-Sorunumu paylaşmak istiyorum. Kız kardeşim Anya kısa bir etek giyiyor ve komşunun çocukları biraz sapıklar ve o merdivenlerden çıkarken eteğinin altına bakmayı gerçekten seviyorlar. Ve sadece erkekler değil, kızlar da. Dün yaklaşık 14 yaşlarında bir kız bana kız kardeşimin taytının altına külot giymediğini ve her şeyin göründüğünü söyledi... ve oradaki tüm oğlanlar ve kızlar o kadar nahoş bir şekilde güldüler ki... Tabii ki onları gönderdim ve şunu söyledim: hepsi yalan söylüyordu. Ve bir fotoğraf çekeceklerini, hatta çoktan çekip bana göstereceklerini ve genel olarak herkese göstereceklerini söylediler. Ne yapacağımı bilmiyorum. Anya’yı bir şekilde uyarmam gerekiyor ama cesaret edemiyorum ve onu üzmek istemiyorum. Ama en önemlisi bu durum beni çok heyecanlandırıyor ve hem kendim hem de Anya için daha da büyük bir aşağılanma istiyorum. Muhtemelen mazoşist miyim?
Ne yapmalıyım?
Kız kardeşim Anya
-
Автор темыVladimir.Semenov
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 2 years 3 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Kız kardeşim Anya
Öncelikle sakin olun.
Siz mazoşist değilsiniz.
Bunun sizi heyecanlandırması oldukça normal.
Kız kardeşinizin iç çamaşırı ve elbise giymemesi bu büyük olasılıkla kendisinin de bundan çok hoşlandığı anlamına geliyor.
Bu da normaldir.
Teşhircilik, özellikle hormonların arttığı ergenlik döneminde oldukça yaygındır.
Sorun devam ediyor herkese ve herhangi bir nedenle zorbalık yapmaya hazır akranlarıyla.
Burada işler daha karmaşık. Her türlü şikayet başladıktan sonra durdurmak zor olacaktır.
Ya birinin suratına yumruk atma noktasına kadar (eğer kaba ve aşağılayıcı bir şekilde söylenmişse) bu tür ifadelere son verin
Ya da tam tersine, kompleksi olmayan kız kardeşinizin ve diğer herkesin size yetişememesi ve bu nedenle aptal olmasıyla gurur duyun.
Belki başka seçenekler de vardır, ancak tek şey bu aklıma bu geldi.
Umarım senin için her şey yolunda olur.
Siz mazoşist değilsiniz.
Bunun sizi heyecanlandırması oldukça normal.
Kız kardeşinizin iç çamaşırı ve elbise giymemesi bu büyük olasılıkla kendisinin de bundan çok hoşlandığı anlamına geliyor.
Bu da normaldir.
Teşhircilik, özellikle hormonların arttığı ergenlik döneminde oldukça yaygındır.
Sorun devam ediyor herkese ve herhangi bir nedenle zorbalık yapmaya hazır akranlarıyla.
Burada işler daha karmaşık. Her türlü şikayet başladıktan sonra durdurmak zor olacaktır.
Ya birinin suratına yumruk atma noktasına kadar (eğer kaba ve aşağılayıcı bir şekilde söylenmişse) bu tür ifadelere son verin
Ya da tam tersine, kompleksi olmayan kız kardeşinizin ve diğer herkesin size yetişememesi ve bu nedenle aptal olmasıyla gurur duyun.
Belki başka seçenekler de vardır, ancak tek şey bu aklıma bu geldi.
Umarım senin için her şey yolunda olur.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 3):
- İsveç125, Vladimir.Semenov, fırçalamak
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 61 Views
-