Kendi konunuzun moderasyonu
-
Автор темыMisha023
- Total posts: 0
- Registered for: 1 year 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kendi konunuzun moderasyonu
Forum yönetimine ve yöneticilerine sesleniyorum.
Lütfen kullanıcılara kendi başlıklarındaki diğer kişilerin gönderilerini silme hakkını verin. Örneğin, eğer bir konu oluşturduysam, konumdaki herhangi bir kullanıcının mesajlarını silme hakkına sahip olmam gerekir.
Bu isteğin nedeni, insanların konuya istediklerini yazmalarıdır. Konuyu öyle bir şekilde doldurup dağıtın ki tüm konu anlamını yitirsin. Konudaki bazı sınırlamalara uymayı isteseniz bile, tüm istekleriniz tamamen göz ardı edilir ve hiçbir şekilde birçok kullanıcının davranışını etkilemez. Forumun bu şekilde çöpe atılmasına karşı koymanın başka etkili bir yolunu göremiyorum.
İnsanların konunun denetlendiğini bilmesini sağlayacak bir tür tanımlayıcı da oluşturabilirsiniz. Ve oraya yazıp yazmamak onların seçimi olacak.
Lütfen kullanıcılara kendi başlıklarındaki diğer kişilerin gönderilerini silme hakkını verin. Örneğin, eğer bir konu oluşturduysam, konumdaki herhangi bir kullanıcının mesajlarını silme hakkına sahip olmam gerekir.
Bu isteğin nedeni, insanların konuya istediklerini yazmalarıdır. Konuyu öyle bir şekilde doldurup dağıtın ki tüm konu anlamını yitirsin. Konudaki bazı sınırlamalara uymayı isteseniz bile, tüm istekleriniz tamamen göz ardı edilir ve hiçbir şekilde birçok kullanıcının davranışını etkilemez. Forumun bu şekilde çöpe atılmasına karşı koymanın başka etkili bir yolunu göremiyorum.
İnsanların konunun denetlendiğini bilmesini sağlayacak bir tür tanımlayıcı da oluşturabilirsiniz. Ve oraya yazıp yazmamak onların seçimi olacak.
Last edited by Misha023 on 21 Sep 2023, 15:11, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kendi konunuzu yönetmek
Tuhafsın, bir soru sordun; yalnızca beğendiğin yanıtlara değil, her türlü yanıta hazırlıklı ol)
- These users thanked the author AlexTDV for the post (total 7):
- Geçit, Hafta sonu, Ogest, Bir miyav, Zorba Carrie, Cock Yaşlı***, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
Автор темыMisha023
PhpBB geliştiricilerine bunu yapmanın mümkün olup olmadığını sordum - https://www.phpbb*com/community/viewtopic.php?t=2646115 ( * -> . ). Varsayılan olarak moderatörler aracılığıyla yapıldığını söylüyorlar ama bu zaten açık. Ve konunun yazarına denetleme hakkı vermeniz gerekiyorsa, ek bir uzantıya ihtiyacınız vardır. Aynı zamanda bu tür uzantıların mevcut olup olmadığı da henüz belli değil. Yönetimin bu yöne gitmeye karar verip vermediğine bakmak mantıklı.
- These users thanked the author Misha023 for the post (total 2):
- Beluga, seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Çok fazla enerjiniz var. Konularınızın boş kalmasından korkmuyor musunuz? Birisi konuya göre mi yazdı? Onlardan tüm konu dışı içeriği kaldıracak mısınız ve orada ne kalacak? Başlangıç yazısı ve bu kadar.Misha2023: ↑21 Sep 2023, 22:56 phpBB geliştiricilerine bunu yapmanın mümkün olup olmadığını sordum - https://www.phpbb*com/community/viewtopic.php?t=2646115 ( * -> . ). Varsayılan olarak moderatörler aracılığıyla yapıldığını söylüyorlar ama bu zaten açık. Ve konunun yazarına denetleme hakkı vermeniz gerekiyorsa, ek bir uzantıya ihtiyacınız vardır. Aynı zamanda bu tür uzantıların mevcut olup olmadığı da henüz belli değil. Yönetimin bu yöne gitmeye karar verip vermeyeceğini görmek mantıklı.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Bir miyav, Zorba Carrie
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
Bu sayede yazar, konusuna verilen tepkiyi yapay olarak doğru yönde şekillendirecektir. Akıllı eşek)))
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 1 year 11 months
Misha2023, diğerlerini silme özelliğini mi istiyorsun? insanların bir konudaki mesajları? Size şunu sorayım: Konuları sadece kendiniz mi yazacaksınız? Kendinizle farklı takma adlar altında sohbet mi ediyorsunuz? Herkesin konuşabilmesi için konuların oluşturulmasının nedeni budur! Bu her forumun kanunudur! Ve eğer başkalarının gönderilerini silmek mümkün olursa, o zaman burası artık bir forum değil, bir tür çöplük olacak!
