Ortak sayısı

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 271
Registered for: 2 years 4 months
 Ortak sayısı

Unread post by özenli1 »

Bir arkadaşımın yaşları 16 ile 23 arasında değişen 40 erkeği vardı. O bir nemfoman mı yoksa bu modern kızlar için ortalama bir rakam mı?
These users thanked the author özenli1 for the post:
Vik.ruba80
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years 2 months
 Yanıt: Ortak sayısı

Unread post by Rasaroam »

attentive1: 02 May 2023, 07:40 Bir arkadaşımın yaşları 16 ile 23 arasında değişen 40 erkeği vardı. O bir nemfoman mı yoksa modern kızların ortalama rakamı mı bu?
7 yıl boyunca 40, yılda yaklaşık 6’dır, yani. her 2 ayda bir partner.
Bu nasıl bir nemfomandır??? Nymphomani hastalarında her 2 günde bir yeni bir tane olur 🤣 ’ 129315;
These users thanked the author Rasaroam for the post (total 5):
Wolffr, Guguk kuşu, George, sptlh, Vik.ruba80
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ogest »

Bu kadar çok şeyi nasıl ve nerede buldu?
These users thanked the author Ogest for the post (total 2):
di1111, Vik.ruba80
di1111
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 311

Unread post by di1111 »

Muhtemelen büyük bir şehir veya sık sık taşınıyor
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316

Unread post by Amatör123 »

dikkatli1,
Kendimi çılgın hissettim acaba bunları özel bir dergide dikkate aldı mı? Bunu hatırlamak imkansız!))
These users thanked the author Amatör123 for the post:
Serg_A
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Martin »

Şu anki kız arkadaşım hemen bana çok sayıda tek seferlik partneri olduğunu söyledi, özellikle de eski sevgilisinden ayrıldıktan sonra, tam sayısını söylemedi, eğer bu konuda konuşmaya başlarsam hemen utanıyor ve kızarıyor... Evet, Artık sayıyla ilgilenmiyorum, asıl mesele şu ki, iyi emiyor ve her zaman veriyor, başı asla ağrımıyor ve amcığı şaşırtıcı derecede sıkı ve dar, penis gerginliğe uyuyor ve iyi sıkıyor... Ve yapabiliyor Daha az insan olduğu sürece kesinlikle her yer berbattır... Ve böylece sarhoş bazen samimi maceralarından bahseder...
These users thanked the author Martin for the post (total 3):
Serg_A, Ogest, Vik.ruba80
Altı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308
Registered for: 4 years 10 months

Unread post by Altı »

Lubitel123: 02 May 2023, 08:47 dikkatli1,
nBöylece inanılmaz derecede ilgilenmeye başladım, bunları özel bir dergide dikkate aldı mı? Bunu hatırlamanız imkansız!))
Yani kabaca hatırlayabiliyorsunuz. Ayrıca ortakların sayısını da yazmıyorum, özellikle de tek seferlik olanları, ancak sayıyı oldukça net hissediyorum.

4 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Martin: 02 May 2023, 09:19 Şu anki kız arkadaşım bana hemen, özellikle eski sevgilisinden ayrıldıktan sonra tek seferlik birçok partneri olduğunu söyledi. Tam rakamı vermiyorum, bu konuda heyecanlandığım konuşulursa hemen utanıyor ve kızarıyor... Evet, artık miktarla ilgilenmiyorum, asıl mesele şu ki, çok iyi emiyor ve her zaman veriyor, başı asla ağrımıyor ve amı şaşırtıcı derecede sıkı ve dar, penis gerginliğe uyuyor ve iyi sıkılıyor... Ve hadi onu belki kesinlikle her yerde emelim, yeter ki daha az insan olsun... Ve sarhoş olduğunda, o bazen özel maceralarından bahsediyor...
aynen! Bir erkeğin mutluluğu için başka ne gerekir? Her şeyi yapıyor, akıllı, kafası iyi. Seni gerçekten tebrik etmek istiyorum. Evet, bir kerelik partnerleri hatırlıyorum ve bir ayrılıktan sonraki zıtlık hissini anlıyorum: Düzenli seks kesintiye uğradı, hayal kırıklığı ve artan bir özgürlük hissi, artık istediğin kişiyle birlikte olabilirsin, çünkü... Kimseye hiçbir borcum yok ve her şey karşılıklı rızaya dayanıyor.
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586

