Kardeşim gibi dolaptan izledim

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Fabian 38
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 2 years 4 months
 Kardeşim gibi dolaptan izledim

Unread post by Fabian 38 »

Bunun bir fantezi olduğunu hemen söyleyeyim ama siz de heyecanlıysanız ve paylaşmak istiyorsanız kızlarımın, kız arkadaşlarımın veya sapkınlıklarımın fotoğrafı, videosu telgrafım @g21405

8 yaşındaydım yaşındaydım, kız kardeşim ise 12 yaşındaydı. Evde saklambaç oynamayı ve beklenmedik bir şekilde birbirimizi korkutmayı severdik. Bir gün okuldan eve geldim, odama girdim ve yatağıma uzandım. Aniden kız kardeşim dolabın içinden fırladı ve beni korkuttu, eğlenceliydi. Ben de ondan intikam almaya ve onu korkutmaya karar verdim. Bir gün okuldan erken çıktık ve eve her zamankinden erken geldim. Aniden kapının açılmaya başladığını duyuyorum. Kız kardeşimin odasına koşup onu korkutmak için dolabına saklandım. Kapının açıldığını ve kız kardeşimin içeri girdiğini duyuyorum. Bir arkadaşımda yabancı bir adamın sesini duyuyorum. Aniden kız kardeşinin odasının kapısı açılır ve bir adamla birlikte içeri girer. Korkudan dondum ve dolabın çatlağından olup biteni izledim. Geçit törenindeki adam kız kardeşimi aradı, titreyerek ona yaklaştı. Eteğini kaldırdı ve külotunu çıkardı. Kız kardeşimin kıllı amını ilk defa gördüm. Heyecanlandım. Adam dilini onun amının üzerinde gezdirdi ve "Beğendin mi?" diye sordu, o da "Evet" cevabını verdi. Daha sonra adam onu ​​yatağa yatırdı, bacaklarını açtı ve amını yalamaya başladı. Kız kardeşimin her tarafı titriyordu. Sonra adam pantolonunu çıkardı ve onun şişman, kıllı ve kavisli penisini gördüm. Kız kardeşimin ağzına götürdü ve emmeye başladı, ne kadar hoşuna gittiğini gördüm çünkü... yavaşça penisin başını öpüyor. Adam sikini ağzından çıkardı ve "Seni tüm deliklerinle sikmek istiyorum" dedi. Kız kardeşi ise 12 yaşında olduğunu, yani sadece kıçından olduğunu söyledi. Sonra dört ayak üzerine çöktü ve elleriyle kıçını yaydı. Adam ona yaklaştı ve penisinin başının kız kardeşimin kıçına girdiğini gördüm. Adam hızla onu sikmeye başladı. Kız kardeşim gerçekten çok beğendi. Daha sonra adam "Boşaldım" dedi ve kendi penisini ve kız kardeşinin kalçasını çıkardı. Daha sonra kız kardeş külot ve etek giydi ve ikisi de evden çıktı. Ve suçlu partiden sonra bütün akşam mastürbasyon yaptım.
These users thanked the author Fabian 38 for the post:
Lybitel
Ted_2023
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kardeşimi dolaptan izledim

Unread post by Ted_2023 »

Gülmekten karnım ağrıyordu, ya içmeyi bırak ya da ödevini yap)))
These users thanked the author Ted_2023 for the post:
Gilbert
100 gönderir
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kardeşimi dolaptan izledim

Unread post by 100 gönderir »

Fantezinin en kötü versiyonu değil!!!................. :wink:
Nikk