42 yaşındayım ve bunu 18 yaşındaki oğlum ve onun 18 yaşındaki kız arkadaşıyla görmeyi gerçekten çok istiyorum

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
habersizdi
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 3 years 1 month
 42 yaşındayım ve bunu 18 yaşındaki oğlum ve onun 18 yaşındaki kız arkadaşıyla görmeyi gerçekten çok istiyorum

Unread post by habersizdi »

:bel_flag: Bazen bu forumu okuyorum ve şimdi muhtemelen çılgın arzularımı ve fantezilerimi gizli olarak paylaşmanın zamanı geldi. 42 yaşındayım, özgür bir kadınım, hayranlarım var, ilgilenilmiyor. Ancak son iki aydır kafamdaki çılgın bir fantezi ve bir şeyi görme arzusu bana eziyet etmeye başladı. Bir oğlum var, 18 yaşında, birlikte yaşıyoruz, zayıf bir çocuk, uzun boylu, yakışıklı. Yani sıska, ama orada çok büyük bir cıvata olduğunu kesinlikle biliyorum)) Sadece çok kaba bir şekilde söylemek istiyorum, burada cıvata)) neden öyle düşünüyorum, yani, öyle düşünmüyorum, ama biliyorum, o babasının şeklini ve boyunu aldı ve babamınki de aynı büyük ve kalın cıvataya sahipti))) Ve dün sahilde birlikteydik, ben, o ve onun 18 yaşındaki kız arkadaşı ve ben onun mayoları sayesinde onun onun olduğuna gerçekten ikna olmuştuk. , babası gibi, büyük, uzun bir cıvatası vardı))) Mesele şu ki, son zamanlarda kafamda çılgın bir fantezi bana eziyet ediyor, kafamda oğlum ve kız arkadaşının nasıl birlikte olduğuna dair bir sahne hayal ediyorum bir tür salıncak aleminde herkes çok terli ve ıslaktır ve bacaklarını açarak sırtını yalar ve kız arkadaşı tutkuyla sürgüyü emiyor))) cıvatası büyük ve kalındır ve onunla yattıktan sonra onu ezmeye başlar başını küçük parmağıyla kesiyor, yarık cıvatanın üzerinde ve küçük parmağının yarısını vidalıyor ve o da bundan bir tekme alıyor! Ve tüm bunlardan sonra çevremdekiler hepsini izliyor ve videoya çekiyorlar ve gördüklerinden sonra diğer adamlar kız arkadaşına köpek stili yapıyor, oğlum ve adam oğlumun kız arkadaşının kıçına bakmaya başlıyor ve o da başlıyor oğlumun kıçına bakıyorum Ve aynı zamanda diğer erkekler de onun ve kız arkadaşının emmesine izin veriyor))). Bu fantezimi burada foruma yazıyorum çünkü şu anda yatakta yatarken bu fantezim kafamda çok heyecanlanıyor ve bunu paylaşmaktan çok heyecan duyuyorum. Doğal olarak yazıyorum çünkü gizli olduğumu ve 42 yaşındaki annemin 18 yaşındaki oğlum ve kız arkadaşıyla ilgili bu tür fanteziler kuracağını kimsenin bilmeyeceğini biliyorum. Ben de şunu sormak istiyorum, belki burada da böyle fantezileri olan kadınlar vardır ve siz bunları kafanızda nasıl yaşadınız?
Last edited by habersizdi on 12 Jun 2022, 11:14, edited 2 times in total.
These users thanked the author habersizdi for the post (total 7):
semt, Artem.Maxsimov, Ded, Sibiryak89, Herurg, Rasaroam, Endişeli
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: 42 yaşındayım ve bunu 18 yaşındaki oğlum ve onun 18 yaşındaki çocuğuyla görmeyi gerçekten çok istiyorum

Unread post by Tavşan »

Oğlunuzun size becermesini ve sonra da kayışını kullanmasını mı istiyorsunuz?)
These users thanked the author Tavşan for the post:
Endişeli
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months
 Yanıt: 42 yaşındayım ve bunu 18 yaşındaki oğlum ve onun 18 yaşındaki çocuğuyla görmeyi gerçekten çok istiyorum

Unread post by Yün »

