Herkese selam! Bu konuyu sizin için ve özellikle kendim için oluşturmaya karar verdim! Her zaman bir Hanım için dip olmak istemiştim ama neleri yapıp neleri yapamadığımı hiçbir zaman anlayamadım.
Bir kölenin seansına pratik yapmak için ilginç önerileri olan varsa dinlemeye hazırım! Tüm önerileri kendim deneyeceğim ve elimden geldiğince geri bildirimde bulunacağım)
Açık sözlülüğünüz ve hayal gücünüz için şimdiden teşekkür ederiz!
Herkese selam! Bu konuyu sizin için ve özellikle kendim için oluşturmaya karar verdim! Her zaman bir Hanım için dip olmak istemiştim ama neleri yapıp neleri yapamadığımı hiçbir zaman anlayamadım. Bir kölenin seansına pratik yapmak için ilginç önerileri olan varsa dinlemeye hazırım! Tüm önerileri kendim deneyeceğim ve elimden geldiğince geri bildirimde bulunacağım) Açık sözlülüğünüz ve hayal gücünüz için şimdiden teşekkür ederiz! :) :) :)
Bugün biraz hayal kuralım. Eşim ve ben bir çiftle seks yaptık. Eşimin kedi ve kıçından sikilmesinden gerçekten hoşlandım. Sevgilim onu tutkuyla becerdi ve arkadaşımın sikini emmesini izledim. karıma amcıkla geldiğinde çok heyecanlıyım. Şimdi sevgilimin amcıktan ve götten sikilmesini ve planlanandan önce onun sikini amcıktan çıkarmasını ve emmeme izin vermesini istiyorum. sikini yalayacak, emecek ve ağzıma boşalacak ve sonra kedi ve rahiplerden gelen spermi yalayacak. :
These users thanked the author görüyoruz. for the post:
Bugün biraz hayal kuralım. Eşim ve ben bir çiftle seks yaptık. Eşimin kedi ve kıçından sikilmesinden gerçekten hoşlandım. Sevgilim onu tutkuyla becerdi ve arkadaşımın sikini emmesini izledim. karıma amcıkla geldiğinde çok heyecanlıyım. Şimdi sevgilimin amcıktan ve götten sikilmesini ve planlanandan önce onun sikini amcıktan çıkarmasını ve emmeme izin vermesini istiyorum. sikini yalayacak, emecek ve ağzıma boşalacak ve sonra kedi ve rahiplerden gelen spermi yalayacak. :
Herkese merhaba, benzer düşüncelere sahip bir kadın arıyorum) fisting ve genel olarak isteyebileceğiniz diğer her şey) St. Petersburg’tayım. 38 yaşındayım. Birlikte gerçekleştirilebilecek tercihleri...
Kıvrımlı bir kızla tanışacağım, tıklayabilirsiniz, söz veriyorum bu sizin için şimdiye kadar yaptığınız en iyi ve en keyifli buluşma olacak, telgrafımı @ViktorSham’a yazın! Moskova
Last post
Göğüslerim 4 numara. 163 kg saf yağ.
Gırtlağa kadar uzanan yaramaz bir kızla hızlı bir oral seks yapmak istiyorum.
Çok ilginç. Adamlardan bazıları taksi şoförlerine para yerine oral seks veya seks teklif etti. Buna nasıl tepki verdiler? Peki sonra ne oldu? Hikayelerinizi anlatın))
Last post
Size durumumu anlatacağım. Taksiye binerken Tolmaçevo havaalanına sipariş götürdüm, içeri karı koca, iki çocuk, Azerbaycanlı bir aile bindi. Tolmachevo’da bir adam onu bekleyip geri götürmeyi...
Ve yaşlı kadınlarla birlikte olan erkekler. Genç bir kızın bekaretini, her şeyi mümkün olan en iyi şekilde yapacak ve kızı seksten vazgeçirmeyecek yetişkin, deneyimli bir erkekle kaybetmesi gerektiği...
Last post
Genç kızların bekaretlerini yaşıtlarıyla değil, kendisinden yaşça büyük erkeklerle kaybetmesi fikri hoşunuza gidiyor mu?
Ve erkekler de kendinden yaşça büyük kadınlarla. Genç bir kızın bekaretini,...