:melek:

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 4 years
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
Her zamanki gibi konuştun oldukça sert ama genel olarak sana katılıyorum. Kullanıcılar mesajlarını yalnızca kısa bir süreliğine silebilir ve düzenleyebilirler ve daha sonra bu fırsat ortadan kalkar, böylece kaos olmaz ve onlara konuyu düzenleme fırsatı verirseniz, o zaman sadece kendilerine uygun olan gönderileri bırakırlar. kendileri ve hepsi bu.Miyav: ↑21 Sep 2023, 23:15 Misha2023, şunu istiyorsun: Konudaki diğer kişilerin mesajlarını silme yeteneği? Size şunu sorayım: Konuları sadece kendiniz mi yazacaksınız? Kendinizle farklı takma adlar altında sohbet mi ediyorsunuz? Herkesin konuşabilmesi için konuların oluşturulmasının nedeni budur! Bu her forumun kanunudur! Ve eğer başkalarının gönderilerini silmek mümkün olursa, o zaman burası artık bir forum değil, bir tür çöplük olacak!
![]()
![]()
-
- Orgazm!
========= =================================================== ========
Ya da belki önce özel bir mesajla ne yazıp ne yazmaması gerektiği konusunda ona danışabilirsiniz?
Böyle saçmalığa başka nasıl tepki verilebilir? Sert ama doğru ve anlaşılır! Bazen bunu yapmanın tek yolu budur. Başkalarının mesajlarını düzenlemek, hataları düzeltmek için değil, KENDİ mesajlarını düzenlemek için biraz zaman olması gerektiğine katılıyorum veya bazen 2 kez tekrarlanıyor...Marinka: ↑21 Sep 2023, 23:21 Her zamanki gibi oldukça sert konuştun ama genel olarak sana katılıyorum. Kullanıcılar sadece kısa bir süreliğine mesajlarını silip düzenleyebilirler ve daha sonra bu fırsat ortadan kalkar, böylece kaos olmaz ve onlara konuyu düzenleme fırsatı verirseniz, sadece kendilerine uygun olan gönderileri bırakırlar. hepsi bu kadar.
========= =================================================== ========
Ya da belki önce özel bir mesajla ne yazıp ne yazmaması gerektiği konusunda ona danışabilirsiniz?

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 3 months
Katılmıyorum, örneğin " hakkında bir konu yazıyorsun Sakso" ve sonra birisi içeri girip "Geçen gün bir köpeği becerdim" diyor Birisi bunu kaçıracak ve birisi köpekler hakkındaki görüşlerini yazacak ve 3. 4. sayfada tartışma köpek maması ve ağızlıklar karşılaştırmasına kayacak, sonra ne olacak? Bölümlerdeki konuların amacı şu, herkes her şeyi aynı anda ortak bir dille yazsın

- These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
- -AlexNova-, 6996
-
- Nirvana’dayım
Alınmayın ama konu hakkında neredeyse hiç yazmayan forum için doğru kişi sizsiniz. Ve tüm araçların konu dışı mesajları silme olanağı varsa, o zaman 952 mesaj yerine 10 mesajınız kalacaktır. Veya daha az.Belkha: ↑21 Sep 2023, 23:41Katılmıyorum, örneğin " hakkında bir konu yazıyorsun Sakso" ve sonra birisi içeri girip "Geçen gün bir köpeği becerdim" diyor Birisi bunu kaçıracak ve birisi köpekler hakkındaki görüşlerini yazacak ve 3. 4. sayfada tartışma köpek maması ve ağızlıklar karşılaştırmasına kayacak, sonra ne olacak? bölümlerdeki konuların amacı bu, herkes her şeyi aynı anda ortak bir dille yazsın![]()
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Bir miyav, Zorba Carrie
-
- Orgazm!
