E$COURT’A HOŞGELDİNİZ
-
Автор темыÜstü kendinize saklayın
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
E$COURT’A HOŞGELDİNİZ
Sana sertifikaları getirdim. İzliyoruz, gülüyoruz, yorum yapıyoruz.
Bundan sonra Rus rock müziğinin biraz canlı olduğuna bile inanmaya başlıyorsunuz.
Bundan sonra Rus rock müziğinin biraz canlı olduğuna bile inanmaya başlıyorsunuz.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 3):
- seksforumu_, Tanya, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 5 months
Yanıt: E$COURT’A HOŞGELDİNİZ
Eğer rock’ımızın geleceği buysa, o zaman bu kirli, müstehcen, süslü dünyada yaşamak istemiyorum
:bad :

- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
The şarkı öğreticidir. Solistin sesi fena değil. Ancak müzik ikincil ve ilgi çekici değil.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 1 year 9 months
ve bu da rock müzik
- These users thanked the author maraton for the post:
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
Rus rock’a gelince, özellikle son yıllarla ilgili birçok olumsuzluğum var ve geçmiş yılların "yıldızları", ancak konu uzun ve muhtemelen forum için değil.
Sevgili KiSh’nize karşı hiçbir şeyim yok)) Ormancıyı 4 akorda zayıflatabilirim :)
Post-ironi şunun için yaratıldı: insani eksiklikleri ortaya çıkarın, ancak bunu yapmak Herkes bunu güzel, eğlenceli veya ikiyüzlülük olmadan yapamaz.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑09 Mar 2024, 09:55 Eğer bu bizim rock’ımızın geleceği ise, o zaman bu iğrenç, müstehcen, dekore edilmiş dünyada yaşamak istemiyorum :kötü: :kötü: :kötü:
Rus rock’a gelince, özellikle son yıllarla ilgili birçok olumsuzluğum var ve geçmiş yılların "yıldızları", ancak konu uzun ve muhtemelen forum için değil.
Sevgili KiSh’nize karşı hiçbir şeyim yok)) Ormancıyı 4 akorda zayıflatabilirim :)
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
ve Gryad’ın yanı sıra diğer grupların da benzer temalara sahip bu tür besteleri var.
I nadiren genç gruplar gibi, ses boş ve tamamen unutulmaz ve metindeki küfürler beni donduruyor.
Pekala, Aria’nın "Dirt" şarkısı var, içindeki melodik kalıp daha karmaşık ve renkli ve Valery Sanych’in vokalleri kesinlikle taklit edilemez.. tüylerim diken diken oluyor..nPost-ironi ve insanın eksikliklerini ortaya çıkarmak için yaratıldı, ancak herkes bunu güzelce, neşeyle veya ikiyüzlülük olmadan yapamaz.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑09 Mar 2024, 09:55 Eğer bu bizim rock’ımızın geleceğiyse, o zaman bu iğrenç, müstehcen, süslü dünyada yaşamak istemiyorum :kötü: :kötü: :kötü:
Rus rock’a gelince, özellikle müzikle ilgili pek çok olumsuzluğum var. son yıllar ve geçmiş yılların "yıldızları", ancak konu uzun ve muhtemelen forum için değil.
Sevgili KiSh’inize karşı hiçbir şeyim yok)) 4 akorda forester![]()
ve Gryad’ın yanı sıra diğer grupların da benzer temalara sahip bu tür besteleri var.
I nadiren genç gruplar gibi, ses boş ve tamamen unutulmaz ve metindeki küfürler beni donduruyor.
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 09 Mar 2024, 20:58, edited 1 time in total.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Ksenofon
-
- Nirvana’dayım
Bir 30 yıl sonra ne olacağını hayal edin? Belki şimdi genç nesil için söyledikleri gelecekte bir klasik haline gelecek ve babalar ile çocuklar arasındaki çatışmayı kınayacaklar, o zaman çocukları da dinleyecek)))
Özellikle rock’ta - bizimle Durgun, taze ve kaliteli bir nefese sevindim. Birini öldürdükleri açık ama bu, günün konusuna ilişkin müziğin, sesin ve metnin kalitesini olumsuz etkilemiyor.
Eğer yarın unutursak, siktir et... Ama bugün onlar beni neşelendirdi))
Yaklaşık 30 yıl Besteler arasında, nesiller arasında daha da fazla fark var...
Bir 30 yıl sonra ne olacağını hayal edin? Belki şimdi genç nesil için söyledikleri gelecekte bir klasik haline gelecek ve babalar ile çocuklar arasındaki çatışmayı kınayacaklar, o zaman çocukları da dinleyecek)))
Özellikle rock’ta - bizimle Durgun, taze ve kaliteli bir nefese sevindim. Birini öldürdükleri açık ama bu, günün konusuna ilişkin müziğin, sesin ve metnin kalitesini olumsuz etkilemiyor.
Eğer yarın unutursak, siktir et... Ama bugün onlar beni neşelendirdi))
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
n
Anlamını beğenmediniz.
Ama bu, kırsal kesimde yaşayan bir müzik aşığı olarak benim, dibine ulaşamıyorum.
Parlaklık ve geçişlerle ilgili düzenlemeler, sesin aynı aralıkta olmaması, şarkının başında ve sonunda solo bölümler, yüksek kaliteli miksaj, davulcunun aktif kısmı, normal net ve bulanık olmayan overdrive, kompozisyon yekpare görünürken şiirlerin ve koronun parlak renklerle ayrılması.
n
Anlamını beğenmediniz.
Ama bu, kırsal kesimde yaşayan bir müzik aşığı olarak benim, dibine ulaşamıyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 702
- Registered for: 1 year 6 months
Aynı şeyi farklı şekillerde söyleyebilir ve şarkı söyleyebilirsin. Görünüşe göre tüm bunlar zamanın ötesinde...
Bunu dinledikten sonra kendimi deja vu gibi hissediyorum.
Aynı şeyi farklı şekillerde söyleyebilir ve şarkı söyleyebilirsin. Görünüşe göre tüm bunlar zamanın ötesinde...
-
- Nirvana’dayım
Kelimeleri hiç beğenmedim. Buzova ya da Morgenstern.. anlamları bende kusma isteği uyandırıyor

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
Tamam! Melodi açıkça birine Batı rock’n roll’unu hatırlatıyor... ama güzel)))