E$COURT’A HOŞGELDİNİZ

Seks tutkunlarının beğendiği müzik
Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 E$COURT’A HOŞGELDİNİZ

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Sana sertifikaları getirdim. İzliyoruz, gülüyoruz, yorum yapıyoruz.

Bundan sonra Rus rock müziğinin biraz canlı olduğuna bile inanmaya başlıyorsunuz.

These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 3):
seksforumu_, Tanya, Zorba Carrie
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 5 months
 Yanıt: E$COURT’A HOŞGELDİNİZ

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Eğer rock’ımızın geleceği buysa, o zaman bu kirli, müstehcen, süslü dünyada yaşamak istemiyorum :bad: :bad: :bad :
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
seksforumu_
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ksenofon »

Size iyi haberler getirdim. İzliyoruz, gülüyoruz, yorum yapıyoruz.

Bundan sonra Rus rock müziğinin biraz canlı olduğuna bile inanmaya başlıyorsunuz.

Click to expand ...
The şarkı öğreticidir. Solistin sesi fena değil. Ancak müzik ikincil ve ilgi çekici değil.
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Fargal94
maraton
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by maraton »

ve bu da rock müzik
These users thanked the author maraton for the post:
seksforumu_
Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Mar 2024, 09:55 Eğer bu bizim rock’ımızın geleceği ise, o zaman bu iğrenç, müstehcen, dekore edilmiş dünyada yaşamak istemiyorum :kötü: :kötü: :kötü:
Post-ironi şunun için yaratıldı: insani eksiklikleri ortaya çıkarın, ancak bunu yapmak Herkes bunu güzel, eğlenceli veya ikiyüzlülük olmadan yapamaz.

Rus rock’a gelince, özellikle son yıllarla ilgili birçok olumsuzluğum var ve geçmiş yılların "yıldızları", ancak konu uzun ve muhtemelen forum için değil.

Sevgili KiSh’nize karşı hiçbir şeyim yok)) Ormancıyı 4 akorda zayıflatabilirim :)
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Zorba Carrie
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Mar 2024, 09:55 Eğer bu bizim rock’ımızın geleceğiyse, o zaman bu iğrenç, müstehcen, süslü dünyada yaşamak istemiyorum :kötü: :kötü: :kötü:
nPost-ironi ve insanın eksikliklerini ortaya çıkarmak için yaratıldı, ancak herkes bunu güzelce, neşeyle veya ikiyüzlülük olmadan yapamaz.

Rus rock’a gelince, özellikle müzikle ilgili pek çok olumsuzluğum var. son yıllar ve geçmiş yılların "yıldızları", ancak konu uzun ve muhtemelen forum için değil.

Sevgili KiSh’inize karşı hiçbir şeyim yok)) 4 akorda forester :)
Pekala, Aria’nın "Dirt" şarkısı var, içindeki melodik kalıp daha karmaşık ve renkli ve Valery Sanych’in vokalleri kesinlikle taklit edilemez.. tüylerim diken diken oluyor..
ve Gryad’ın yanı sıra diğer grupların da benzer temalara sahip bu tür besteleri var.
I nadiren genç gruplar gibi, ses boş ve tamamen unutulmaz ve metindeki küfürler beni donduruyor.
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 09 Mar 2024, 20:58, edited 1 time in total.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Ksenofon
Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Mar 2024, 20:52
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Mar 2024, 09:55 If this rock’ımızın geleceği buysa, o halde bu iğrenç, müstehcen, süslü dünyada yaşamak istemiyorum :bad: :bad: :bad:
Post-ironi, insanın eksikliklerini ortaya çıkarmak için yaratıldı, ancak herkes bunu güzelce, neşeyle veya ikiyüzlülük olmadan yapamaz.

nRus rock’ına gelince, özellikle son birkaç yılla ve geçmişin "yıldızlarıyla" ilgili birçok olumsuzluğum var, ancak konu uzun ve muhtemelen foruma uygun değil.

Sevgili KiSh’ine karşı hiçbir şeyim yok )) Forester’ı 4 akorda zayıflatabilirim :)
Aria’nın bir "Dirt" şarkısı var, ayrıca diğer grupların da benzer besteleri var.
Genç grupları pek sevmem ve şarkı sözlerindeki küfür beni donduruyor.
Click to expand ...
Yaklaşık 30 yıl Besteler arasında, nesiller arasında daha da fazla fark var...
Bir 30 yıl sonra ne olacağını hayal edin? Belki şimdi genç nesil için söyledikleri gelecekte bir klasik haline gelecek ve babalar ile çocuklar arasındaki çatışmayı kınayacaklar, o zaman çocukları da dinleyecek)))

Özellikle rock’ta - bizimle Durgun, taze ve kaliteli bir nefese sevindim. Birini öldürdükleri açık ama bu, günün konusuna ilişkin müziğin, sesin ve metnin kalitesini olumsuz etkilemiyor.
Eğer yarın unutursak, siktir et... Ama bugün onlar beni neşelendirdi))
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Mar 2024, 20:52
Gönderi ironidir ve insanların eksikliklerini ortaya çıkarmak için oluşturulmuştur , ama bunu güzelce ya da eğlenceli yapmak ya da İkiyüzlülük olmadan herkes başarılı olamaz.

