Kendini yalnız mı hissediyorsun?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Kendini yalnız mı hissediyorsun?

Unread post by Aion2012Ölü »

Neredeyse 33 yaşındayım. Kız kardeşimle gençlik oyunları dışında hiçbir ilişkim olmadı.
Artık istemiyorum bile.
Yani, ilişkilerin genellikle sunulduğu biçimde.
Örneğin, iki sosyal fobinin birlikte yaşaması, her birinin kendi odasında, ortak ruh hali ve arzusuna göre birbirleriyle sikişmesi .
Bu hala normal.
Burada böyle insanlar var mı?
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 3):
Gudgeon, yarışçı, Vik.ruba80
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months
 Re: Kendinizi yalnız mı hissediyorsunuz?

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Aion2012Dead: 05 May 2023, 01:43 Neredeyse 33 yaşındayım. Kız kardeşimle gençlik oyunları dışında hiçbir ilişkim olmadı.
Artık istemiyorum bile.
Yani, ilişkilerin genellikle sunulduğu biçimde.
Örneğin, iki sosyal fobinin birlikte yaşaması, her birinin kendi odasında, ortak ruh hali ve arzusuna göre birbirleriyle sikişmesi .
Bu hâlâ normal.
Burada böyle insanlar var mı?
Kendinize sosyal fobi demek zor ama insanlarla iletişimde zorluklar yaşanıyor. Kendimi yalnız hissediyorum. Sosyal fobiniz var mı?
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
Aion2012Ölü, Vik.ruba80, aryamari
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Gudgeon »

Bir dereceye kadar pek çok çift bu süreci sosyal kaygı yaşamadan yaşıyor. Bu tam olarak anlattığınız hayat. Kural olarak, bu birçok faktörün sonucudur: insanlar evlenmeden önce birbirlerini yeterince tanımadılar ve hayal kırıklığına uğradılar, karşılıklı şikayetler birikti, partnerler birbirlerinden sıkıcı hale geldi, bir (iki) kişinin yaşamdaki öncelikleri değişti, diğeri ise yapmadı. Çocuklar da bir sebep olabilir: Bir kadın en değerli şeye yönelir ve yavaş yavaş kocasını ihmal eder, onu sadece bir refah kaynağı olarak algılar. Evet birçok durum var.
Dokunduğunuz konu hiç de o kadar basit değil. Ve bu sosyal fobilerle ilgili değil. Evli olduğunuzda, hatta eşinizin yanında oturduğunuzda, hatta tüm ailenizle birlikte oturduğunuzda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Yalnızlık, etrafta insanların yokluğu değil, hem sizin hem de etrafınızdakilerin duygusal katılımının olmamasıdır.
Aion2012Dead: 05 May 2023, 01:43 iki sosyal fobunun her biri kendi odasında ve ortak ruh hallerine ve arzularına göre birlikte yaşaması, sikişme birbirleriyle
Böyle olacağını sanmıyorum, birbirini umursamayan insanlar birbirleriyle birkaç kez yatabilirler, ancak bunu sürekli olarak yapmayacaklar. Umursamıyorlar.

Genel olarak, belki de en güçlü ve mutlu ilişkiye giden yoldasınız: ihtiyaç duymadığı için bir araya gelen, tam teşekküllü, kendi kendine yeten insanlardan oluşan bir birlik. ama sırf birlikteyken daha iyi olduğunuz için.

P.S. Yalnızlık duygusunun zaman zaman hepimize geldiğini düşünüyorum. Hatta bazı açılardan bu iyi bir şey. Bu bir şeyi değiştirmeye yönelik bir teşviktir.
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 4):
Aion2012Ölü, Yağdaki hamsi!!!, Vik.ruba80, Alice
Автор темы
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 05 May 2023, 02:08 Kendinize sosyal fobi demek zor ama insanlarla iletişim kurmada zorluklar var. Kendimi yalnız hissediyorum. Sosyal fobiniz var mı?
Muhtemelen hayır. Artık insanlardan korkmuyorum ya da korkmuyorum, sadece iletişimden çabuk yoruluyorum. Ve kendimle baş başa kaldığım için harika hissediyorum.
Bu konuyu neden oluşturdum? Çok nadirdir ama bazen biraz yalnızlık hissi verir.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 3):
Ted_2023, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Vik.ruba80
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: biseksüel

Unread post by XiaH »

Herkesin kendi odası vardır ve ruh hallerine göre periyodik olarak ayrı ayrı uyuma fırsatı vardır. Bunun birçok çifti kurtaracağını düşünüyorum. Bunun kendileri için temel olduğu kadınlar var ve onlara bunun her şeyin yolunda olduğunu ve yalnız uyumanın aptalca daha rahat olduğunu açıklayamazsınız, her şey anında kişisel olarak alınır. Tıpkı bazı kadınların her seferinde birlikte duş almaya çalışması gibi *x)
These users thanked the author XiaH for the post (total 4):
Aion2012Ölü, Serg_A, Vik.ruba80, Devam etmek
Автор темы
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

