Prezervatif düşüyor

Kendinizi ve partnerinizi cinsel yolla bulaşan hastalıklardan nasıl korursunuz? Doğum kontrolü yöntemleri
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Prezervatif düşüyor

Unread post by Anonim »

İsimsiz olarak. 14 yıllık evli. Eşimin RİA’sı var ve biz bu yöntemi 8 yıldır kullanıyoruz. RİA’nın değiştirildiği dönemde prezervatifle seks yapın. Şimdi yine böyle bir dönem geldi ama bir sorun çıktı, prezervatif taktığım anda seks başlıyor ve ruh halim düşüyor... Onsuz her şey yolunda ama tam bir eziyet, rahatlayamıyorum o yüzden onun içine boşalmamak için. Karısı da bundan keyif alamıyor. Bu öyle bir sorun ki, bir ay daha böyle devam edecek...
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Anonim. 14 yıllık evli. Eşimin RİA’sı var, biz bu tür korumayı 8 yıldır kullanıyoruz.

Unread post by Vit123 »

Anonim, eşim ve ben de aynı şeyi yaşadık. RİA’sı var, cesurca bitirdim. ve onu çıkardığında üzerinde lastik vardı. Bu arada, RİA’nın çıkarılmasından sonra bir kadının seks yapmaması iyi bir fikirdir. böylece orada her şey iyileşebilir. Bu dönemde eşim beni ya emiyor ya da mastürbasyon yapıyordu.
These users thanked the author Vit123 for the post (total 2):
Piero, annem adam yaptı
ahlaksızlık
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Anonim. 14 yıllık evli. Eşimin RİA’sı var, biz bu tür korumayı 8 yıldır kullanıyoruz.

Unread post by ahlaksızlık »

Aynı şeyi prezervatifle yapamam... Analden bahsetmiştim... amın içine boşalamadığın zaman, seni kıçından ya da ağzından sikerim...
ruslan.Sokol4ik
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by ruslan.Sokol4ik »

Bir fotoğraf görmek isterim))))))
These users thanked the author ruslan.Sokol4ik for the post:
Piero
Anton_L
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Anton_L »

Ahlaksızlık, aynı konu vardı. Bu bir alışkanlık ve duygu meselesi.
Alex231
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 56

Unread post by Alex231 »

Bir ay boyunca oral seksle idare edebilirsin
These users thanked the author Alex231 for the post:
Sergey Arı
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

Neden bir ay beklemeniz gerekiyor? Spiral üç yıldan fazla süredir duruyorsa rahim mukozasına doğru büyür ve daha sonra mukoza zarının bütünlüğünü bozmadan çıkarmak oldukça zordur. O zaman mukoza zarı eski haline dönene kadar beklemeniz gerekir. Ancak bobini düzenli olarak değiştirirseniz, en az beş ila altı ayda bir, o zaman hiçbir şey beklemenize gerek kalmaz - manipülasyondan sonra bir gün dinlenme ve ertesi gün deli gibi sevişebilirsiniz!
Deneyimlerimden biliyorum! Benimki jinekologdan geliyor, o gün vermiyor ama ertesi gün - lütfen!
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Benimkinde de var, yani aynı zamanda bir çeşit şifalı, ama prezervatifle yapamam, takıyorum ve bu kadar, boğuluyor ve düşüyor🤣
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by George »

Sibiryak89: 28 Dec 2021, 10:02 Taktım ve işte bu kadar, boğuluyor ve düşüyor
görünüşe göre akciğerleri zayıf *x)
Böyle gençliğimden beri lastiklerle ilgili saçmalık... Bu bana göre değil! :bilinmiyor:
These users thanked the author George for the post:
Sibiryak89
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875

Unread post by Ahah »

georg: 28 Dec 2021, 11:52 görünüşe göre akciğerleri zayıf *x)
:ROFL: :ROFL: :ROFL:
yapay solunumun daha sık yapılması gerekiyor :daypyat:
Ben de öyleyim boğucu - ayakta durmak istemiyor :unknown: piç!
These users thanked the author Ahah for the post:
George
Altı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308

Unread post by Altı »

Anonim, ben de benzer bir deneyim yaşadım. Örneğin daha büyük olanı (XXL) almayı deneyin.
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806

Unread post by George »