Ve konuların sırasına gelince... İlk günden itibaren bu forumdaki kaosa şaşırdım! Bazıları konularda kavga ediyor, doğal olarak konu dışı oluyor, tamamen başka bir şeye geçiyorlar... Ama bu, katılımcıların eğitimi ve ortalığı karıştırmanın cezasız kalma alışkanlığı, moderatörler buna dikkat etmiyor!
Selamlar ve her türlü sohbet için en başından beri özel bir konu hazırladım.
Selamlar ve her türlü sohbet için en başından beri özel bir konu hazırladım.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Ve anladığım kadarıyla birisi gerçek hayatta yeterince saygısı yok ve bir yere yön verip kontrolü elinde tutmak istiyor.
Sanki bir konu oluşturdum ve şu anda da öyle olacak gibi, burada istediğim herkesi satabilirim. Bu ibneyi sevmiyorum, gönderilerini de sevmiyorum - siktir git! Ama bu çok fazla tazı, şimdi ona özel mesajla yazacağım, tazı olmak için başka ne var, eğer varsa onu da sikerim.
nPeki, burada başka kim var!?
5 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Ama terlerinizi okudukça bu varsayımım daha da doğrulanıyor.
14 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Barındırma sağlayıcısının genellikle Perl veya PHP komut dosyalarını kullanan forum motorları vardır. Yaklaşık on yıl önce benzer bir şeyle uğraşmıştım.
Sunucuya komut dosyası içeren bir forum yüklemek zor değildir. Kurulumdan sonra internette alan adı adresinizde bir forum görünecektir. Bunun hemen hemen aynısı. Ve bu forumu yönetmek için özel bir forma yönetici girişi yapacaksınız. Her şey Rusça, her şey açık ve şeffaf. Ve bu forum yönetimi biçiminde çok para var. Dilediğiniz kadar farklı bölüm oluşturabilirsiniz. Her bölümün kendi ayarları olabilir. Bir bölümde konu moderatörleri mesajları silebilir, diğerinde ise silemezler. Ve benzeri.
Her ziyaretçi kategorisine belirli erişim düzeyleri atanabilir. Birisi tüm bölümleri okuyabilir, biri yalnızca bir, biri yalnızca iki, vb. Kayıt seçenekleri. Tamamen iptal edebilirsiniz. Bu forumda olduğu gibi. Bir süre önce anonim ziyaretçiler bu foruma mesaj bırakabiliyordu. Daha sonra bu fırsat ortadan kalktı.
Genel olarak kendinize bir forum edinin ve hayatınızın geri kalanını reklam müzesi olarak geçirin.
Dişlerinizi sinirlendireceksiniz ve gelecekte tüm bu çıngıraklar konusunda daha rahat olacaksınız.
Yine, asla bilemezsiniz! Bu forumu nasıl tanıtabilirsiniz? Seni doyurur, işini bırakabilirsin.
Bu forumu biliyor musunuz?
https://forum.awd.ru/
Bu arada adam da deli gibi bu işe girişti. Son bilgilere göre gayet iyi geçiniyor. Ve uzun süredir Rusya’da yaşamıyor ve sadece bu forumda yaşıyor.
Evet, evet. Bu forum, denetlenmediği ve kimsenin bir şeyi ovuşturmadığı için değerlidir. Ve burada kendilerini öne süren, baskın erkekmiş gibi davranan ve dayanıksız bahaneleri yasaklayan aptal moderatörler de yok. Mesela burada yetki bende ve ne istersem onu yaparım.
Ve anladığım kadarıyla birisi gerçek hayatta yeterince saygısı yok ve bir yere yön verip kontrolü elinde tutmak istiyor.