XyaH, Çocukluktan beri kafaya yerleşmiş bir stereotip. Karı-koca birlikte uyumak ve genellikle tüm zamanı birlikte geçirmek zorundadırlar. Bazıları için bu onların kişisel düşüncelerine uymazken, bazıları da hayatları boyunca bu tür bir ilişkiyi arayacak ve bunu bir fırsat olarak algılayacaklardır. bir ideal. Bilmiyorum, belki aile psikoterapisi yardımcı olabilir. Ancak boşanma sayısına bakılırsa bu bir öncelik değil.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
Vik.ruba80, XiaH
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Yalnızlık hissi var ama bu içsel faktörlerden çok dış faktörlerden kaynaklanıyor.
Genel olarak yeterli iletişim var ama bu iletişim %95 oranında iş ve işle ilgili.
Yıllar boyunca aile iletişimi çok vasat ve günlük yaşamda tek kelimeye sığıyor. Ve bu pek çok kişi için geçerli.
Ve bu iletişim için kesinlikle zaman yoktur.
Ve evet - bazen, çılgın bir günün ardından sadece rahattır kendinizle baş başa zaman geçirin.
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
Aion2012Ölü, Vik.ruba80
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 05 May 2023, 02:08 ancak insanlarla iletişim kurmada zorluklar var
Peki tam olarak ne iletişim kurmanızı engelliyor mu?
Автор темы
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Markul, Çok güçlü ve istikrarlı bir ruhun var, buna o kadar hızlı dayanabilirsin ki!
Peki ya ben zayıfım, çünkü böyle mantık yürütmelere kapılıyorum.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aion2012Dead: 05 May 2023, 06:32 Ya da ben zayıfım çünkü böyle bir mantık yürütmeye bayılıyorum.
Bunların hepsi düzeltilebilir.

Ve böylece Koşullar sizi tempoya uymaya zorluyor, ancak bu bile iyi.

Ayrıca normal iletişim ihtiyacı da çözülebilir.
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
Aion2012Ölü
Автор темы
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Markul, Haydi, endişelenme .
Dünyanın geri kalanının değil, bunların doğru olduğunu düşünmeme rağmen çok daha derin sapmalarım var.
İdeal bir dünyaya örnek verememeniz ne yazık.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aion2012Dead: 05 May 2023, 06:46 Ben çok daha derin sapmalara sahibim, her ne kadar bunları dünyanın geri kalanında değil de doğru olarak görsem de
Aslında bu sapmalar sizi bir hayat yaşamaktan alıkoyuyor dolu bir hayat, herkesi hamamböceklerini daha fazla beslemeyi veya daha dolu dolu yaşamayı seç.

Örneğin:
Tüm kalbimle bir Roma lejyoneri olmayı isteyebilirim, ara aynı insanlar durmadan yazıyor ve düşünüyorlar ama gerçek şu ki bu asla olmayacak.
Ve bu olamayacağına göre beynimi başka bir şeyle doldurmayı tercih ederim.
Orada Bu forumda belirli bir konuyu hayata geçirmek isteyen çok fazla insan var ve birbirinize peri masalları besliyorsunuz, ancak yalnızca birkaçı bir şeyi başardıysa, o zaman bunda iyi bir şey yok, hedefinizin kısa bir tatmini ve sonra geri dönüş gerçek yaşayan dünyaya - bu iyi bir şey getirmeyecek.
Değiştirin, kafanızı başka bir şeye çevirin, gerçek hayatta farklı bir sosyal çevreye girin, bu çok değişecek.
Örneğin, spor salonunda, bu konuda olumlu bir deneyimim oldu, birçok insan oraya geliyor ve sadece sohbet ediyor.
Serg_A
Автор темы
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Markul: 05 May 2023, 07:09
Bende çok daha derin sapmalar var, ancak bunların dünyanın geri kalanının değil, doğru olduğunu düşünüyorum
Aslında bu sapmalar beni engelliyor dolu dolu yaşamak, herkesin tercihi hamamböceklerini beslemeye devam etmek veya daha dolu dolu yaşamak.

