Geçmişin kalıntıları
-
- Potansiyel seks nesnesi
Geçmişin kalıntıları
12 yaşımda annemi izlemeye başladım, daha doğrusu ilk başta önümde sık sık kıyafet değiştirip iç çamaşırlarıyla kalıyordu. Görünen göğüsleri ve poposu ilgimi çekti ve onu külotsuz görmek istedim, bu yüzden bir arkadaşıma bu fikirden bahsettim. Destekledi ve bu durumu daha da kötüleştirdi, çünkü o çok şey öğrendi ve daha yakın konuşmak isteyen tek kişi ben değilim, avgustin-neznaevdogrambler’a yazmak.
-
-
Re: Geçmişin kalıntıları
O zaman kötü bir şey düşünmedim, sadece onu çıplak görmek istedim. O zamanlar 27 yaşındaydı ama 21 yaşında gibi görünüyordu.
-
-
-
Başından beri kendi hatasıydı, benim önümde kıyafetlerini değiştirdi. Her türlü düşünce ve fanteziye sebep verdi
-
-
-
-
Hamam yoktu. Ortak bir dairede yaşıyorduk. İkinci bir oda olmasına rağmen yanımda külotuyla kaldı. Sonunda arkadaşım ve ben onu çıplak, tamamen çıplak ve nasıl sikildiğini gördük. Ve bu beni tahrik ettiğinden çok arkadaşımı tahrik etti
-
-
Evet hayat çok acımasız bir şey, hiç beklemediğiniz bir şeyi öğreniyorsunuz. Ve buna her ikna olduğumda
-
Öte yandan, bu fikir ve bir arkadaşım sayesinde onun hakkındaki gerçeği öğrendim, çünkü gütüldüğü süre boyunca onun bir sürtük olduğu fikri giderek güçlendi. Panelde veya yolda olabilecek olan. Ama en azından para için yapıyorlar ama o böyle.
-
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Aslında konuyla ilgili bir durum. Kiminle, neyi nasıl paylaşacağınızı bilmeniz gerekiyor. Diyelim ki burada forumda kimse kimseyi tanımıyor ve asla bilemeyecek. Yani
özel hayatına girip zarar vermesi mümkün değil. Bu nedenle hemen hemen her sorun oldukça açık bir şekilde tartışılabilir. Ancak yakın akrabalar ve yakın arkadaşlarla açık sözlülük cezalandırılabilir! Bazen - çok fazla!
Arkadaşınıza tüm bunların bir şaka olduğunu söyleyin! Ve ormanda yürüyüşe çıktık...
özel hayatına girip zarar vermesi mümkün değil. Bu nedenle hemen hemen her sorun oldukça açık bir şekilde tartışılabilir. Ancak yakın akrabalar ve yakın arkadaşlarla açık sözlülük cezalandırılabilir! Bazen - çok fazla!
Arkadaşınıza tüm bunların bir şaka olduğunu söyleyin! Ve ormanda yürüyüşe çıktık...

-
Evet, bu uzun zaman önceydi. Arkadaşım ve ben her şeyi defalarca gördüğümüzde ve arkadaşının benden daha yaşlı olması ne kadar da komik.
-
Ve arkadaşımın izlemesi çok güzeldi, gerçekten beğendi. Kaba yorumlarda bulundu ama kadın onun için bir yabancıydı ve onu sadece havalı bir sürtük ve orospu olarak algıladı
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
-
- Nirvana’dayım
Bir arkadaşıyla , her şey açık. Annenin sikilmesini izlemek ilgini mi çekti? Heyecanlı? Arkadaşınla ona mastürbasyon mu yaptın?
-
Hayır, tabii ki mastürbasyon yaptım, inlemesi hoşuma gitti. Ama daha heyecan verici olan arkadaşımın yorumlarıydı.
-
- Nirvana’dayım
-
arkadaşlarınız ve komşularınız arasında itibar verildi. Arkadaşları ve büyükleri bazen ondan kendilerini emmesini istiyorlardı. Ve beni heyecanlandıran şey onun aşağılanması ve sert seks yapmasıydı.
-
ve en tatsız şey de daha sonra bir arkadaşının onu ağabeyiyle becerme hayalini gerçekleştirmesiydi.
-
Üstelik sonradan öğrendiğime göre, yatılı okuldayken sürtük olmuş. Ve sonra doğan kız kardeş de, açıklanamaz bir şekilde, erken yaşlardan itibaren yozlaşmıştı.
-
- Nirvana’dayım
mutlu olacaklar!
Kahretsin! Evet, harika bir pozisyonunuz var! Hem anne hem de kız kardeş seks yapmaktan çekinmiyor! İkisini de sonuna kadar sikeyim! Bence sadece
mutlu olacaklar!

-
Onlara ihtiyacım var. Sikimi çöp yığınında bulamadım. Evet ve başka birinin penisi onlarda daha ilginç
-
- Nirvana’dayım
Sorun ne?
Seni hâlâ anlamıyorum. Bir yandan fahişelik yaptıkları için mutsuzsunuz. Arkadaşların da dahil. Öte yandan, sen onları umursamıyorsun...
Sorun ne?
-
Eğer benim gördüklerimi, onların nasıl sahip olduklarını görseydin sen de umurunda olurdu
-
Üvey babamın arkadaşlarının onu bir şişeyle nasıl becerdiğini gördükten sonra ve siyahların ona çok sert saldırdığını gördükten sonra, hepsi nefes alıp veriyor, itiyor ve zorbalık yapıyor. Hayal gücüm devreye girdi ve onu görmek istedim, böylece onun çok sert adamları onunla bitkinlik noktasına kadar acımasızca dalga geçsin, amına dövme ile büyük nesneler soksun, onu siyahlar gibi siksin. Ve bir arkadaşım onu sikmeye gittiğinde, ona bunu onunla yapmasını önerdim çünkü siyahların ona sahip olmasından hoşlanıyordu. İstedi ama başlamasına rağmen başaramadı.
-
- Nirvana’dayım
-
çıplak karnına vurdu, ağzını açtı ve yol boyunca bu hoşuna gitti, ona tekrar vurdu , kortlara oturdu
-
- Nirvana’dayım
-
-
- Nirvana’dayım
-
Arkadaşının ona işkence edeceğini, işkence yapacağını düşündüm. Dövmenin beklediğim sınırların ötesine geçmesi için amına sopayla vuracağını düşünmüştüm, lanet değil
-
- Nirvana’dayım
-
Bu da onu tatmin etmenin yollarından biridir. Aşağılanmanın ve sikişmenin acısının sınırı bir sikle değil, onun yerine büyük bir ikameyle. Öyle ki cismin büyüklüğü amcığı yırtmanın eşiğindeydi. Şişe onun kıvranmasına neden oldu. Ve zencilerin bile ağzına sik. Salya serbestçe akıyordu
-
- Nirvana’dayım
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 51 Replies
- 2841 Views