Akranlarıyla sevişmek
-
Автор темыTed_2023
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Akranlarıyla sevişmek
Herhangi biri öğrenimi sırasında bir sınıf arkadaşıyla veya sınıf arkadaşıyla bu durumu yaşadıysa, bu durum onun gelecekteki aile yaşamını bir şekilde etkiledi mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Akranlarıyla sevişmek
Bunu ne etkileyebilir? Ve şefkat (daha doğrusu, muhtemelen - o paspaslaşıyor, ama o umursamıyor) doğal bir gelişim yoludur, sanırım çoğu insanda var. Sınıf bir mikro toplumdur ve büyümenin önemli bir kısmı onun çevresinde gerçekleşir.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Registered for: 2 years 5 months
Kocam, muhtemelen aile hayatındaki çoğu erkek gibi, akşam geç saatlerde beni rahatsız ederdi, özellikle de ilk başta, bu sapkınlıkları şimdi bile devam etse de, kim ve nasıl olduğu hakkında sorular soruyordu...
:bilinmiyor: Doğal olarak, mezuniyet arifesinde her şeyin yaşandığı sınıftaki ilk oğlum hakkında kulağına fısıldamak zorunda kaldım... :roll:
Bilmiyorum ama bana öyle geliyor ki, eğer bir kişi kıskançsa ayrıntılara ve titiz sorulara girmez... :voprosy: İlk başta buna dikkat etmedim ama sonra bana sorması ve şişirmesi, giderek daha fazla vurgu yapması ve amımı iyice sıkılaştırması bana tüm bunların boşuna olmadığını düşündürdü. ... ve hatta bir mezunlar toplantısına gittiğimde ben ve aynı çocuk
hakkında yaptığı yumuşak, komik imalar bile, sonuçta bana saldırıp saçımı buruşturmasıyla sonuçlanıyor. yoğurdunda elbise ve külot... Her ne kadar bu anlarda bağırsam da, çünkü, eşya seçip hazırlamak için harcanan zamana ve saça yazık ama sonunda gizlice itiraf edeyim, çooook memnun kalıyorum. .. :toplandı:

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 8 months
Onunla ilgili her şey açık), o Cinsel maceralarınızla ilgili hikayelerden etkilendiğinde, yakında onu aldatmanızı istediğini söyleyecek ve bunu yapmaktan mutlu olacaktır.)Alinochka: ↑27 Mar 2023, 10:33 Kocam, muhtemelen aile hayatındaki çoğu erkek gibi, akşam geç saatlerde, özellikle de ilk başta beni rahatsız ederdi, ancak bu sapkınlıkları şimdi bile devam ediyor, benim kim ve nasıl olduğuyla ilgili sorularla... : voprosy:Doğal olarak kulağına, mezuniyet arifesinde her şeyin yaşandığı sınıftaki ilk oğlum hakkında fısıldamak zorunda kaldım... :roll:
Bilmiyorum ama bana öyle geliyor ki insan kıskançsa ayrıntılara ve titiz sorulara girmez... :voprosy: İlk başta buna dikkat etmedim, ama sonra bana sorması ve nefes nefese kalması, giderek daha fazla vurgu yapması ve amımı iyice sıkılaştırması bana tüm bunların bir şey olduğunu düşündürdü. boşuna değil... hatta bir mezunlar toplantısına gittiğimde ben ve aynı çocuk
hakkında yaptığı yumuşak, komik imalar bile sonuçta bana saldırıyla sonuçlanıyor, kıyafetlerimi ve külotumu yoğurdunda buruşturuyor... Her ne kadar bu anlarda çığlık atsam da, çünkü bir şeyler seçip hazırlamak için harcanan zamana ve saç modellerine yazık, ama sonunda gizlice itiraf ediyorum, çooook memnun kaldım.. .
![]()
![]()
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 2 years 3 months
10. sınıfta sınıfın yarısının aynı sınıf arkadaşıyla ilişkisi vardı. Bir cesaretle aynı anda 6 erkekle çıktım. Ve şimdi evli, iki çocuklu ve alıngan. Kocam yerel değil, aksi takdirde neredeyse evlenmezdi.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Alinochka, ah, kocanı ne kadar anlıyorum! Böyle bir eşe sahip olmak - her anlamda! - harika şanslar!!!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 2 years 2 months
Tabii ki sınıf arkadaşlarıyla birlikteydi. Beni de okulda kadın yaptılar. Liseden bir adam. Daha sonra ara sıra sınıf arkadaşlarıma da verdim. Tabii ki okulda değil.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 34 Replies
- 13304 Views
-
Last post by sağırlığın
-
- 28 Replies