Ah, ne tür yanlış fantazilerin var :evet: Bir hayal et - oğlunun kız arkadaşıyla birlikte masada yatıyorsun, bacaklarını kaldırıyorsun ve oğlun birer birer içine giriyor :daypyat:
Burada kız zaten yüzüyor, boşalmak üzere, ancak oğul sevgili annesini memnun etmek için onu terk ediyor ve kız inliyor ve oğlunu hızla serbest bırakabilmeleri ve izin verebilmeleri için sana yumruğunu dürtüyor onun bitişi. Ama siz, geleceğin katı bir kayınvalidesi olarak, oğlunuzun gitmesine izin vermiyorsunuz ve siz, gelecekteki kayınvalidenizin :m0571: işini bitirmesine yardım ediyorsunuz.
These users thanked the author Yün for the post (total 2):
Herurg, Endişeli
Автор темы
habersizdi
Göz teması kurmak
Total posts: 2
 Yanıt: 42 yaşındayım ve bunu 18 yaşındaki oğlum ve onun 18 yaşındaki kız arkadaşıyla görmeyi gerçekten çok istiyorum

Unread post by habersizdi »

Kunikolai: 12 Jun 2022, 11:09 Sen de oğlunun sana becermesini istiyorsun ve sonra da kayış mı kullanıyorsun?)
Kafamda böyle bir arzu yok . Kafamda tam da anlattığım fantezi var.
These users thanked the author habersizdi for the post:
Sibiryak89
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 8 months
 Yanıt: 42 yaşındayım ve bunu 18 yaşındaki oğlum ve onun 18 yaşındaki kız arkadaşıyla görmeyi gerçekten çok istiyorum

Unread post by SergeiKa »

ignateva, peki, kustun... :udivlenie:
Kadınlar forumda!.. Ancak, rezil olacak kadar sapık olanlar bile düşüncelerini bu şekilde ifade etmezler. :cat1:
These users thanked the author SergeiKa for the post:
Sibiryak89
Bir korsan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 314
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Bir korsan »

İyi rüyalar... bu kızın seks istediği anlamına gelir
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by Kırk beşinci »

ignateva: 12 Jun 2022, 10:47 :bel_flag: Bazen bu forumu okuyorum ve şimdi muhtemelen çılgın arzularımı ve fantezilerimi gizli olarak paylaşmanın zamanı geldi. 42 yaşındayım, özgür bir kadınım, hayranlarım var, ilgilenilmiyor. Ancak son iki aydır kafamdaki çılgın bir fantezi ve bir şeyi görme arzusu bana eziyet etmeye başladı. Bir oğlum var, 18 yaşında, birlikte yaşıyoruz, zayıf bir çocuk, uzun boylu, yakışıklı. Yani sıska, ama orada çok büyük bir cıvata olduğunu kesinlikle biliyorum)) Sadece çok kaba bir şekilde söylemek istiyorum, burada cıvata)) neden öyle düşünüyorum, yani, öyle düşünmüyorum, ama biliyorum, o babasının şeklini ve boyunu aldı ve babamınki de aynı büyük ve kalın cıvataya sahipti))) Ve dün sahilde birlikteydik, ben, o ve onun 18 yaşındaki kız arkadaşı ve ben onun mayoları sayesinde onun onun olduğuna gerçekten ikna olmuştuk. , babası gibi, büyük, uzun bir cıvatası vardı))) Mesele şu ki, son zamanlarda kafamda çılgın bir fantezi bana eziyet ediyor, kafamda oğlum ve kız arkadaşının nasıl birlikte olduğuna dair bir sahne hayal ediyorum bir tür salıncak aleminde herkes çok terli ve ıslaktır ve bacaklarını açarak sırtını yalar ve kız arkadaşı tutkuyla sürgüyü emiyor))) cıvatası büyük ve kalındır ve onunla yattıktan sonra onu ezmeye başlar başını küçük parmağıyla kesiyor, yarık cıvatanın üzerinde ve küçük parmağının yarısını vidalıyor ve o da bundan bir tekme alıyor! Ve tüm bunlardan sonra çevremdekiler hepsini izliyor ve videoya çekiyorlar ve gördüklerinden sonra diğer adamlar kız arkadaşına köpek stili yapıyor, oğlum ve adam oğlumun kız arkadaşının kıçına bakmaya başlıyor ve o da başlıyor oğlumun kıçına bakıyorum Ve aynı zamanda diğer erkekler de onun ve kız arkadaşının emmesine izin veriyor))). Bu fantezimi burada foruma yazıyorum çünkü şu anda yatakta yatarken bu fantezim kafamda çok heyecanlanıyor ve bunu paylaşmaktan çok heyecan duyuyorum. Doğal olarak yazıyorum çünkü gizli olduğumu ve 42 yaşındaki annemin 18 yaşındaki oğlum ve kız arkadaşıyla ilgili bu tür fanteziler kuracağını kimsenin bilmeyeceğini biliyorum. Ben de şunu sormak istiyorum, belki burada da böyle fantezileri olan kadınlar vardır ve siz bununla nasıl yaşadınız?
Çocuk şöyle yazdı: bir ibnenin yapılışı
These users thanked the author Kırk beşinci for the post (total 3):
SergeiKa, sptlh, Endişeli
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!