Sanki bir konu oluşturdum ve şu anda da öyle olacak gibi, burada istediğim herkesi satabilirim. Bu ibneyi sevmiyorum, gönderilerini de sevmiyorum - siktir git! Ama bu çok fazla tazı, şimdi ona özel mesajla yazacağım, tazı olmak için başka ne var, eğer varsa onu da sikerim.
nPeki, burada başka kim var!?
5 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Sizin bir moderatör, hatta bu forumun sahibi olduğunuza dair varsayımımdan giderek daha fazla emin oluyorum. Belki sonunda bunu bir şekilde dile getirebilirim? Ya da eğer durum böyle değilse, o zaman yalanlayın.Marinka: ↑ Her zamanki gibi oldukça sert konuştun ama genel olarak sana katılıyorum. Katılıyorum. Kullanıcılar sadece kısa bir süreliğine mesajlarını silip düzenleyebilirler ve daha sonra bu fırsat ortadan kalkar, böylece kaos olmaz ve onlara konuyu düzenleme fırsatı verirseniz, sadece kendilerine uygun olan gönderileri bırakırlar. hepsi bu.
Ama terlerinizi okudukça bu varsayımım daha da doğrulanıyor.
14 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Kendi forumunuzu başlatın. Zor değil. Hosting sağlayıcısından hosting satın almanız gerekmektedir. Ondan bir alan adı satın alın. Bir alan adının kaydı yaklaşık 700 rubleye mal olur ve desteğinin ödemesi de yılda yaklaşık aynı tutardadır.Miyav: ↑22 Sep 2023, 00:07 Konulardaki sıraya gelince... ilk günden beri şaşırdım bu forumdaki karışıklık! Bazı insanlar doğal olarak konu dışı olan konularda birbirleriyle tartışır ve tamamen başka bir şeye geçerler... Ancak bu, katılımcıların yetiştirilme tarzı ve karmaşaya karşı cezasızlık alışkanlığı; moderatörler buna dikkat etmiyor!
Bu yüzden selamlama ve her türlü sohbet için en başından beri özel bir konu oluşturdum. .
Barındırma sağlayıcısının genellikle Perl veya PHP komut dosyalarını kullanan forum motorları vardır. Yaklaşık on yıl önce benzer bir şeyle uğraşmıştım.
Sunucuya komut dosyası içeren bir forum yüklemek zor değildir. Kurulumdan sonra internette alan adı adresinizde bir forum görünecektir. Bunun hemen hemen aynısı. Ve bu forumu yönetmek için özel bir forma yönetici girişi yapacaksınız. Her şey Rusça, her şey açık ve şeffaf. Ve bu forum yönetimi biçiminde çok para var. Dilediğiniz kadar farklı bölüm oluşturabilirsiniz. Her bölümün kendi ayarları olabilir. Bir bölümde konu moderatörleri mesajları silebilir, diğerinde ise silemezler. Ve benzeri.
Her ziyaretçi kategorisine belirli erişim düzeyleri atanabilir. Birisi tüm bölümleri okuyabilir, biri yalnızca bir, biri yalnızca iki, vb. Kayıt seçenekleri. Tamamen iptal edebilirsiniz. Bu forumda olduğu gibi. Bir süre önce anonim ziyaretçiler bu foruma mesaj bırakabiliyordu. Daha sonra bu fırsat ortadan kalktı.
Genel olarak kendinize bir forum edinin ve hayatınızın geri kalanını reklam müzesi olarak geçirin.

Dişlerinizi sinirlendireceksiniz ve gelecekte tüm bu çıngıraklar konusunda daha rahat olacaksınız.
Yine, asla bilemezsiniz! Bu forumu nasıl tanıtabilirsiniz? Seni doyurur, işini bırakabilirsin.

Bu forumu biliyor musunuz?
https://forum.awd.ru/
Bu arada adam da deli gibi bu işe girişti. Son bilgilere göre gayet iyi geçiniyor. Ve uzun süredir Rusya’da yaşamıyor ve sadece bu forumda yaşıyor.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 2):
- 6996, Bir miyav
-
- Nirvana’dayım
Başka neler ilginizi çekiyor? Kadınım, 31 yaşındayım, iki çocukluyum, doktor olarak çalışıyorum. Benim adım Marina değil. Bu konuyu forumda da yazdım. Bu forumda saf gerçeğin yanı sıra fantezilerim de var. Ayrıca bu konuyu defalarca yazdım.
