Tavsiyene ihtiyacım var
-
Автор темыlambrod
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Yaklaşık 5 yıldır bir kızla çıkıyorum. O benim ilkimdi ve başka kimsem yoktu. Zamanla, en azından büyük göğüslere dokunmak gibi çılgın bir arzu ortaya çıktı, çünkü onların ne olduğu hakkında bir fikrim bile yok (kız arkadaşım 1 beden), ama onu aldatmak istemiyorum ve yapamam. Böyle bir durumda ne yapılabileceğini söyle bana. Lütfen bunu ciddiye alın ve gereksiz ironi yapmadan.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: biseksüel
Yanıt: Tavsiyenize ihtiyacım var
Sahip olduklarınıza dokunun. Kız arkadaşının çok güzel göğüsleri var. Büyük bir şey istiyorsanız yastıklara dokunun.
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 2 years 7 months
Bir fahişe seç, onu becermene gerek yok. Eğer bunu hissederseniz, kolayca para kazandığına sevinecektir. Ve ihanet değil

-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 2 months
Yastığa dokunun. Veya çantaları şişirinlambrod: ↑24 Oct 2023, 10:58 Yaklaşık 5 yıldır bir kızla çıkıyorum. O benim ilkimdi ve başka kimsem yoktu. Zamanla, en azından büyük göğüslere dokunmak gibi çılgın bir arzu ortaya çıktı, çünkü onların ne olduğu hakkında bir fikrim bile yok (kız arkadaşım 1 beden), ama onu aldatmak istemiyorum ve yapamam. Böyle bir durumda ne yapılabileceğini söyle bana. Lütfen bunu ciddiye alın ve gereksiz ironi yapmayın.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
Bu tipik bir hikaye. Öyle bir an gelir ki yürüyüşe çıkmak istersiniz ve bununla baş etmek o kadar da kolay değildir. Genellikle insanlar aşk dalgaları boyunca taşınır))) farklı göğüsler ve amcıklarla)lambrod: ↑24 Oct 2023, 10:58 Lambrod’dan mesaj » Bugün, 10:58
Yaklaşık 5 yıldır bir kızla çıkıyorum. O benim ilkimdi ve başka kimsem yoktu. Zamanla, en azından büyük göğüslere dokunmak gibi çılgın bir arzu ortaya çıktı, çünkü onların ne olduğu hakkında bir fikrim bile yok (kız arkadaşım 1 beden), ama onu aldatmak istemiyorum ve yapamam. Böyle bir durumda ne yapılabileceğini söyle bana. Lütfen bunu ciddiye alın ve gereksiz ironi yapmayın.
-
- Nirvana’dayım
Yürüyüşe çıkma arzusundan kaçınmak için, ilişkiler ve seks alanında hayatınızı çeşitlendirmeniz gerekiyor. Her türlü rol yapma oyunu vb. Her şey durgunken, aynı türden yürüyüşlere çıkmak istiyorsunuz.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
))) Yaz aylarında eşinizle 6 yıldır birlikte yaşadığınızı ve o senin ilkin))))lambrod: ↑24 Oct 2023, 10:58 Yaklaşık 5 yıldır bir kızla çıkıyorum. O benim ilkimdi ve başka kimsem yoktu. Zamanla, en azından büyük göğüslere dokunmak gibi çılgın bir arzu ortaya çıktı, çünkü onların ne olduğu hakkında bir fikrim bile yok (kız arkadaşım 1 beden), ama onu aldatmak istemiyorum ve yapamam. Böyle bir durumda ne yapılabileceğini söyle bana. Lütfen bunu ciddiye alın ve gereksiz ironi yapmayın.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- Alexsss, Zorba Carrie, Himi
-
- Oral stimülasyon
Biliyorsunuz yine de, Yeni bir kadınla tanışırken duyulan ruhun heyecanının yerini çeşitliliğe bırakmak zordur. Bak, dokun, kokla, ses. Özellikle gençliğimde, daha önce yalnızca bir kişiyle çıktığımda.
-
- ön sevişme
- Total posts: 131
- Registered for: 1 year 11 months
lambrod, şahsen ben çekici hiçbir şey bulmuyorum büyük boyutlar. Değişiklik olsun diye, bir kızı bir saatliğine kiralayabilir veya bir mastürbasyon kulübesine (erotik masaj salonu) gidebilir ve orada göğüslerinizi ezme fırsatı sunan bir tarife seçebilirsiniz.
-
- Nirvana’dayım
-
- Oral stimülasyon
Mükemmel fikir. Ve orada enfeksiyonu yakalamak zor. Doğru, bana öyle geliyor ki onların (salonların) sayısı azaldı, en azından sokaklarda o kadar belirgin değiller.
-
- Nirvana’dayım
peki, tamam, bir kız şöyle diyebilir: - Dokunmak istiyorum, ya da belki daha büyük penis. Ayrıca ruhun çeşitliliği ve heyecanı. Birlikte karar verip birlikte çalışıp çalışmamaları başka bir mesele, tabii ki bu kız onun için değerli değilse ve onu terk edip etmemeyi umursamıyorsa, gizlice değil.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
- Registered for: 2 years
Bu konuyu onunla konuştunuz mu? Belki sallanmayı kabul eder? Hemen FFM çok serttir ancak sallanmak uygun olabilir.lambrod: ↑24 Oct 2023, 10:58 Yaklaşık 5 yıldır bir kızla çıkıyorum. O benim ilkimdi ve başka kimsem yoktu. Zamanla, en azından büyük göğüslere dokunmak gibi çılgın bir arzu ortaya çıktı, çünkü onların ne olduğu hakkında bir fikrim bile yok (kız arkadaşım 1 beden), ama onu aldatmak istemiyorum ve yapamam. Böyle bir durumda ne yapılabileceğini söyle bana. Lütfen bunu ciddiye alın ve gereksiz ironi yapmayın.
-
- Oral stimülasyon
belki de yalnızca bu öneri ve bu onun terk edilmesine yol açacak ve sonrasında ne büyük ne de küçük memeler olacak
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post