Ek
-
- Potansiyel seks nesnesi
Ek
Tamamlayıcı besleme
“Ekmek kırıntıları” adı verilen ilginç bir manipülasyon var . Bir erkeğin bir kıza kur yaptığını hayal edin. Bir ilişkinin ortağı olarak onu sevmiyor ama hayranını da kaybetmek istemiyor. Kız onu zihinsel olarak yedek bölmeye koyuyor ve zaman zaman ilgi uyandırıyor. Flört ediyor, gönderileri beğeniyor, iyi iletişim kuruyor ama ayrıntı vermiyor.
Ördek yavrusunu besledi ve tekrar saklandı.
Tam olarak şu bilgiye sahibim: şimdi aynı hikaye. Adam ilgi gösteriyor ve bir şeyler umuyor. Doğrudan reddetmem, küçük yardımları kabul ederim ve doğrudan sorulara kaçamak cevaplar veririm. Buna neden ihtiyacım var? Eğlenceli ve öğrenme. Hayatımda ilk kez manipülatif mekanizmalar ve psikolojik kancalarla ilgilenmeye başladım. Kendimi kaptırmayacağıma söz veriyorum.
“Ekmek kırıntıları” adı verilen ilginç bir manipülasyon var . Bir erkeğin bir kıza kur yaptığını hayal edin. Bir ilişkinin ortağı olarak onu sevmiyor ama hayranını da kaybetmek istemiyor. Kız onu zihinsel olarak yedek bölmeye koyuyor ve zaman zaman ilgi uyandırıyor. Flört ediyor, gönderileri beğeniyor, iyi iletişim kuruyor ama ayrıntı vermiyor.
Ördek yavrusunu besledi ve tekrar saklandı.
Tam olarak şu bilgiye sahibim: şimdi aynı hikaye. Adam ilgi gösteriyor ve bir şeyler umuyor. Doğrudan reddetmem, küçük yardımları kabul ederim ve doğrudan sorulara kaçamak cevaplar veririm. Buna neden ihtiyacım var? Eğlenceli ve öğrenme. Hayatımda ilk kez manipülatif mekanizmalar ve psikolojik kancalarla ilgilenmeye başladım. Kendimi kaptırmayacağıma söz veriyorum.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: Yemek
adam konusunda şanslıyım! Bana gelince, ilişkinin cinsiyet açısından devamı yok - elveda amigo!
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Henüz yapışmadı, yani ..)) Bende bu var ve her iki yönde de - tıpkı yukarıdaki kızın tanımladığı gibi bir tanesini "yanımda" tutuyorum ve o beni büyürken uzun zamandır tanıyor. Ve ikincisi beni "tasmalı" hale getirdi. Ve her şeyi beyninizle anlıyorsunuz ama sizi kendinize çektiklerinde, bundan bir şeyler çıkacağına o kadar inanmak istiyorsunuz ki... ve aldatılmaktan mutlu olan birini kandırmak hiç de zor değil, biliyorsunuz :özür dilerim:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Orientation: heteroseksüel
Bu yalnızca eğer hala gençseniz ve kendisi de uzun vadeli kur yapmakla ilgileniyorsa işe yarayacaktır, o zaman adam kendisine ayrıntıların verilmediği çok fazla zaman harcamaz.
- These users thanked the author Elf Kedisi for the post (total 3):
- Kova88, G.e.org.ii, Üstü kendinize saklayın
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
Forum genç ve deneyimsiz insanlar içindir.
Neden dinamit kullandıklarına dair bir anlayış ortaya çıkabilir. Ama eğer deneyim yoksa nasıl ürerler, bu yüzden açlıktan ölmek üzere beslenme oluğuna giderler.