Sexar: 28 Dec 2021, 13:59 Örneğin XXL gibi daha büyük bir prezervatif almayı deneyin.
Hayır meslektaşlarım; kimyasallara karşı koruyucu giysi bile burada yardımcı olmaz! :deli:
These users thanked the author George for the post:
Ahah
Yuhanna 1
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by Yuhanna 1 »

Belki de bu, tabiri caizse, boru şeklindeki gövdedeki hormonlar veya kan dolaşımı meselesidir.
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717

Unread post by Vladtsst »

Aynı hikaye. Eski eşime de 5 yıl boyunca RİA taktırılmıştı. Değiştirme döneminde o da bir prezik’e düştü. Prezervatifsiz başladı, sonra hemen taktı ve sonuna kadar devam etti. İkinci eş takvim yöntemini ve cinsel birleşme kesintisini kullanır. Fırsat buldukça onun içine boşalırım. Tehlikeli günler geldiğinde, ağzında ya da kasıklarında bitiriyorum.
Grob1100
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27

Unread post by Grob1100 »

Aslında durum basit değil. Görünüşe göre yapabileceğimiz tek şey beklemek.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Bu arada, kısa bir süre önce bir bayanla sikişmiştim, spirali vardı, fahişe kendine ağır bir şekilde enjekte ediyordu, oltayı hissettim... Başına böyle bir şey gelen var mı?
Ufa adamı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163

Unread post by Ufa adamı »

Beyler, işte bir soru: Eşimle prezervatif kullanarak seks yaptım, aynı hissi vermedi, ama onsuz da korkutucu)))) Eğer bir bobin alırsanız, karınızın içine güvenle boşalabilir misiniz? Bu mucizeyi nasıl değiştirebilirim ve buna değer mi? Bu vakada ilk kez daha önce sadece prezervatif kullanılmıştı.
Şehvet
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21

Unread post by Şehvet »

Her zaman prezervatifsiz, taktığımda da halsiz oluyor ve eğlenceli olmuyor. Sorun bobin değil, prezervatif takmaya alışkın olmamaları.
Kulik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 85

Unread post by Kulik »

Şanslıyım, benimki her zaman prezervatifsiz kalmama izin veriyor, bu yüzden zevk her zaman tam seviyede)
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

İkinci eşim de prezervatifi sevmiyor. Seks her zaman prezervatifsiz yapılır. Takvim yöntemini kullanıyoruz ve kasıkların üzerine veya yakınına doğru çekilip boşalıyoruz.
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

Hem kızımın hem de benim RİA’mız var. Bir ders yeterliydi. Yani tek yol bu
These users thanked the author Tanya for the post:
Atlas
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263

Unread post by Allah 1974 »

Şaşırtıcı bir şekilde prezervatifin içinde düşüyor ama mastürbasyon yapmakta sorun yok...
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011

Unread post by Andrey Lukashov »

Vlad6969: 14 Mar 2022, 16:52 Aynı hikaye. Eski eşime de 5 yıl boyunca RİA taktırılmıştı. Değiştirme döneminde o da bir prezik’e düştü. Prezervatifsiz başladı, sonra hemen taktı ve sonuna kadar devam etti. İkinci eş takvim yöntemini ve cinsel birleşme kesintisini kullanır. Fırsat buldukça onun içine boşalırım. Tehlikeli günler olduğunda ağzına ya da kasıklarına düşüyorum.
Eşim iki yıl boyunca RİA taktı, sonra rahim ağzında erozyon oluştu rahim ağzı ve RİA çıkarıldı. O zamandan beri takvim yöntemini kullanıyoruz. Bu güvenli günler o kadar da az değil. Güvenli günlerde karıma boşalan tek kişi ben değilim.
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

Prezervatifli Orlno.jpg
RİA taktığımız hakkında. ve yabancılarla oral seks yaparken prezervatif kullanıyoruz. Bir şekilde daha güvenli.
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Atlas, Slogancı
Tamilce Seksi 1988
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148

Unread post by Tamilce Seksi 1988 »

Vazektomi yapmak senin için daha kolay değil mi? RİA’nın sık sık takılmasının da kadının sağlığı üzerinde pek iyi bir etkisi yoktur... Çocuğunuz varsa ve daha fazla çocuk sahibi olmayı planlamıyorsanız, bu bir erkek için en ideal seçenektir. Üstelik prezervatifsiz seks yapmayı seviyorsunuz.
San4eS
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21

Unread post by San4eS »

Diyelim ki... RİA istenmeyen gebeliklere karşı %100 koruma sağlamaz. Ve eğer bir kadın hamile kalırsa, o zaman ektopik gebelik olasılığı çok yüksektir. Bu kişisel deneyime dayanıyor - karım üçüncüsüne hamile kaldı ve her şeyin yolunda olması iyi))) Artık prezervatif kullanmıyoruz - sadece ona boşalmıyorum.
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

Andrey Lukashov,
İkinci eş ile takvim yöntemini kullanıyoruz ve tehlikeli günlerde sonu içeride değil.

