Erkekler neden kovboy pozisyonunda seks yapıyor?
-
Автор темыPsikolojiyle ilgileniyorum
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Erkekler neden kovboy pozisyonunda seks yapıyor?
Bazen kovboy kız pozisyonunda seks yapan erkekler için üzülüyor musunuz? Onları ne motive ediyor? Mazoşizm mi, bir kadına mümkün olduğu kadar boyun eğme arzusu mu, yoksa ona duyulan doğaüstü sevgi mi? Neden böyle bir fedakarlık yapıyorlar? Sonuçta, kovboy kız pozisyonunda tüm kadınlar erkeklerin penislerini kırar veya dayanılmaz acılara neden olur. Bir erkek böyle bir pozisyondan zevk alamaz. Üstelik inanılmaz bir aşağılanma duygusu yaşıyor. Aslında tecavüze uğruyor ve kullanılıyor.
- These users thanked the author Psikolojiyle ilgileniyorum for the post:
- Şişman adam
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Erkekler neden kovboy pozisyonunda seks yapar?
*içtenlikle itiraf etti.
:deli: :evet:
...bu, (bükülmeyi düzeltti), üç veya dört kırık ve sonra eğiliyor ihtiyacı olan her yerde kendisi! ))))Bazen kovboy kız pozisyonunda seks yapan erkekler için üzülüyor musunuz? Onları ne motive ediyor? Mazoşizm mi, bir kadına mümkün olduğu kadar boyun eğme arzusu mu, yoksa ona duyulan doğaüstü sevgi mi? Neden böyle bir fedakarlık yapıyorlar? Sonuçta, kovboy kız pozisyonunda tüm kadınlar erkeklerin penislerini kırar veya dayanılmaz acılara neden olur. Bir erkek böyle bir pozisyondan zevk alamaz. Üstelik inanılmaz bir aşağılanma duygusu yaşıyor. Aslında tecavüze uğruyor ve kullanılıyor.
*içtenlikle itiraf etti.
:deli: :evet:
- These users thanked the author Tapkin for the post (total 7):
- alex503311, Fargal94, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Alice, VoVa09, Tanya, Hafta sonu
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 3 years 4 months
Bu ne saçmalık, bu ne penis kırığı, 20 yıldır böyle bir şey olmadı
- These users thanked the author tatlım_tavşan for the post (total 3):
- alex503311, Firavun faresi, İskender
-
- En güçlü orgazm!
*bu olmaz!((
..ne hakkında yalan söylüyorsunuz millet oldu ama sen olmadı!((
*bu olmaz!((

- These users thanked the author Tapkin for the post (total 3):
- Wolffr, sikikamerlik, peki peki
-
- Flört etmek
Kovboy kız pozisyonunda seks sırasında inanılmaz bir aşağılanma duygusu yaşamadınız mı?
-
- ön sevişme
Hiç aşağılama yok, ne saçmalık?
- These users thanked the author tatlım_tavşan for the post (total 3):
- Fernando, Fargal94, Firavun faresi
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Orientation: biseksüel
En sevdiğim pozisyonlardan biri) Yatağın başucunda yarı oturmanın çeşitliliğini seviyorum, memelerim yüzümün önünde sallanıyor, onları öpüp yalayabilirsin, parmağımı kıçıma sokuyorum ve gidiyorum) ve ayrıca bu pozisyonda daha uzun süre boşalmam, bu yüzden genellikle ikinci sırada gelir)
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 3):
- Vel, Fargal94, Dimon84
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 2 years 3 months
Hiçbir zaman böyle bir pozisyonum olmadı. Ya da sırtüstü, dizlerimin üzerinde, hatta ayaktaydım ama hiçbir zaman bir erkeğin üstüne oturmadım. Evet ve muhtemelen uygun değil. Bir şekilde hareket etmemiz gerekiyor. Nasıl? Zıplamak falan ama rahatlamak, bir "mucizeyi" beklemek. Sana sahip olduklarında bu bir şeydir, ama bir erkeği siktiğinde tamamen farklı bir şeydir.
. Muhtemelen böyle insanlar vardır ama ben değilim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 3 years 9 months
Bu ne saçmalık?!
