Erkekler ve kızlar, herkese bir soru. Artık çok fazla enfeksiyon var, her şeyi yakalayabilirsiniz. Sertifika istemek tavsiye edilir ama etik değil, alışılmış bir şey değil... bunu yapmıyorlar. Fazla uyuyup hepatit, AIDS veya gizli enfeksiyonlara yakalanmak daha mı iyi? Kendimize zarar vermekten, zarar vermekten korkuyoruz.
Ne yapardınız?
These users thanked the author MariannaLo for the post (total 4):
Erkekler ve kızlar, herkese bir soru. Artık çok fazla enfeksiyon var, her şeyi yakalayabilirsiniz. Sertifika istemek tavsiye edilir ama etik değil, alışılmış bir şey değil... bunu yapmıyorlar. Fazla uyuyup hepatit, AIDS veya gizli enfeksiyonlara yakalanmak daha mı iyi? Kendimize zarar vermekten, zarar vermekten korkuyoruz. Ne yapardınız? :m0571:
MariannaLo: ↑23 Feb 2023, 03:19
Erkekler ve kızlar, herkese bir soru. Artık çok fazla enfeksiyon var, her şeyi yakalayabilirsiniz. Sertifika istemek tavsiye edilir ama etik değil, alışılmış bir şey değil... bunu yapmıyorlar. Fazla uyuyup hepatit, AIDS veya gizli enfeksiyonlara yakalanmak daha mı iyi? Kendimize zarar vermekten, zarar vermekten korkuyoruz.
Ne yapardınız?
Geleneksel olarak yabancılarla prezervatif kullanılır ve evli kadınlarla, ki bu daha sık olur, karşılıklı rıza ile, herhangi bir onay olmadan ödül
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
[quote=MariannaLo post_id=172248 time=1677111546 user_id=15295] Erkekler ve kızlar, herkese bir soru. Artık çok fazla enfeksiyon var, her şeyi yakalayabilirsiniz. Sertifika istemek tavsiye edilir ama etik değil, alışılmış bir şey değil... bunu yapmıyorlar. Fazla uyuyup hepatit, AIDS veya gizli enfeksiyonlara yakalanmak daha mı iyi? Kendimize zarar vermekten, zarar vermekten korkuyoruz. Ne yapardınız? :m0571: [/quote] Geleneksel olarak yabancılarla prezervatif kullanılır ve evli kadınlarla, ki bu daha sık olur, karşılıklı rıza ile, herhangi bir onay olmadan ödül 😊
Elbette yabancılar için prezervatif çok önemlidir. Ancak çoğu cinsel yolla bulaşan hastalığın ağız yoluyla da kolayca bulaşabileceğini unutmayın. Ve burada çok az insan koruyucu ekipman kullanıyor. Örneğin, genellikle sadece fahişeler prezervatifle oral seks yapar. Ve yalnızca bazı partilere katılanlar vajinal mendil kullanıyor (lateks prezervatife benzer). Bu nedenle, partneriniz bir kerelik ise, kendinizi prezervatifle sadece normal seks ile sınırlayabilirsiniz. Eğer bu bir ilişki ortağıysa, o zaman gücenmekten korkmanıza gerek yok, sadece nazikçe [url=viewtopic.php?t=3194">Onunla gerçekten seks yapmak istiyorum, ancak makul derecede dikkatli davranıyorsunuz ve ortak iyiliğiniz için test yaptırmanız gerekiyor . Partneriniz çıldırıyorsa, kırılıyorsa vs. o zaman neden bu kadar yetersiz olmanız gerekiyor??? Hassas bir konu hakkında yumuşak ve kibar bir şekilde konuşmanın önemli olduğunu unutmayın; şunu söylemenize gerek yok: “Sanırım sağda soldasınız ve her halükarda bir çeşit tavır aldınız. kötü bir şey.” Yani güvensizlik gibi görünmemeli, ikiniz ve birlikte geleceğiniz için endişe gibi görünmeli ;) Ve bu da çok önemli Kızlar! Birlikte test edilmeyi teklif edin. Yani aynı klinikte değil, sadece yarın yeni testler yapılacak. Aksi takdirde - eğer bunu yalnızca bir erkeğe teklif ederseniz - bu iğrenç bir ikiyüzlülük olur! Bir yıldır seks yapmamış olsanız bile, erkeğin test yaptırmasını istemeyin, birlikte yapın!
