Kim karısının arkadaşlarına ya da arkadaşlarının karısına mastürbasyon yapar?
-
Автор темыAlex0463
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kim karısının arkadaşlarına ya da arkadaşlarının karısına mastürbasyon yapar?
Kim karısının arkadaşlarına ya da arkadaşının karısına mastürbasyon yapar???
Arkadaşımın eski karısına mastürbasyon yapıyorum, hatta bunu ona da itiraf ettim. Sol sayfadaki arkadaşlık sitesinde onunla konuştum, samimi bir yazışma başlattım... Arkadaşların eşlerine ya da vaftiz babasına da sıcak olmayan var mı?
Arkadaşımın eski karısına mastürbasyon yapıyorum, hatta bunu ona da itiraf ettim. Sol sayfadaki arkadaşlık sitesinde onunla konuştum, samimi bir yazışma başlattım... Arkadaşların eşlerine ya da vaftiz babasına da sıcak olmayan var mı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Re: Kim karısının arkadaşlarına ya da arkadaşlarının karısına mastürbasyon yapar?
Arkadaşlarınla mastürbasyon yaparken sana güveniyorlar mı?
Sanırım bu kız. Gerçekten hoşuna gitti mi?Aleks0463: ↑21 Apr 2023, 15:17 Kim karısının arkadaşlarına ya da arkadaşının karısına mastürbasyon yapar???
Arkadaşımın eski karısına mastürbasyon yapıyorum, hatta bunu ona da itiraf ettim. Sol sayfadaki arkadaşlık sitesinde onunla konuştum, samimi bir yazışma başlattım... Arkadaşların eşlerine veya vaftiz babasına da açık olmayan var mı?
Arkadaşlarınla mastürbasyon yaparken sana güveniyorlar mı?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 2 years 11 months
Re: Kim karısının arkadaşlarına ya da arkadaşlarının karısına mastürbasyon yapar?
Öyle bir şey var.
Hayaliniz, arkadaşlarınızın eski kız arkadaşlarından/eşlerinden biriyle yatmaktır. Prensip olarak, daha önce hiç bu kadar karmaşık bir şey olmamıştı.
Fakat ilkinden, "oyunculuk" konusunda benim için tuhaf, anlaşılmaz bir tabu var. Hmm, belki de arkadaşlıktır...
Hayaliniz, arkadaşlarınızın eski kız arkadaşlarından/eşlerinden biriyle yatmaktır. Prensip olarak, daha önce hiç bu kadar karmaşık bir şey olmamıştı.
Fakat ilkinden, "oyunculuk" konusunda benim için tuhaf, anlaşılmaz bir tabu var. Hmm, belki de arkadaşlıktır...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
- Registered for: 3 years 1 month
Evet, böyle bir şey var! Neredeyse tüm arkadaşlarımın eşlerinin ve birkaç arkadaşımın karısının külotunu kokladım. Ama beni asıl tahrik eden 2-3 kızın kokusuydu. Gerisi sıradan falan, sadece am kokusu, hepsi bu.
- These users thanked the author Aslan 123540 for the post (total 4):
- Alex0463, Alex yapardı, tutinof4, Herurg
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
:evet: :evet: :evet: :evet: Lanet olsun, bu kadar aptalın olmasına şaşırdım :roll:
var E> Yine de kahretsin, yapmadım, haklısınız arkadaşlar beni affedin!!! Anlıyorum gençler, hormonlar, istiyorum!!!! HERŞEYİNİZ OLACAK!!! KIZLARLA YÜRÜYECEKSİNİZ VE HERŞEY GÜZEL OLACAK!!!! GÖREYİM SENİ!!!
Onların hepsi fahişe, senin gibi insanlar)))) her şeye sıçıyorlar!!! Merak etmeyin, arzularınıza göre mastürbasyon yapın!!! Sol sayfadan kimseyi kandırmadığınızı hepimiz çok iyi anlıyoruz)))) Sadece mastürbasyon yapıyorsunuz))) Yani sadece arkadaşlarınızın eşlerine mastürbasyon yapın vb. ! Neyse, kimse onu sana vermez, salak salak))))))))))Aleks0463: ↑21 Apr 2023, 15:17 Kim karısının arkadaşlarına ya da arkadaşının karısına mastürbasyon yapar???
Arkadaşımın eski karısına mastürbasyon yapıyorum, hatta bunu ona da itiraf ettim. Sol sayfadaki arkadaşlık sitesinde onunla konuştum, samimi bir yazışma başlattım... Arkadaşların eşlerine veya vaftiz babasına da açık olmayan var mı?

