Tecavüz ve baskıyı kim sever
-
Автор темыKulik
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
Tecavüz ve baskıyı kim sever
Küçük bir sorumluluk reddi beyanı
Başkalarına karşı şiddeti teşvik etmiyorum veya teşvik etmiyorum) bunların hepsi benim fantezilerim
16 yaşındayken bana bunu söyleyen eski bir kız arkadaşım vardı ilk oral seks baskı altında yapıldı , kendisinden çok daha yaşlı bir adamla arabaya biniyordu ve adam onunla ve diğer kızlarla dostane bir şekilde iletişim kuruyormuş gibi görünüyordu ve hiçbir ipucu yoktu ve hatta o bile zaten onun arkadaşıyla çıkıyordu
Ve sonra bir akşam onu ve arkadaşını eve bıraktı ve onu eski sevgilimin bir arkadaşına bırakıp tek başına daha da ileri götürüp biraz daha at sürmeye davet ettiğinde saf bir aptal olarak o mutluydu)) sürmek))
Sonuç olarak, gece şehrin dışında durdular ve o, önce şaka olarak, sonra daha açık bir şekilde her türlü kabalığı ima etmeye başladı
Sakso hakkında konuştuk ve kendisi denemediği için öğrenmesine yardım edebileceğini söyledi
Ve aynen bu şekilde penisini çıkardı, ona el yordamıyla dokundu, kadın zaten korkmuştu ve eve gitmek istedi ve ondan onu almasını istedi. evindeyken korkudan pek direnmedi
Ve sonunda bir noktada şüphelerine dayanamadı ve onu başından yakalayıp penisini ağzına soktu ve öyle sert bir şekilde soktu ki bazen nefes almasına izin veriyordu ve işi bitene kadar tekrar tekrar
Ve ancak o zaman onu eve götürdü
Bana söylediğinde, anlayış göstermeye çalıştım ama aslında çok heyecan vericiydi ve sonra ondan sonra onu ağzından sertçe sikmek hoşuma gitti, o da bunu kabul etti ama sperm yutmadı ve bundan dolayı kendini hep hasta hissetti.
Başkalarına karşı şiddeti teşvik etmiyorum veya teşvik etmiyorum) bunların hepsi benim fantezilerim
16 yaşındayken bana bunu söyleyen eski bir kız arkadaşım vardı ilk oral seks baskı altında yapıldı , kendisinden çok daha yaşlı bir adamla arabaya biniyordu ve adam onunla ve diğer kızlarla dostane bir şekilde iletişim kuruyormuş gibi görünüyordu ve hiçbir ipucu yoktu ve hatta o bile zaten onun arkadaşıyla çıkıyordu
Ve sonra bir akşam onu ve arkadaşını eve bıraktı ve onu eski sevgilimin bir arkadaşına bırakıp tek başına daha da ileri götürüp biraz daha at sürmeye davet ettiğinde saf bir aptal olarak o mutluydu)) sürmek))
Sonuç olarak, gece şehrin dışında durdular ve o, önce şaka olarak, sonra daha açık bir şekilde her türlü kabalığı ima etmeye başladı
Sakso hakkında konuştuk ve kendisi denemediği için öğrenmesine yardım edebileceğini söyledi
Ve aynen bu şekilde penisini çıkardı, ona el yordamıyla dokundu, kadın zaten korkmuştu ve eve gitmek istedi ve ondan onu almasını istedi. evindeyken korkudan pek direnmedi
Ve sonunda bir noktada şüphelerine dayanamadı ve onu başından yakalayıp penisini ağzına soktu ve öyle sert bir şekilde soktu ki bazen nefes almasına izin veriyordu ve işi bitene kadar tekrar tekrar
Ve ancak o zaman onu eve götürdü
Bana söylediğinde, anlayış göstermeye çalıştım ama aslında çok heyecan vericiydi ve sonra ondan sonra onu ağzından sertçe sikmek hoşuma gitti, o da bunu kabul etti ama sperm yutmadı ve bundan dolayı kendini hep hasta hissetti.
- These users thanked the author Kulik for the post (total 5):
- Turbo94, Guguk kuşu, Fedor36, Sibiryak89, Alex_Tash
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Tecavüz ve baskıyı kim sever
Konu benim için çok heyecan verici, bu konu hakkında hayal kurmayı da seviyorum. Kadınımı kıçından nasıl sikmek istediğimi hayal ediyorum ama pes etmiyor, direniyor, tekme atıyor, ben de onu zorla alıyorum, köpek stiline sokuyorum, ellerini bağlıyorum, kıçını ayırıyorum ve arabamı sürüyorum penis tam uzunlukta orada, aptalca bağırmıyor, onu sakinleştiriyorum ve sabırlı olman gerektiğini söylüyorum. Ya da iki kadın bir arada olunca biri onu sabit tutuyor, diğeri kıçına sokuyor, sonra değiştiriyoruz vs. Bu arada bazı kadınlar zorla alınmak istiyor.
