Karımın geçmişi beni çılgınca tahrik ediyor!
-
Автор темыLa777
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel

Merhaba söyle bana, karısının geçmişinden kim tahrik oluyor? şampanya eşliğinde ifşaatlarla dolu bir akşam geçirdik, ona kimin, nasıl ve nerede şaplak attıklarını sormaya başladı, ilk başta kıskançlık vardı, ruh hali aniden kavgaya dönüştü. Orada kazık gibi durdum, o an çılgınca bir heyecan hissettim, heyecandan gerçekten titriyordum.
Eşime de söyledim, birkaç tatlı an, kızın hangi külotu giydiğini, ne giydiğini sordu. saç modeli öyleydi. Genel olarak ilginçti.
Hikayelerinizi anlatın
Eşime de söyledim, birkaç tatlı an, kızın hangi külotu giydiğini, ne giydiğini sordu. saç modeli öyleydi. Genel olarak ilginçti.
Hikayelerinizi anlatın
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Re: Eşimin geçmişi beni tahrik ediyor!
Bir keresinde Vietnam’da tatildeydik ve açıldık, sonra Hollandalı bir Danimarkalıyı davet ettiler ve karısını kopardılar. Pişman değilim
herkes beğendi
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
- Endişeli, sapık, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 2 years 11 months
Forumda arama yapın, benim hakkımda bütün bir konu var favorim, adı ne ne zaman ve nerede? İsterseniz bana yazın, detayları paylaşırım, eşinizle ilgili bilgileri okumaktan memnuniyet duyarım.La777: ↑07 May 2023, 01:17 Merhaba söyle bana, karısının geçmişinden kim tahrik oluyor? şampanya eşliğinde ifşaatlarla dolu bir akşam geçirdik, ona kimin, nasıl ve nerede şaplak attıklarını sormaya başladı, ilk başta kıskançlık vardı, ruh hali aniden kavgaya dönüştü. Orada kazık gibi durdum, o an çılgınca bir heyecan hissettim, heyecandan gerçekten titriyordum.
Eşime de söyledim, birkaç tatlı an, kızın hangi külotu giydiğini, ne giydiğini sordu. saç modeli öyleydi. genel olarak ilginçti.
Hikâyelerinizi anlatın
- These users thanked the author YeniDim for the post (total 4):
- Endişeli, sapık, Vik.ruba80, Makar1977
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Buraya yazın, herkes neyden utanılacağıyla ilgileniyorumNewDim: ↑07 May 2023, 08:33Forumda arama yapın, benim hakkımda bütün bir konu var favorim, adı ne ne zaman ve nerede? İsterseniz bana yazın, ayrıntıları paylaşayım, eşinizle ilgili bilgileri memnuniyetle okurum.La777: ↑07 May 2023, 01:17 Merhaba, söyle bana, karısının geçmişinden kim tahrik oluyor? şampanya eşliğinde ifşaatlarla dolu bir akşam geçirdik, ona kimin, nasıl ve nerede şaplak attıklarını sormaya başladı, ilk başta kıskançlık vardı, ruh hali aniden kavgaya dönüştü. Orada kazık gibi durdum, o an çılgınca bir heyecan hissettim, heyecandan gerçekten titriyordum.
Eşime de söyledim, birkaç tatlı an, kızın hangi külotu giydiğini, ne giydiğini sordu. saç modeli öyleydi. genel olarak ilginçti.
Hikâyelerinizi anlatın
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыLa777
hadi hikaye alışverişinde bulunalım)
Nasıl bulunur? bir konu mu var?
hadi hikaye alışverişinde bulunalım)
- These users thanked the author La777 for the post:
- Vik.ruba80
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 1 month
Beni tahrik ediyor, Ama herkes sevgililerden bahsetmiyor, dinlemek pek ilginç değil ama eski sevgiliden bahsederken her şey bir şekilde sessiz.
-
Автор темыLa777
bekaretini kimin ve nasıl aldığını size anlattı mı?
n Dikkatini dağıtın, onu o kadar tahrik ediyor, kuleyi havaya uçuruyor))Vik.ruba80: ↑09 May 2023, 13:03 Bu seni tahrik ediyor, Ama herkes sevgililerden bahsetmiyor, dinlemesi pek ilginç değil ama eski sevgiliden bahsederken her şey bir şekilde sessiz.
bekaretini kimin ve nasıl aldığını size anlattı mı?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Eski sevgilimi de açık sözlü olması için kandırdım. Bana kendisinden 30 yaşlarında bir adamın olduğunu söyledi. Adam ona emmeyi öğretti.. sonra onu becerdim. aynı şey, onu altı ay boyunca becerdim ve onu terk ettiğimi henüz hatırlamıyorum bile, o iyi bir metres değil.
- These users thanked the author Bir korsan for the post (total 4):
- Sibiryak89, Ogest, Fargal94, Makar1977
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post