Neden dinamit kullandıklarına dair bir anlayış ortaya çıkabilir. Ama eğer deneyim yoksa nasıl ürerler, bu yüzden açlıktan ölmek üzere beslenme oluğuna giderler.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
özellikle dalkavuk geyikler yörüngeye fırlatıldığında görülen tipik davranış. Deneyimli kadın Etrafındaki birçok insanı aynı anda bu tür yörüngelerde tutmayı başarıyor. Biri yörüngeden ayrıldı; yenisini fırlatabilirsiniz. Burası sonsuz bir arkadaşlık bölgesi gibi ama çok az erkeğin orada uzun süre kaldığını söylemeliyim; er ya da geç bunun ne olduğunu anlıyorlar. Ben de gençken bu tuzaklara düştüm ve bu tür genç bayanlar için Windows’u yeniden kurmak veya taşınırken valizlerin taşınmasına yardım etmek için aptalca zaman harcadım. Kızlardan biri bir erkek tarafından aldatıldığında ve kızın misilleme amaçlı seks yaparak ondan acilen intikam alması gerektiğinde bunun bir sonucu oldu. Doğal olarak işler tek seferlik seksin ötesine geçemedi

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Bu oldukça doğal ve normal bir olay. Ve kendinizi kızın yerine koyuyorsunuz ve bunun neden olduğunu anlıyorsunuz.XyaH: ↑22 Feb 2023, 08:16 özellikle dalkavuk geyikler yörüngeye fırlatıldığında görülen tipik davranış. Deneyimli kadın Etrafındaki birçok insanı aynı anda bu tür yörüngelerde tutmayı başarıyor. Biri yörüngeden ayrıldı; yenisini fırlatabilirsiniz. Burası sonsuz bir arkadaşlık bölgesi gibi ama çok az erkeğin orada uzun süre kaldığını söylemeliyim; er ya da geç bunun ne olduğunu anlıyorlar. Ben de gençken bu tuzaklara düştüm ve bu tür genç bayanlar için Windows’u yeniden kurmak veya taşınırken valizlerin taşınmasına yardım etmek için aptalca zaman harcadım. Kızlardan biri bir erkek tarafından aldatıldığında ve kızın misilleme amaçlı seks yaparak ondan acilen intikam alması gerektiğinde bunun bir sonucu oldu. Doğal olarak işler tek seferlik seksin ötesine geçemedi![]()
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
Libido kafaya hükmettiği sürece öyle olacaktır. Manipüle edersiniz, manipüle edilirsiniz... Bu herkes için olmasa da yaşla birlikte geçer))
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 155
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
Tania, şimdi deneyeceğim. Genç kadın, çevresinde en büyük geyik çemberinin kimin olduğunu görmek için dişilerle yarışır. Toplantıda kimin ne için daha çok şey yaptığını, kimin kimin için daha iyi dans ettiğini övünüyorlar. Büyük kız, gururunu okşamak için bankı daha ihtiyatlı bir şekilde tutuyor ve bir sonraki "casel" ayrılırsa veya sıkılırsa, bankta hala 5 yedek parçanın oturduğunu biliyor. Zaten boşanmış ve bir çocuk sahibi olan yaşlı bir kadın, kendisine yardım etmek için erkekleri kullanıyor, ancak en azından, amını ele geçirme umuduyla "arkadaşlık" nedeniyle tuvaleti temizlemeye gelen tesisatçı Vaska’ya yardım ettikten sonra ona öğle yemeği yediriyor. Çocuğunuzla toplantılara aktif olarak katılmıyorsunuz; azalan dansınızı bir şekilde yenilemek için telefonunuzda daha fazla zaman harcamanız gerekiyor. Çok yaşlı bir kadın, güzelliğin solup gittiği ve çok daha az insanın yuvarlak bir dansta dans etmeye istekli olduğu bir aşamaya giriyor, tüm dikkatini toplayarak onun hâlâ suyun üzerinde olduğunu anlıyor.
Bir şekilde bunların hepsi içgüdüsel, bana öyle geliyor ki hepimiz bir erkeğin bir kadını manipüle edemeyeceğini biliyoruz. Ve erkeklerin artan ilgisi, egodan kurtulmak ve hem kendine hem de başkalarına talep aşılamak anlamına gelir. Sadece işler genellikle komik ve merak uyandırıcı hale geliyor, özellikle de erkekler arkadaşlık bölgesinde oturmaktan yorulduklarında ve aniden aktif eylemlerde bulunmaya başladıklarında, mevcut bir müşterisi olan bir kadın için sorunlara neden olduklarında))) Hiçbirini hatırlamıyorum veya buna benzer iki durum vardı ama bazı durumlarda bu noktada çok sayıda "erkek arkadaşı" olan kadınlardan uzak durmaya başladım. Özellikle bir ilişki içindeyken, örneğin doğum günlerinden sonra hediyeler ve hediyeler toplamak için diğer erkeklerle buluşmayı başaran kadınlara şaşırıyorum. Ya da belki birisiyle tanıştınız, bir tartışma çıktı ve ertesi gün zaten birini banktan çekip onunla kahve içmeye gidiyor, ona bir şans vermek istediği için değil, tamamen intikam almak ve kendine bir şeyler kanıtlamak için. . Dürüst olmak gerekirse intikam için sikişmek de öyle. Evet, beni takdir etmiyor musun? Yani yarın ararsam Vazgen beni becerebilir!
Bir şekilde bunların hepsi içgüdüsel, bana öyle geliyor ki hepimiz bir erkeğin bir kadını manipüle edemeyeceğini biliyoruz. Ve erkeklerin artan ilgisi, egodan kurtulmak ve hem kendine hem de başkalarına talep aşılamak anlamına gelir. Sadece işler genellikle komik ve merak uyandırıcı hale geliyor, özellikle de erkekler arkadaşlık bölgesinde oturmaktan yorulduklarında ve aniden aktif eylemlerde bulunmaya başladıklarında, mevcut bir müşterisi olan bir kadın için sorunlara neden olduklarında))) Hiçbirini hatırlamıyorum veya buna benzer iki durum vardı ama bazı durumlarda bu noktada çok sayıda "erkek arkadaşı" olan kadınlardan uzak durmaya başladım. Özellikle bir ilişki içindeyken, örneğin doğum günlerinden sonra hediyeler ve hediyeler toplamak için diğer erkeklerle buluşmayı başaran kadınlara şaşırıyorum. Ya da belki birisiyle tanıştınız, bir tartışma çıktı ve ertesi gün zaten birini banktan çekip onunla kahve içmeye gidiyor, ona bir şans vermek istediği için değil, tamamen intikam almak ve kendine bir şeyler kanıtlamak için. . Dürüst olmak gerekirse intikam için sikişmek de öyle. Evet, beni takdir etmiyor musun? Yani yarın ararsam Vazgen beni becerebilir!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Neden kadınları bu kadar sevmiyorsun? Ne zaman, kime, nerede ve nasıl kırıldınız?XyaH: ↑22 Feb 2023, 14:47 Tania, deneyeceğim Şimdi. Genç kadın, çevresinde en büyük geyik çemberinin kimin olduğunu görmek için dişilerle yarışır. Toplantıda kimin ne için daha çok şey yaptığını, kimin kimin için daha iyi dans ettiğini övünüyorlar. Büyük kız, gururunu okşamak için bankı daha ihtiyatlı bir şekilde tutuyor ve bir sonraki "casel" ayrılırsa veya sıkılırsa, bankta hala 5 yedek parçanın oturduğunu biliyor. Zaten boşanmış ve bir çocuk sahibi olan yaşlı bir kadın, kendisine yardım etmek için erkekleri kullanıyor, ancak en azından, amını ele geçirme umuduyla "arkadaşlık" nedeniyle tuvaleti temizlemeye gelen tesisatçı Vaska’ya yardım ettikten sonra ona öğle yemeği yediriyor. Çocuğunuzla toplantılara aktif olarak katılmıyorsunuz; azalan dansınızı bir şekilde yenilemek için telefonunuzda daha fazla zaman harcamanız gerekiyor. Çok yaşlı bir kadın, güzelliğin solup gittiği ve çok daha az insanın yuvarlak bir dansta dans etmeye istekli olduğu bir aşamaya giriyor, tüm dikkatini toplayarak onun hâlâ suyun üzerinde olduğunu anlıyor.
Bir şekilde bunların hepsi içgüdüsel, bana öyle geliyor ki hepimiz bir erkeğin bir kadını manipüle edemeyeceğini biliyoruz. Ve erkeklerin artan ilgisi, egodan kurtulmak ve hem kendine hem de başkalarına talep aşılamak anlamına gelir. Sadece işler genellikle komik ve merak uyandırıcı hale geliyor, özellikle de erkekler arkadaşlık bölgesinde oturmaktan yorulduklarında ve aniden aktif eylemlerde bulunmaya başladıklarında, mevcut bir müşterisi olan bir kadın için sorunlara neden olduklarında))) Hiçbirini hatırlamıyorum veya buna benzer iki durum vardı ama bazı durumlarda bu noktada çok sayıda "erkek arkadaşı" olan kadınlardan uzak durmaya başladım. Özellikle bir ilişki içindeyken, örneğin doğum günlerinden sonra hediyeler ve hediyeler toplamak için diğer erkeklerle buluşmayı başaran kadınlara şaşırıyorum. Ya da belki birisiyle tanıştınız, bir tartışma çıktı ve ertesi gün zaten birini banktan çekip onunla kahve içmeye gidiyor, ona bir şans vermek istediği için değil, tamamen intikam almak ve kendine bir şeyler kanıtlamak için. . Dürüst olmak gerekirse intikam için sikişmek de öyle. Evet, beni takdir etmiyor musun? Yani yarın telefonda bir şey olursa Vazgen beni becerebilir!
-
- ön sevişme
- Total posts: 130