Volga’nın ötesinde, bir gece konaklamayla.

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Volga’nın ötesinde, bir gece konaklamayla.

Unread post by Veronika »

Bu, bu hafta sonu gerçekleşti. Sonunda sıcak günler geldi. Volga’nın ötesine geçmeye, alışverişe çıkmaya, mangal yemeye karar verdik.
Alexey ve ben, arkadaşlarımız Ivan ve Irina ve onların arkadaşları. Bir teknesi var. Yiyecek, içki ve tabii ki iki çadır topladık, topladık. İgor geceyi teknede geçireceğini söyledi.
Cumartesi sabahı yola çıktık.. İlk başta kanallara gitmek istedik ama sivrisinekler bizi orada yiyecekti, biz de adaya yüzdük. Daha az kalabalık bir yer seçip yerleştiler. Hemen bir şeyler atıştırmaya karar verdik ve içtik.
Hava sıcak, hadi yüzmeye gidelim.
Ivan - ve üstsüz, zayıf kızlar?
IRA onu çıkardı sutyen, göğüsleri çok güzel, 3 beden, meme uçlarının etrafında büyük areolalar var. Ben de çıkardım, kocama baktım ve külotumun elastik bandını çektim, o sadece omuz silkti. Hemen onları indirdim ve çıplak olarak suya koştum.
Irishka’nın da külotsuz olduğunu gördüm.
Erkekler mayolarını çıkarmaya cesaret edemediler. Doğru, üçü de bir kazığa dayanıp bize bakıyorlardı.
Irinka esmerdi ve kasık kılları aynı renkteydi, çok güzel görünüyordu. Evet, kahverengi saçlarım var.
Alışverişe çıktık, sabahlıklarımızı giydik ve eşyaları açmaya başladık. Çocuklar çadır kurdu, eşyaları parçalara ayırdık.
Igra ve ben yine su içiyoruz ve çocuklar da barbekü hazırlıyor. Salataları ve mezeleri uzun zaman önce kestik.
Battaniyeyi serip akşam yemeğine oturduk. Saat altıyı geçti ama hava sıcak. Mayolu adamlar etrafa dağılmıştı ama biz yüzerken aynı kıyafetlerle, daha doğrusu onlarsız oturuyorduk.
Yemek yiyoruz ve içmek. Leshka’nın gözlerini Irina’dan, daha doğrusu bacaklarından ayırmadığını görüyorum.
Mütevazı bir şekilde dizlerimin üzerine oturuyorum ve arkadaşım bir bacağını dizinden büküp diğerini de bükerek koyuyor. Amını, dirseklerini omzuna yasladığı Ivan hariç herkes görebilir.
Ben de rahatladım ve dizlerimi açtım, Ira’nın gözleriyle yemek yemesine gerek yok, bırak Ivan benimkine hayran olsun, ve Igor da.
Ve iki yabancının cazibene bakması çok hoş.
Saat dokuzda yattık. Leshka bana deli gibi saldırdı. Bütün gün çıplak kadın görmeme rağmen çabuk bitirdim.
Yan çadırda da inlemeler, hatta çığlıklar vardı. Asla çığlık atmam, inlemem, evet, hatta çok gürültülü
Hadi ateşe gidelim, onu Igor yaktı. Tabii ki zaten giyinmiş. Biraz daha içtik. Leshka neredeyse hazır.
Igor onu çadıra sürüklemeye yardım etti. Bir süre oturduk ve yollarımızı ayırdık
Bornozumu çıkardım ve çıplak uzandım.
Uyuyakaldım, birinin bacağıma dokunduğunu hissettim. Gözlerimi açıyorum ve Igorek çıkışa doğru el sallıyor. Ben orada yatarken, dışarı çıplak çıktım ve o, bütün günü bana çıplak hayranlıkla bakarak geçirdi. Neye ihtiyacı olduğunu anladım, ateşe gittik, beni yatak örtüsüne attı ve her yere sürükledi. Ona sarıldım ve bacaklarımı açarak onu kendime bastırdım. O bana girdi. Çabucak bitirdim, hâlâ içimde hareket ediyordu. Bu senin için mümkün mü? Anlaştığımızın bir işareti olarak bacaklarımla ona sarıldım ve onu kendime bastırdım. Bitirdi. İnsanların içime girmesi hoşuma gidiyor.
Durulanıp ateşin yanına oturalım. İçki ve atıştırmalıklar burada. Çıplak oturuyoruz. Yine sert olduğunu görüyorum, eh, umurumda değil.
Köpek stili kalkıyorum, içime giriyor, beni beceriyor, kıçımı geliştiriyor, bir veya iki parmağı, benim umursamadığımı görüyor , yavaşça kıçıma sokuyor. Penisine daha da bastırıyorum, kayganlaşmış, vajinadan yeni çıkmış.
Sonra eğlencenin ortasında Ivan çıkageliyor. Ben köpek stiliyim, kıçıma gidiyorlar.
Igor bitirdi, kıçından sperm akıyor. Onu bana verir misin? Vanya, elbette beni uzun zamandır istiyordun. Gidip duruladım. Igor dışarı çıktı ve gitti. Nerede o?
Irka’yı uyandırayım, o zaten uyuyor.
O da beni birkaç kez kucağına aldı. Memnun bir halde yatağa gitti.
Sabah Irka soruyor, Vanka seni becerdi mi? Ne cevap vereceğimi bilmiyorum. Merak etmeyin, uzun zamandır birbirimize özgürlük veriyoruz. Bunu Leshka’ya vermemin bir sakıncası var mı? Ve Vanka’nın seni bir kez daha becermesine izin ver.
Sabah yine çıplak oturuyoruz. IRA Lyogka’nın yanına oturdu. Elini bacaklarının arasına aldı ve kendini onun mayolarına soktu. Zaten çalıyor. Arkasına yaslanıyor, bacaklarını açıyor, Ivan ona şunu söylüyor: siktir et onu. O da öyle yaptı. Bu sırada Ivan beni köpek stiliyle becerdi. Igor aletini dudaklarım boyunca hareket ettirdi ve ağzımı hafifçe açarak aletini serbest bıraktım. Biri kıçımızdan, diğeri ağzımızdan sikiyor.
Akşama kadar birkaç kez daha sikildik, önce biri, sonra diğeri tarafından. IRA ayrıca Leshka’yı da emdi. İyice dinlendik. Tekrar gitmeyi planlıyoruz.
These users thanked the author Veronika for the post (total 5):
Kavun, SeRg !$!, Murena0314, Vik.ruba80, Çavuş33
Kavun
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 182
Registered for: 2 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Volga’nın ötesinde, bir gecelik konaklama.