Örneğin:
Tüm kalbimle bir olmak isterim Romalı lejyoner, aynı insanları ara, yaz ve bunu düşünmeden duramıyorum ama gerçek şu ki bu asla olmayacak.
Ve olamayacağına göre beynimi doldurmayı tercih ederim başka bir şeyle.
Bu forumda belli bir temayı hayata geçirmek isteyen çok fazla insan var ve siz birbirinize masallar besliyorsunuz, ancak sadece birkaçı bir şeyi başarmışsa, o zaman iyi bir şey yok demektir içinde hedefinizin kısa bir süre tatmin edilmesi ve ardından gerçek yaşayan dünyaya geri dönmek - bu iyi bir şey getirmeyecek. Değiştirin, zihninizi başka bir şeyle meşgul edin, gerçek hayatta farklı bir sosyal çevreye girin, bu çok değişiyor.
Örneğin spor salonunda olumlu bir deneyimim oldu, birçok kişi oraya gelip sadece sohbet ediyor.
Peki , Genel olarak sana katılıyorum. Doğru şeyleri söyle. Belki birileri bunu duyup uygulayacaktır.
Mesela ben yapamayacağım. Kesinlikle ilgilenmiyorum, dünyamı başka bir anlamla doldurmak istemiyorum ve buna da ihtiyacım yok.
Kız kardeşime sahip olma konusundaki tatminsiz arzuma takılıp kaldım.
Bu temelde tecavüzcü olmayacağım - çünkü bu benim fantezilerime uymuyor, ancak başka bir hayata, astral seyahate, başka bir dünyada reenkarnasyona ve eksizyona inanacağım!
Çünkü ben Hayatta çocuksuyum.
Bir şeyi istersem, gerçekleşene kadar sonsuza kadar sürer. Ve eğer gerçekleşmezse, hayatımın sonuna kadar, hatta belki sonrasında da benimle kalacak.

Senin önerdiğin gibi - bunu kafamdan çıkarmak için ve hamamböceklerimi beslememek - bu benimle ilgili değil. Tüm bunların %90’ı benim.
Ve sadece erimek - bunu yapamam - bu intihardan daha kötü.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aion2012Dead: 05 May 2023, 07:26
Çok daha derin sapmalarım var, ancak bunların dünyanın geri kalanının değil, doğru olduğunu düşünüyorum
Aslında bu sapmalar sizi dolu dolu yaşamaktan alıkoyuyor, herkesin tercihi hamamböceklerini beslemeye devam etmek ya da daha dolu dolu yaşamaktır.

Örneğin:
Tüm kalbimle yapabilirim Romalı bir lejyoner olmak istiyorum, aynı insanları arıyorum, sürekli yazıyorum ve düşünüyorum ama gerçek şu ki bu asla olmayacak.
Ve bu olamayacağına göre beynimi doldursam iyi olur başka bir şeyle.
Bu forumda, belirli bir temayı hayata geçirmek isteyen çok fazla insan var ve birbirinize peri masalları besliyorsunuz, ancak yalnızca birkaçı bir şeyi başarmışsa, o zaman bunda iyi bir şey yoktur. o, amacına kısa bir süreliğine ulaşmak ve sonra gerçek dünyaya dönmek - bu iyi bir şey getirmeyecek
Değiş, aklını başka bir şeyle meşgul et, gerçek hayatta farklı bir sosyal çevreye gir, bu değişecek. çok.
Örneğin spor salonu, bu konuda olumlu bir deneyimim oldu, birçok kişi oraya gelip sadece sohbet ediyor. n
Peki , Genel olarak sana katılıyorum. Doğru şeyleri söyle. Belki birileri bunu duyup uygulayacaktır.
Mesela ben yapamayacağım. Kesinlikle ilgilenmiyorum, dünyamı başka bir anlamla doldurmak istemiyorum ve buna da ihtiyacım yok.
Kız kardeşime sahip olma konusundaki tatminsiz arzuma takılıp kaldım.
Bu temelde tecavüzcü olmayacağım - çünkü bu benim fantezilerime uymuyor, ancak başka bir hayata, astral seyahate, başka bir dünyada reenkarnasyona ve eksizyona inanacağım!
Çünkü ben Hayatta çocuksuyum.
Bir şeyi istersem, gerçekleşene kadar sonsuza kadar sürer. Ve eğer gerçekleşmezse, hayatımın sonuna kadar, hatta belki sonrasında da benimle kalacak.