- These users thanked the author İrlandalı kırbaç for the post (total 3):
- Sibiryak89, kumarbaz, Tavşan
-
Автор темыAlex0463
- Total posts: 11
Okuması çok komik. Benim için önemli olan yapmadığım şeyi yazmak)))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 236
- Registered for: 1 year 6 months
Bazen mastürbasyon yapıyorum, türlü türlü hayaller kuruyorum :oops :
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 6 months
-
- Total posts: 15
Eşimin arkadaşına mastürbasyon yapıyorum. Onu gerçekten istiyorum.
- These users thanked the author Sara 12 for the post:
- Aslan 123540
-
- ön sevişme
- Total posts: 110
- Registered for: 1 year 11 months
Eşimin kız kardeşi gibiydi, kendisinden 5 yaş büyük ve güzeldi.
- These users thanked the author Asgard for the post (total 2):
- angrove, Aslan 123540
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 3 years 4 months
Karımın bazı arkadaşlarının onu uyandırdığı bir durum vardı. Nedenini bilmiyorum. Üstelik eğer arkadaşları olmasaydı onlara pek dikkat etmezdi. Çelişki.
Arkadaşımın karısı gençken son derece heyecanlıydı. Muhtemelen meyvenin tatlılığı yasak
tarafından verilmiştir.
Arkadaşımın karısı gençken son derece heyecanlıydı. Muhtemelen meyvenin tatlılığı yasak
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
- Registered for: 3 years 1 month
Eğer bunu tam anlamıyla yapıyorsa, o zaman dedikleri gibi, vay be! Fotoğrafta
görünüyorsa, artık kulağa doğru gelmiyor demektir
Basitçe açıklamak istiyorum, kazılan gerçek anlamda mı yoksa fotoğrafta mı mastürbasyon yapıyor?Aleks0463: ↑21 Apr 2023, 15:17 Kim karısının arkadaşlarına ya da arkadaşının karısına mastürbasyon yapar???
Arkadaşımın eski karısına mastürbasyon yapıyorum, hatta bunu ona da itiraf ettim. Sol sayfadaki arkadaşlık sitesinde onunla konuştum, samimi bir yazışma başlattım... Arkadaşların eşlerine ya da vaftiz babasına da açık yürekli olmayan var mı?

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
Sana bir sır vereceğim... bana teşekkür etmene gerek yok. Bir erkek, kendisini bir şeylerle heyecanlandıran kadına otuzbir çeker... ve onun kim olduğu tamamen farklı bir sorudur...
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
evet, ben de karımın arkadaşlarına mastürbasyon yapmayı severim) çok güzel kalçalar ve memeler var, neden onlara binmeyeyim)
- These users thanked the author maksimum for the post:
- Aslan 123540
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 9 months
Bir arkadaşımla iş gezisindeydim ve kazara telefonumda karımın bir fotoğrafını gördü, önce bana diğer fotoğrafları da göstermek istedi, sonra çok sessiz ve gizemli bir şekilde onun ne kadar güzel olduğunu söylemeye başladı, benim bacaklar, popo, göğüs, kollar, fotoğraftaki karısı oldukça düzgün giyinmiş olmasına rağmen. En çok da ağzını beğendi. Ertesi akşam içki içtikten sonra çok tuhaf, sessiz ve sakin bir şekilde bana sordu ve tam olarak şunu sordu: "Karınıza boşalmama izin verir misiniz?" Oldukça çelişkili hislerim vardı: Bir yanda öfke, diğer yanda heyecan ve hatta merak. Ama bunu çok mütevazı bir şekilde söylediği için kendisine sordum: “Neden benden izin istiyorsun?” Elbette benim bilgim olmadan boşalabilirsin? Ancak eşimin fotoğrafları onu inanılmaz derecede heyecanlandırsa da, gerçekten sadece benim iznimle kaldırabileceğim yasak engeli aşması gerektiğini söyledi. Ben de heyecanlanarak, mastürbasyon yaptığında ne hayal edeceğini sordum, o da bana soyunmayı, öpmeyi, okşamayı her şeyi hayal ettiğini ama orgazmını eşimin ağzından gerçekleştireceğini açıkça söyledi. O gece ben de mastürbasyon yaptım ve arkadaşımın karımın ağzına boşalmasını hayal ettim. Ertesi sabah kahvaltıda buluştuğumuzda bana çok ciddi bir şekilde teşekkür etti ve akşam ona Eşimin fotoğrafları daha açıklayıcı. Benden eşimle her üç türde seks yaptığımızı gösteren üç fotoğraf göndermemi istedi ve ertesi gün üzgün bir şekilde artık evlenme ihtimalinin düşük olduğunu, çünkü mastürbasyonun ona bir kızla seksten çok daha fazla zevk getirdiğini söyledi. İstenilen kadını hayal ederek ve onunla temas kurmadan kendi başınıza gelmek çok daha keyifli.
