Kim uygular
-
Автор темыVITALIJ1234
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 95
- Registered for: 2 years 6 months
Kim uygular
İlginç bir konu üçlü seks ve sallanmadır, soru bunu kimin denediği ve buna nasıl geldikleridir?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
Re: Kim uyguluyor
Eşim ve ben MFM seksi yapıyoruz. Yakında bu tür cinsiyetin keşfedilmesinden bu yana bir yıl geçecek. Herkes her şeyi sever. Seks hayatınızı çeşitlendirmek için harika bir seçenek.
- These users thanked the author Andrewv for the post (total 3):
- sendeledim, Fargal94, Esinti
-
Автор темыVITALIJ1234
- heyecanlanıyorum
-
- Sürtünmeler
Önerdim. İlk başta katı bir ret oldu ve sonra denemeye karar verdim. Sonuç olarak, iki sikten kafayı buluyor. Ağızda ve kedide sikilmeyi seviyor
- These users thanked the author Andrewv for the post (total 3):
- VITALIJ1234, Fargal94, çoban
-
Автор темыVITALIJ1234
- heyecanlanıyorum
-
- Sürtünmeler
İlk başta hepsi farklıydı (ah, adamlar onu becerdi) ama şimdi kalıcı bir tane bulundu
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 3 months
Hem biseks hem de gey olmak üzere tüm varyasyonlarda ve iki kızla ilginç, ancak şu ana kadar bu tür bir deneye hazır olacak bir partner yok)
-
Автор темыVITALIJ1234
- heyecanlanıyorum
Andrewv, ama o bunu kıçından mı çıkarıyor? kıçına vermez verir, emmeyi sevmez, bazen iki kişiyle sorulduğunda beni emiyor sapık diyor
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 2 years 2 months
Ne tür bir zevk alıyorsunuz, SİZ? Başkalarının karınız yanınızda olduğunda! Zevk ne?
-
- Sürtünmeler
1 dakika 16 saniye sonra gönderilir:
1 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
50 saniye sonra gönderildi:
Bunu daha çok seviyorum, ona bakmak ve nasıl zevk aldığını görmek çok heyecan verici. Ve genel olarak heyecanım bundan dolayı çok şiddetli olmaya başlıyor. Bir kez denedik, harika ama ikimiz için de daha iyiiriska-piska: ↑08 Apr 2023, 22:45Ne tür bir zevk alıyorsunuz, SİZ? Başkalarının karınız yanınızda olduğunda! Zevk nedir?
1 dakika 16 saniye sonra gönderilir:
benimki tamamen sürece adanmıştır, tüm delikleri verirVITALY1234: ↑08 Apr 2023, 22:40 Andrewv , ama o kıçından mı veriyor? Benimki kıçından vermiyor, emmeyi sevmiyor, bazen ikiyle sorduğunda beni emiyor, sapık diyor
1 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca amıma iki sik sokmayı da tercih ediyorum. Bu seçeneği gerçekten beğendimVITALY1234: ↑08 Apr 2023, 22:40 Andrewv ve kıçım bana uymuyor, emmeyi sevmiyor, bazen ikiyle sorduğunda beni emiyor, sapık diyor
50 saniye sonra gönderildi:
bi formatta da denedikHem biseks hem eşcinsel, hem de iki kızla tüm varyasyonları ilginç, ancak şu ana kadar bu tür bir deneye hazır olacak bir partner yok)
- These users thanked the author Andrewv for the post (total 2):
- VITALIJ1234, Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
iriska-piska, ben de çok heyecanlanıyorum karısı çıplak görülüyor ve onu başka biriyle birlikte istiyor
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 2 years 2 months
Çıplak görmek başka bir şey,,, ama o seninleyken ya da seninleyken bu başka bir mesele!!! Başka kimseyle birlikte değil mi?