Kırkbeşinci: 12 Jun 2022, 11:32 Çocuk bir ibne gibi yazdı
Bu çok açık. Mikroskop olmadan... 😜
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 2):
sptlh, Endişeli
semt
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by semt »

Peki neden ibne gibi davrandın, belki annem gerçekten hayal kuruyordur?
These users thanked the author semt for the post:
Endişeli
pipipisa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 523
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by pipipisa »

Hayal kurduğumda bacaklarımı açıyorum, iki parmağımı ıslak deliğe sokuyorum, hareket ettiriyorum ve kiraza dokunmaya çalışıyorum
These users thanked the author pipipisa for the post (total 4):
SergeiKa, Fargal94, Süleyman, Sibiryak89
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

pipipisa: 12 Jun 2022, 11:59 Hayal kurduğumda bacaklarımı açarım, iki parmağımı ıslak deliğe sokarım, hareket ettiririm ve kiraza dokunmaya çalışırım
İki parmağın için delik çok fazla, bir taneye ihtiyacın var :evet:
pipipisa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 523
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by pipipisa »

Bolbol: 12 Jun 2022, 12:17
Hayal kurduğumda bacaklarımı iki yana açıyorum, iki parmağımı ıslak deliğe sokuyorum, hareket ettiriyorum ve kiraza dokunmaya çalışıyorum
nDeliğiniz için iki parmak çok fazla , bir taneye ihtiyacınız var :yes:
İki parmağınıza alışkınım : eyvah:
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

pipipisa: 12 Jun 2022, 12:18 Ben iki şeye alışkınım :oops:
Peki, bize bu mucize çiçeği gösterir misin? Zaten çok bekledik :bel_flag:

10 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Bolbol: 12 Jun 2022, 12:24 Peki bize bu mucize çiçeği gösterir misiniz? Zaten beklemekten yorulduk
Fotoğraf çekmeye gittim, şimdi özel saç kesimimi bitirip forumu dağıtacağım :daypyat :
Semyon Semyoniç
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58

Unread post by Semyon Semyoniç »

Dün oğlumu ilk kez mayoyla gördüm ve cıvatayı gördüm.
These users thanked the author Semyon Semyoniç for the post (total 2):
SergeiKa, Endişeli
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by Evgeniy-Spb »

Semyon Semyonich: 12 Jun 2022, 15:09 Dün oğlumu ilk kez mayoyla gördüm ve bir cıvata gördüm.
Mesajlarınızda yalnızca şunu kullanıyorsunuz: cıvata kelimesi. Bunun nedeni kelime dağarcığının sınırlı olması mı? Yoksa küçük penisli mastürbasyon yapan genç bir adam tarafından mı yazılmıştı?
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 4):
SergeiKa, Alex yapardı, Sibiryak89, bu bir mesele.
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!

🤣🤣 🤣Ржунимагу!... &#129315 ;🤣&#129315 ;Başka bir yere gitme... 🤣🤣🤣
Semyon Semyoniç
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58

Unread post by Semyon Semyoniç »

Elbette konunun yazarına değil alıntıya hitap etmek garip.
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065

Unread post by Ded »

ignateva, Bana göre öncelikle şunları oluşturmanız gerekir: kız arkadaşıyla iletişime geç, alışverişe çık, onunla daha açık iletişim kur, onunla küçük kadınların sırlarını başlat, yani işte böyle işte kızım, genç bir adam beni ziyarete davet ediyor! Ve ben ne yapacağımı bile bilmiyorum, benim yaşıma nasıl gidersiniz, o zaman siz gençler her zaman yeşil ışık alırsınız! Ve yapabileceğim tek şey evde oturmak ya da arkadaşlarımla bir kafede oturmak! Ve böylece aynı ruhla! Ve ne söylediğine dikkat et! Veya gelip uzaktan oğlunuzun sizi rahatsız edip etmediğini sorun, iyi misiniz? Ve en önemli şey ondan en azından samimi yaşamlarının bazı ayrıntılarını almak! Ve sonra uzaktan gelip bazı fantezilerin ipucunu verebilirsiniz! Onunla hamama veya örneğin su parkına gidebilir veya sonunda ona hafif bir masaj yaptırabilirsiniz, böylece kendinizi çok yakın bir arkadaş gibi hissedebilirsiniz!
These users thanked the author Ded for the post (total 3):
Endişeli, Sibiryak89, Kovboy2
Billy Akışı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Billy Akışı »

. 13 yaşındaki bir zavallı tarafından söylenmiş gibi görünüyor
These users thanked the author Billy Akışı for the post (total 2):
RomanOF333, bu bir mesele.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”