- These users thanked the author Truwor for the post (total 3):
- Sibiryak89, hayalet, O geri dönecek
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
Arkadaşlarımın eşlerinin fotoğraflarına sık sık mastürbasyon yapıyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 356
Uzun zaman önceydi. Bir arkadaşım eski karıma geldi, içmeye başladık, sonra uykuya daldılar, ben de ona mastürbasyon yaptım ve karım onun yanında yatıyordu
- These users thanked the author Bulmaca 2 for the post:
- Aslan 123540
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 1 year 1 month
Eşimin arkadaşları özellikle ilgimi çekiyor. Kesinlikle arkadaşlar, yabancı değil. Onlar hakkında hayal kurup mastürbasyon yapıyorum.

- These users thanked the author Maksimum for the post (total 2):
- alexey.bro, maksimum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
- Registered for: 1 year 4 months
karısının arkadaşı ve komşunun karısından önce
- These users thanked the author Byre, 18 for the post:
- Aslan 123540
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 8 months
Eşimin manikürcüsü ve kuaförü eve geldiğinde mastürbasyon yaptım. Gizlice yaşa. İlginç. Şimdi arkadaşının soluk borusunu hayal edip bunu gerçek hayatta yapmaya çalışıyorum.)
- These users thanked the author Danafil for the post (total 2):
- Herurg, Aslan 123540
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Sık sık karımın arkadaşıyla nasıl yakın bir ilişki kuracağımı hayal ederim. Bazen şaka olsun diye kıçımı okşuyorum.
Eşler bizi tartıştığında cinsellik konusunu destekleyeceğim.
Karımı geceyi bizimle geçirmeyi teklif etmesi için ikna ettim. Arkadaşı benim kıyafetlerimi giysin diye. Bir keresinde arkadaşının evinde kalıp bir içki içmiştim.
Kişisel cephedeki sorunları hakkında konuştu. Sonra seks vardı. Artık hiçbir şeye sahip olduğumuzu bile göstermiyor.
Eşler bizi tartıştığında cinsellik konusunu destekleyeceğim.
Karımı geceyi bizimle geçirmeyi teklif etmesi için ikna ettim. Arkadaşı benim kıyafetlerimi giysin diye. Bir keresinde arkadaşının evinde kalıp bir içki içmiştim.
Kişisel cephedeki sorunları hakkında konuştu. Sonra seks vardı. Artık hiçbir şeye sahip olduğumuzu bile göstermiyor.
- These users thanked the author Şalun 2010 for the post:
- Aslan 123540
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 477
Otuzbir çekmedim ama siktim, karımın arkadaşlarını ve arkadaşlarının eşlerini, hatta küçük kuzenimi ve onun arkadaşını bile siktim.
- These users thanked the author Pilot Camelot for the post (total 3):
- Aslan 123540, dişi, Emilia
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 2 years 6 months
OM_OMOM3 Kız arkadaş değiştirmek için tg’ye yazın
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 4 years 8 months
Bununla ilgilenenler için olağan normal uygulama) çoğu durumda sanal insanlara değil, yakındakilere mastürbasyon yapmak!) Ve arkadaşların, kız arkadaşlarının, eşlerinin ve benzerlerinin eşleri de elbette bir istisna değildir!) tam tersine, çok arzu edilen bir nesne!!!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
Ayrıca çoğu zaman kız kardeşimin arkadaşlarını ve tanıdıklarını ya da onu hayal ediyorum, nasıl davrandıklarını bildiğiniz insanları hayal etmek çok daha keyifli, hatta kız kardeşimin arkadaşıyla seks yaptım, şimdi sık sık hatırlıyorum ve büyük bir sevinçle mastürbasyon yapıyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
- Registered for: 9 months
Karımın kızıl saçlı bir kız arkadaşı var. Bazen çok tatlı oluyor))
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 11 months
Ve ilk karımın arkadaşını öldürdüm. Çok ilginç ama uzun hikaye
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
Sık sık oluyor, özellikle karımın kız kardeşinin başına
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
New post Arkadaşlarımın arkadaşlarına mastürbasyon yapıyorum
by Drochunishka » » in Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler - 6 Replies
- 3211 Views
-