Teyzem anal fisting mi yoksa şaplak mı istiyor? Hangisi daha iyi? Sonuçları ne olabilir?
-
Автор темыLybitem
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 5 months
Teyzem anal fisting mi yoksa şaplak mı istiyor? Hangisi daha iyi? Sonuçları ne olabilir?
Şimdi teyzemle yaşıyorum, o 39 yaşında. Yakın zamana kadar özel bir şey olmadı - birkaç oral seks, birkaç kez taşaklarımı yaladım. Genel olarak her şey, gerisi aynı - birkaç kez deri pantolonumla ve göğsümle geldim. Zevk inanılmaz. Ve sonra bana ona yumruk atmayı ya da şaplak atmayı teklif ediyor. Uzun zamandır bunun hayalini kurduğunu söylüyor. Ve ona bir seçenek sunuyor; ya yumruğunu kıçına sokacak ya da onu bir kemerle iyice tokatlayacak. Deri pantolon veya (arkadan fermuarlı) etek giymeye hazır olduğunu söylüyor. Bu kesinlikle beni tahrik ediyor. Ama hangisi daha iyi? Yumruklamanın sonuçları ne olabilir? Şaplak varsa (sert ve çok) sonuçları nelerdir?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Teyzem anal fisting mi yoksa şaplak mı istiyor? Hangisi daha iyi? Sonuçları ne olabilir?
Peki sonuçları nelerdir? Fırsat ortaya çıktığında seni ortadan kaldıracaktır. Hazır olun!

-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Re: Teyzem anal fisting mi yoksa şaplak mı istiyor? Hangisi daha iyi? Sonuçları ne olabilir?
Şaplak atarsan kıçın acır, yumruk atarsan kıçın acır. Bana teşekkür etme)
-
- Orgazm!
- Total posts: 624
- Registered for: 3 years 1 month
Seni zavallı dostum. Gerçekten öyle bir şey değil, herkesin teyzeleri topları emer, yalar ve sonra istediğiniz yere verirler. Görünüşe göre burada teyzenin gitmene izin vermeyeceği tek kişi sensin.

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Ya da belki o ve teyzesinin hâlâ her şeyi var! Ve yumruklama, şaplak atma ve...
-
- Orgazm!
- Total posts: 624
- Registered for: 3 years 1 month
Ve şunu açıklayacak: yani, bu aşağı yukarı bir şey, ama gerisini isterim. ..
-
Автор темыLybitem
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 5 months
20 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
/quote] Ve öyle olacak Yumruklamadan sonra daha sık mı osuruyor yoksa? Ve yakında bir geziye çıkacağız, bununla nasıl başa çıkacağını merak ediyorum.
20 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
Askılı olmanın bununla ne alakası var? Yumruklamanın ne gibi sonuçları olabilir? Bunları saklamak zor olur mu (akrabaların yanına gidersek)?
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Orientation: biseksüel
Osurmak doğru kelime değil. Suyla yolculuk yapmanızı tavsiye ederim. Teyzenin üstüne oturuyorsun, onu at kuyruğundan tutuyorsun ve jet skideki gibi osuruk yolculuğuna çıkıyorsun, tabiri caizse :iyi:
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
İkisini de yapın. Tepki, şaplak atmanın ne kadar zor olduğunu ve parmaklarınızı ne kadar derine sokmanız gerektiğini gösterecektir. Ve bol miktarda yağ. Ve sonra popo sıkılacak, bu halka şeklindeki kas. Ve eğer bir bayan bunu sorarsa, denemiş ve gerçekten beğenmiş demektir))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 958 Views
-
Last post by İsimsiz9
-
- 7 Replies