de bir kızı var, o zamanlar 21 yaşında eşimle birlikte mutfakta oturuyorduk (Ben az önce Piaomi içiyordum ve bu genç fahişe geliyor (hepsi bir anne gibi, güya terbiyeli) Annem içeride. uyumak için çöp; gece yarısı gençlerle içiyorum ve bir şekilde kendimi onun içinde buluyorum. O, nezaket uğruna yatağı kırıyor ama kıçını açığa çıkarıyor (kısacası, ona geldim ve sıfır vızıltı vardı) Çok büyük bir delik, doğum yapmamasına rağmen, bu süreçte kıçımı falan düşündüm, parmağımı kıçıma yağlamadan denemeye başladım, fark ettim ki! onun için maço! Not: Genç kızların tüm bu arzuları saçmalıktır!
These users thanked the author Wiginmakgreger for the post:
Vik.ruba80
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Podsmatrivanie”