ESKİDEN VİRGİNLERLE EVLENİYORUZ AMA ARTIK NORMAL DEĞİL!
-
- Potansiyel seks nesnesi
ESKİDEN VİRGİNLERLE EVLENİYORUZ AMA ARTIK NORMAL DEĞİL!
ESKİDEN VİRGİNLERLE EVLENİYORUZ AMA ARTIK NORMAL DEĞİL! ŞİMDİ BİRÇOK ORTAĞIN OLMASI NORMAL!
Dünya neden bu kadar değişti?
26 yaşındayım ve tek bir konu üzerinde düşünmeye başladım....Neden her şey bu kadar değişti? dünya mı? Örneğin, büyükannem bana 60’lı ve 70’li yıllarda kızların çoğunun bakire olarak evlendiğini, adamla kızın randevuya çıktığını, öpüştüğünü ama başka bir şey yapmadığını ve sonra evlendiğini söyledi... elbette istisnalar vardı ama az sayıdaydılar. Evet, annem ve babam da 90’larda bildiğim kadarıyla aynı... Peki neden şimdi ANORMAL oldu? ...Şu anda tam tersine, birden fazla partnere sahip olmak, özellikle de erkekler için, daha sonra resmi nikahla yaşamak ve ancak o zaman evlenmek normal... Bunun neden bu kadar saçma olduğunu şimdi açıklayın? HERKES, kesinlikle HERKES öyle düşünüyor... Ve Avrupa’da evlilik genelde çöküyor..... Bunu bize kim aşıladı???
26 yaşındayım ve tek bir konu üzerinde düşünmeye başladım....Neden her şey bu kadar değişti? dünya mı? Örneğin, büyükannem bana 60’lı ve 70’li yıllarda kızların çoğunun bakire olarak evlendiğini, adamla kızın randevuya çıktığını, öpüştüğünü ama başka bir şey yapmadığını ve sonra evlendiğini söyledi... elbette istisnalar vardı ama az sayıdaydılar. Evet, annem ve babam da 90’larda bildiğim kadarıyla aynı... Peki neden şimdi ANORMAL oldu? ...Şu anda tam tersine, birden fazla partnere sahip olmak, özellikle de erkekler için, daha sonra resmi nikahla yaşamak ve ancak o zaman evlenmek normal... Bunun neden bu kadar saçma olduğunu şimdi açıklayın? HERKES, kesinlikle HERKES öyle düşünüyor... Ve Avrupa’da evlilik genelde çöküyor..... Bunu bize kim aşıladı???
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
- Orientation: heteroseksüel
Re: ESKİDEN VİRGİNLERLE EVLENİYORUZ AMA ARTIK NORMAL DEĞİL!
Erkekler hakkında yazdığınıza sevindim, zaten her zamanki gibi bunu sadece kızlara sunmayı düşünüyordum. En aptalca şey, birçok insanın bir erkeğin hareket eden her şeye sahip olabileceğine, ancak bir kızın yalnızca rüzgar tarafından okşanması gerektiğine inanmasıdır. ya da bir adam bütün şehri sikti ama bakire istiyor

-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sadece birkaç alfa erkek erkek var, erkeklerin çoğu tek eşli ve temkinli, evliliğin puldan başka ahlaki bir değeri olmadığı için artık bekaret meselesi rol oynamaktan çıktı ama önceden ayıptı ve ailenin onuruna gölge düşürüyor, üç evlilik normal olduğuna göre neden bekaretini koruyorsun?
Kadınlar bir partnerden diğerine koşuyor ancak neden evlenip çocuk doğurmaları gerektiği açık değil
Kadınlar bir partnerden diğerine koşuyor ancak neden evlenip çocuk doğurmaları gerektiği açık değil
Last edited by hükümet38 on 01 Jul 2023, 19:58, edited 1 time in total.
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
Böyle bir güven ve kategorik ifade nereden geliyor? Başlığın kendisinde bir hata var ve oradan da yanlış yöne gidiliyor. SSCB’de durum böyle değildi. Kafkas halkları buna her zaman sahip olmuştur ve hala da sahiptir.
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
Artık seksi daha kolay tedavi ediyorlar ve doğru yapıyorlar.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
Bu tür sorular genellikle bir halkın tarihini ve kültürünü iyi bilmiyorsanız ortaya çıkar. Basitçe söylemek gerekirse, o dönemde bir insan nasıl yaşıyordu? Onu çevreleyen neydi, gerçekler nelerdi? Dünyayı onun gözlerinden görmeniz, yargılamaya ve anlamsız sonuçlara varmamanız gerekir.
Kendi adıma ekleyeceğim, o kişiyi tanımanız gerekir. İnsan toplumsuz yaşayamaz, topluma çekilir, çeşitli koşullar nedeniyle gelişen, içinde belirlenen kurallar da dahil olmak üzere ona uymaya çalışır.
Kendi adıma ekleyeceğim, o kişiyi tanımanız gerekir. İnsan toplumsuz yaşayamaz, topluma çekilir, çeşitli koşullar nedeniyle gelişen, içinde belirlenen kurallar da dahil olmak üzere ona uymaya çalışır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
Tamam, tamamen haklı değilsin.
Size tarihten bir örnek vereceğim.
Birinci Peter’in karısı bir fahişeydi.
Ve daha sonra imparatoriçe oldu.
Ve Rusya’nın tüm güzelliklerine gücü yetiyordu...
Size tarihten bir örnek vereceğim.
Birinci Peter’in karısı bir fahişeydi.
Ve daha sonra imparatoriçe oldu.
Ve Rusya’nın tüm güzelliklerine gücü yetiyordu...
