[quote=AryaMari post_id=198383 time=1683054231 user_id=18087] Evet, bazı nedenlerden dolayı ona ulaşmak imkansızdı ve sonra onu parçaladılar, bir şekilde yetersiz hale geldi [/quote] Evet, kaldırdılar LGBT teması.
Sexar: ↑01 May 2023, 20:59
Ya da belki Mamba motorundadır?
Hayır, Mamba’ya bağlı değil
Orada sorunlar, fotoğraf yükleme hizmeti devreye girdiğinde başladı taşınma nedeniyle "birkaç günlüğüne" dahili olarak kapatıldı, ancak bir buçuk yıldır hareket ediyor, sonra engellendi, VPN olmadan giriş yapamazsınız ve insanlar düştü, kelimenin tam anlamıyla yapabilirsiniz okuduğum gruplarda kimin oturduğunu bir yandan sayıyorum
These users thanked the author Varian_Rin for the post:
[quote=Sexar post_id=198053 time=1682963995 user_id=744] Ya da belki Mamba motorundadır? [/quote]Hayır, Mamba’ya bağlı değil Orada sorunlar, fotoğraf yükleme hizmeti devreye girdiğinde başladı taşınma nedeniyle "birkaç günlüğüne" dahili olarak kapatıldı, ancak bir buçuk yıldır hareket ediyor, sonra engellendi, VPN olmadan giriş yapamazsınız ve insanlar düştü, kelimenin tam anlamıyla yapabilirsiniz okuduğum gruplarda kimin oturduğunu bir yandan sayıyorum
Ve herhangi bir foruma oturmadım - bu benim ilk deneyimim.
Bir zamanlar Galaxy ve Bubut uygulamalarındaydım ama hala orada selden daha fazlası var ve aslında flört etmeye ihtiyacım yok, sadece çevrimiçi sohbet etmek istiyorum.
Ve herhangi bir foruma oturmadım - bu benim ilk deneyimim. Bir zamanlar Galaxy ve Bubut uygulamalarındaydım ama hala orada selden daha fazlası var ve aslında flört etmeye ihtiyacım yok, sadece çevrimiçi sohbet etmek istiyorum.
Ve ben bir mucidim! - Duygusal rahatlama için geldim! Bu bilim adamları delirmiş... ve BURADA fotoğraflara baktım ve sanki hayatım hakkında daha iyi hissettim gibi görünüyordu Hayır, kızlarım vardı ve hala da var ve onları çok seviyorum! Ve hatırlıyorum - bu GENÇLİK! Sürekli seks içeren fotoğrafları sevmiyorum (herkes için bir film), ama dar elbiseler ve mayolar içindeki normal güzel güzellikler (göğüslerinin yayılmasını nasıl engelliyorlar?! Hatta 5. sayı bir kız öğrenci gibidir...) ...özellikle büyük leğen kemiği olan kadınları vurgularım - GÜZEL! Belli bir kız sınıfı var - bunların SEVGİLİ kadınlar olduğunu hemen hissediyorsunuz! Peki, /intergirls/...
Elbette formda kalmak için biraz paraya ihtiyacın var (kelime yok)! ... (giysiler, makyaj...barınma, planlanmış yemekler, vb...)
These users thanked the author tesisatçı for the post:
Ve ben bir mucidim! - Duygusal rahatlama için geldim! Bu bilim adamları delirmiş... ve BURADA fotoğraflara baktım ve sanki hayatım hakkında daha iyi hissettim gibi görünüyordu ;-) Hayır, kızlarım vardı ve hala da var ve onları çok seviyorum! Ve hatırlıyorum - bu GENÇLİK! ;-) Sürekli seks içeren fotoğrafları sevmiyorum (herkes için bir film), ama dar elbiseler ve mayolar içindeki normal güzel güzellikler (göğüslerinin yayılmasını nasıl engelliyorlar?! Hatta 5. sayı bir kız öğrenci gibidir...) ...özellikle büyük leğen kemiği olan kadınları vurgularım - GÜZEL! Belli bir kız sınıfı var - bunların SEVGİLİ kadınlar olduğunu hemen hissediyorsunuz! Peki, /intergirls/... Elbette formda kalmak için biraz paraya ihtiyacın var (kelime yok)! ... (giysiler, makyaj...barınma, planlanmış yemekler, vb...)
Bu forumdaydım - eski bir isim vardı, sonra kayboldu, sonra ortaya çıktı...
4allforum’daydım - ve var - biraz sıkıcı, çok az iletişim var.
Periyodik olarak protchkincest’te - falan.
myswtchkinfo - ilginç bir forum.
onanistovtchknet - öyle
yosxtchkru - Oraya pek sık gitmiyorum...
Bu forumdaydım - eski bir isim vardı, sonra kayboldu, sonra ortaya çıktı... 4allforum’daydım - ve var - biraz sıkıcı, çok az iletişim var. Periyodik olarak protchkincest’te - falan. myswtchkinfo - ilginç bir forum. onanistovtchknet - öyle yosxtchkru - Oraya pek sık gitmiyorum...
Herkese selam. Acaba bu forumdan biriyle tanışan var mı? Eğer bu olduysa, elbette bana isimler, takma adlar vb. Olmadan söyleyin. Oral seks veya daha fazlası için bir kızla veya oral seks için bir...
Last post
Moskova’da bu aşama için güç var, kardeşim veya Peter, kamon)
Bir konu oluşturduk. kadın. Sizden yalnızca varlık, katılım değil. Biri yanıt verdi
ve ben de onun arabasında mastürbasyon yaparken buldum. Yakınlarda oturdu ve telefonuyla film çekti. Bu video...
Last post
kusura bakmayın, bu alınmayan bir şaka)
Eh, biraz şaka... Ve sanırım adam uyumuyor geceleri: battaniye olsa bile saklanmamalı veya daha rahat olmamalısın!
O kadar güçlü bir gaf ki var... :grust:
ilk seks yaptım üvey babamla birlikte bu acıyı hala hatırlıyorum ama katlandım, yetişkinim))) 18 yaşıma gelmeden 5 yaşımdaydım)))) İlk kez 20 yaşımdayken bir kadını denedim yaşındayım. Bu yüzden ilk...
Last post
15 yaşımda ilk seks yaptım ve o aynı cinsiyettendi, yetişkin bir uzak akrabasıyla birlikteydi, ben neredeyse 16 yaşımdayken bir kızla seks yapmıştı. Her iki durumda da eşit derecede canlı duyumlar...
Bir komşuyla karşılıklı anlaşarak yattım, ona oral seks yapmaktan gerçekten keyif aldım, ama ilk kez anal seksten gerçekten hoşlandım. Birinin kollarında olmak benim için çok hoştu. insanın arzu...
Last post
Bunun bir tanımı var: Eşcinsel oldun ve hoşuna gittiyse mahkumiyetten... Senin gibi binlercesi var, kimse seni yargılayamaz ama reklamını yapmamak daha iyi.