Rus rock’a gelince, özellikle son yıllarla ve "yıldızlarla" ilgili pek çok olumsuzluğum var. Geçtiğimiz yılların konusu, ancak konu uzun ve muhtemelen forum için değil.

Sevgili KiSh’nize karşı hiçbir şeyim yok)) Forester’ı 4 akorda zayıflatabilirim : )
Pekala, Aria’nın "Dirt" adlı bir şarkısı var ve onun dışında diğer grupların da benzer besteleri var.
nGenç grupları nadiren severim ve metindeki küfürler beni donduruyor.
Besteler arasında yaklaşık 30 yıllık, hatta nesiller arasında fark daha da fazla.. .
Önümüzdeki 30 yıl içinde neler olacağını hayal edin? Belki şimdi genç nesil için söyledikleri gelecekte bir klasik haline gelecek ve babalar ile çocuklar arasındaki çatışmayı kınayacaklar, o zaman çocukları da dinleyecek)))

Özellikle rock’ta - bizimle Durgun, taze ve kaliteli bir nefese sevindim. Birini öldürdükleri açık ama bu, günün konusuna ilişkin müziğin, sesin ve metnin kalitesini olumsuz etkilemiyor.
Eğer yarın unutursak, siktir et... Ama bugün onlar beni neşelendirdi)) n
Click to expand ...
evet orada hiçbir kalite yok... sadece müshil olarak dinle.
Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Mar 2024, 20:59
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Mar 2024, 20:52 peki, "Dirt "Aria adlı bir şarkı var ve onun dışında diğer grupların da benzer besteleri var.
Genç grupları nadiren severim ve metindeki küfürler beni donduruyor.
Besteler arasında 30 yıla yakın, nesiller arasında ise daha da fazla fark var...
Bir 30 yıl sonra ne olacağını hayal edin? Belki şimdi genç nesil için söyledikleri gelecekte bir klasik haline gelecek ve babalar ile çocuklar arasındaki çatışmayı kınayacaklar, o zaman çocukları da dinleyecek)))

hiçbir nitelik yok... sadece müshil olarak dinle.
Click to expand ...
Parlaklık ve geçişlerle ilgili düzenlemeler, sesin aynı aralıkta olmaması, şarkının başında ve sonunda solo bölümler, yüksek kaliteli miksaj, davulcunun aktif kısmı, normal net ve bulanık olmayan overdrive, kompozisyon yekpare görünürken şiirlerin ve koronun parlak renklerle ayrılması.
n
Anlamını beğenmediniz.
Ama bu, kırsal kesimde yaşayan bir müzik aşığı olarak benim, dibine ulaşamıyorum.
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by MENZİL_ »

Click to expand ...
Bunu dinledikten sonra kendimi deja vu gibi hissediyorum.

Aynı şeyi farklı şekillerde söyleyebilir ve şarkı söyleyebilirsin. Görünüşe göre tüm bunlar zamanın ötesinde...

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Mar 2024, 20:59

Yaklaşık 30 yıl kompozisyonlar arasındaki farklar, hatta nesiller arasındaki farklar daha da fazla...
Önümüzdeki 30 yıl içinde neler olacağını hayal edin? Belki şimdi genç nesil için söyledikleri gelecekte bir klasik haline gelecek ve babalar ile çocuklar arasındaki çatışmayı kınayacaklar, o zaman çocukları da dinleyecek)))

hiçbir nitelik yok... sadece müshil olarak dinle.
Parlaklık ve geçişlerle ilgili düzenlemeler, sesin aynı aralıkta olmaması, şarkının başında ve sonunda solo bölümler, yüksek kaliteli miksaj, davulcunun aktif kısmı, normal net ve bulanık olmayan overdrive, kompozisyon yekpare görünürken şiirlerin ve koronun parlak renklerle ayrılması.
n
Anlamını beğenmediniz.
Ama bu, kırsal kesimde yaşayan bir müzik aşığı olarak benim, işin özüne inemiyorum.
Click to expand ...
Kelimeleri hiç beğenmedim. Buzova ya da Morgenstern.. anlamları bende kusma isteği uyandırıyor *x)
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Zorba Carrie »

Click to expand ...
Tamam! Melodi açıkça birine Batı rock’n roll’unu hatırlatıyor... ama güzel)))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

Return to “Müzik”