Unread post by Kavun »

Süper hikaye!!! Ben de eşimle böyle dinlenecektim ama çocuklarla seyahat ederken her şey önde!) Bu hafta sonu ben de harika bir yolculuk yaptım, yeni tekneyi denedim). Adalardaki Volga’da İbiza’daki gibi insanlar var)))
These users thanked the author Kavun for the post:
Veronika
Alex77
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 144
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Alex77 »

Harika bir hikaye. Size katılmak isterim.
Автор темы
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

O halde bir kız da eklemeliyiz.

3 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Aslında kumsalda her şeyimiz var, diğer tarafta adada da var ama çok fazla değil.
Автор темы
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Normal, yaklaşık 22 derece ama hava ısınmaya pek zamanım olmadı biliyorsunuz.
Kavun
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Kavun »

Veronika: 09 Aug 2023, 10:04 O halde bir kız eklemeliyiz.

3 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
Aslında kumsalda her şey var, diğer tarafta adada da var ama çok fazla değil.
Tanık getirebilirsiniz, üçümüz zaten oradaydık)
Автор темы
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

MFM daha iyi. Peki bire iki? Yeterli olmayacak.
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 2 years

Unread post by kariyer »

Veronica, en azından Veronica’nın bir fotoğrafını ekledin mi? balık kupası, balıkçılar kıskanırdı
Автор темы
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Yani balığa gitmedik, bu arada hiç balık tutmadım, çok sıkıcı. Ateş yaktım, balık çorbası içtim, sofrayı hazırladım (salatalar, dilimler vs.)
Kavun
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Kavun »

Veronika: 09 Aug 2023, 13:35 MZHM daha iyi. Peki bire iki? Yetmeyecek.
Sigara içmek için ara vermişler olaymış) Kimse ilgisiz kalmıyor)
These users thanked the author Kavun for the post:
Veronika
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”