Unread post by Güzel »

Rasrom: 02 May 2023, 08:05
Bir arkadaşımın yaşları 16 ile 23 arasında değişen 40 erkeği vardı. O bir nemfoman mı yoksa modern kızların ortalama rakamı mı bu?
7 yıl boyunca 40, yılda yaklaşık 6’dır, yani. her 2 ayda bir partner.
Bu nasıl bir nemfomandır??? Nymphomani hastalarında her 2 günde bir yeni bir tane olur 🤣 ’ 129315;
Ve eğer her hafta sonu grup seks varsa))
These users thanked the author Güzel for the post:
Rasaroam
Şans
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 243
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Şans »

Kız arkadaşım ondan önce bakire olmama rağmen dürüstçe 9 partnerinden (22 yaşında) bahsetti. Genel olarak bu seçenekten memnunum)
These users thanked the author Şans for the post (total 2):
Serg_A, Ogest
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Esnek »

Daha fazlası daha iyi anlamına gelmez, nicelik her zaman nitelik değildir
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

attentive1: 02 May 2023, 07:40 Bir arkadaşımın yaşları 16 ile 23 arasında değişen 40 erkeği vardı. O bir nemfoman mı yoksa modern kızlar için ortalama bir rakam mı?
Ayda 40 partner olsaydı o zaman elbette nemfoman ve 7 yılda 40 aslında pek fazla değil. Tabii ki hayatı boyunca 1-2 tane olanlar da var ama bu başarılı bir evliliği gerektiriyor. Ve eğer evlenmek istemiyorsanız 40, 50 veya daha fazla erkeği karşılayabilirsiniz.
These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
Güzel, Ogest, George, Çift 33, aryamari
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586

Unread post by Güzel »

Marinka: 02 May 2023, 09:44
Bir arkadaşımın yaşları 16 ile 23 arasında değişen 40 erkeği vardı. O bir nemfoman mı yoksa modern kızlar için ortalama bir rakam mı?
Ayda 40 partner olsaydı o zaman elbette nemfoman ve 7 yılda 40 aslında pek fazla değil. Tabii ki hayatı boyunca 1-2 tane olanlar da var ama bu başarılı bir evliliği gerektiriyor. Ve eğer evlenmek istemiyorsanız 40, 50 ve hatta daha fazla erkeğe paranız yetebilir.
burada asıl mesele yakalanmamaktır. bir şey)
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marinka,
Bir kez okudum , hatırladığım kadarıyla 20 yılda 46 kadınım oldu.
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