- These users thanked the author Turbo94 for the post (total 2):
- Kulik, Guguk kuşu
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
Lanet olsun, bu adam onu kıçından sikmek için iyi bir fırsatı kaçırdı.
Fark nedir? Zaten onu zaten emmiştim.
Kızın ağzıyla kıçı arasında hiçbir fark yok, sadece izin verilenin sınırı çoktan aşılmış.
Fark nedir? Zaten onu zaten emmiştim.
Kızın ağzıyla kıçı arasında hiçbir fark yok, sadece izin verilenin sınırı çoktan aşılmış.
- These users thanked the author Topçik for the post (total 3):
- Sibiryak89, Artem., Guguk kuşu
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 11 months
90’lı yılların başında yaz için babamın erkek kardeşi ve eşinin bir köyde yaşadığı Ukrayna’ya gönderildim.
Ve kuzenimi de oraya getirdiler, o başka bir erkek kardeşimin kızıydı.
Ebeveynlerimiz yazın işe gittiler. Ve sanki akrabaların gözetimi altındayız.
O zamanlar ben 12, o ise 14 yaşındaydı. Göğüsleri zaten sağlıklıydı ve büyük, çıkıntılı meme uçları vardı. Ve açıkça sikişmeye hazırdı. Göğüslerini göstermek için eğilmeyi severdi. Düğmeleri açık bir elbiseyle yanıma oturuyor ve bir şey için eğiliyormuş gibi yapıyor. Tabii ki çok heyecanlandım. Ancak tecrübesizliğimden dolayı hiçbir şeye karar veremedim.
Ve bir gün amcası onu becerdi. Tam mutfakta olmak istemedi. Daha sonra arka arkaya birkaç kez geldim ve bu benim çocukluğuma dair en güçlü erotik izlenimimdi.
Sonra o ve amcası düzenli olarak sikiştiler. Ama bu başka bir hikaye, belki bir gün yazarım.
Ve kuzenimi de oraya getirdiler, o başka bir erkek kardeşimin kızıydı.
Ebeveynlerimiz yazın işe gittiler. Ve sanki akrabaların gözetimi altındayız.
O zamanlar ben 12, o ise 14 yaşındaydı. Göğüsleri zaten sağlıklıydı ve büyük, çıkıntılı meme uçları vardı. Ve açıkça sikişmeye hazırdı. Göğüslerini göstermek için eğilmeyi severdi. Düğmeleri açık bir elbiseyle yanıma oturuyor ve bir şey için eğiliyormuş gibi yapıyor. Tabii ki çok heyecanlandım. Ancak tecrübesizliğimden dolayı hiçbir şeye karar veremedim.
Ve bir gün amcası onu becerdi. Tam mutfakta olmak istemedi. Daha sonra arka arkaya birkaç kez geldim ve bu benim çocukluğuma dair en güçlü erotik izlenimimdi.
Sonra o ve amcası düzenli olarak sikiştiler. Ama bu başka bir hikaye, belki bir gün yazarım.
- These users thanked the author Marik for the post (total 2):
- Sibiryak89, Guguk kuşu
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
Şiddete karşı olumsuz bir tavrım var ama zorlama, yapmacık da olsa beni tahrik ediyor. Çoğu zaman fanteziler, bir kadının veya çiftin hakim olduğu oral seksle ilişkilendirilir. Ve başka bir partnerin önünde yalamak veya emmek zorunda kalıyorum. Doruk noktası, seksten sonra bir kadının yüzüme oturup akan sıvıyı sürmesi veya erkeğinin bunu ağzıma sıkmasıdır.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- RedFox
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
Bir arkadaşım vardı, bu konu onu çok heyecanlandırdı. Bu tür oyunları oynamayı çok seviyordu ve birçok kadının da bunlardan hoşlandığını iddia ediyordu. Genellikle onu bağlardım, emmeye zorlardım, parmaklarım ve dilimle birkaç kez orgazma ulaştırırdım ve sonra onu sertçe siktiğimden emin olurdum. Gerçekten üç kişinin onu bu şekilde becermesini istedim ama sonra uygun aday bulamadılar. ))
-
- İlgi gösteriliyor
Ve tecavüzü nasıl oynadığımızı yazsam iyi olur. Bir kız arkadaşım vardı ve bir keresinde ona bu çocukluk deneyimimi ve arzularımı anlatmıştım. İlgilenmeye başladı. Ve sert bir şekilde sikilmek istediğini söyledi. Yani herhangi bir prelüd olmadan. Beni yere düşürdüler ve becerdiler. Ve sadece ikimiz olsaydık iyi olurdu.