Senin önerdiğin gibi - bunu kafamdan çıkarmak için ve hamamböceklerimi beslememek - bu benimle ilgili değil. Tüm bunların %90’ı benim.
Ve sadece çözülüyorum - bunu yapamam - bu intihardan DAHA KÖTÜ.
n Acı çekmeyi sever misin? Daha fazla düşünmeden bu soruyu cevaplamanız yeterli.
SUFFER - bu duyguyu beğendin mi?
Aion2012Ölü
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 271
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by özenli1 »

Aion2012Dead: 05 May 2023, 01:43 Neredeyse 33 yaşındayım. Hiçbir ilişkim olmadı
Bunu şimdi istiyor musun? Peki, devam edin ve tanışın.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Markul: 05 May 2023, 06:27
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 05 May 2023, 02:08 ancak insanlarla iletişim kurmada zorluklar var
A İletişim kurmanızı tam olarak ne engelliyor?
Bunu birkaç kelimeyle anlatamazsınız. Genellikle böyle bir şey yazdığınızda, özellikle de bu tür forumlarda. Genellikle şöyle derler: bir çiftsiniz, dışarı çıkın, eğilin ve tüm adamlarınız orada olacak ve eğer hala külotsuzsanız, o zaman tüm caddeyi tamamen dolduracaksınız)))
Ama öyle bir zihniyet var ki iletişim kurmak zor ve yaşadığın olumsuz deneyim insanlarla, özellikle de erkeklerle olan iletişimine damgasını vuruyor.
Serg_A, Bay Hamsterrr, aryamari
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 05 May 2023, 07:38
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 05 May 2023, 02:08 ancak iletişim kurmada zorluklar var kişiler n
Peki iletişim kurmanızı engelleyen şey tam olarak nedir?
yapabilirsiniz’ kısaca anlatamam. Genellikle böyle bir şey yazdığınızda, özellikle de bu tür forumlarda. Genellikle şöyle derler: bir çiftsiniz, dışarı çıkın, eğilin ve tüm adamlarınız orada olacak ve eğer hala külotsuzsanız, o zaman tüm caddeyi tamamen dolduracaksınız)))
nFakat iletişim kurmayı zorlaştıran bir zihniyet var ve yaşadığınız olumsuz deneyim insanlarla, özellikle de erkeklerle olan iletişiminize damgasını vuruyor.
I anlıyorum.
Örneğin, yeni tanıdıklar edinmek benim için zor, hatta biriyle yürekten konuşmak daha da zor, bir kişinin ruhumda kök salması çok zaman alıyor.
Ayrıca karşı cinsle iletişim konusunda da olumsuz deneyimlerim var...
Ancak iş yerinde sık sık yeni insanlarla iletişim kurmak ve bazı ortak sorunları çözmek zorunda kalıyorum... Özgeçmişteki "stres direnci" ifadeleri ve iletişim becerileri geliştirilmelidir. Ancak bu canlı iletişimin yerini almaz.
Vik.ruba80
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 271

Unread post by özenli1 »

Yazarın "Kız kardeşime sahip olmak istiyorum" sözünden sonra tamamen sıkıcı ve zararlı bir arzu haline geldi.
Автор темы
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Acı çekmeyi sever misin? Daha fazla mantık yürütmeden bu soruyu cevaplamanız yeterli.
ACILIM - bu duyguyu seviyor musunuz?
[/quote]
Görünüşe göre ve büyük ihtimalle - EVET!
Aksi takdirde, Tanınmayan ve yanlış anlaşılan bir kurban olduğum konfor alanımda olmaktan neden bu kadar mutluyum?
Muhtemelen acı çekmeyi seviyorum ve sosyalleşme dürtülerimi tatmin etmek için zaman zaman bu tür şeyler paylaşıyorum herkesin gönderileri veya yorumları görebilmesi için.
Ruhumun mekanizmasını, neden neyi, nasıl olduğunu mükemmel bir şekilde anlayabiliyorum ve parçalara ayırabiliyorum. Ama nedense böyle davranmayı ve yaşamayı bırakamıyorum.
Görünüşe göre her şey bana yakışıyor.............. bu da üzücü (((
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by içinde »

Markul: 05 May 2023, 07:43 Ayrıca karşı cinsle iletişimde de olumsuz bir deneyim var...
Her erkeğin kadınlarla iletişimde olumsuz bir deneyimi vardır, ben hatta daha fazlasını söylemek gerekirse - böyle bir deneyim şarttır, her erkek bir kadın tarafından en az bir kez reddedilmelidir. Bir erkek ancak böyle bir ret aldıktan sonra... nasıl diyeyim tam teşekküllü falan olur ama biz erkekler böyle bir deneyim kazanmaktan korkuyoruz, dolayısıyla kadınlarla iletişimde kararlılık eksikliğimiz var ve bu da tam olarak bu bu konunun yazarının durumu.
These users thanked the author içinde for the post:
Aion2012Ölü
Автор темы
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

dikkatli1,
Sadece şunu yapmak istiyorum de ki - Evet, tamam!
Ama elbette bunu söylemeyeceğim - Evet, tamam!
Böyle bir cevaba çok açık ve alaycı bir yanıt - Evet, tamam!
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

rynda: 05 May 2023, 07:51
Ayrıca karşı cinsle iletişimde olumsuz deneyimler de var...
Her erkeğin kadınlarla iletişimde olumsuz deneyimleri vardır, hatta daha fazlasını söyleyeyim - böyle bir deneyim şart olmalı, her erkek bir kadın tarafından en az bir kez reddedilmelidir. Bir erkek ancak böyle bir ret aldıktan sonra... nasıl diyeyim tam teşekküllü falan olur ama biz erkekler böyle bir deneyim kazanmaktan korkuyoruz, dolayısıyla kadınlarla iletişimde kararlılık eksikliğimiz var ve bu da tam olarak bu bu konunun yazarının durumu.
Öfkeyle olumlu oy veriyorum. Size konyak :-D