- These users thanked the author Topçik for the post:
- Utangaç bebek
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
https://i.postimg.cc/W1rMQ0Mw/9b1cdc8f10afe0c54f508189d3fdac33.jpg
......,Изменение морали....
nAnonim: ↑13 Nov 2019, 21:25 Eskiden bakirelerle evlenirdik, AMA ARTIK NORMAL DEĞİL! ŞİMDİ BİRÇOK ORTAĞIN OLMASI NORMAL!
26 yaşındayım ve tek bir konu üzerinde düşünmeye başladım....Neden her şey bu kadar değişti? dünya mı? Mesela büyükannem bana 60’lı ve 70’li yıllarda bütün kızların çoğunlukla bakire olarak evlendiğini, adamla kızın randevuya çıktığını, öpüştüğünü ama başka bir şey yapmadığını ve sonra evlendiğini söyledi... elbette istisnalar da vardı ama sayıları azdı. Evet, annem ve babam da 90’larda bildiğim kadarıyla aynı... Peki neden şimdi ANORMAL oldu? ...Şu anda tam tersine, birden fazla partnere sahip olmak, özellikle de erkekler için, daha sonra resmi nikahla yaşamak ve ancak o zaman evlenmek normal... Bunun neden bu kadar saçma olduğunu şimdi açıklayın? HERKES, kesinlikle HERKES öyle düşünüyor...Ve Avrupa’da evlilik genelde çöküyor.....Bunu bize aşılayanlar???Kim???
https://i.postimg.cc/W1rMQ0Mw/9b1cdc8f10afe0c54f508189d3fdac33.jpg
......,Изменение морали....
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Orientation: biseksüel
Eşimi kız olarak aldım ama benden önce zaten oral seks yapmıştı başka bir erkekle. Bu beni daha da heyecanlandırdı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 311
Truwor, bu yüzden onu emdi ve emmedi ona ver? Onu yaladı mı?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
Bence bunların hepsi insanların doğuştan gelen bir zevke sahip olmasından kaynaklanıyor. Evet, 50’li ve 60’lı yıllarda insanların hayatlarının geri kalanında bir kez evlendiği doğruydu ama bu, insanların evliliklerinde mutlu oldukları anlamına gelmiyor. Boşanmak utanç vericiydi. Ve başkalarının söyledikleri yüzünden mi birbirlerine hayatları boyunca eziyet ettiler? Ama aynı zamanda hem üzüntüde hem de sevinçte dedikleri gibi aile değerleri vardı. Ancak daha derine inerseniz, 90’lı yıllarda Batı değerleri geldiğinde temellerin ayrışması meydana geldi. Seks, para, uyuşturucu ve rock and roll)) Her şeyin Batı tarafından nüfusun doğal olarak azaltılması (dünyadaki aşırı nüfus) için yapıldığına dair bir versiyon (bunlardan biri) var. Genelde ailenin gereksiz olduğu, çocukların da yük olduğu, kariyer yapmak gerektiği öne sürülüyor. 30’dan önce doğum yapmak için çok erken olduğu, iki çocuğun çok olduğu vb. öne sürülüyor. Ve bak ne var? Sistem çalışıyor. Ofisimizde 35 yaşın altında çok sayıda kız var, muhtemelen 50 kişi kadar. Ve belki 10’a yakını evli... Ve bu ilk değil. Ve onlarla, 30 yaşın altındakilerle iletişim kurduğunuzda, neden evlenesiniz ki... Henüz çok erken. Çocuk istemiyorum. 30 yaşını dolduranların istekleri ise erkeklerden para kazanması, geçimini sağlaması, bir dairesi, arabası, yazlığı olması... Sonuçta doğum iznine çıkacak, hiçbir şeye ihtiyacı olmamalı. Zaten 35 yaşında olanlar istiyor ama bulmak zaten zor. Alıntı yapıyorum - normal erkekler zaten ayıklanmış, yalnız bırakılmış ya da eşcinseller ya da uyuşturucu bağımlıları ya da sarhoşlar)) Ve böylece yalnız kalıyorlar.. Ya da evlenseler bile 35’ten sonra doğum yapmak zaten zor. Erkekler genellikle istemeye başlıyor erkekler.. Ve benzeri. Ve bu şekilde, özellikle herkesin para ve kariyer peşinde koştuğu mega şehirlerde, temellerin kademeli olarak ayrışması, ailenin değeri, bakirenin değeri ve kademeli olarak yok olma ve nüfus azalması söz konusudur).
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
Eşimi bir kız olarak almadım ve hatta cinsel ilişkilerde pek de kötü bir deneyimim yoktu ve burada yazıldığı gibi "daha önce" idi.
Ve oldukça erken.
Ben onunla arkadaştım onu uzun zamandır ve çok sürpriz. Kendini nasıl gizlediği beni iyi bir kız olduğuna inandırdı.
Ve oldukça erken.
Ben onunla arkadaştım onu uzun zamandır ve çok sürpriz. Kendini nasıl gizlediği beni iyi bir kız olduğuna inandırdı.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
di1111: ↑02 Jul 2023, 08:31 Truwor, bu yüzden onu emdi ve vermedin mi??? Onu yaladı mı?
Bunun gibi bir şey. Bu çok karmaşık bir hikaye. Ona vermekten kendini alamadı. Kızlığını kendisi bozmadı. Kızı öpüp okşayarak orgazma ulaştırmak, bir yandan da onunla en ahlaksız cinsel arzularını yerine getirmek, yani orgazmını onun ağzında ve kıçında yapmakla ilgileniyordu.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post