Fakat ikinciyi hemen bulamadık. İlk önce birlikte denemeye karar verdik.
Hadi yazlığımın olduğu şehir dışına çıkalım. Hafta içi orada kimse yok. Görünüşe göre yolda yürüyor. Elbisesi ince, büyük göğüsleri sallanıyor. Sonra dışarı atlayıp onu yere fırlatıyorum. Elbisemi kaldırdım, göğüslerimi yoğurmaya başladım ve hemen içine girdim. Ve sikişme beklentisiyle yürürken zaten ıslanmıştı.
Arka arkaya üç kez içine boşaltın
Eh, bunun röntgencilik konusu olması gerekiyorÖyleyse yaz! Bekliyoruz!)
Ve tecavüzü nasıl oynadığımızı yazsam iyi olur. Bir kız arkadaşım vardı ve bir keresinde ona bu çocukluk deneyimimi ve arzularımı anlatmıştım. İlgilenmeye başladı. Ve sert bir şekilde sikilmek istediğini söyledi. Yani herhangi bir prelüd olmadan. Beni yere düşürdüler ve becerdiler. Ve sadece ikimiz olsaydık iyi olurdu.
Fakat ikinciyi hemen bulamadık. İlk önce birlikte denemeye karar verdik.
Hadi yazlığımın olduğu şehir dışına çıkalım. Hafta içi orada kimse yok. Görünüşe göre yolda yürüyor. Elbisesi ince, büyük göğüsleri sallanıyor. Sonra dışarı atlayıp onu yere fırlatıyorum. Elbisemi kaldırdım, göğüslerimi yoğurmaya başladım ve hemen içine girdim. Ve sikişme beklentisiyle yürürken zaten ıslanmıştı.
Arka arkaya üç kez içine boşaltın
- These users thanked the author Marik for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
Bu konuyu gerçekten beğendim. Eşimle sık sık hayal kurar ve sahneleri canlandırırım.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 1 month
Ama ben zorlamayı, tamamen farklı hisleri seviyorum, özellikle de yalnız değilseniz, utanıyorsanız ve bunu istiyorsanız. Genellikle tüm deliklerde olur ki bu harikadır. Yatakta yorganın altında olmak gibi değil.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 3):
- Sibiryak89, Alexs43, Debaklakov
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 4 years
Evet, zorlama tamamen farklı hisler verir. Hakimiyet, güç, güç hissi, tamamen farklı bir heyecan duyarsınız
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Registered for: 2 years 10 months
Benimki de bir keresinde ona sormaya gerek olmadığını, sırf onu doyurmak ve sikmek için olduğunu ima etmişti.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Hukuk departmanının başı bizdeydi, ellerini bükene kadar, külotunu yırtana kadar, ancak o zaman sikilirsin. Onunla sambo tekniklerini bilmek daha iyi, ama o kadar kısaydı ki, nazikti ve ikinci kez özgürce verildi...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 4 years 10 months
Hoşuma gidiyor, her fırsatta zorla alan adamlarım var ve şu anda seks hakkında düşünmüyorum bile.
Elbette bunun benimle mümkün olduğunu biliyorlar
Elbette bunun benimle mümkün olduğunu biliyorlar
- These users thanked the author Milla for the post (total 4):
- Sibiryak89, İskender, Tanya, Peru’da
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 3 years 3 months
Benimki kısa süre önce beklenmedik bir şekilde reddetmeye başlamasından hoşlandığını itiraf etti, hadi sonra yapalım ve ben dinlemiyorum, onu sikeceğim ve kendi işime devam edeceğim)
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
Elbette beğeniyorlar.
Ah, evet evet evet. Ben de bunu yapmayı seviyorum))
Elbette beğeniyorlar.

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Ve bazen onu sinirlendirip yoluma devam ediyorum) ve sonra sinirleniyor))
-
- İlgi gösteriliyor
- Registered for: 2 years 9 months
Eski sevgilim bana, kendisi 18 yaşındayken kendisinin ve arkadaşının adamlarının 90’larda zengin olduğunu söyledi. Beni bir kafeye davet ettiler, içecek bir şeyler verdiler ve bodrum katındaki saunaya geçtiler.