Konunun yazarının farklı bir durumu var.
içinde, Aion2012Ölü
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Markul: 05 May 2023, 07:54 Konunun yazarının durumu farklı.
Konunun başını okumadım
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aion2012Dead: 05 May 2023, 07:50 Acı çekmeyi sever misin? Daha fazla mantık yürütmeden bu soruyu yanıtlamanız yeterli.
ACILIM - bu duyguyu seviyor musunuz?
Görünüşe göre ve büyük olasılıkla - EVET!
Aksi halde, tanınmayan ve yanlış anlaşılan bir kurban olduğum konfor alanımda olmaktan neden bu kadar mutluyum?
Muhtemelen acı çekmeyi seviyorum ve sosyalleşme dürtülerimi tatmin etmek için zaman zaman Zaman geçtikçe bu tür paylaşımları veya yorumları herkes görebilir.
Ruhumun mekanizmasını, neden neyi, nasıl olduğunu çok iyi anlayabiliyorum ve parçalara ayırabiliyorum. Ama nedense böyle davranmayı ve yaşamayı bırakamıyorum.
Görünüşe bakılırsa her şey bana yakışıyor.............. bu da üzücü (((
[/ quote]
Eh, sonunda cevap verdin ve her şeyden önce kendine .

Ve sen acı çekmekten hoşlanmıyorsun, seni temin ederim, bir insan acı çekmeyi sevemez. Her şeyi bu şekilde tanımlamanın nedeni senin rahatlık alanındır. aynı zamanda orası iyi ama bir sürü eksisi de var.
Bundan başka bir gerçekliğe geçmeniz sizin için çok daha iyi olabilir, eksileri de olsa ( ve her zaman da öyle olacaklar), ancak bu kelimenin "acı çekmesi" olmayacak.
Автор темы
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Markul,
Sana katılıyorum .
Ve aslında boş bir konu oluşturduğum için hemen özür dilerim.
Sonuçta ben her zaman fikrimin arkasındayım, her zaman. her zaman
Evet, iki kez tekrarladım.. Her zaman.
Ama diğer insanların fikirlerini duymak ve benim için önemli olan bir konu hakkında en azından bir şekilde diğer insanlarla iletişim kurmak ilgimi çekiyordu.
Çok mutluyum, size ve yanıt veren herkese minnettarım.
Çevremdeki dünyayla bağlantıda olduğumu hissetmekten çok memnunum. yaşadığımı, düşündüğümü, var olduğumu ve başkalarıyla iletişim kurabildiğimi bilmek ve anlamak.

Nedense kendi yarattığım konu içinde bu hissediliyor. Ve yazdığım geri kalan kısımlar bir matris veya bir illüzyon gibi. Tuhaf..

3 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Eh, sonunda cevap verdin ve her şeyden önce kendine.

Ve sen acı çekmekten hoşlanmıyorsun, seni temin ederim, bir insanın acı çekmeyi sevmesi mümkün değil. Az önce her şeyin böyle olmasının nedenini açıkladınız. Acınız sizin konfor alanınızdır. Orada aynı zamanda kendinizi iyi hissediyorsunuz ama aynı zamanda birçok dezavantaj da var.
Ondan başka bir gerçekliğe geçerseniz, dezavantajların da olacağı bir gerçeklik olsa bile kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz ( ve her zaman da öyle olacaklar), ama içinde bu "acı çekmek" kelimesi olacak.

Yapacağım tek şey Hiçbir şeyi değiştirmenin manasını göremediğimi söyleyebilirim.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aion2012Dead: 05 May 2023, 08:05 Söyleyebileceğim tek şey hiçbir şeyi değiştirmenin manasını göremediğim.
Peki o zaman bu yalnızlık ve ıstırap bitecek seninle kalacağız.

