Fahişelere nasıl ödeme yapılır?
-
Автор темыhelikopter9
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Re: Fahişelere nasıl ödeme yapılır?
Tabii ki, "önce"") hiç kimse "sonra" seçeneğini kabul etmeyecektir, zaten onun müdavimi değilseniz) ama kız sizin için yeniyse, neye hazır olduğunu netleştirmenizi tavsiye ederim. , aksi halde ödeyeceksiniz ve sonra bunu benim yapmadığım ortaya çıktı, buraya eklemeyin
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 2 years 2 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Fahişelere nasıl ödeme yapılır?
Bugün fahişeler aklıma geldi ve işte... Konu açmışlar! Bu kadim meslekle iletişim kurma deneyimimi paylaşacağım.1 Fahişe, sikişmeyi seven sıradan bir kadındır! (Hayatın bu yalanı zorladığını söylerlerse! 2 Tüm fahişeler seviyorlar ve para istiyorlar! Bir fahişe henüz iğnede değilse, o hâlâ yenidir veya zaten oldukça yaşlıdır :evet: (ben 50 yaşının üzerinde olan bir fahişeyle iletişim kurma deneyimi - Ve 20 yaşında çalışmaya başladı - Bir liman şehrindeydi, onunla seks yapmadım, bir şekilde onu istemedim ama ben Osurmak istemeden önce orada bulunanlardan izin istediğini hatırlayın - Buna izin verdiler ve hiçbir şey olmadı (sesler ve kokular kınandı) - çok heyecan vericiydi - Ve bilinç onun harap olmuş anüsünün komik resimlerini çizdi! , onlarca yıldır arka arkaya 12 saat boyunca farklı milletlerden ve farklı boyutlarda penisler alan : ayy: Ve bu yüzden ses yoktu (korna çaldı) :udivlenie:3 Eğer bir fahişe satın alın, paranız olduğunu ve onu bir pezevenkle bir saat uzatabileceğinizi gösterin - O zaman kâr hırsı onu bir dikiş makinesi gibi sikişmeye zorlayacak ve sizi memnun edecektir - Oraya kendiniz bakın, ama bir saatten daha fazlası için! saat para harcamanın bir anlamı yok, bunun yerine başka bir delik getirtebilirsiniz (başka bir delik zıtlıklar oyunudur) - Ama aynı anda iki kişiyseniz veya bir şirketiniz varsa, göstermeyi düşünmeyin. paranız var (akrabalarınız sizi sırtınızda bir mutfak bıçağıyla bulabilir!) Ve 4 neden ihtiyacınız var? fahişeler artık penisinizde üç prezervatif bulunan o kadar çok hastalık var ki, hâlâ bir pamuğa dokunuyormuş gibi hissedeceksiniz korkudan yatak! BU, EĞER 44 YAŞINDAYIM VE kızımla aynı yaşta birini istersem, bu yine de mümkün (çünkü bunu bana bir fahişeden başka kimse vermeyecektir) Ama yine, onun da tıpkı annesi gibi bir deliği var, hatta doğum yapmamış olmasına rağmen bu tür bir iş) Not: Para harcamanın bir anlamı yok!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 941 Views
-
Last post by android_faer
-
- 14 Replies