Hem erkeğin hatasıyla hem de kadının hatasıyla penisinize her pozisyonda zarar verebilirsiniz. Acı ve aşağılanma hakkındaki saçmalıklar hakkında yorum yapmak bile istemiyorum
Hem erkeğin hatasıyla hem de kadının hatasıyla penisinize her pozisyonda zarar verebilirsiniz. Acı ve aşağılanma hakkındaki saçmalıklar hakkında yorum yapmak bile istemiyorum
- These users thanked the author -demokrat- for the post (total 4):
- Fernando, Vel, Fargal94, Firavun faresi
-
- Flört etmek
Fakat mütevazı ve sevgi dolu kadınlar kovboy kız pozisyonunu reddediyorlar çünkü böyle yaparak sevdiklerini küçük düşüreceklerine, penisini kıracaklarına ve şiddetli ağrıya zarar verir. Aynı zamanda sevgi dolu bir erkek asla bir kadınla köpek stilinde seks yapmayacaktır çünkü bu pozisyon kadını küçük düşürür, şiddetli ağrıya neden olur ve vajinal kubbelerin yırtılmasına ve kanamaya neden olabilir. Sonuç: Birbirini seven ve akıl sağlığı yerinde olan kişiler kaşıkçılık ve misyonerlik pozisyonlarında seks yapmaktadır. Misyonerlik pozisyonları ilk bakışta göründüğü kadar sıkıcı değildir. Bir kadının bacaklarını ikiye ayırabilir, ayaklarını omuzlarınıza koyabilirsiniz vb.
-
- En güçlü orgazm!
...kim seçmedi anaokulundan bir çocuğu uyandırmak mı?)) )Fakat mütevazı ve sevgi dolu kadınlar kovboy kız pozisyonunu reddediyorlar çünkü onlar sevdiklerini küçük düşüreceklerine, penisini kıracaklarına ve şiddetli acıya neden olacaklarına inanıyorlar. Aynı zamanda sevgi dolu bir erkek asla bir kadınla köpek stilinde seks yapmayacaktır çünkü bu pozisyon kadını küçük düşürür, şiddetli ağrıya neden olur ve vajinal kubbelerin yırtılmasına ve kanamaya neden olabilir. Sonuç: Birbirini seven ve akıl sağlığı yerinde olan kişiler kaşıkçılık ve misyonerlik pozisyonlarında seks yapmaktadır. Misyonerlik pozisyonları ilk bakışta göründüğü kadar sıkıcı değildir. Bir kadının bacaklarını ayırabilir, ayaklarını omuzlarınıza koyabilir vb..saçmalık

- These users thanked the author Tapkin for the post (total 4):
- Fernando, Fargal94, Yün, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- ön sevişme
-
- Flört etmek
Kadın forumlarında kovboy kız pozisyonu hakkındaki yorumları okuyun, her şeyi anlayacaksınız.
-
- En güçlü orgazm!
-
- ön sevişme
Eğer bunu 20 yılı aşkın süredir uyguluyorsam, en ufak bir kırık belirtisi bile olmadıysa neden yoruma ihtiyacım var? Bu bir aptala cam yaban turpu verip onu kırıp ellerini kesmesi gibidir.
- These users thanked the author tatlım_tavşan for the post (total 2):
- Vel, Firavun faresi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Lütfen bir bağlantı gönderin, okuyacağım)))Kadın forumlarında kovboy kız pozisyonuyla ilgili yorumları okuyun, her şeyi anlayacaksınız.
-
- Flört etmek
-
- ön sevişme
Peki, Galya için değilse, bu herkes için uygun olmadığı anlamına gelmez)))
- These users thanked the author tatlım_tavşan for the post:
- Fargal94
-
- Flört etmek
-
- ön sevişme
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 11 months
Tabii ki hayır. Sahtelik nedeniyle, en hafif deyimle, aksi takdirde yöneticiler daha kesin tanımlar için cezalandırır.
-
- Nirvana’dayım
Bu Galya sen misin?) Bu forumda Lingonberry ve Sakura olduğunu hatırlıyorum)))
-
- Flört etmek
-
- Nirvana’dayım
Anlıyorum ama bu konu senin?))) Bu forumda Sakura olduğun zamanlardaki pozlarla ilgili konularını hatırlıyorum . Daha sonra sizi başka bir forumda bu konuyla gördüm ve şimdi tekrar buraya geri döndünüz. Söylesene, neden aynı konuyu farklı kaynaklara taşıyorsun? Ne için?