attentive1: 02 May 2023, 07:40 Bir arkadaşımın yaşları 16 ile 23 arasında değişen 40 erkeği vardı. O bir nemfoman mı yoksa modern kızlar için ortalama bir rakam mı bu?
Nemfomani (kadınlarda) kontrol edilemeyen cinsel arzu anlamına gelen bilimsel bir terimdir, popüler olarak aynı şey, "rahim kuduzu". Ancak bu mutlaka çok sayıda ortağa ihtiyaç duymaz. Sanırım onun bir fahişe olup olmadığını bilmek istiyorsun? Dürüst olmak gerekirse umurumda değildi. Eğer onunla ilişkiye girmek istiyorsan bu bir engel değil, eğer kendini iyi gösterirsen o zaman senden başka kimse olmayacak 😉
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Byutiful: 02 May 2023, 09:46
Marinka: 02 May 2023, 09:44
attentive1: 02 May 2023, 07:40 Bir arkadaşının yaşları 16 ile 23 arasında değişen 40 erkeği vardı. O bir nemfoman mı yoksa modern kızlar için ortalama bir rakam mı?
Ayda 40 partner olsaydı o zaman elbette nemfoman ve 7 yılda 40 aslında pek fazla değil. Tabii ki hayatı boyunca 1-2 tane olanlar da var ama bu başarılı bir evliliği gerektiriyor. Ve eğer evlenmek istemiyorsanız 40, 50 ve hatta daha fazla erkeği karşılayabilirsiniz.
burada asıl mesele seçmemek. bir şeyler uydurun)
Bir partnerden cinsel yolla bulaşan hastalık kapabilirsiniz, ancak tabii ki cinsel ilişki rastgeleyse ve doğum kontrolüne gereken özeni göstermiyorsanız, şans kat kat artıyor.
Lubitel123: 02 May 2023, 09:52 Marinka,
Bir şekilde hatırladığım kadarıyla saygı duydum; 20 yılda 46 kadınım oldu.
Kendi kadınımı hiç saymadım ve yapmayacağım. Elbette bazılarını oldukça düzenli hatırlıyorum. Bazıları sıcaklıkla, bazıları hala heyecan verici, bazıları ise düşmanlık ve hatta tiksinti duygusuyla. Ama sayıyı saymanın mantıklı bir yanını göremiyorum.
TS’nin hakkında yazdığı kız gençliğinde ve muhtemelen öğrencilik yıllarındaydı. Zaman pervasız ve anlamsız, bu yüzden çok fazla erkeğin olması hiç de şaşırtıcı değil.
These users thanked the author Geçit for the post:
aryamari
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marinka,
Hatırladım, hatırlayamadım Sadece parmaklarımı büktüm, ama hiçbir şeyi hatırlayamazsın ama isimler, olaylar veya her şeyin takvim sırasına göre gerçekleştiği durumlar
Serg_A
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Lubitel123: 02 May 2023, 10:11 Marinka,
nHatırladım, sadece parmaklarımı bükmekle kalmadım, sen hiçbir şeyi hatırlayamazsın ama isimler, olaylar veya her şeyin takvim sırasına göre gerçekleştiği durumlara göre
Bunu neden yaptın ya da anılarla dolu bir akşam yaşadın mı?
Genellikle bir çeşit çağrışım yaşarım ve sonra anılar gelir. Ve oturup özellikle sırayla hatırlamaya başlayın. Ne için?
aryamari
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marinka,
Evet, bir şey oldu , doğum günümdü ve bunu tek başıma kutladım, birkaç bardak içtim ve geçmişimi yaşamaya başladım))
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Lubitel123: 02 May 2023, 10:21 Marinka,
nEvet bir şey oldu, doğum günümdü ve bunu tek başıma kutladım, birkaç bardak içtim ve geçmişimi gözden geçirmeye başladım))
n
Peki nasıl yani. Hayatınız sizi mutlu etti mi, etmedi mi? Sonuçtan memnun musunuz?
aryamari
sadece82
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73
Registered for: 4 years
Orientation: biseksüel

Unread post by sadece82 »

Evet, çok sayıda ortakla hesaplamak mümkün değildir. Ve herkesi hatırlamayacaksın. Eşimle seks karısı-aldatılan ilişkimizin en başında, onun partnerlerini düşündüm ve çok çabuk kayboldum. Kim yeni, kim zaten oldu. Bu oturup bir günlükte yazmaktır. Muhasebe doğrudan kişiseldir, fotoğraflar, kim kaç kez))) ve bunun anlamı nedir? Seks zevk içindir, istatistik için değil
These users thanked the author sadece82 for the post:
Serg_A
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marinka,
Evet, ben’ ben böyleyim ve kibrimi eğlendirmek için yola çıkmadım, sadece kimin yanında iyi hissettiğimi ve kimin yanında o kadar iyi hissetmediğimi hatırladım
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Rasaroam »

