Bu hikaye 2000’li yılların başında Rostov Üniversitesi’nin bir şubesinde gıyaben okurken yaşandı. Moskova’da yaşadı ve yılda 2 kez (sonbahar ve kış) seanslara gitti. Kural olarak, tüccarlarla birlikte Cherkizon’dan otobüsle seyahat ediyordum, bu uygundu çünkü otobüs ailemin yaşadığı evin hemen yanına geliyordu.
Genel olarak tüccarlar neşeli insanlardır, genellikle buraya ulaşmak mümkündü. yol boyunca onlarla birlikte sarhoş oldum. Ancak bu sefer seanstan ayrılırken bu sefer onlarla içki içmeyeceğime açıkça karar verdim. Ancak şehir dışına çıkarken otobüsün motoru çaldı. Adamlar otostop çektiler ve başka bir otobüs için şehre gittiler. Bir süre sonra başka bir otobüs geldi ve biz zaten donmuş durumdaydık, hızla ona yüklendik ve yolumuza devam ettik. Kamensk’te yine de biraz votka alıp oturup içki içtiler.
Bu yolculuk genel olarak nasıl gerçekleşiyor? Otobüste 1 kişiye 2 koltuk ayrılıyor ve koridorda otobüs kalktığında üzerine şilte serilen ve yüksekliği eşit olan ahşap rampalar var. Yani başınız pencereye dönük uzandığınızda bacaklarınızı koridora doğru uzatıyorsunuz ve oldukça rahat bir şekilde yatay pozisyonda yattığınız ortaya çıkıyor.
Kısacası içeride bir açıklığı kapatmışlar. galeriye gidip içmeye başladım. Bir kız bizimle seyahat ediyordu (eşya için değil, sadece Moskova’ya bileti vardı), onu bizimle bir içki içmeye davet ettik, önce reddetti, sonra kabul etti, birkaç koltuğa yanıma oturdu. Bir şekilde hızlı bir şekilde bir şeye atladım ve daha sonra olan her şeyi parçalar halinde hatırlıyorum. Ama hafızamda kalan ilk şey otobüsün çoktan uyuduğu, ışıkların kapatıldığı ve bana oral seks yaptığı. O pencerenin yanında oturuyor, ben koridorun yanındayım, sonra sanki yanmış gibi uzanıyor ve pantolonunu ve külotunu indirerek içeri gel, bir spiralim var diyor. Sarhoş olmama rağmen, en azından sonunda bir şeye yakalanmamak için elastik bir bant takmam gerektiğini fark ettim (evliydim ve eve yara getirmek istemedim). Sonra seksi zar zor hatırlıyorum, sonra sabah Cherkizon’da uyanıyorum, otobüs boş, benim gibi yolcular çoktan otobüsten inmiş, tüccarlar mal almaya gitmiş. Başım ağrıyarak bir şekilde hazırlandım ve eve gittim. Eve vardığımda hemen tuvalete gittim, orada külotumun elastik bandıyla bastırılmış kullanılmış bir prezervatif buldum, yoksa karım yanardı.
Bir hafta sonra eşim ve ben durağımızda iniyoruz ve yer altı geçidi boyunca yürüyoruz, dışarı çıkıyoruz ve tezgâhın yanında duran bu kızı görüyoruz, neredeyse pantolonuma tuğla döküyordum, karımı hızla diğer yöne, mağazaya götürdüm ve hepsi bu. Onu bir daha görmedim. Benim bölgemde ne yaptığını bilmiyorum.
Otobüste gündelik seks
-
Автор темыAhtung
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 336
Re: Otobüste seks
Bu bir tramvay mı?POWER_RANGER: ↑19 Apr 2023, 13:43 Hiç otobüse binmedim çünkü dilenci değilim ve bir megafordla seyahat ediyorum

-
Автор темыAhtung
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Orientation: heteroseksüel
Re: Otobüste seks
Bu yüzden sen otobüste değildin otobüs. Oraya trenle ulaşmak transfer gerektiriyordu ve çok daha uzun sürüyordu. Otobüs öğleden sonra saat üçte Moskova’dan ayrıldı ve ertesi sabah saat 7 civarında ben oradaydım. Uçuşta her zaman değişen 2 sürücü vardı. Sadece tuvalete gitmek için duruyor. otobüste sigara içtik; ilk 4 koltuk sigara içmeye ayrılmıştı. Onlar için özel olarak bilet satmadılar. Bu yüzden otobüs trenden daha hızlı geldi ve biletin fiyatı hiç de değildi.POWER_RANGER: ↑19 Apr 2023, 13:43 Hiç otobüse binmedim çünkü dilenci değilim ve bir megaordun üzerinde yolculuk yapıyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post