-
- Flört etmek
Hayır, Gala’da bahsettiğim konu bana ait değil. Ve altındaki yorumlar da bana ait değil.
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
Bir zamanlar bu pozisyonda nasıl hareket edeceğini anlamayan bir kızım vardı)) öyle görünüyor her şey apaçık ortada ama öyle değil) neyse ki her pozisyonda seks harikadır ve poz bir at arabası ve küçük bir arabadırMerit: ↑30 Mar 2023, 13:04 Hiç böyle bir pozisyonum olmadı. Ya da sırtüstü, dizlerimin üzerinde, hatta ayaktaydım ama hiçbir zaman bir erkeğin üstüne oturmadım. Evet ve muhtemelen uygun değil. Bir şekilde hareket etmemiz gerekiyor. Nasıl? Zıplamak falan ama rahatlamak, bir "mucizeyi" beklemek. Sana sahip olduklarında bu bir şeydir, ama bir erkeği siktiğinde tamamen farklı bir şeydir.
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
- Liyakat, Dimon84
-
- Nirvana’dayım
Peki, Sakura, sen misin?))) Neden gelmiyorsun? burada Sakura ve pozlarla ilgili zaten başlamış konulara devam mı ediyorsunuz? Konular zaten mevcut olanlarla aynıysa neden yeni bir hesaba ihtiyacınız var?
-
- Flört etmek
-
- Nirvana’dayım
Konuya göre üye olamaz Kırılırsa orada kemik yoktur ama gerçekten hasara neden olabilir. Bu konuda haklısın. Ve hasar oldukça ciddi. Böylece adam birkaç hafta boyunca seks yapamayacaktır. Bu nedenle bu pozisyonda seks yaparken daha dikkatli olmanız gerekir. Ancak bu pozisyonun erkekler için aşağılayıcı olduğundan emin değilim. IMHO sekste aşağılayıcı pozisyonlar olamaz. Doğal olan çirkin değildir.
Anlıyorum.
Konuya göre üye olamaz Kırılırsa orada kemik yoktur ama gerçekten hasara neden olabilir. Bu konuda haklısın. Ve hasar oldukça ciddi. Böylece adam birkaç hafta boyunca seks yapamayacaktır. Bu nedenle bu pozisyonda seks yaparken daha dikkatli olmanız gerekir. Ancak bu pozisyonun erkekler için aşağılayıcı olduğundan emin değilim. IMHO sekste aşağılayıcı pozisyonlar olamaz. Doğal olan çirkin değildir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
…… Aynı zamanda sevgi dolu bir erkek asla bir kadınla köpek stilinde seks yapmayacaktır çünkü bu pozisyon kadını küçük düşürür, şiddetli ağrıya neden olur ve vajinal kubbelerin yırtılmasına ve kanamaya neden olabilir. Sonuç: birbirini seven ve zihinsel olarak sağlıklı insanlar……. HİÇ SEKS YAPMAYIN)))))))) Kahretsin, bu yaklaşımla seks yapmayı bırakmalıyız))). Ve eğer bir kadın köpek stilinden hoşlanıyorsa, bu pozisyon onu tahrik ediyor, çok sürtük olduğunu söylüyor.
-
- Flört etmek
Bu nedenle, örneğin bir kadının sırtüstü uzanıp bacaklarını partnerinin omuzlarına koyması iyi bir pozdur. Böyle bir pozisyonda penise zarar vermek mümkün olmadığı gibi vajinaya zarar vermek veya kadının acı çekmesine sebep olmak da mümkün değildir. Bir kadın ritmi, açıyı ve derinliği kontrol edebilir, bir erkek de tüm bunları kontrol edebilir. Üstelik bu pozisyonda hiç kimse aşağılanmıyor. Kadın ve erkek arasında tam bir eşitlik vardır.