Lubitel123: 02 May 2023, 08:47 dikkatli1,
nBöylece inanılmaz derecede ilgilenmeye başladım, bunları özel bir dergide dikkate aldı mı? Bunu hatırlamak imkansız!))
Eh, ortaklarımı bir Excel tablosuna yazıyorum: ad, tarih, yer ve kısa bir not ( örneğin: " arkadaşlarla bir partide" veya "fahişe") ;)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Lubitel123: 02 May 2023, 10:50 Marinka,
nEvet, bir şekilde kibrimi eğlendirmek için yola çıkmadım, sadece kimin yanında iyi hissettiğimi, kimin yanında pek iyi olmadığımı hatırladım
Herkesi hatırlamaya başlarsam akşam muhtemelen yeterli olmayacaktır. Hayatımda onlardan çok fazla vardı. Evet, hiç hatırlamak istemedikleriniz de var.
These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
sadece82, Ogest, Rasaroam, George, aryamari
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marinka,
Ama bir gün istersen yani, artık hâlâ genç ve güzelsin ama zaman geçecek ve anıların derinliklerine dalacaksın. Birisi anı yazıyor ama ben kadınları hatırladım). Bunların arasında yurttaşlarınız da vardı))
Serg_A
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Lubitel123: 02 May 2023, 10:58 Marinka,
Ama bir gün bunu isteyeceksin, şimdi hâlâ genç ve güzelsin, ama zaman geçtikçe anıların derinliklerine dalacaksın. Birisi anı yazıyor ama ben kadınları hatırladım). Bunların arasında yurttaşlarınız da vardı))
Anılar hiç de kötü değil) Özellikle olumlu ve hoş bir şey hatırlıyorsanız. Önemli olan dün yaşamaya başlamamak. Yarın için yaşamak da kötü. Bugün ve şimdi yaşamak daha iyidir, ancak dünü yaşamak zaten hiçbir yere varmayan bir yoldur.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Serg_A, aryamari
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marinka,
Doğrudan alıntı yapıyorsunuz benim sözlerim, her zaman tam olarak burada ve şu anda yaşadığımızı söyledim, bu yüzden tadını çıkarın, çünkü yarın olmayabilir, ama olan zaten oldu.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Lubitel123: 02 May 2023, 11:11 Marinka,
nDoğrudan benim sözlerimden alıntı yapıyorsun, her zaman burada ve şu anda yaşadığımızı söyledim, o yüzden tadını çıkar, çünkü yarın olmayabilir, ama zaten olmuş olduğu gerçeği
Bugün bile olamaz, o yüzden yaşıyoruz ve seviniyoruz)))
aryamari
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marinka,
Evet, evet- Evet! Hayatta olduğumuz için yaşıyoruz ve seviniyoruz) ve eğer hayatta hoş anlar olursa, neşeyi ikiye katlayın!!))
fare60
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 128
Registered for: 3 years

Unread post by fare60 »

evliliğimiz boyunca karımın beni saymazsak 15’ten fazla partneri olmadı
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Misha, sana akıllıca bir şey söyleyeceğim, sakın alınma! Partnerin yokluğu veya az sayıda olması sadakatin bir göstergesi değil, sadece hanımımla bir partnerim olduğundan% 100 eminim, ama yine de bu bir gösterge değil! Erkeklerin ilgisini çekmiyor, bu yüzden onu kendine bağlamaya çalışmadılar. Bu yüzden bu kadar yeraltı haremiyim.
Serg_A
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Tanya »

Acaba çok fazla erkek varken mi yoksa hiç yokken mi daha iyiydi? Peki, yoksa sadece bir tane olduğunda mı?

