Kadınların cevaplarını duymak isterim.
Erkek suyunu başından yalamayı sever misin? Penis çok uyarıldığında (ama bazen henüz ayakta bile değil, sızıntı yapıyor, bir tür zihinsel uyarılma) tuzlu olan öne çıkıyor)) Bu arada, bir yerde tüm erkeklerin sulu olmadığını okudum...
Şahsen bu bana çok sık oluyor, benimki çok seviyor, elinizi tükürükle ıslatmanıza gerek yok, tadı gerçekten hoşuma gidiyor ve ayrıca onun tuzlu dudaklarını öpmeyi de seviyorum.
Kadınların cevaplarını duymak isterim. Erkek suyunu başından yalamayı sever misin? Penis çok uyarıldığında (ama bazen henüz ayakta bile değil, sızıntı yapıyor, bir tür zihinsel uyarılma) tuzlu olan öne çıkıyor)) Bu arada, bir yerde tüm erkeklerin sulu olmadığını okudum... Şahsen bu bana çok sık oluyor, benimki çok seviyor, elinizi tükürükle ıslatmanıza gerek yok, tadı gerçekten hoşuma gidiyor ve ayrıca onun tuzlu dudaklarını öpmeyi de seviyorum. :cat1:
[quote=Anastasia2005 post_id=183751 time=1679848694 user_id=15465] Bir erkeğin ıslanması gerçekten hoşuma gidiyor ama bence bu bir zevk meselesi) [/quote]
Ve ne sıklıkla eğlenmeyi başarıyorsun? sen böyle misin?
[quote=Anastasia2005 post_id=183827 time=1679855200 user_id=15465] [quote=niqk post_id=183823 time=1679855071 user_id= 218] Kalıcı, iyi bir ortak var [/quote] Artık kalıcı değil ama ne? [/quote]
Basitçe, kalıcı bir partnerle daha az sorun yaşanır...
[quote=Anastasia2005 post_id=183751 time=1679848694 user_id=15465] Bir erkeğin ıslanması gerçekten hoşuma gidiyor ama bence bu bir zevk meselesi) [/quote] Çok fazla akmanın benim için nadir olduğunu düşünürdüm )
[quote=Fargal94 post_id=183932 time=1679865077 user_id=7900] ender olduğumu, çok fazla sızıntı yaptığımı düşünüyordum) Yanıtla Yanıtla Önceki. konuSonraki konu [/quote] peki, pek sık değil)
[quote=Anastasia2005 post_id=183933 time=1679865183 user_id=15465] [quote=Fargal94 post_id=183932 time=1679865077 user_id= 7900] ender olduğumu, çok fazla sızıntı yaptığımı düşündüm) Yanıtla Yanıtla Önceki. konuSonraki konu [/quote] eh, pek sık değil) [/quote] gençliğimde beni bu konuda bile rahatsız ettiler (Neden böyleyim?
Kocamın iç çamaşırında bir leke belirdiğinde bunu seviyorum, sızan mızrağını hızla ağzıma ve başka yerlere sokma arzusunun onun içinde nasıl kaynadığını görüyor ve anlıyorsunuz...
These users thanked the author Alina for the post (total 4):
Kocamın iç çamaşırında bir leke belirdiğinde bunu seviyorum, sızan mızrağını hızla ağzıma ve başka yerlere sokma arzusunun onun içinde nasıl kaynadığını görüyor ve anlıyorsunuz... :angel:
Herkese merhaba, yakın zamanda arkadaşımın kızı beni ziyarete geldi, henüz 7 yaşında. Ben duş alırken banyoya geldi beni gördü, utandım. İçeri girdiğimde gel bana katıl ve yüzmeye git dedim, onun...
Last post
Natalie , evet, kesinlikle uzman değilim bu konuda ama hikayeler uydurması gereken bir okul çocuğu değilim. Gerçekten ilgi var ve bu uygulamanın toplumda bize gösterdiği gibi sadece çocukların ruhunu...
Bundan gerçekten hoşlanmıyorum.... esas olarak sorun çok para istemeleri ve zaman kaybetmeleri, genel olarak rahatlayamıyorsunuz.
Bir saat boyunca seviştiğimde, bir fantezilerden inanılmaz heyecan...
Yetişkinlerin fahişelerle eğlenmesini sever misin? Onlarla nasıl rahatlarsın? Bekarlığa veda partileri gibi bir şeyler düzenliyor musunuz?
Last post
Fahişelere saygı duyuyorum, insanlara mutluluk veriyorlar.
Bir fahişeyi görmeye gittim, ikinci buluşmamızda bana telefon numarasını bıraktı, sonra beni aradı, sonra yanıma geldi ve ben de ona evlenme...