-
- Nirvana’dayım
Bu yüzden birçok poz var, böylece geniş çeşitlilik arasında herkes kendi zevkine göre bir şeyler bulabilir)))
Evet, bu pozu beğendiğinizi hatırlıyorum))) Ama herkesin zevkleri farklıdır. Sen bu pozisyonu seviyorsun ama ben kovboy kızını ve köpek pozisyonunu seviyorum.Dolayısıyla örneğin bir kadın sırt üstü yatarken verilen poz iyidir ve bacaklarını partnerinin omuzlarına koyar. Böyle bir pozisyonda penise zarar vermek mümkün olmadığı gibi vajinaya zarar vermek veya kadının acı çekmesine sebep olmak da mümkün değildir. Bir kadın ritmi, açıyı ve derinliği kontrol edebilir, bir erkek de tüm bunları kontrol edebilir. Üstelik bu pozisyonda hiç kimse aşağılanmıyor. Kadın ve erkek arasında tam bir eşitlik vardır.
Bu yüzden birçok poz var, böylece geniş çeşitlilik arasında herkes kendi zevkine göre bir şeyler bulabilir)))
-
- Flört etmek
Bir kadın köpek stili pozisyonundan hoşlanıyorsa, acıyı ve aşağılanmayı seviyor demektir. Bazı insanlar erkeklerin üstlerine işemelerinden veya vajinalarına yumruk sokmalarından hoşlanırlar. Onları rahat bırakalım. Ancak pek çok kadın kocası, sevgilisi ve birlikte yaşadığı kişiler tarafından bu duruma getiriliyor. Daha sonra zihinsel ve fiziksel travmayı tedavi etmek için yıllarını harcıyorlar. Zihinsel açıdan sağlıklı kadınlar, örneğin uzandıkları ve ayaklarının partnerlerinin omuzlarında olduğu bir pozisyondan hoşlanırlar. Yani ne kendilerini aşağılıyorlar, ne de erkeği küçük düşürüyorlar. Bu pozisyonda penise zarar vermek imkansızdır. Bu pozisyonda vajinaya zarar vermek de imkansızdır. Erkek ve kadın eşittir. Her iki partnerin de ağrısı yok.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
Her çift, hangi pozisyondan keyif alacağına kendisi karar verecektir. Peki vajinayı hangi penis kırıp yırtmalı? Tüzüğünüzü kitlelere çok aktif bir şekilde tanıtıyorsunuz. Sorunlar…. Psikolojik?Eğer bir kadın köpek stili pozisyonunu seviyorsa, o zaman acıyı ve acıyı seviyor demektir aşağılama. Bazı insanlar erkeklerin üstlerine işemelerinden veya vajinalarına yumruk sokmalarından hoşlanırlar. Onları rahat bırakalım. Ancak pek çok kadın kocası, sevgilisi ve birlikte yaşadığı kişiler tarafından bu duruma getiriliyor. Daha sonra zihinsel ve fiziksel travmayı tedavi etmek için yıllarını harcıyorlar. Zihinsel açıdan sağlıklı kadınlar, örneğin uzandıkları ve ayaklarının partnerlerinin omuzlarında olduğu bir pozisyondan hoşlanırlar. Yani ne kendilerini aşağılıyorlar, ne de erkeği küçük düşürüyorlar. Bu pozisyonda penise zarar vermek imkansızdır. Bu pozisyonda vajinaya zarar vermek de imkansızdır. Erkek ve kadın eşittir. Partnerlerin hiçbirinde ağrı yok.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
Bir kez oldu, neyse ki zordu ama çabuk geçti.
Pozisyona gelince, kadın kovboy kız pozisyonunda ve sikiliyor.
Neyse ki o kadar acımasız değildi. anladım, sikiliyorum ama umurumda değil.
Ve bir kadının seks istemesi ve kendisinin de sike saplanmak istemesi hoşuma gitti, o zaman neden olmasın, özellikle de kadının 3-4 numaralı göğüsleri var ve ağır değiller, sikişiyorlar ve göğüslerin nasıl zıpladığını izliyorsunuz veya göğüslerini emiyorsunuz, ne yazık ki süte hamile değildi, ben de içmek isterim aynı zamanda.
Öyle oldu ki hanımımla dalga geçiyordum, o oturdu, ellerini kalçalarından tuttum ve onu birkaç kez penisime sapladım, hemen pasifleşti,
ve orada uzanıp onu kendim kazığa oturtuyorum, sonra birlikte boşalıyoruz, inlemeye başlıyor, beni sallıyor ve içini spermle dolduruyor ve sonra ayağa kalktığında, nasıl aktığını görmek bazen komik oluyor onun dışında. Belki birileri aynısını yapar ve bir başkası da sırf orospulara iyi eğitim vermek veya yetişkin kadınlara boyun eğdirmek için deneyecektir.
