Bu iki olguyu nasıl açıklayabiliriz?
-
Автор темыPsikolojiyle ilgileniyorum
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Bu iki olguyu nasıl açıklayabiliriz?
Bu tür iki olguyu nasıl açıklayabiliriz? Kocasını umursamayan, onları neredeyse açıkça aldatan ve maaşlarını elinden alan bir kadın tanıyordum. Kendine çok güveniyordu ve bencildi. Aynı zamanda maceralarından bahsederken en sevdiği pozun köpek stili olduğunu söyledi. Ve eşlerine ve metreslerine hiç değer vermeyen, onlara mümkün olan her şekilde zulmeden çok sert bir adam, kovboy kız pozisyonunda seksi seviyordu. Sonuçta, yalnızca erkeği için her şeyi yapmaya hazır ezilmiş kadınlar köpek stili pozisyonunu sever. Ve yalnızca kılıbık insanlar bir biniciyi sever. Nasıl yani?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 10 months
Re: Bu iki olayı nasıl açıklayabiliriz?
Ve sizce en iyi poz memurun pozu ve buradaki diğer takma adınız Lingonberry mi?)))) )Bu tür iki olguyu nasıl açıklayabiliriz? Kocasını umursamayan, onları neredeyse açıkça aldatan ve maaşlarını elinden alan bir kadın tanıyordum. Kendine çok güveniyordu ve bencildi. Aynı zamanda maceralarından bahsederken en sevdiği pozun köpek stili olduğunu söyledi. Ve eşlerine ve metreslerine hiç değer vermeyen, onlara mümkün olan her şekilde zulmeden çok sert bir adam, kovboy kız pozisyonunda seksi seviyordu. Sonuçta, yalnızca erkeği için her şeyi yapmaya hazır ezilmiş kadınlar köpek stili pozisyonunu sever. Ve yalnızca kılıbık insanlar bir biniciyi sever. Bu nasıl olabilir?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 6 months
Re: Bu iki olayı nasıl açıklayabiliriz?
Bu da canım, doğanın bir gizemi! Ve belki psikolojiyle ilgilenen biri olarak siz de çözümü üstleneceksiniz?Bu tür iki olguyu nasıl açıklayabiliriz? Kocasını umursamayan, onları neredeyse açıkça aldatan ve maaşlarını elinden alan bir kadın tanıyordum. Kendine çok güveniyordu ve bencildi. Aynı zamanda maceralarından bahsederken en sevdiği pozun köpek stili olduğunu söyledi. Ve eşlerine ve metreslerine hiç değer vermeyen, onlara mümkün olan her şekilde zulmeden çok sert bir adam, kovboy kız pozisyonunda seksi seviyordu. Sonuçta, yalnızca erkeği için her şeyi yapmaya hazır ezilmiş kadınlar köpek stili pozisyonunu sever. Ve yalnızca kılıbık insanlar bir biniciyi sever. Bu nasıl olabilir?
-
Автор темыPsikolojiyle ilgileniyorum
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 10 months
-