Teyzem anal fisting mi yoksa şaplak mı istiyor? Hangisi daha iyi? Sonuçları ne olabilir?

Anal ilişkiyle ilgili sorular ve izlenimler
Автор темы
Lybitem
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 2 years 5 months
 Teyzem anal fisting mi yoksa şaplak mı istiyor? Hangisi daha iyi? Sonuçları ne olabilir?

Unread post by Lybitem »

Şimdi teyzemle yaşıyorum, o 39 yaşında. Yakın zamana kadar özel bir şey olmadı - birkaç oral seks, birkaç kez taşaklarımı yaladım. Genel olarak her şey, gerisi aynı - birkaç kez deri pantolonumla ve göğsümle geldim. Zevk inanılmaz. Ve sonra bana ona yumruk atmayı ya da şaplak atmayı teklif ediyor. Uzun zamandır bunun hayalini kurduğunu söylüyor. Ve ona bir seçenek sunuyor; ya yumruğunu kıçına sokacak ya da onu bir kemerle iyice tokatlayacak. Deri pantolon veya (arkadan fermuarlı) etek giymeye hazır olduğunu söylüyor. Bu kesinlikle beni tahrik ediyor. Ama hangisi daha iyi? Yumruklamanın sonuçları ne olabilir? Şaplak varsa (sert ve çok) sonuçları nelerdir?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Teyzem anal fisting mi yoksa şaplak mı istiyor? Hangisi daha iyi? Sonuçları ne olabilir?

Unread post by Nikk »

Peki sonuçları nelerdir? Fırsat ortaya çıktığında seni ortadan kaldıracaktır. Hazır olun! :bel_flag:
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel
 Re: Teyzem anal fisting mi yoksa şaplak mı istiyor? Hangisi daha iyi? Sonuçları ne olabilir?

Unread post by Bay Hamsterrr »

Şaplak atarsan kıçın acır, yumruk atarsan kıçın acır. Bana teşekkür etme)
Vadik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 624
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Vadik »

Lybitem: 03 Apr 2023, 16:18 Şimdi teyzemle yaşıyorum, kendisi 39 yaşında. Yakın zamana kadar özel bir şey yoktu - birkaç kez oral seks yaptım, birkaç kez taşaklarımı yaladım. Genel olarak her şey aynı - Birkaç kez deri pantolonumla geldim
Seni zavallı dostum. Gerçekten öyle bir şey değil, herkesin teyzeleri topları emer, yalar ve sonra istediğiniz yere verirler. Görünüşe göre burada teyzenin gitmene izin vermeyeceği tek kişi sensin. *x)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Ya da belki o ve teyzesinin hâlâ her şeyi var! Ve yumruklama, şaplak atma ve...
Vadik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 624
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Vadik »

niqk: 03 Apr 2023, 18:16 Ya da belki onun ve teyzesinin önünde hala her şey var! Ve yumruklama, şaplak atma ve...
Ve şunu açıklayacak: yani, bu aşağı yukarı bir şey, ama gerisini isterim. ..
Автор темы
Lybitem
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Lybitem »

Bay.hamsterrr: 03 Apr 2023, 17:36 Şaplak atarsan kıçın acır, yumruk atarsan kıçın acır.
/quote] Ve öyle olacak Yumruklamadan sonra daha sık mı osuruyor yoksa? Ve yakında bir geziye çıkacağız, bununla nasıl başa çıkacağını merak ediyorum.

20 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
niqk: 03 Apr 2023, 17:32 Peki, sonuçları neler? Fırsat ortaya çıktığında seni ortadan kaldıracaktır. Hazır olun!
Askılı olmanın bununla ne alakası var? Yumruklamanın ne gibi sonuçları olabilir? Bunları saklamak zor olur mu (akrabaların yanına gidersek)?
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639
Orientation: biseksüel

Unread post by Bay Hamsterrr »

Lybitem: 04 Apr 2023, 02:01 Yumruklamadan sonra daha sık osuracak mı? Ve yakında bir geziye çıkacağız, buna nasıl dayanacağını merak ediyorum
Osurmak doğru kelime değil. Suyla yolculuk yapmanızı tavsiye ederim. Teyzenin üstüne oturuyorsun, onu at kuyruğundan tutuyorsun ve jet skideki gibi osuruk yolculuğuna çıkıyorsun, tabiri caizse :iyi:
Kuğu
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by Kuğu »

İkisini de yapın. Tepki, şaplak atmanın ne kadar zor olduğunu ve parmaklarınızı ne kadar derine sokmanız gerektiğini gösterecektir. Ve bol miktarda yağ. Ve sonra popo sıkılacak, bu halka şeklindeki kas. Ve eğer bir bayan bunu sorarsa, denemiş ve gerçekten beğenmiş demektir))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Anal seks”