These users thanked the author yedili for the post (total 2):
Elbette yabancılar için prezervatif çok önemlidir. Ancak çoğu cinsel yolla bulaşan hastalığın ağız yoluyla da kolayca bulaşabileceğini unutmayın. Ve burada çok az insan koruyucu ekipman kullanıyor. Örneğin, genellikle sadece fahişeler prezervatifle oral seks yapar. Ve yalnızca bazı partilere katılanlar vajinal mendil kullanıyor (lateks prezervatife benzer). Bu nedenle, partneriniz bir kerelik ise, kendinizi prezervatifle sadece normal seks ile sınırlayabilirsiniz. Eğer bu bir ilişki ortağıysa, o zaman gücenmekten korkmanıza gerek yok, sadece nazikçe [url=viewtopic.php?t=3194">[url=viewtopic.php? php?t=3194]Onunla gerçekten [/url] seks yapmak istiyorum, ancak makul derecede dikkatli davranıyorsunuz ve ortak iyiliğiniz için test yaptırmanız gerekiyor . Partneriniz çıldırıyorsa, kırılıyorsa vs. o zaman neden bu kadar yetersiz olmanız gerekiyor??? Hassas bir konu hakkında yumuşak ve kibar bir şekilde konuşmanın önemli olduğunu unutmayın; şunu söylemenize gerek yok: “Sanırım sağda soldasınız ve her halükarda bir çeşit tavır aldınız. kötü bir şey.” Yani güvensizlik gibi görünmemeli, ikiniz ve birlikte geleceğiniz için endişe gibi görünmeli ;) Ve bu da çok önemli Kızlar! Birlikte test edilmeyi teklif edin. Yani aynı klinikte değil, sadece yarın yeni testler yapılacak. Aksi takdirde - eğer bunu yalnızca bir erkeğe teklif ederseniz - bu iğrenç bir ikiyüzlülük olur! Bir yıldır seks yapmamış olsanız bile, erkeğin test yaptırmasını istemeyin, birlikte yapın!
sevener: ↑23 Feb 2023, 11:24
bu güvensizlik gibi görünmemeli, ikinizi ve geleceğinizi birlikte önemsiyormuş gibi görünmeli ;) Ve bu da çok önemli Kızlar! Birlikte test edilmeyi teklif edin. Yani aynı klinikte değil, sadece yarın yeni testler yapılacak. Aksi takdirde - eğer bunu yalnızca bir erkeğe teklif ederseniz - bu iğrenç bir ikiyüzlülük olur! Bir yıldır seks yapmamış olsanız bile, sadece erkeğe test yaptırmayı teklif etmeyin, birlikte yapın!
Doğru... bu şekilde olmalı. Ama aniden testlerden ilk bahsedildiğinde kaçacak.
These users thanked the author MariannaLo for the post (total 2):
[quote=sevener post_id=172298 time=1677140675 user_id=3180] bu güvensizlik gibi görünmemeli, ikinizi ve geleceğinizi birlikte önemsiyormuş gibi görünmeli ;) Ve bu da çok önemli Kızlar! Birlikte test edilmeyi teklif edin. Yani aynı klinikte değil, sadece yarın yeni testler yapılacak. Aksi takdirde - eğer bunu yalnızca bir erkeğe teklif ederseniz - bu iğrenç bir ikiyüzlülük olur! Bir yıldır seks yapmamış olsanız bile, sadece erkeğe test yaptırmayı teklif etmeyin, birlikte yapın! [/quote] Doğru... bu şekilde olmalı. Ama aniden testlerden ilk bahsedildiğinde kaçacak.
bu güvensizlik gibi görünmemeli, ikinizi ve geleceğinizi birlikte önemsiyor gibi görünmeli ;) Ve bu da çok önemli Kızlar! Birlikte test edilmeyi teklif edin. Yani aynı klinikte değil, sadece yarın yeni testler yapılacak. Aksi takdirde - eğer bunu yalnızca bir erkeğe teklif ederseniz - bu iğrenç bir ikiyüzlülük olur! Bir yıldır seks yapmamış olsanız bile, sadece erkeğe test yaptırmayı teklif etmeyin, birlikte yapın!
