seninle tanışmak isterim

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
Sergey 42
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 seninle tanışmak isterim

Unread post by Sergey 42 »

Hadi tanışalım!!! Toplantılar ve bir kızla veya arkadaşlarla seks yapmak ve rahatlamak için birlikte vakit geçirmek için!! Doğada çıplak dinlenmeyi sevenler! Utangaç değil, özgür ve sevgi dolu seks, tabu ve yasaklar olmadan, denemeye hazır!! Uzun boylu, kırılgan ve küçük göğüslü olanları sevmiyorum!! Ben bir erkeğim, 42 yaşındayım, sarı saçlıyım, boyum 178, kilom 70, mavi gözlüm, temiz, günde birkaç kez seks yapmayı seviyorum, rahat, girişken, genel olarak komplekssiz!! Telgraf takma adı @@Soul_1979’a yaz
Bardak
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: buluşalım

Unread post by Bardak »

Kendimi tanıtmama izin verin bir kızla
Video yoluyla ortak mastürbasyon için Skype veya telgrafı kullanabilirsiniz. Benim hakkımda üye 19, bir sürü sperm.
Zorunlu iletişim yok, anlatılabilecek bir sürü fantezi var, konuşalım birbirimizle anlaşalım, 26 yaşında, atletik yapıda, 182 cm boyunda. Sevgili hanımlar, her şey anonimdir ve sadece aramızda kalacaktır, kayıt veya ekran görüntüsü yapmıyorum. Bir kızla mastürbasyon hakkında konuşmayı ve ardından mastürbasyonla ilgili bir video izlemeyi seviyorum. Sizi bekliyorum canlarım.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”