5 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Tamila Seksi 1988 ,

Daha kolay değil. Eski eşim vazektomi konusunda ısrar etti. Daha fazla çocuğa ihtiyacımız yok. Reddettim. Sonuç olarak 18 yıllık evlilikten sonra boşandılar. Şimdi ikinci kez evli. İkinci evliliğinden de iki çocuğu var. Daha fazlası olurdu ama eşimin sağlık sorunları ve yaşı var. Yani kimse yarın ne olacağını bilmiyor.
PrematüreDöl
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252
 Cevap: Prezervatif düştü

Unread post by PrematüreDöl »

Vlad6969: 26 Sep 2022, 04:30 Eski eşim vazektomi konusunda ısrar etti. Daha fazla çocuğa ihtiyacımız yok.
Benimki sadece ısrar etmekle kalmadı, aynı zamanda iki doğumdan sonra kadın sağlığıyla ilgili sorunlar nedeniyle vazektomi yaptırmayı gerçekten istedi. Ayrıca sonsuza kadar beni doğuran tek kadın olarak kalmak istiyordu. Kabul etmeye karar verdim ve prosedürü uyguladım.
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

PrematureCum,

Yani bu prosedürden geçmedim. Bunun sonucunda boşandım, yeniden evlendim ve ikinci eşimden iki çocuğumuz var. Benim fikrim sonradan pişman olabileceğiniz bir şey yapmamanız gerektiği yönünde. Eski eşimle 18 yıl yaşadım ve boşanacağımı da düşünmüyordum. Ama hayat farklı çıktı
Morales
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Morales »

- Prezervatiflerini "***" buradan aldım, çok kötüler!
- Kırılıyorlar mı???
- Hayır! Eğiliyorlar!
neofron
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by neofron »

Tamila Seksi 1988: 25 Sep 2022, 23:49 VAZEKTOMİ yapmak senin için daha kolay değil mi? RİA’nın sık sık takılmasının da kadının sağlığı üzerinde pek iyi bir etkisi yoktur... Çocuğunuz varsa ve daha fazla çocuk sahibi olmayı planlamıyorsanız, bu bir erkek için en ideal seçenektir. Üstelik prezervatifsiz seks yapmayı seviyorsun.
Bu işlemi ben de yaptım, ikisi de endişelenmeyi bıraktıklarını fark etti, istediğim yere boşalırım. Psikolojik etkisi güçlüdür ve eşin hap almasına gerek yoktur.
These users thanked the author neofron for the post:
PrematüreDöl
bu bir mesele.
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45

Unread post by bu bir mesele. »

Birkaç kez oldu, lastiklerle birlikte düştüm. Hiç beğenmedim, farkı hissediyorum.
Bir kız vardı, ilk başta küçük oğlanla konuştu, ne fark eder ki, o zayıf dedi. Hayır, sadece büyük bir fark var, gerçekten hissetmediğimi hissediyorum))) vızıltı donuklaştı. Ama neden zirvemi kırmam gerektiğini gerçekten umursamıyor...
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

yana.amur: 25 Mar 2023, 08:05 Birkaç kez oldu, lastiklerim düştü. Hiç beğenmedim, farkı hissediyorum. ...
Bence sadece kendinize uygun olanı seçmeniz gerekiyor.
These users thanked the author Tanya for the post:
Slogancı
bu bir mesele.
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45

Unread post by bu bir mesele. »

Kıyafetsiz seks uygundur, bunu yüzde yüz anladım, seks ve duygular çok daha parlak, her şey doğal, tabiri caizse kendi suyunda)) ama bu elbette ciddi bir ilişki için, güven önce geldiğinde .
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Hastalıklardan ve hamilelikten korunma”