Doğru... bu şekilde olmalı. Ama testlerin ilk sözü geçtiğinde aniden kaçmaya başlayacak.
Bırakın koşsun))) Bu uğruna sağlığınızı riske atmamalısınız bir adamın. Kendisinin ve başkalarının sağlığına değer veren başkaları da olacak.
These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
[quote=MariannaLo post_id=172453 time=1677172722 user_id=15295] [quote=sevener post_id=172298 time=1677140675 user_id= 3180] bu güvensizlik gibi görünmemeli, ikinizi ve geleceğinizi birlikte önemsiyor gibi görünmeli ;) Ve bu da çok önemli Kızlar! Birlikte test edilmeyi teklif edin. Yani aynı klinikte değil, sadece yarın yeni testler yapılacak. Aksi takdirde - eğer bunu yalnızca bir erkeğe teklif ederseniz - bu iğrenç bir ikiyüzlülük olur! Bir yıldır seks yapmamış olsanız bile, sadece erkeğe test yaptırmayı teklif etmeyin, birlikte yapın! [/quote] Doğru... bu şekilde olmalı. Ama testlerin ilk sözü geçtiğinde aniden kaçmaya başlayacak. [/quote]
Bırakın koşsun))) Bu uğruna sağlığınızı riske atmamalısınız bir adamın. Kendisinin ve başkalarının sağlığına değer veren başkaları da olacak.
Gerektiğinde para karşılığında kolaylıkla sertifika alınabiliyor, üstelik kuluçka süresi diye bir şey de var, üstelik kondom bile yüzde 100 koruma sağlamıyor.
Yani en iyi koruma omuzlarınızın üzerinde bir kafadır. ve iyi bağışıklık.
Ve en fazla kazan-kazan seçeneği uzak durmaktır))
These users thanked the author Kardeş for the post:
Gerektiğinde para karşılığında kolaylıkla sertifika alınabiliyor, üstelik kuluçka süresi diye bir şey de var, üstelik kondom bile yüzde 100 koruma sağlamıyor. Yani en iyi koruma omuzlarınızın üzerinde bir kafadır. ve iyi bağışıklık. Ve en fazla kazan-kazan seçeneği uzak durmaktır))
[quote=Brother post_id=172475 time=1677182784 user_id=2253] Ve en kazan-kazan seçeneği cinsel perhizdir)) [/quote]Bekâret külotunu kendine lehimle, peki, bu seksin canı cehenneme! :grust: Ve her şey doğru
[quote=Brother post_id=172475 time=1677182784 user_id=2253] Ve en kazan-kazan seçeneği uzak durmaktır)) [/quote] Ve doğrudan manastıra gidin, hangisini beğeneceğinizi seçebilirsiniz!!! Ben bayan olanı tercih ederim, daha eğlenceli!!! :göz kırp: :akıllı:
Kalıcı bir partneriniz varsa (karı-koca okuyun) ve sola gitmezseniz, bir şeyi kapma riski sıfıra düşer.
Ve sırf eğlence olsun diye, oradaki web sitelerinde insanlarla tanışabilirsiniz. ve :-D sertifikasının fotoğraflarını yayınlayın
Kalıcı bir partneriniz varsa (karı-koca okuyun) ve sola gitmezseniz, bir şeyi kapma riski sıfıra düşer. Ve sırf eğlence olsun diye, oradaki web sitelerinde insanlarla tanışabilirsiniz. ve :-D :-D sertifikasının fotoğraflarını yayınlayın
Ortaklarınızdan emin olmadığınızı anlıyorum, bu yüzden sormanız daha iyi. Kendi tecrübelerime dayanarak, klinikte de test yaptıracak bir erkeğin bulunmasının büyük bir sorun olduğunu biliyorum. Genellikle elastik bantla
1 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Ve kocamın söylediği gibi saçmalık yapma. Ve karınızın üzerine bir tuzak yakalayabilirsiniz
These users thanked the author Anne for the post (total 2):
Ortaklarınızdan emin olmadığınızı anlıyorum, bu yüzden sormanız daha iyi. Kendi tecrübelerime dayanarak, klinikte de test yaptıracak bir erkeğin bulunmasının büyük bir sorun olduğunu biliyorum. Genellikle elastik bantla
[size=85] [color=green]1 dakika 38 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Ve kocamın söylediği gibi saçmalık yapma. Ve karınızın üzerine bir tuzak yakalayabilirsiniz
Sertifika istemeniz gerekiyor. Sağlık her şeyden önce gelir. Artık özel klinikler cinsel yolla bulaşan hastalık test paketleriyle dolu. İsimleri bazen çok dokunaklıdır: "Beyefendi seti", "Utanmaz seti" vb.
