Sıçmayı, mastürbasyonu ve köpekleri, kadınları ve travestileri emmeyi gerçekten seviyorum
-
Автор темыOmelchenko.Alexey
- Flört etmek
- Total posts: 35
- Registered for: 2 years
Sıçmayı, mastürbasyonu ve köpekleri, kadınları ve travestileri emmeyi gerçekten seviyorum
Aslında başlık her şeyi özetle anlatıyor. Sadece şunu söylemek istiyorum: Hiç köpek sikmedim ama üç köpeği birden fazla emdim - harika! Ama bunu translarla, atlarla veya midillilerle denemedim ama gerçekten isterim! Bir kadının hem klitorisini hem de kıçını yaladım - aynı zamanda harika ve hoş! Aslında mastürbasyon konusunda genel olarak sessizim, küçük yaşlardan beri ve muhtemelen son günlerime kadar yaptığım için pes etmeyeceğim ve durmayacağım! Ve scat da benim en sevdiğim eğlencedir! Bir yapay penis veya bir pistonun sapını veya bir banyo kepçesini kıçımın derinliklerine (35 - 45 cm) soktuğumda kaka yapmayı gerçekten seviyorum, uzunlukları buna uygun! Kakamı çok sert bir şekilde sıkmam gerekiyor, sonra yapay penisimi kıçımdan çekiyorum, zevkle yalıyorum, bu arada kendimi mastürbasyon yapıyorum ve kakamın üzerine bırakıyorum ve sonra spermimi yalıyorum!!! Bütün bunlar ne kadar şaşırtıcı derecede iyi ve hoş!!! Tam bir scat aşığının beni anlayacağını düşünüyorum! Ayrıca kendimin her yerine kaka bulaştırmayı, bir yapay penis yapıştırmayı veya kıçımı daha da derinleştirmeyi ve yüzümü tamamen kakanın içine sokmayı seviyorum! (Kakamı tamamen yemiyorum ama plastik ambalajın üzerinde topluyorum, bu yüzden çok fazla kakam var, yazın sinekler ulaşmasın diye hava geçirmez şekilde kapatıyorum) Tabii ki mastürbasyon yapıyorum Aynı zamanda tam bir orgazm elde edene kadar, zevki uzatmak için birkaç kez dururken! Bütün bu vızıltılardan sonra, kakayı, daha doğrusu külotlu çorabımın naylonuna bastırılan dışkıyı bir cam renklendirme kazıyıcı kullanarak kazıdım! Bütün bunları yazdığımda heyecanlanıyorum ve sürekli olarak periyodik olarak yaladığım "kayganlaştırıcı" salgılıyorum! Yani sadece yazmakla kalmıyorum, aynı zamanda cinsel uyarılma da yaşıyorum! Şimdilik burada bitireceğim ama büyük olasılıkla bu benim son açıklamam olmayacak!!! En iyi dileklerimle, sağlık, iyi şanslar ve boş zamanlarınızın tadını çıkarın!!!
- These users thanked the author Omelchenko.Alexey for the post:
- Herurg
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 2 years
Re: Scat’ı, mastürbasyonu ve köpekleri, kadınları ve travestileri emmeyi gerçekten seviyorum
Bunu hepiniz ciddi olarak mı yazıyorsunuz yoksa sadece şaka mı yapıyorsunuz?... Yarısında okumayı bitirdim ve neredeyse kusuyordum...
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 1 year 9 months
Re: Scat’ı, mastürbasyonu ve köpekleri, kadınları ve travestileri emmeyi gerçekten seviyorum
Bilim kurgu okudunuz mu? Eh, neredeyse aynı! Ha ha ha!Vladimir.Semenov: ↑07 May 2023, 09:47 Hepiniz ciddi misiniz, yoksa sadece bu tür şakalar mı yazıyorsunuz?... Yarısında okumayı bitirdim ve neredeyse kusuyordum....
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
asıl önemli olan herkese iyi şanslar
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Teşekkür ederim, moralimi yükselttiniz, ağlayana kadar güldüm. Daha fazlasını yaz

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 359 Views
-
Last post by Piero
-
- 0 Replies