Kızımla muayene

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Arhivarius
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 303
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Kızımla muayene

Unread post by Arhivarius »

Bir gün 12 yaşındaki kızımın vücudunun her yerinde döküntüler oluştu. Eşim bebeğe bakıyordu ve kızıyla birlikte hastaneye gidemediği için beni gönderdi. Klinikte önümde kızımın külotuna kadar soyunması istendi, tüm kızarıklıklar incelendi (özellikle kızarıklıklar koltuk altı, göğüs ve kasıktaydı) ve muayenenin ardından başka bir hastaneye gönderildiler. . Orada hikaye tekrarlandı, sadece adam bir doktor tarafından muayene edildi, ardından birkaç ofise daha gönderildi. Kızımın her yeri muayene edildi, dokunuldu ve bu beni son derece heyecanlandırdı. Ofislerden birinde birkaç doktor tanıyı tartıştı ve kızı yatakta tamamen çıplak yatıyordu.
Hastanede kimlerin ilginç durumları oldu?
Tıbbi muayeneden fotoğraf (İnternetten)
These users thanked the author Arhivarius for the post (total 6):
Rasaroam, Guguk kuşu, Aslan 123540, Herurg, Aion2012Ölü, Sibiryak89
Aksler
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 3 years 9 months
 Re: Kızımla muayene

Unread post by Aksler »

Yaşadığım ülkede oldukça katı bir tıbbi gizlilik politikası var, dolayısıyla kızının 12 yaşını doldurmuş olması durumunda babanın rızası olsa bile böyle bir muayeneye girmesine izin verilmez. Yalnızca ebeveyn çocukla aynı cinsiyettedir.
Ama benim de temel balım var. eğitim ve hastanedeki muayene oldukça pahalı, kızım her zaman kliniğe gidip gitmemeye karar vermek için olası bir soruna bakma isteğiyle önce bana geliyor :)
These users thanked the author Aksler for the post (total 2):
Utangaç bebek, Sibiryak89
Автор темы
Arhivarius
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 303
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Arhivarius »

Axler: 17 Mar 2023, 00:45 Yaşadığım ülkede oldukça katı bir tıbbi gizlilik politikası var, dolayısıyla kızının 12 yaşını doldurmuş olması durumunda babanın rızası olsa dahi böyle bir muayeneye girmesine izin verilmez. Yalnızca ebeveyn çocukla aynı cinsiyettedir.
Ama benim de temel balım var. Eğitim ve hastanedeki muayene oldukça pahalı, kızım her zaman kliniğe gidip gitmemeye karar vermek için olası bir soruna bakma isteğiyle önce bana geliyor :)
Aksini kanıtlamakla ilgilenmiyorum. Sadece ülke genelinde farklı hastaneler ve farklı tutumlar olduğunu söyleyeceğim. + bekar babaları unutma. Yoksa bekar babaların kızlarıyla randevuya gitmek için ortalıkta dolaşıp teyze aradığını mı düşünüyorsunuz? Bu durumda doktorlar baba ve kızı hafife aldı.
Kızım altı yaşındayken onunla birlikte jinekoloğa gittim, onlar da bana normal davrandılar ve beni muayene ettiler... :akıllı:
These users thanked the author Arhivarius for the post (total 2):
Korsan, Sibiryak89
Aksler
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Aksler »

Arhivarius: 17 Mar 2023, 04:41 Tersini kanıtlamakla ilgilenmiyorum. Sadece ülke genelinde farklı hastaneler ve farklı tutumlar olduğunu söyleyeceğim. + bekar babaları unutma. Yoksa bekar babaların kızlarıyla randevuya gitmek için ortalıkta dolaşıp teyze aradığını mı düşünüyorsunuz? Bu durumda doktorlar baba ve kızı olduğu gibi kabul ettiler.
Vay canına, sakin ol, seni yalan söylemekle suçlamadım. Kızımla birlikte hastaneye gelseydim bekleme alanında oturmamın isteneceğini ve muayenenin benim katılımım olmadan bağımsız olarak yapılacağını söyledim. Daha sonra sonuçları rapor edeceklerdi. Aksi takdirde büyük para cezası ve hatta lisansın iptal edilmesi riski vardır.
Ve evet ben de bekar bir babayım. Ama neden etrafta koşup birini arayalım ki? Bir anne var, kızıyla birlikte muayeneye gidiyor. Anne yok; oturup kızın muayeneye girmesini beklersiniz.
Bu, çocuğun 12 yaşın üzerinde olması durumunda geçerlidir. Yaşınız küçükse babanızın da içeri girmesine izin verilecektir.
These users thanked the author Aksler for the post (total 2):
Arianna, seksforumu_
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Üvey kızımla yürüdüm, kas çekti, erkek doktor kendisi dedi, baba kal, neden dedim? O, daha sonra kızınızı taciz ettiğime dair ne söylerlerse söylesin, bunun normal bir uygulama olduğu ortaya çıktı🤔 ayrıca bölüm külota kadar izlemek güzeldi 😊
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Arhivarius
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Kendi kendine muayene
    by Sivil8 » » in Oral seks
    90 Replies
    9354 Views
    Last post by vesaire
  • New post Kadınlar cinsel organlarınızı muayene ettiğinde ne hissettiniz?
    by Cin » » in Erkekler ve erkekler için sorular
    35 Replies
    1750 Views
    Last post by Kadın
  • New post En utanç verici tıbbi muayene
    by hassas » » in Kızlara ve kadınlara yönelik sorular
    142 Replies
    6937 Views
    Last post by rakı
  • New post kızımla
    by Elbisecod25 » » in Ensest
    1624 Replies
    140427 Views
    Last post by Dimchik
  • New post Kızımla ilişkimin kontrolünü kaybettim.
    by Alexb » » in Ensest
    76 Replies
    6494 Views
    Last post by Pelmen2321

Return to “Seks hakkında genel sorular”