3 yıldır peşini bırakmayan aşk.
-
Автор темыAhtung
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
3 yıldır peşini bırakmayan aşk.
Bir zamanlar, 2000’li yılların başında, Moskova’ya taşındığımda ve zaten evliyken, benden 4 yaş küçük bir kızla tanıştım. Boy 178 (uzun boylu olanları severim), iyi göğüsler, üç ruble, ailemle birlikte yaşadım, Muskovit. İlk seks yaklaşık 3 ay sonra, ebeveynleri taşraya gittiğinde evinde gerçekleşti. İlk başta evli olduğumu gizledim ve toplantıdan önce yüzüğü çıkardım, sonra aldatmaktan yoruldum ve gerçeği söyledim ama evliliğim her iki tarafın da anlaşmasıydı (Moskovalıydı, yürümedi) , para kazandım). Bilgileri normal karşıladı ve tahmin ettiğini söyledi. Daha kolay hale geldi, sonra toplantılar mümkün oldu, o yapabilirdi ama ben her zaman çalışamıyordum, ya da ayrılmak için bir neden yoktu. Ama ben sırılsıklam aşıktım. Beni annem ve babamla tanıştırdı, annesi evli olduğumu biliyordu, babamı bilmiyorum belki o da biliyordu, sonra beni ablasıyla tanıştırdı. Geceyi orada geçirmeyi teklif ettiğinde, eğer şimdi kalırsam sonsuza kadar kalırsam, anlayacaksın dedim. Ama çalışıyordu ve görünüşe göre henüz buna ihtiyacı yoktu. Bir gün seks sırasında prezervatif yırtıldı ve günahkar bir şekilde hamile kalırsa kesinlikle birlikte olacağımızı düşündüm ama bu olmadı. Bir gün annesinin evli bir adamla tanışmak gibi üzücü bir deneyim yaşadığı, 7 yıl boyunca dinamit yaptığı ve hiç evlenmediği ve bundan korktuğu konuşulmuştu. Karımı her gün terk ederdim, bir yerlerde olurdu, neresinden bakarsan bak, yabancı bir şehir ve orada kimse yok, bir de şu var ki ben de gizli iletişimden hoşlanmıyorum ama o istedi Beni her an duy ve gör, gücüm yettiğince değil. Kısacası bundan sonra toplantılar azaldı ve seks durdu. Yaklaşık bir aydır görüşemedik, ben buluşmak istediğimde bile o ulaşamadı. Sonuç olarak doğrudan SMS yoluyla sordum: Seni bir daha görebilecek miyim? Cevap Hayır’dı. Saçma sapan oldu, ne oldu o an, bu haber beni de işte yakaladı, her şey elimden kayıp gidiyordu, kafam darmadağınıktı. Evli olmam dışında nedenler ararsan kısacası depresyon denebilir, her ne kadar bunu bilmesem de Allah’a şükür. Daha fazla düşünmemek için işe gittim. İki işte izinsiz geçirdiğim 8 ay hâlâ gitmeme izin vermedi. Bir yıl sonra onu aradım ve alınması gereken 1 belgeyi saklaması için yanına bıraktım. Tanıştık, yine kafamda bir duygu fırtınası oldu, belli etmemeye çalıştım ama siz bizi hayretle okudunuz beyler, belki bir şey fark ettiniz, bilmiyorum, hiçbir şey sormadım. İfade - Kocamla evlendim, sıcak bir bıçak gibi kesildim. Belgeyi alıp gittim ve ancak 3 yıl sonra iyileşti. Eşimden boşandım, ilk başta zor oldu, birdenbire işimi kaybettim ve hiçbir sebep yokken işten çıkarıldım. Bir oda kiraladım, günde 34 rubleyle, yani 2 çörek ve bir litre sütle bir ay yaşadım. Sonra başka bir ilişki başladı, ayrı bir daire kiraladı, kız arkadaşıyla birlikte yaşamaya başladı, sonra bir çocuk doğdu, her şey yokuş yukarı gitti. Şimdi 17 yıldır evli ve her şey süper, kaderinin nasıl olduğunu bilmiyorum. Moskova büyük bir şehir, tesadüfi karşılaşmalar nadirdir, özellikle de pratikte toplu taşıma araçlarıyla seyahat etmediğinizde ve her şey araba ile yapıldığında ve bu süre zarfında hiç bu bölgede bulunmadım.
- These users thanked the author Ahtung for the post (total 3):
- Morpheus, Fargal94, Vik.ruba80
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: 3 yıldır peşini bırakmayan aşk.
Bu bana tanıdık geliyor... Ben de benzer bir durumda birden fazla kez bulundum. Gerçekten o kadar kötüydü ki ayrıldığımda yaşamak istemedim. Ama Tanrıya şükür, zaman iyileşti ve izin verdi, ancak ilk önce fırtınalı bir romantizm yaşadığım ve sonra her birinin adıyla ayrıldığım tüm favori kızlarımı hala hatırlamama rağmen ve her biri hakkında kalbimde hala sadece sıcak hisler var anılar aradan uzun yıllar geçmesine rağmen...
- These users thanked the author Morpheus for the post:
- Vik.ruba80
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 46 Replies
- 12333 Views
-
Last post by kontrol888