5 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Bu arada, kovboy kızın köpek stilinde de iyi olduğunu fark ettim, ancak çoğu insan bir erkeğin köpek stilinde hareket etmesini seviyor ve heyecanlanıyor. klasik bir poz, kadını yatağa bastırır ve onu bir kadın gibi, bir binici gibi, pasif bir şekilde siker, ancak burada bir şekilde ona boyun eğdirdiğiniz ortaya çıkıyor.
Ama burada kızlar daha doğru bir şekilde şunu söyleyecektir: bunu köpek stilinde yaptıklarında kim olduklarını, bir erkek onun üzerine yattığında kim olduklarını ve ne hissettiklerini.
Pozisyona gelince, kadın kovboy kız pozisyonunda ve sikiliyor.
Neyse ki o kadar acımasız değildi. anladım, sikiliyorum ama umurumda değil.
Ve bir kadının seks istemesi ve kendisinin de sike saplanmak istemesi hoşuma gitti, o zaman neden olmasın, özellikle de kadının 3-4 numaralı göğüsleri var ve ağır değiller, sikişiyorlar ve göğüslerin nasıl zıpladığını izliyorsunuz veya göğüslerini emiyorsunuz, ne yazık ki süte hamile değildi, ben de içmek isterim aynı zamanda.
Öyle oldu ki hanımımla dalga geçiyordum, o oturdu, ellerini kalçalarından tuttum ve onu birkaç kez penisime sapladım, hemen pasifleşti,
ve orada uzanıp onu kendim kazığa oturtuyorum, sonra birlikte boşalıyoruz, inlemeye başlıyor, beni sallıyor ve içini spermle dolduruyor ve sonra ayağa kalktığında, nasıl aktığını görmek bazen komik oluyor onun dışında. Belki birileri aynısını yapar ve bir başkası da sırf orospulara iyi eğitim vermek veya yetişkin kadınlara boyun eğdirmek için deneyecektir.
5 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Bu arada, kovboy kızın köpek stilinde de iyi olduğunu fark ettim, ancak çoğu insan bir erkeğin köpek stilinde hareket etmesini seviyor ve heyecanlanıyor. klasik bir poz, kadını yatağa bastırır ve onu bir kadın gibi, bir binici gibi, pasif bir şekilde siker, ancak burada bir şekilde ona boyun eğdirdiğiniz ortaya çıkıyor.
Ama burada kızlar daha doğru bir şekilde şunu söyleyecektir: bunu köpek stilinde yaptıklarında kim olduklarını, bir erkek onun üzerine yattığında kim olduklarını ve ne hissettiklerini.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 2 years 5 months
Sizce adam neden acı çekiyor? Hiç de bile. Ama aşağılanmışlık hissi var. Ve bu harika!!Bazen kovboy kız pozisyonunda seks yapan erkekler için üzülüyor musunuz? Onları ne motive ediyor? Mazoşizm mi, bir kadına mümkün olduğu kadar boyun eğme arzusu mu, yoksa ona duyulan doğaüstü sevgi mi? Neden böyle bir fedakarlık yapıyorlar? Sonuçta, kovboy kız pozisyonunda tüm kadınlar erkeklerin penislerini kırar veya dayanılmaz acılara neden olur. Bir erkek böyle bir pozisyondan zevk alamaz. Üstelik inanılmaz bir aşağılanma duygusu yaşıyor. Aslında tecavüze uğruyor ve kullanılıyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 8 months
Bu pozisyondaki erkekler, seksi tembel hayvanlar gibi, kadın amını penis üzerinde çalıştırırken dinlenir)Bazen kovboy kız pozisyonunda seks yapan erkekler için üzülüyor musunuz? Onları ne motive ediyor? Mazoşizm mi, bir kadına mümkün olduğu kadar boyun eğme arzusu mu, yoksa ona duyulan doğaüstü sevgi mi? Neden böyle bir fedakarlık yapıyorlar? Sonuçta, kovboy kız pozisyonunda tüm kadınlar erkeklerin penislerini kırar veya dayanılmaz acılara neden olur. Bir erkek böyle bir pozisyondan zevk alamaz. Üstelik inanılmaz bir aşağılanma duygusu yaşıyor. Aslında tecavüze uğrar ve kullanılır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post