Soruyla aynı: Seks dünyasına ne zaman çok geç veya çok erken girmek daha iyidir? İşte soru.
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Çift 33, aryamari
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Amatör123, erkekler arasında çok yaygın ve çok büyük bir yanılgı yanlarındaki kadının kimsenin ilgisini çekmemesidir.
Tanya, aryamari
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marinka,
Belki ben biraz yanlış formüle edilmiş, belki birileri onu birden fazla kez gözüyle soydu ama davranışlarından burada vakit geçirmenin kendime daha pahalıya mal olacağını, koleksiyona eklenecek başka bir mücevher aramanın daha iyi olacağını anladım.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Lubitel123: 02 May 2023, 11:43 Marinka,
Belki biraz yanlış formüle ettim, belki birileri onu birden fazla gözleriyle gördü ama davranışlarından burada vakit geçirmenin kendime daha pahalıya mal olacağını, koleksiyona ekleyecek başka bir pırlanta aramanın daha doğru olacağını anladım. .
Davranışları nasıl?
aryamari
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marinka,
Dokunulmaz ve dokunulmaz , o özüne kadar bir öğretmendir.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Lubitel123: 02 May 2023, 11:49 Marinka,
nDokunulmaz ve dokunulmaz, o özünde bir öğretmen.
Elbette ne seni ne de karını tanımıyorum. Ancak bir erkeğin bir kadında cinselliği uyandırmada, bir kadında kadını uyandırmada başarısız olması alışılmadık bir durum değildir. Yapamadım ya da yapmak istemedim. Çünkü onun için daha uygun. Eh, çoğu zaman görünüşler aldatıcıdır ve gri bir farenin veya zaptedilemez bir kalenin arkasında fırtınalı bir mizaç gizlidir. Elbette açılıyor ama her zaman değil ve herkes için değil.
aryamari, Nikk
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marinka,
Bir kadın fark ettim her şey için erkekleri suçluyor, sizi uyandırmıyor, sizi etkilemiyor vb. Ve eğer orada hiçbir şey yoksa, eğer herhangi bir arzu eğilimi yoksa, eğer aile hayatının bir yılının sonunda onu geceliğini çıkarmaya ikna edebilmişsem, gerisi açık sohbette olmaz tabiri caizse.
Serg_A
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Lubitel123: 02 May 2023, 12:17 Marinka,
Bir kadının her şey için erkekleri suçlama eğilimini, onu uyandırmadığını, onu etkilemediğini vb. fark ettim. Ve eğer orada hiçbir şey yoksa, eğer herhangi bir arzu eğilimi yoksa, eğer bir yıllık aile hayatının sonunda onu geceliğini çıkarmaya ikna edebilseydim, istersen açık sohbette daha da ileri gitmeme konusunda.
Sabır başarının anahtarıdır. Oh, her şeyi bir kerede sana ver.
aryamari
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

Tania: 02 May 2023, 11:36 Acaba çok fazla erkek varken mi yoksa hiç yokken mi daha iyiydi? Peki, yoksa sadece bir tane olduğunda mı?

Soruyla aynı: Seks dünyasına ne zaman çok geç veya çok erken girmek daha iyidir? İşte soru şu
Müstakbel eşimle tanıştığımda, ilkinden uzakta olduğum için bile mutluydum, bu da onun arzusuyla her şeyin yolunda olduğu anlamına geliyor ve O zamanlar herkesin dua ettiği bakire saçlarla uğraşmaya gerek yok...

17 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Amateur123: 02 May 2023, 12:17 Marinka,
Kadınların her şey için erkekleri suçlama eğilimini fark ettim, beni uyandırmadı, beni etkilemedi ve bu yüzden on
Bir yandan bu senin, doğru ama diğer yandan biz erkeğiz, doğamız gereği aktifiz ve hoşuma gidiyor ben onu okşadığımda, o beni okşadığında değil.
Ayrıca bir nüans var, benden daha akıllı olan ve bana nerede hata yaptığımı söyleyebilen ve onu nerede yönlendirebilen bir kadınla tanışmak güzel gitmesi gerekiyor user_id="18003"> Ve eğer orada hiçbir şey yoksa, herhangi bir arzu eğilimi yoksa, bir yıllık aile hayatının sonunda onu geceliğini çıkarmaya ikna edebilseydim, istersen açık sohbete girmeme konusunda
Bu durumda kanındaki östrojen düzeyine bakın, belki orada bir sorun vardır. Belki de lezbiyendir veya hükmetmek istiyor ya da başka bir şey...

11 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Marinka: 02 May 2023, 12:13 Ancak bir erkeğin bir kadında cinselliği uyandırmada, bir kadında bir kadını uyandırmada başarısız olması alışılmadık bir durum değildir
nÇok ilginç, eşim, fırtınalı mizacına rağmen, benim olduğumu, daha doğrusu benimle bir kadın gibi hissettiğini, belki de bu sadece benim kulağıma geldiğini itiraf etti. Ama kesin olarak bildiğim şey, benimle evlendiğinde beni sevmediği ve iki ay sonra bana aşkını itiraf ettiği.)
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
Amatör123, Geçit
Çift 33
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 596

Unread post by Çift 33 »

Neden? 40 bin yıldan çok daha fazlası :angel: