Ben bir tatlım ve bir ev kızıyım) ama çılgın bir hayal gücüm ve arzularım var

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Ben bir tatlım ve bir ev kızıyım) ama çılgın bir hayal gücüm ve arzularım var

Unread post by Guest »

Ben bir tatlım ve bir ev kızıyım) ama çılgın bir hayal gücüm ve arzularım var, gerçekten dilde uzun bir şey istiyorum
https://vk.com/emoji/e/e298ba.png
Мне уже 24, но парня уже не было год... я уже забыла когда чупа-чупсы сосала. ОЧЕНЬ ХОЧУУУУУУУУУ аааааа
рипостик лойки

https://sun9-25.userapi.com/c857620/v85 ... Jl5M4E.jpg
broweymimo
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49
Orientation: heteroseksüel
 Re: Ben bir tatlım ve bir ev kızıyım) ama çılgın bir hayal gücüm ve arzularım var

Unread post by broweymimo »

These users thanked the author broweymimo for the post (total 6):
Sergey Arı, İvannavi, Dimon169, asker-64, i.igor, Zavazxc123
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Ben bir tatlım ve bir ev kızıyım) ama çılgın bir hayal gücüm ve arzularım var

Unread post by Guest »

Cinsel fantezilerini gerçekleştirmek isteyen kızlar varsa... Gerçekte... Neden olmasın??) Kendim hakkında, 41 yaşında seks tecrübesi olan bir adam... tamamen heteroseksüel.. Paylaşıma hazır ve yeni bir şeyler öğrenin, deneyin, deney yapın.... Yasakların ve kısıtlamaların üstesinden gelin... bana e-posta ile yazın link-moscow dog rambler dot ru
Paul
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8

Unread post by Paul »

İlgili mi?
Tolya
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Tolya »

Seninle olurdum.... Bunun senin için ne kadar iyi olacağını hayal bile edemezsin :oops: Ve benim için de :)
Alina
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alina »

Guest: 25 Nov 2019, 12:02 Ben bir tatlım ve bir ev kızıyım) ama çılgın bir hayal gücüm ve arzularım var
Ne diyebilirim ki, her sevgili ve iyi kız bazen fantezilerden bunalmış ....... özellikle sevgili birinin uzun süre yok olduğu anlarda)))) bu yüzden arzular eziyet etmeye başlıyor...... bizi küçük şakalara itiyor.... Mesela sabah kocanız iş yerinde ortadan kaybolduğunda ve kalabalık bir otobüse binmek zorunda kaldığınızda, kalabalık ve eziyet içinde, durakta zayıf önünüzü yanınızda duran ve ona hoşnutsuzca bakan adamın eline yaslarsınız. gidenler ya da girenler (ve siz kendiniz, üçgeninizle doğrudan onun eline bastırın, pubis’teki bacakların arasındaki heyecan verici zevkleri hissedin) ve sonra kaşlarınızı çatarak, görünüşte tatminsiz bir şekilde kenara çekilirsiniz, gözlerinizi indirirsiniz ve gözlerinizi kırpıştırırsınız. masumca kirpikler... (ama aynı zamanda çevresel görüşle tepkilerini takip edersiniz) :oops: :angel:
https://i.postimg.cc/RCpGWGV3/1mf-Gvu9-Q0-DQ.jpg
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Alina, kto virt((
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ahah »

Alina: 25 Feb 2020, 11:22
Ben bir sevgilim ve ev kızıyım) ama çılgın bir hayal gücüm ve arzularım var
Ruhumun bükülmesine neden olacak ne var ki, her sevgili ve iyi kız bir kızdır, bazen fantezilere kapılırlar...... özellikle sevdikleri birinin uzun süre yok olduğu anlarda)))) çünkü arzulara eziyet etmeye başlarlar...... bu da bizi küçük şakalara itiyor... mesela sabahları kocanız hizmetinizdeyken ortadan kaybolduğunda ve kalabalık bir otobüse binip ezilmek zorunda kaldığınızda, zayıflamış küçük önünüzü yanınızda duran adamın eline bastırırsınız. durakta size, ayrılanlara veya girenlere hoşnutsuz bir şekilde bakarak (ve siz kendiniz, üçgeninizle doğrudan onun eline bastırın, alnındaki bacaklar arasındaki heyecan verici zevkleri hissedin) ve sonra kaşlarınızı çatarak, görünüşte tatminsiz olarak hareket edersiniz. yana, gözlerini indir ve masumca kirpiklerini kırpıştır... (ama aynı zamanda onun tepkilerini çevresel görüşle takip edersin) :oops: :angel:
https://i.postimg.cc/RCpGWGV3/1mf-Gvu9-Q0-DQ.jpg
Класс! :cat2:
neon7
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24

Unread post by neon7 »

Küçük bir kızla seks kabul edilebilir mi?
Wolfone
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20

Unread post by Wolfone »

Güzel kız, ne yazık ki bunların hepsi kurgu ve gerçek insanlar değil...
These users thanked the author Wolfone for the post (total 2):
George, Süleyman
SergeyON
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by SergeyON »

Buluştuğumuzda önünüzde mastürbasyon yapardım... Bakın, Moskova’dayım.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”