Daha da yaşlandığınızda ve bir noktada kafanızdaki resmin hiç de aynı olmadığını fark ettiğinizde ve başka bir resim çizmenin o kadar da zor olmadığını fark ettiğinizde, o zaman YAŞAYABİLECEĞİNİZ ve kafanızdaki hamamböceklerini beslemeyeceğiniz kayıp zaman için daha da fazla üzüntü gelecektir. Ve bu olacak, herkesin başına gelecek. Bazen ben de mevcut paradigmayı onarmanın zamanının geldiğinin farkına varıyorum; bu onarım kolay değil ama sonuç getiriyor, tavsiye ederim.
Aion2012Dead: Ve yazdığım geri kalan kısımda, bir matris veya bir illüzyon gibi. Garip..
Fakat insanlar bu konulara iletişim kurmak için değil, yalnızca ihtiyaç duydukları şeyi yazmak veya ihtiyaç duydukları şeyi okumak için geliyorlar. Sonra iletişim gerçekleşti.
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years

Unread post by Çekiç »

Merhaba dostum! Kız kardeşiniz hakkında yazın, yaşı, evli, çocuğun var mı?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Markul: 05 May 2023, 07:43 Anlıyorum.
Örneğin, yeni tanıdıklar edinmek benim için çok zor, hatta birisiyle samimi bir konuşma yapmak çok zaman alıyor; kökü ruhumda.
Ayrıca karşı cinsle iletişimde de olumsuz bir deneyim...
Ancak iş yerinde sıklıkla yeni insanlarla iletişim kurmanız ve bazı ortak sorunları çözmeniz gerekiyor... Özgeçmişteki “strese dayanıklılık ve iletişim becerileri” ifadelerinin üzerinde çalışılması gerekiyor. Ancak bu, canlı iletişimin yerini almaz.
Karşı cinsle iletişim kurmanın ne gibi olumsuz deneyimleri var?..
Sadece F ile iletişim kuruyorum ve çoğu çoğumuz çocukluğumuzdan beri sorunlar yaşadık, biri taciz edildi, biri tecavüze uğradı, yetişkinlikte de buna benzer olaylar yaşandı.
Bir de şu var ki, bir insana alışmak, ruhunuza girmesine izin vermek lazım. .
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
aryamari
Автор темы
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Markul: 05 May 2023, 08:12
Söyleyebileceğim tek şey, hiçbir şeyi değiştirmenin manasını göremediğim.
Peki o zaman, bu yalnızlık ve ıstırap sizinle kalacak.

Daha da yaşlandığınızda ve bir noktada kafanızdaki resmin hiç de aynı olmadığını fark ettiğinizde ve bunu yapmanın o kadar da zor olmadığını fark edersiniz. bir tane daha çizin, o zaman kafanızdaki hamamböceklerini beslemek yerine YAŞAYABİLECEĞİNİZ kayıp zaman için üzüntü bile gelecektir. Ve bu olacak, herkesin başına gelecek. Bazen ben de mevcut paradigmayı onarmanın zamanının geldiğinin farkına varıyorum; bu onarım kolay değil ama sonuç getiriyor, tavsiye ederim.
Aion2012Dead: Ve yazdığım geri kalan kısımda, bir matris veya bir illüzyon gibi. Garip..
Fakat insanlar bu konulara iletişim kurmak için değil, yalnızca ihtiyaç duydukları şeyi yazmak veya ihtiyaç duydukları şeyi okumak için geliyorlar. İşte iletişim gerçekleşti.
Çok daha fazlası!!! ve 14-18 yaşlarımda yapmadığım şey için çok pişmanım, yani kız kardeşimi baştan çıkarmak için.
Bu hayatımdaki en büyük pişmanlığım.
Ölümü, cenazeyi yaşadım. , onun evliliği, bir kızın doğumu, kız kardeşimin varlığımı reddetmesi.
Başka bir hayata, başka fırsatlara, başka insanlara ihtiyacım yok; ben bir kız kardeş istiyorum! Ve ölene kadar bunu isteyeceğim.
Bazı açılardan haklı çıkabilirsin... Ama bunda kesinlikle değil.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 05 May 2023, 08:13 Karşı cinsle iletişim kurma konusunda ne gibi olumsuz deneyimler var?..
Yani bana takdir edilmediğini ama daha çok kullanıldığını söyle, çocukluğumdan beri "iyi bir arkadaştım" - tüm sonuçlarıyla birlikte,
Sonra iyi bir adam - tüm sonuçlarıyla birlikte,
Sonra mükemmel koca - genellikle "her şey harikadır",
... peki, vb.
Bu uzun bir sohbettir, ateşin etrafında iyi balık ve uygun alkolle yapılacak en iyi şey)))
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 05 May 2023, 08:13 Sadece F ile iletişim kuruyorum ve çoğunun çocukluğundan beri sorunları var, bazıları tacize uğradı, bazıları tecavüze uğradı n
Bu forumda çocukların kendilerinin de onları istediğine inananlara iletilecek...
Aslında tecavüze uğrayan iki kadın tanıyorum. gençler, ilişkiler açısından artık orada her şey iyi değil.
Gudgeon
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aion2012Dead: 05 May 2023, 08:19 ve 14-18 yaşımdayken yapmadığım şey için, yani kız kardeşimi baştan çıkarmak için çok pişmanım.
Ve bunu yapamazsın artık yapın - unutun, hayatınıza devam edin.
Aion2012Dead: 05 May 2023, 08:19 kız kardeşimin varlığımı reddetmesi.
Yani arzun seni nereye götürdü?
Aion2012Dead: 05 May 2023, 08:19 Başka bir hayata ihtiyacım yok
Burası yukarıda açıklanan konfor bölgesi . Sadece buna ihtiyacın olduğunu fark etmiyorsun.
Meselelerle konuşursak, kafandaki otu sulamayı bırak, çekip çıkar ve oraya bir gül ya da seraya başka çiçekler dik. geniş seçim.
Автор темы
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Bu, bu forumda çocukların kendilerinin de onları istediğine inananlara iletilecektir...
Aslında ergenlik çağında tecavüze uğrayan iki kadın tanıyorum, her şey değil ilişkiler açısından burası artık iyi.
Peki, bunu mutlak bir yaşam kuralı haline getirme!
İnanmayacağım!
Bazı genç erkek ve kızların her şeyin tamamen farkında olduklarından ve bu süreçten keyif aldıklarından emin olmak için yeterince porno izledim!
Ve şimdi iki fikrimiz var: sizin ve benim.