Başlarının dertte olduğunu anladıklarında artık çok geçti, 6 kişi onları bütün gece becerdi, oraya ilk kez söylediğinde çok sert geldi ve birden fazla orgazm yaşandı. Bana orada emmeyi de öğrettiler; daha önce hiç ağzıma sokmamıştım.
Sabah beni serbest bıraktılar ve beni ihbar etmeleri halinde sakatlayacaklarıyla tehdit ettiler.
Başlarının dertte olduğunu anladıklarında artık çok geçti, 6 kişi onları bütün gece becerdi, oraya ilk kez söylediğinde çok sert geldi ve birden fazla orgazm yaşandı. Bana orada emmeyi de öğrettiler; daha önce hiç ağzıma sokmamıştım.
Sabah beni serbest bıraktılar ve beni ihbar etmeleri halinde sakatlayacaklarıyla tehdit ettiler.
- These users thanked the author LisNik for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
Sekste zorlamayı gerçekten seviyorum ve bu beni çok tahrik ediyor... Her halükarda, çoğu zaman bu tür şeyleri hayal ediyorum, çünkü tüm bunları uygulamaya koymak, örneğin benim için bu tür şeylere gerçekte karar vermek neredeyse imkansız. hayat, partnerinize yüzde 100 ya da 200 güvenmeniz gerekiyor... Ancak ne yazık ki, bu tür ilişkilerin sır olarak kalacağına dair hiçbir garanti yoktur ve olamaz... Bir tür çıkmaza dönüşüyor. ... Koca bu tür ilişkilere kayıtsızdır ve sıradan bir partnerle hiçbir şey gerçekleştirilemez, çünkü ya kişi ondan ne istediğimi anlamayacak ve her şey banal şiddete dönüşecek... ve bu kazandı Yakın arkadaşlarınızdan biriyle ya da az çok tanıdığınız biriyle bir karar veremezsiniz... çünkü zorlamaya dayalı ilişki artık sıradan bir cinsel ihanet değil, çok daha fazlasıdır. ..
Birileri diyebilir ki, ne olmuş... bir düşünün... kendisini küçük düşürmesine ve farklı şeyler yapmasına izin verdi... bu doğru gibi görünüyor, ilk bakışta korkunç bir şey değil... ama ben o zaman adamın benim üzerimde gerçek bir güç kazanacağını düşünüyorum... ve bu ilişkinin beni nereye götüreceği belli değil... ya ben artık bu tür bir seks istemiyorsam ya da diyelim ki partnerim beni tatmin etmeyi bırakırsa ve Durmak istiyorum... ama o beni bırakmak istemiyor.. ve sonra... ve böyle bir ilişkiyi saklamak çok zor olacak...
yani geriye kalan tek şey bu tür şeyleri hayal etmek ve hayal etmek
Birileri diyebilir ki, ne olmuş... bir düşünün... kendisini küçük düşürmesine ve farklı şeyler yapmasına izin verdi... bu doğru gibi görünüyor, ilk bakışta korkunç bir şey değil... ama ben o zaman adamın benim üzerimde gerçek bir güç kazanacağını düşünüyorum... ve bu ilişkinin beni nereye götüreceği belli değil... ya ben artık bu tür bir seks istemiyorsam ya da diyelim ki partnerim beni tatmin etmeyi bırakırsa ve Durmak istiyorum... ama o beni bırakmak istemiyor.. ve sonra... ve böyle bir ilişkiyi saklamak çok zor olacak...
yani geriye kalan tek şey bu tür şeyleri hayal etmek ve hayal etmek
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- Serega.gritsenko, Keskin
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
- Registered for: 2 years 8 months
Deneyimli, yeterli bir adam bulmanız, her şeyi tartışmanız, ilişkide sınırlar koymanız ve bunu yapmanız gerekir. BDSM klasiği. Olmayan bir şey için endişelenmenin ne anlamı var, üstelik kadın gerçekten istese mutlaka yapar, yani boşuna acı çekmenin anlamı yok. Ama gitmenize izin verirse, gitmenize izin vermez, Rusya’ya gelir, bedeninizi ve ruhunuzu parçalayıp Kanada’ya "huzur ve sessizlik" içinde geri dönersiniz.)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
Bu bir fantezi ya da oyunsa, o zaman pekala olabilir. Ve eğer bu gerçekse, inan bana buna katlanmak çok zor
- These users thanked the author Katia for the post:
- Serge12345
-
- Orgazm!