Sertifika istemeniz gerekiyor. Sağlık her şeyden önce gelir. Artık özel klinikler cinsel yolla bulaşan hastalık test paketleriyle dolu. İsimleri bazen çok dokunaklıdır: "Beyefendi seti", "Utanmaz seti" vb.
Prezervatifsiz seks yapıyorsanız yardım istemeniz normaldir. Evet, onlarla da. Sertifikayı kendim gösterdim, istek falan olmadan bile ölmedim :wink: [quote=Wolffr post_id=181157 time=1679311934 user_id=15660] Kadın olanı tercih ederim, daha eğlenceli!!! [/ quote] Doğru, bunu orada sertifikalar olmadan da yapabilirsiniz :-D
Bugün alınmış olsa bile cinsel yolla bulaşan hastalıkların bulunmadığına dair bir sertifika, yalnızca 10-14 gün önce partnerinizin sağlıklı olduğunu söylüyor...
O halde prezervatif kullanın)))
Bugün alınmış olsa bile cinsel yolla bulaşan hastalıkların bulunmadığına dair bir sertifika, yalnızca 10-14 gün önce partnerinizin sağlıklı olduğunu söylüyor... O halde prezervatif kullanın)))
Sağ! Sertifika, güvenli seks garantisi olmaktan uzaktır. Prezervatif ve farklı kızlarla kayda değer bir seks deneyimi yardımcı olabilir, ancak bu aynı zamanda bir garanti de değildir! Bu nedenle risk her zaman olacaktır... Seçim sizin! :hırçın:
Sağ! Sertifika, güvenli seks garantisi olmaktan uzaktır. Prezervatif ve farklı kızlarla kayda değer bir seks deneyimi yardımcı olabilir, ancak bu aynı zamanda bir garanti de değildir! Bu nedenle risk her zaman olacaktır... Seçim sizin! :hırçın:
:oops: herkese merhaba) son zamanlarda seksle ilgili düşünceler çok sık aklıma geliyor, bu neden oluyor? Muhtemelen zaman bedelini ödüyor, günlük yaşam tüketiyor, rutin tüketiyor, bir şekilde...
Buradaki izleyici kitlesinin %90’ının erkek olduğunu anlıyorum, ancak hala kadın temsilciler varsa objektif bir değerlendirme rica ediyorum
18 yaşındayım ve pigpindramdan, daha doğrusu eğrisinden...
Last post
Buradaki izleyici kitlesinin %90’ının erkek olduğunu anlıyorum, ancak hala kadın temsilciler varsa, objektif bir değerlendirme rica ediyorum
18 yaşındayım ve pigpindramdan, daha doğrusu eğrisinden...
Hikayemin okuyucusunun özgüvenini düşürmemek için neye benzediğimi söylemeyeceğim.
Sadece denemeniz gerektiğini söyleyeceğim. Deneyin çünkü zaman akıyor.
Ve akıp gittiğinde, denemediğini fark...
Last post
800Foma800 » Bugün, 12:28
Sokakta ve sokakta bu tür teklifler için size bir tokat atabilirler ve bunu hemen yaptığında kim bilir kafasından neler geçiyordur? evet diyor
Ben 18 yaşındayım, annem 36 yaşında, çok genç görünüyor, 25 civarında. 20 civarında bir vücudum var, göğüslerim sıkı ve kalçam da öyle.
Her şey annemin beni öpmesiyle başladı. evdeki bir etkinlikte...
Last post
18 yaşındayım, annem 36 yaşında, çok genç görünüyor, yaklaşık 25 yaşındayım. 20 civarında bir vücudum var ve aynı zamanda sıkı bir kalçam var.
Her şey benim doğumumla başladı. annem evdeki...