Kadınınızın ergenlik çağındaki çocuğunu nasıl etkisiz hale getirdiniz?
-
Автор темыAndrewTra
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 3 months
Kadınınızın ergenlik çağındaki çocuğunu nasıl etkisiz hale getirdiniz?
Geçenlerde ergenlik çağında (14 yaşında) çocuğu olan bir kadınla tanıştım. Bugün bizim için her şey yolunda gitti (Oğluna tüm gün boyunca Dream Island parkına 3 bilet verdim (her biri 2,5). Böylece o ve arkadaşları gidebilsin. Sonra tiyatro, restoran, eve döndü ve her şey yolunda gitti. ertesi gün izin aldım, yine bilet aldım ama bunu her seferinde yapmak pahalı. Kadının çocuklarına nasıl ulaştın?
P.s. küçük bir çocuğu vardı, onu Lego odasına götürdüler ve odaya kendileri gittiler. Ancak bir ergende bu tür saçmalıklar işe yaramaz.
P.s. küçük bir çocuğu vardı, onu Lego odasına götürdüler ve odaya kendileri gittiler. Ancak bir ergende bu tür saçmalıklar işe yaramaz.
- These users thanked the author AndrewTra for the post:
- seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 418
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kadınınızın ergenlik çağındaki çocuğunu nasıl etkisiz hale getirdiniz?
Onunla idare etmek daha kolay olacak.EndrewTra: ↑09 Apr 2023, 21:34 Geçenlerde ergenlik çağında (14 yaşında) çocuğu olan bir kadınla tanıştım. Bugün bizim için her şey yolunda gitti (Oğluna tüm gün boyunca Dream Island parkına 3 bilet verdim (her biri 2,5). Böylece o ve arkadaşları gidebilsin. Sonra tiyatro, restoran, eve döndü ve her şey yolunda gitti. ertesi gün izin aldım, yine bilet aldım ama bunu her seferinde yapmak pahalı. Kadının çocuklarına nasıl ulaştın?
P.s. küçük bir çocuğu vardı, onu Lego odasına götürdüler ve odaya gittiler. Ama bu tür saçmalıklar bir gençte işe yaramaz.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
Onunla evlenEndrewTra: ↑09 Apr 2023, 21:34 Geçenlerde ergenlik çağında (14 yaşında) çocuğu olan bir kadınla tanıştım. Bugün bizim için her şey yolunda gitti (Oğluna tüm gün boyunca Dream Island parkına 3 bilet verdim (her biri 2,5). Böylece o ve arkadaşları gidebilsin. Sonra tiyatro, restoran, eve döndü ve her şey yolunda gitti. ertesi gün izin aldım, yine bilet aldım ama bunu her seferinde yapmak pahalı. Kadının çocuklarına nasıl ulaştın?
P.s. küçük bir çocuğu vardı, onu Lego odasına götürdüler ve odaya gittiler. Ancak bir ergende bu tür saçmalıklar işe yaramaz.
- These users thanked the author Erkekler2024 for the post:
- hayalet
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: biseksüel
Az önce kapıyı kapattılar
çözüm - iki odalı daire))
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
- Juravl, İrlandalı kırbaç
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
Ben benimkiyle evimde tanıştım ve seviştim, o da orada kaldı büyükannesi
- These users thanked the author Varian_Rin for the post:
- İrlandalı kırbaç
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 3 years 4 months
Çocukken ailemin beklenmedik nezaket patlamalarına hayran kaldım. Ve bu, okuldaki kötü davranışlarıma ve başarısızlıklarıma rağmen. Aniden bana sinema ve dondurma için para verdiler ve şehrin diğer ucundaki bir arkadaşımın yanına gitmeme izin verdiler. Sır ancak büyüdüğünde ortaya çıktı. Önemli olan: bilgisayarın önünde oturmayın. Bir genç yürümeli, spor yapmalı, tiyatroya ve sinemaya gitmelidir. Evet, her zevk gibi bunun da maliyeti var.
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
Lanet olsun, şok oldum) ))) Ya da erkekler geyik olmuş (ya da gençler yazıyor)... Kader değil mi karşınıza bir kadın getirmek? Peki, ya da son çare olarak normal bir otelde iyi bir oda kiralayabilirsiniz)))) Ve gencin evde oturmasına izin verin))) Genel olarak ilginç bir resim elde edersiniz))) Bana göre biliyorum, tiyatro gösterileri akşam saat 19.00 civarında başlıyor, yani akşam 2 saat boyunca tiyatroya gittiniz) sonra bir restorana, yani muhtemelen 2 saat, daha az değil) Sonra her şey başınıza geldi)) ) Ve zavallı genç Dream Island’da oturuyordu))) Akşam 10’a kadar kim çalışıyor yoksa girişte seni mi bekliyordu? Kısacası bir genç daha yazıyor! Seni kulağından tutup sokağa at, bütün yol bu)))EndrewTra: ↑09 Apr 2023, 21:34 Geçenlerde ergenlik çağında (14 yaşında) çocuğu olan bir kadınla tanıştım. Bugün bizim için her şey yolunda gitti (Oğluna tüm gün boyunca Dream Island parkına 3 bilet verdim (her biri 2,5). Böylece o ve arkadaşları gidebilsin. Sonra tiyatro, restoran, eve döndü ve her şey yolunda gitti. ertesi gün izin aldım, yine bilet aldım ama bunu her seferinde yapmak pahalı. Kadının çocuklarından nasıl kaçtın?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
Aslında herkes kendi hayal gücünün kapsamına göre düşünür. Sınırlıysanız fantezileriniz de sınırlıdır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 11 months
Bana da öyle oldu, geldim, 2 erkek ve bir kız vardı, gece yapıyorlardı ve ilk başta pek alışıldık değildi ama şimdi bir erkek varsa bırakın ne olduğunu görsün, o zaman yaralanırsa yukarı, o zaman bir şekilde önemi kalmıyor.
Bu, ebeveynler evde olduğunda, o zaman evet, ancak çocuklar bir şekilde sorun değil ve eğer kızsa, o zaman daha da önemlisi, eğer mastürbasyon yapmasına izin verin o istiyor.
Bu, ebeveynler evde olduğunda, o zaman evet, ancak çocuklar bir şekilde sorun değil ve eğer kızsa, o zaman daha da önemlisi, eğer mastürbasyon yapmasına izin verin o istiyor.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- hayalet
-
- Sürtünmeler
Son olayların ışığında, konunun kendisi zaten biraz kaygı verici görünüyor!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 336
Sizce bunun gri saçlı bir masör tarafından yaratıldığını mı düşünüyorsunuz?)) ))))Lubitel123: ↑24 Apr 2023, 16:46 Son olayların ışığında, konunun kendisi zaten biraz uğursuz görünüyor!
-
- Sürtünmeler
Lerunçik, Hayır, sizi temin ederim ki bir nasırlı el işi
4 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
nLerunchik, Nötrleştirme kelimesinin kendisi kulağa öyle geliyor zamanımızda bir şekilde uğursuz.
4 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
nLerunchik, Nötrleştirme kelimesinin kendisi kulağa öyle geliyor zamanımızda bir şekilde uğursuz.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 26 Replies
- 1037 Views
-
Last post by Saşalar
-
- 4 Replies