Bir gün 12 yaşındaki kızımın vücudunun her yerinde döküntüler oluştu. Eşim bebeğe bakıyordu ve kızıyla birlikte hastaneye gidemediği için beni gönderdi. Klinikte önümde kızımın külotuna kadar soyunması istendi, tüm kızarıklıklar incelendi (özellikle kızarıklıklar koltuk altı, göğüs ve kasıktaydı) ve muayenenin ardından başka bir hastaneye gönderildiler. . Orada hikaye tekrarlandı, sadece adam bir doktor tarafından muayene edildi, ardından birkaç ofise daha gönderildi. Kızımın her yeri muayene edildi, dokunuldu ve bu beni son derece heyecanlandırdı. Ofislerden birinde birkaç doktor tanıyı tartıştı ve kızı yatakta tamamen çıplak yatıyordu.
Hastanede kimlerin ilginç durumları oldu?
Tıbbi muayeneden fotoğraf (İnternetten)
Kızımla muayene
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Kızımla muayene
- These users thanked the author Arhivarius for the post (total 6):
- Rasaroam, Guguk kuşu, Aslan 123540, Herurg, Aion2012Ölü, Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 9 months
Re: Kızımla muayene
Yaşadığım ülkede oldukça katı bir tıbbi gizlilik politikası var, dolayısıyla kızının 12 yaşını doldurmuş olması durumunda babanın rızası olsa bile böyle bir muayeneye girmesine izin verilmez. Yalnızca ebeveyn çocukla aynı cinsiyettedir.
Ama benim de temel balım var. eğitim ve hastanedeki muayene oldukça pahalı, kızım her zaman kliniğe gidip gitmemeye karar vermek için olası bir soruna bakma isteğiyle önce bana geliyor :)
Ama benim de temel balım var. eğitim ve hastanedeki muayene oldukça pahalı, kızım her zaman kliniğe gidip gitmemeye karar vermek için olası bir soruna bakma isteğiyle önce bana geliyor :)
- These users thanked the author Aksler for the post (total 2):
- Utangaç bebek, Sibiryak89
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 2 years 5 months
Kızım altı yaşındayken onunla birlikte jinekoloğa gittim, onlar da bana normal davrandılar ve beni muayene ettiler... :akıllı:
Aksini kanıtlamakla ilgilenmiyorum. Sadece ülke genelinde farklı hastaneler ve farklı tutumlar olduğunu söyleyeceğim. + bekar babaları unutma. Yoksa bekar babaların kızlarıyla randevuya gitmek için ortalıkta dolaşıp teyze aradığını mı düşünüyorsunuz? Bu durumda doktorlar baba ve kızı hafife aldı.Axler: ↑17 Mar 2023, 00:45 Yaşadığım ülkede oldukça katı bir tıbbi gizlilik politikası var, dolayısıyla kızının 12 yaşını doldurmuş olması durumunda babanın rızası olsa dahi böyle bir muayeneye girmesine izin verilmez. Yalnızca ebeveyn çocukla aynı cinsiyettedir.
Ama benim de temel balım var. Eğitim ve hastanedeki muayene oldukça pahalı, kızım her zaman kliniğe gidip gitmemeye karar vermek için olası bir soruna bakma isteğiyle önce bana geliyor :)
Kızım altı yaşındayken onunla birlikte jinekoloğa gittim, onlar da bana normal davrandılar ve beni muayene ettiler... :akıllı:
- These users thanked the author Arhivarius for the post (total 2):
- Korsan, Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 9 months
Ve evet ben de bekar bir babayım. Ama neden etrafta koşup birini arayalım ki? Bir anne var, kızıyla birlikte muayeneye gidiyor. Anne yok; oturup kızın muayeneye girmesini beklersiniz.
Bu, çocuğun 12 yaşın üzerinde olması durumunda geçerlidir. Yaşınız küçükse babanızın da içeri girmesine izin verilecektir.
Vay canına, sakin ol, seni yalan söylemekle suçlamadım. Kızımla birlikte hastaneye gelseydim bekleme alanında oturmamın isteneceğini ve muayenenin benim katılımım olmadan bağımsız olarak yapılacağını söyledim. Daha sonra sonuçları rapor edeceklerdi. Aksi takdirde büyük para cezası ve hatta lisansın iptal edilmesi riski vardır.Arhivarius: ↑17 Mar 2023, 04:41 Tersini kanıtlamakla ilgilenmiyorum. Sadece ülke genelinde farklı hastaneler ve farklı tutumlar olduğunu söyleyeceğim. + bekar babaları unutma. Yoksa bekar babaların kızlarıyla randevuya gitmek için ortalıkta dolaşıp teyze aradığını mı düşünüyorsunuz? Bu durumda doktorlar baba ve kızı olduğu gibi kabul ettiler.
Ve evet ben de bekar bir babayım. Ama neden etrafta koşup birini arayalım ki? Bir anne var, kızıyla birlikte muayeneye gidiyor. Anne yok; oturup kızın muayeneye girmesini beklersiniz.
Bu, çocuğun 12 yaşın üzerinde olması durumunda geçerlidir. Yaşınız küçükse babanızın da içeri girmesine izin verilecektir.
- These users thanked the author Aksler for the post (total 2):
- Arianna, seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Üvey kızımla yürüdüm, kas çekti, erkek doktor kendisi dedi, baba kal, neden dedim? O, daha sonra kızınızı taciz ettiğime dair ne söylerlerse söylesin, bunun normal bir uygulama olduğu ortaya çıktı
ayrıca bölüm külota kadar izlemek güzeldi
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Arhivarius
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 90 Replies
- 9354 Views
-