TÜM çocukların erken yaşta cinsel deneyim istediği varsayılamaz - ancak bunu isteyen bazıları var!

Ve şiddet ve baskı iğrençtir, bu tür canavarlar ölümü hak ediyorum - buna katılıyorum!!

4 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Bu yukarıda açıklanan konfor bölgesidir. Sadece buna ihtiyacın olduğunu fark etmiyorsun.
Meselelerle konuşursak, kafandaki otu sulamayı bırak, çekip çıkar ve oraya bir gül ya da seraya başka çiçekler dik. geniş seçenek.
[/quote]
Pekala, onu (otu) çekip başka bir düşünce ve fikir geliştirmeye başlayacağım....
Tamam. Ne değişecek?
Sadece kendine, özüne ihanet edeceğim.
Kişiliksiz bir hiç kimse olacağım.
Eh, sonunda tüm insanlar gibi öleceğim.
Benim düşünce tarzıma göre, en azından kendim olarak kalacağım ve kendim olarak öleceğim .
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 05 May 2023, 07:38
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 05 May 2023, 02:08 ancak iletişim kurmada zorluklar var kişiler n
Peki iletişim kurmanızı engelleyen şey tam olarak nedir?
yapabilirsiniz’ kısaca anlatamam. Genellikle böyle bir şey yazdığınızda, özellikle de bu tür forumlarda. Genellikle şöyle derler: bir çiftsiniz, dışarı çıkın, eğilin ve tüm adamlarınız orada olacak ve eğer hala külotsuzsanız, o zaman tüm caddeyi tamamen dolduracaksınız)))
nFakat iletişim kurmayı zorlaştıran bir zihniyet var ve yaşadığınız olumsuz deneyim insanlarla, özellikle de erkeklerle olan iletişiminizde iz bırakıyor.
Orada flört siteleri var, ne tür bir ilişkiyle ilgilendiğinizi yazın ve birçok genç aday hemen ortaya çıkacak)))
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aion2012Dead: 05 May 2023, 08:31
Bu, bu forumda çocukların kendilerinin de onları istediğine inananlara iletilecektir...
Aslında 2015 yılında tecavüze uğrayan iki kadın tanıyorum. ergenlik döneminde ilişkiler açısından artık her şey iyi değil.
Peki, bunu mutlak bir yaşam kuralı haline getirmeyin!
İnanmayacağım!
Bazı genç erkek ve kızların her şeyin tamamen farkında olduklarından ve bu süreçten keyif aldıklarından emin olmak için yeterince porno izledim!
Ve şimdi iki fikrimiz var: sizin ve benim.

TÜM çocukların erken yaşta cinsel deneyim istediği varsayılamaz - ancak bunu isteyen bazıları var!

