Akranlarıyla sevişmek

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Ted_2023
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Akranlarıyla sevişmek

Unread post by Ted_2023 »

Herhangi biri öğrenimi sırasında bir sınıf arkadaşıyla veya sınıf arkadaşıyla bu durumu yaşadıysa, bu durum onun gelecekteki aile yaşamını bir şekilde etkiledi mi?
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Akranlarıyla sevişmek

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Bunu ne etkileyebilir? Ve şefkat (daha doğrusu, muhtemelen - o paspaslaşıyor, ama o umursamıyor) doğal bir gelişim yoludur, sanırım çoğu insanda var. Sınıf bir mikro toplumdur ve büyümenin önemli bir kısmı onun çevresinde gerçekleşir.
Alina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 172
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Alina »

Kocam, muhtemelen aile hayatındaki çoğu erkek gibi, akşam geç saatlerde beni rahatsız ederdi, özellikle de ilk başta, bu sapkınlıkları şimdi bile devam etse de, kim ve nasıl olduğu hakkında sorular soruyordu... :voprosy: :bilinmiyor: Doğal olarak, mezuniyet arifesinde her şeyin yaşandığı sınıftaki ilk oğlum hakkında kulağına fısıldamak zorunda kaldım... :roll: :oops: Bilmiyorum ama bana öyle geliyor ki, eğer bir kişi kıskançsa ayrıntılara ve titiz sorulara girmez... :voprosy: İlk başta buna dikkat etmedim ama sonra bana sorması ve şişirmesi, giderek daha fazla vurgu yapması ve amımı iyice sıkılaştırması bana tüm bunların boşuna olmadığını düşündürdü. ... ve hatta bir mezunlar toplantısına gittiğimde ben ve aynı çocuk :unknown: hakkında yaptığı yumuşak, komik imalar bile, sonuçta bana saldırıp saçımı buruşturmasıyla sonuçlanıyor. yoğurdunda elbise ve külot... Her ne kadar bu anlarda bağırsam da, çünkü, eşya seçip hazırlamak için harcanan zamana ve saça yazık ama sonunda gizlice itiraf edeyim, çooook memnun kalıyorum. .. :toplandı: :smile340:
These users thanked the author Alina for the post (total 2):
Fargal94, Nikk
Danafil
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Danafil »

Alinochka: 27 Mar 2023, 10:33 Kocam, muhtemelen aile hayatındaki çoğu erkek gibi, akşam geç saatlerde, özellikle de ilk başta beni rahatsız ederdi, ancak bu sapkınlıkları şimdi bile devam ediyor, benim kim ve nasıl olduğuyla ilgili sorularla... : voprosy: :unknown: Doğal olarak kulağına, mezuniyet arifesinde her şeyin yaşandığı sınıftaki ilk oğlum hakkında fısıldamak zorunda kaldım... :roll: :oops: Bilmiyorum ama bana öyle geliyor ki insan kıskançsa ayrıntılara ve titiz sorulara girmez... :voprosy: İlk başta buna dikkat etmedim, ama sonra bana sorması ve nefes nefese kalması, giderek daha fazla vurgu yapması ve amımı iyice sıkılaştırması bana tüm bunların bir şey olduğunu düşündürdü. boşuna değil... hatta bir mezunlar toplantısına gittiğimde ben ve aynı çocuk :unknown: hakkında yaptığı yumuşak, komik imalar bile sonuçta bana saldırıyla sonuçlanıyor, kıyafetlerimi ve külotumu yoğurdunda buruşturuyor... Her ne kadar bu anlarda çığlık atsam da, çünkü bir şeyler seçip hazırlamak için harcanan zamana ve saç modellerine yazık, ama sonunda gizlice itiraf ediyorum, çooook memnun kaldım.. . :sumashed: :smile340:
Onunla ilgili her şey açık), o Cinsel maceralarınızla ilgili hikayelerden etkilendiğinde, yakında onu aldatmanızı istediğini söyleyecek ve bunu yapmaktan mutlu olacaktır.)
These users thanked the author Danafil for the post:
Fargal94
Kölelik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Kölelik »

10. sınıfta sınıfın yarısının aynı sınıf arkadaşıyla ilişkisi vardı. Bir cesaretle aynı anda 6 erkekle çıktım. Ve şimdi evli, iki çocuklu ve alıngan. Kocam yerel değil, aksi takdirde neredeyse evlenmezdi.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Alinochka, ah, kocanı ne kadar anlıyorum! Böyle bir eşe sahip olmak - her anlamda! - harika şanslar!!!
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Fargal94, Alina
Liyakat
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Liyakat »

Tabii ki sınıf arkadaşlarıyla birlikteydi. Beni de okulda kadın yaptılar. Liseden bir adam. Daha sonra ara sıra sınıf arkadaşlarıma da verdim. Tabii ki okulda değil.
These users thanked the author Liyakat for the post:
Ted_2023
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”