Gerekçe ya da sessizlik – hangisi daha iyi? Peki ne yapmalıyız?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
kar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18
Registered for: 2 years 2 months
 Gerekçe ya da sessizlik – hangisi daha iyi? Peki ne yapmalıyız?

Unread post by kar »

Annemle yaşıyorum. Küçük başladık. Daha sonra annem ve ben uzun zamandır anal yapmak istiyorduk ve sonunda karar verdik. Lateks bir elbise, kayganlaştırıcı ve müshil aldı. Ama sonra şans eseri teyzem (annemin arkadaşı) geldi. Masayı kurdular, oturdular, sohbet ettiler, sonra yatmaya hazırlanmaya başladılar. Teyzem uykuya dalınca karar verdik. Annem müshil içti ve tuvalete gitti ve bunu yüksek sesle yaptı. Daha sonra kendimi yıkamaya gittim. Daha sonra lateks bir takım elbise giyip odama gitti. Sonra şans eseri teyzem yanıma geldi ve oldukça şaşırdı ama yanımdan geçip gitti. Annem tuvalete gitmek için teyzemin odasına gitti. Annem yatağa uzandı ve başladık. Acıyı ve zevki hissetti. Ve görünüşe göre teyzem de duymuş. Sonra sabahleyin dikkatlice sordu. "Ah, maşa, neden tuvalette bu kadar uzun süre oturdun? Yanlış bir şey mi yedin?" "Orada ne giyiyordun? (sırıtarak)?" "Neden kendini iki kez yıkadın? " " Üstelik annemin oturması acı vericiydi; belki de bunu fark etmiştir.. Ne yapmalıyım? Annem kendimizi bir şekilde haklı çıkarmamız gerektiğini söylüyor, ben de ona gerek olmadığını söylüyorum. Ayrıca birine de kızgın (kim?)
İşte onun lateks takım elbiseli bir fotoğrafı.
https://i.postimg.cc/d1Vyp0n1/A3ba2ce50fd1047c0a5eda1e256dba69c-N.jpg

https://i.postimg.cc/8CHvZvR9/A5d8944f197e64824b27be1193b2d5f36-U.jpg

https://i.postimg.cc/wTCDMgxf/Ad895480d35604e6db97fcb31aec2f267k.jpg
These users thanked the author kar for the post (total 3):
Sibiryak89, Steff, Popülatör
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Gerekçelendirme mi yoksa sessizlik mi; hangisi daha iyi? Peki ne yapmalıyız?

Unread post by Sibiryak89 »

snezh: 04 May 2023, 18:52 Annemle yaşıyorum. Küçük başladık. Daha sonra annem ve ben uzun zamandır anal yapmak istiyorduk ve sonunda karar verdik. Lateks bir elbise, kayganlaştırıcı ve müshil aldı. Ama sonra şans eseri teyzem (annemin arkadaşı) geldi. Masayı kurdular, oturdular, sohbet ettiler, sonra yatmaya hazırlanmaya başladılar. Teyzem uykuya dalınca karar verdik. Annem müshil içti ve tuvalete gitti ve bunu yüksek sesle yaptı. Daha sonra kendimi yıkamaya gittim. Daha sonra lateks bir takım elbise giyip odama gitti. Sonra şans eseri teyzem yanıma geldi ve oldukça şaşırdı ama yanımdan geçip gitti. Annem tuvalete gitmek için teyzemin odasına gitti. Annem yatağa uzandı ve başladık. Acıyı ve zevki hissetti. Ve görünüşe göre teyzem de duymuş. Sonra sabahleyin dikkatlice sordu. "Ah, maşa, neden tuvalette bu kadar uzun süre oturdun? Yanlış bir şey mi yedin?" "Orada ne giyiyordun? (sırıtarak)?" "Neden kendini iki kez yıkadın? " " Üstelik annemin oturması acı vericiydi; belki de bunu fark etmiştir.. Ne yapmalıyım? Annem kendimizi bir şekilde haklı çıkarmamız gerektiğini söylüyor, ben de ona gerek olmadığını söylüyorum. Ayrıca birine de kızgın (kim?)
İşte onun lateks takım elbiseli bir fotoğrafı.
https://i.postimg.cc/d1Vyp0n1/A3ba2ce50fd1047c0a5eda1e256dba69c-N.jpg

https://i.postimg.cc/8CHvZvR9/A5d8944f197e64824b27be1193b2d5f36-U.jpg

https://i.postimg.cc/wTCDMgxf/Ad895480d35604e6db97fcb31aec2f267k.jpg
Тему уже читал, но без фото было🤔 Стройная, такой грех не вдуть🤔
Чем эпопея с тётей закончилась?
Автор темы
kar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
 Re: Gerekçelendirme mi yoksa sessizlik mi; hangisi daha iyi? Peki ne yapmalıyız?

Unread post by kar »

Sibiryak89: 04 May 2023, 19:09 İnce, onu mahvetmemek büyük günah
Teyzemle olan destan nasıl bitti?
Zayıftan ziyade kıvrımlı. Evet hiçbir şey. Görünüşe göre bunu hatırlamıyor ama bu konuya daha önce değinmiştim (ziyaret ederken). Bu takım elbiseyle odama girmesi, oturmanın ona acı vermesi ve kendini iki kez yıkaması gerçeğinden utanıyordu. Bunu en iyi nasıl çözeceğimizi bilmiyoruz. Annem mazeret üretmemiz gerektiğini söylüyor, ben ise yapmadığımızı söylüyorum. Eskiden kızgındım (kime?).
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

snezh: 04 May 2023, 19:28
[quote=Sibiryak89 post_id=199117 time=1683216588 user_id=
Hiçbir şey. Görünüşe göre bunu hatırlamıyor ama bu konuya daha önce değinmiştim (ziyaret ederken). Bu takım elbiseyle odama girmesi, oturmanın ona acı vermesi ve kendini iki kez yıkaması gerçeğinden utanıyordu. Bunu en iyi nasıl çözeceğimizi bilmiyoruz. Annem mazeret üretmemiz gerektiğini söylüyor, ben ise yapmadığımızı söylüyorum. Daha önce kızmıştı (kime?).
Takımı giydim, içine çömeldim, terledim, yıkandım... 🤔
Polonya
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 547
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Polonya »

Bunu zaten bir yerde okumuştum... Sadece fotoğrafı görmedim
Name.No
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8

Unread post by Name.No »

Harika fotoğraf gerçekten beni tahrik ediyor
Автор темы
kar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by kar »

Fotoğraf harika, gerçekten etkileyici siz n
Daha da fazlası. Peki mazeret bulmak mı yoksa sessiz kalmak mı daha iyi?
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by yedili »

snezh: 12 May 2023, 13:28 imazeret uydurmak mı daha iyi yoksa susmak mı?
Derslere çalışmak ve sınavlara hazırlanmak daha iyi ;)
These users thanked the author yedili for the post:
Rexx
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”