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 3 years
Hayır, çeşitliliğe karşı
2 dakika 30 saniye sonra gönderildi: En azından hafif bir versiyon istiyorum ki kocamla bir erkek ya da daha iyisi genç bir adamla aydınlatıcı bir şeyler giyelim ya da striptiz kartları oynayalım ve onu tamamen soyunduralım ve ona dokunmasına izin verelim
2 dakika 30 saniye sonra gönderildi: En azından hafif bir versiyon istiyorum ki kocamla bir erkek ya da daha iyisi genç bir adamla aydınlatıcı bir şeyler giyelim ya da striptiz kartları oynayalım ve onu tamamen soyunduralım ve ona dokunmasına izin verelim
- These users thanked the author sendeledim for the post (total 2):
- VITALIJ1234, çiçek hastalığı
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 2 years 11 months
Ve ışık beni daha da heyecanlandırıyor, hoşuma gitti mesela
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post (total 2):
- sendeledim, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
İlk defa denedim 19 yaşımdayken, sadece seksi seviyorum ve her şeyi denemek istedim, bu yüzden birkaç MF ile denemeler yapmaya başladım, sonra temelde bu format ve diğerleri de vardı.VITALY1234: ↑08 Apr 2023, 22:04 Üçlü seks ve sallanmanın ilginç konusu, soru bunu kim denedi ve nasıl bu noktaya geldi?
- These users thanked the author Süleyman for the post:
- VITALIJ1234
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 2 years 11 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
İlk karımı birlikte siktim şu anki kocasının önünde boşanmamız. Şimdi onunla evli, Almanya’da yaşıyorlar ama ailesini ziyarete geldiğinde benimle arası normal. o zaman beni unutmuyor. Genellikle onların kulübelerine gideriz ve orada seks yaparız. Ailesi (eski kayınpederim ve kayınvalidem) her şeyi biliyor. İkinci kez evlendiğimde ilki gibi birini arıyordum. ama biraz daha basitleştirmek için. İkincisini de vaftiz babamızla birlikte siktik, henüz bir oğlumuz varken ve o da iki buçuk yaşındaydı. Çocuk beşiğinde uyudu ve biz bütün gece seviştik.VITALY1234: ↑08 Apr 2023, 22:04 İlginç bir konu: üçlü seks ve sallanma, asıl soru bunu kimin denediği ve buna nasıl geldikleri?
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 3):
- çiçek hastalığı, Esinti, Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 250
- Registered for: 2 years 4 months
Önemli olan, herkes arasında saygı ve eşit ilişkilerin olmasıdır! Bazı erkekler, hem karısını hem de kocasını sikiyorsa önceliğin kendisinin olduğunu düşünüyor! Bu, anlaşmazlığa yol açan ilk aptallıktır!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
- Registered for: 2 years
Yaklaşık 5-6 yıl önce swingle ilgilenmeye başladık, pişman değiliz. Tabii bu noktaya gelmemiz uzun zaman aldı ve artık geldik. Ayrı olarak, gidin veya FFM yoktu, çünkü bu varyasyonlar FFM ile yapılabilir.
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 10 months
Bir değişiklik için buluşalım. Pek çok biçimde.
Evli bir çift varsa, o zaman tabular yoktur. Kocası bir crossie, çok kadınsı. Kadın kıyafetleri giydiğinde ve makyaj yaptığında kızdan farksız oluyor. İlk önce, eşlerimizin önünde birbirimizi beceriyoruz. Bizi izliyorlar ve bize katılıyorlar. Sanki Crossy ve ben sevişiyorduk ve eşlerimiz de birbirleriyle sikişiyordu. Sonra bağlandılar. Birlikte (hatta üçümüz; eşlerimizden biri strapon takıyor) bir tane var. Hanımlar çok memnun. Ve bazen Crossy gelip sikişiyor. Evde makyaj yapar ve kıza dönüşür.
Evli bir çift varsa, o zaman tabular yoktur. Kocası bir crossie, çok kadınsı. Kadın kıyafetleri giydiğinde ve makyaj yaptığında kızdan farksız oluyor. İlk önce, eşlerimizin önünde birbirimizi beceriyoruz. Bizi izliyorlar ve bize katılıyorlar. Sanki Crossy ve ben sevişiyorduk ve eşlerimiz de birbirleriyle sikişiyordu. Sonra bağlandılar. Birlikte (hatta üçümüz; eşlerimizden biri strapon takıyor) bir tane var. Hanımlar çok memnun. Ve bazen Crossy gelip sikişiyor. Evde makyaj yapar ve kıza dönüşür.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 126 Replies
- 4344 Views
-
Last post by Jaware
-
- 22 Replies