- Total posts: 527
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
- Registered for: 3 years 9 months
Eşimle bir olay yaşandı. Buraya zaten yazdım:
Yanıt: Grup oral seks (Listopad Gönderisi #36750)
Hala hatırlıyorum
Yanıt: Grup oral seks (Listopad Gönderisi #36750)
Hala hatırlıyorum
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
gerçek hayatta bunu tekrarlama, katılma ve aynı anda orada olma arzusu yoktu?)
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 2 years 7 months
Natali_Natali, bunların hepsi gerçekten ciddi. Ve güvenebileceğiniz birini bulmak kolay değil. Sonuçta sadece kız incinmekle kalmıyor, adam da kocasına şikayette bulunacağından veya şantaja uğrayacağından korkuyor. Pek çok seçenek var.
Ama
İşte bu yüzden böyle forumlar var. Bir telgraf var. WhatsApp. Böylece başlangıçta iletişim kurabilir, birbirimizi tanıyabilir ve hayal kurabiliriz. İhtiyacınız olan kişinin bu olduğundan emin olmak için bir kafede veya kalabalık bir yerde buluşun. O zaman bir fantezi uçuşu ve en içtekinin farkına varılması.
Artık normal seks istemediğiniz gerçeği konusunda endişelenmenize gerek yok. Bu, temelde sadece alıştığınız şeyi sulandıran bir çeşittir. Ve uzun yıllar süren bu ilişkilerin yerini doldurmak neredeyse imkansızdır. Ve eğer sadece tecavüz ve zorlama senaryosuna geçerseniz (fantezi senaryosuna göre öyle olmalı), kısa bir süre sonra alıştığınız normal cinsiyete de ihtiyaç duyulduğu anlaşılacaktır. En derin arzular bu şekilde kalmalıdır. Hayata çeşitlilik katar. Ama onun yerini almaz.
tamamen bu konuya dalmadığınız sürece. Ancak bu neredeyse imkansızdır.
Öyleyse tanışın, iletişim kurun ve keyfini çıkarın. Ve bundan korkmayın, bunu isteyen pek çok insan var ve oldukça az sayıda normal insan var.
Bir şey olursa yazın.
Ama
İşte bu yüzden böyle forumlar var. Bir telgraf var. WhatsApp. Böylece başlangıçta iletişim kurabilir, birbirimizi tanıyabilir ve hayal kurabiliriz. İhtiyacınız olan kişinin bu olduğundan emin olmak için bir kafede veya kalabalık bir yerde buluşun. O zaman bir fantezi uçuşu ve en içtekinin farkına varılması.
Artık normal seks istemediğiniz gerçeği konusunda endişelenmenize gerek yok. Bu, temelde sadece alıştığınız şeyi sulandıran bir çeşittir. Ve uzun yıllar süren bu ilişkilerin yerini doldurmak neredeyse imkansızdır. Ve eğer sadece tecavüz ve zorlama senaryosuna geçerseniz (fantezi senaryosuna göre öyle olmalı), kısa bir süre sonra alıştığınız normal cinsiyete de ihtiyaç duyulduğu anlaşılacaktır. En derin arzular bu şekilde kalmalıdır. Hayata çeşitlilik katar. Ama onun yerini almaz.
Öyleyse tanışın, iletişim kurun ve keyfini çıkarın. Ve bundan korkmayın, bunu isteyen pek çok insan var ve oldukça az sayıda normal insan var.
Bir şey olursa yazın.
- These users thanked the author Keskin for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
Peki bu adamlarla her şey nasıl başladı?
I bugün sana bir sürü soru sordum. Umarım acele etmeden her şeye cevap verirsiniz.
Bir arkadaşım vardı ve okuldan birkaç yıl sonra bile sınıf arkadaşları eve gelip onu becermişti , Onları reddetmedi; bunu okulda bile yaptılar. Annemle babam evdeyken beni girişe çağırdılar ve orada tenha bir köşede işlerini yaptılar.
Peki bu adamlarla her şey nasıl başladı?
I bugün sana bir sürü soru sordum. Umarım acele etmeden her şeye cevap verirsiniz.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 3 years 5 months
Bu konu gündemde mi bilmiyorum. Sevgilisi olan bir arkadaşım var, evli. Yanlarına gelir, önce kocasını, sonra onu, sonra ikisini de siker. Onu da içeriyorlar. Bana gelince, şiddeti sevmiyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 10 months
Bunu yalnızca cinsel bir oyun olarak seviyorum, karısı bazen ona tecavüz etmeyi istiyor ve bu çok sert seksten sonra birkaç kez şiddetli bir şekilde boşalıyor))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 92 Replies
- 2449 Views
-
Last post by sikikamerlik
-
- 47 Replies