Ve şiddet ve baskı iğrençtir, bu tür canavarlar ölümü hak ediyor - Buna katılıyorum!!
porno güvenilmez bir bilgi kaynağıdır.
Bir jinekologla konuştum ve o bir kızın yapması gerektiğini söyledi seks yapmadan önce cinsel organları tamamen oluşturmuştur. Ve erken cinsel ilişki sıklıkla Venüs’e ve kısırlığa yol açar.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
aryamari
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 05 May 2023, 08:38 Bir jinekologla konuştum ve o, bir kızın seks yapmadan önce cinsel organlarının tamamen oluşmuş olması gerektiğini söyledi.
ve kaç yaşında oluşurlar?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

rynda: 05 May 2023, 08:40
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 05 May 2023, 08:38 Bir jinekologla konuştum ve o, bir kızın seks yapmadan önce cinsel organının tamamen şekillenmiş olması gerektiğini söyledi.
ve hangi yaşta oluşurlar?
17-18 yaşlarında
Üstü kendinize saklayın, içinde, aryamari
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aion2012Dead: 05 May 2023, 08:31 bazı genç erkek ve kızların her şeyin tamamen farkında olduklarından ve bu süreçten keyif aldıklarından emin olmak için yeterince porno izledim!
Ne yazdığımı fark ettim mi ?

Gerçek hayatı pornoya göre mi yargılıyorsunuz? Üstelik çocukların katılımıyla operatör onlara ne yapmaları gerektiğini söylediğinde ? O halde sana kötü bir haberim var; aslında gerçek hayat hakkında hiçbir fikrin yok.

3 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Aion2012Dead: 05 May 2023, 08:35 Kendime, özüme ihanet edeceğim. Bir olacağım kişisel olmayan kimse. n
Ve ot da iyi oturuyor. Bilincinizi bile manipüle ediyor. Onun gerçek sen olduğunu düşündürüyor ama öyle değil.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 05 May 2023, 08:46
rynda: 05 May 2023, 08:40
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 05 May 2023, 08:38 Ayrıca bir jinekologla da konuştu bir kızın seks yapmadan önce cinsel organının tamamen oluşmuş olması gerektiğini söyledi.
ve hangi yaşta oluşurlar?
17-18 yaşlarında n
Bir kadın 16-17 yaşından önce çocuk doğurmaya hazır hale gelmemiştir, her antropolog bunu size söyleyecektir, ancak artık "15 yaşında hamile kalmayı" yeterince gören uzmanlar Tüm hamileliğin vitaminler ve ilaçlarla sıkı kontrol altında olduğunu, çocuğun çoğunlukla prematüre olduğunu ve genç annenin toksikozdan zar zor kurtulduğunu ve hamile kaldığını bilmeden gelip "doğum yapıyorlar!" diye saçma sapan konuşmaya başlayacaklar. en azından hayatını kurtarmak için sezaryen yapılacak.
Serg_A, yarışçı
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639

Unread post by Bay Hamsterrr »

Sosyal fobi değil ama muhtemelen içe dönük biri. Kısacası, iyi tanımadığım insanlarla konuşmak istemiyorum ama sessiz kalırsam rahatsız oluyorum) sonunda bir tür iletişimi sıkmak zorunda kalıyorum) bu nedenle çok az insan yakın ilişkiler aşamasına geldiğim kişi, sonunda evet, bazen kendimi yalnız hissediyorum. Bu duygudan dolayı genellikle tanışma sitelerine gidersiniz, bir çift ararsınız ve bir şeyler olmaya başladığında önemli görünen bazı nedenlerden dolayı her şeyi durdurma arzusu duyarsınız. Belki de yalnızlığa alıştım. Sadece ideal bir 😁 aradığıma inanmak istiyorum
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 3):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Üstü kendinize saklayın, Aion2012Ölü
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Markul: 05 May 2023, 08:54
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 05 May 2023, 08:46
rynda: 05 May 2023, 08:40 ve hangi yaşta oluşurlar?
17-18 yaşlarında
Bir kadın 16-17 yaşından önce çocuk doğurmaya hazır hale gelmemiştir, bunu size herhangi bir antropolog söyleyecektir, ancak Artık yeterince görmüş olan uzmanlar gelip "15 yaşında hamile" diye bağıracaklar ve tüm hamileliğin vitamin ve ilaçlarla sıkı kontrol altında olduğunu bilmeden "doğum yapıyorlar!" diye saçma sapan konuşmaya başlayacaklar. çocuk çoğunlukla prematüre oluyor ve genç anne toksikozdan zar zor kurtuldu ve en azından hayatını kurtarmak için sezaryen yapmak zorunda kaldı.
15 yaşında doğum korkunçtur, elbette..
Ama aynı zamanda fiziksel olarak her şeyin yerli yerinde olduğunu da kastediyorum: rahim, vajina, ancak bakteri bariyeri henüz tam olarak oluşmadı. Vajinal mukozada, her türlü enfeksiyona karşı savaşan ortakyaşam bakterileri ile asidik bir ortam oluşmalıdır ve kızlarda bu bariyer kusurlu olduğundan cinsel sağlıkları çok kırılgandır.
Ve boşluklarla sert seks olsaydı. ... mukoza zarının hasar görmesi nedeniyle patojen bakteriler hemen kana nüfuz eder.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Üstü kendinize saklayın, aryamari
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”