Anal mastürbasyon konusunda deneyimli olanların tavsiyelerine gerçekten ihtiyacım var. Birkaç yıldır anal mastürbasyon yapıyorum, ancak uzun aralarla, bazen ayda birkaç kez, hatta günde bir, bazen de birkaç ayda bir. Çoğunlukla bu tür molalar veriyorum çünkü yeterince hoş hisler hissetmiyorum. Farklı nesnelerle denedim, çoğunlukla ince bir tarak sapı kullanıyorum, hoş bir şekle sahip. Kayganlaştırıcı olarak her türlü duş jelini, şampuanı, birkaç kremi denedim, siyah bir kese ile en iyi sonucu verdi, şampuanlar sadece her şeyi tahriş eder. Sorun şu ki çoğu zaman yalnızca hem anal hem de penisle mastürbasyon yaptığınızda kendinizi iyi hissedersiniz. Genellikle penisi bırakırsanız, duyumlar hoş olmaktan çok rahatsız edici olur. Sadece birkaç kez penisime dokunmadan kendimi becerdiğim ortaya çıktı ve bazen acıtsa da bu bir heyecandı. Ve gerçekten bunun sadece zevk getirmesini istiyorum. Sık sık pes ettim çünkü eğer defalarca mastürbasyon yaparsam ve bu canımı acıtırsa, bunun bana göre olmadığını düşündüm. Ama sonunda yine de buna geri dönüyorum. Söylesene, belki de mesele şu ki, bunu nadiren yapıyorum, bu yüzden anüs normal şekilde gelişmeyecek mi? Tabii artık ilk seferki kadar acımıyor ve hala 2-3 parmağımı içime sokabiliyorum ama çoğu zaman çok fazla rahatsızlık oluyor. Ayrıca popoya hangi doğaçlama nesnelerin yerleştirilebileceğini (şimdiye kadar tarak, oyuncak ışın kılıcı, kalemler, kurşun kalemler keşfettim) ve popoyu daha iyi hale getirmek için iyi bir şekilde yağlamak için hangi doğaçlama araçların kullanılabileceğini paylaşırsanız çok minnettar olurum. hoş, uzun zaman önce kendime bir çeşit fallus ve kayganlaştırıcı satın alırdım, ama yalnız yaşamıyorum ve saklanacak hiçbir yerim yok, bu yüzden bunu bu şekilde yapmak zorundayım. Çok fazla su yazdıysam özür dilerim ve tavsiye için çok minnettar olacağım