Sana güvenip güvenmemem kişisel bir mesele.
Benim mütevazi insanım sana huzur vermiyor. Evet? Bu sorular bana burada bir veya iki kez sorulmadı ve zaten cevapladım. Burada normal bir kullanıcıyım, sahibi değilim, yönetici veya moderatörü değilim. Tıpkı senin gibi. Daha fazla değil, daha az değil. Ben bir bilgisayar acemisiyim, bu yüzden belki kendi web siteme sahip olmak isterim, ancak benim için her şey karmaşık.Vasyanitsa: ↑22 Sep 2023, 09:02 Senin bir moderatör, hatta bu forumun sahibi olduğuna dair varsayımımdan giderek daha fazla emin oluyorum. Belki sonunda bunu bir şekilde dile getirebilirim?
Başka neler ilginizi çekiyor? Kadınım, 31 yaşındayım, iki çocukluyum, doktor olarak çalışıyorum. Benim adım Marina değil. Bu konuyu forumda da yazdım. Bu forumda saf gerçeğin yanı sıra fantezilerim de var. Ayrıca bu konuyu defalarca yazdım.
Sana güvenip güvenmemem kişisel bir mesele.
-
- En güçlü orgazm!
TamamMarinka: ↑22 Sep 2023, 09:29 Benim mütevazi insanım sana huzur vermiyor. Evet? Bu sorular bana burada bir veya iki kez sorulmadı ve zaten cevapladım. Burada normal bir kullanıcıyım, sahibi değilim, yönetici veya moderatörü değilim. Tıpkı senin gibi. Daha fazla değil, daha az değil. Ben bir bilgisayar acemisiyim, bu yüzden belki kendi web siteme sahip olmak isterim ama benim için her şey karmaşık.
Başka ne ilginizi çekiyor? Kadınım, 31 yaşındayım, iki çocukluyum, doktor olarak çalışıyorum. Benim adım Marina değil. Bu konuyu forumda da yazdım. Bu forumda saf gerçeğin yanı sıra fantezilerim de var. Bu konuda da birçok kez yazdım.
Bana inanıp inanmamanız kişisel bir mesele.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Senin kişiliğin mütevazı olduğu izlenimini vermiyor. Hangi yorumu yazarsanız yazın, insanların zekanızı ve farkındalığınızı görmesini istediğinizi gösterir. Bana göre bu forum sizin için bir kendini onaylama yoludur. Ya da yollardan biri.
-
- Nirvana’dayım
Biliyor musun, hiç şaşırmadım. Bütün yeni insanlar bana burada kendimi savunduğumu yazıyor. Ama sürekli burada oturduğumu yazmayı unutmuşsun)))
Bu forumda nasıl bir hesabın olduğunu söylüyorsun? Sayabilir misin?
))) Ahah. Şairin ruhu buna dayanamadı mı? Burada yeni misin? Evet?
Biliyor musun, hiç şaşırmadım. Bütün yeni insanlar bana burada kendimi savunduğumu yazıyor. Ama sürekli burada oturduğumu yazmayı unutmuşsun)))
Bu forumda nasıl bir hesabın olduğunu söylüyorsun? Sayabilir misin?

-
- İlgi gösteriliyor
-
- Nirvana’dayım
))) Peki ne yazabilirim? Sen 18 yaşında bir kız değil, bir erkeksin. Tam yaşını söyleyemem ama 40 yıldan fazla. Burada hangi hesaba sahip olduğunuzu söylemek de zor, ancak bu ne ilk ne de ikinci. Eh, muhtemelen bu kadarı yeterli.

-
- En güçlü orgazm!
Tehdit başladı. Ben de bunun yalnızca erkekler arasında olduğunu düşündüm.
8 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
Bu arada, moderatör veya kaynağın sahibi değilseniz bu bilgiler nereden geliyor?
Moderatör hesaplara ait olmayı biliyor olabilir. Forum yönetim formunda belirli ziyaretçi hesaplarına ait tüm bilgileri görmektedir. Posta adreslerini görür. Forum tarafından kaydedilen IP adreslerini görür. Yönetici formu trafiği kaydeder ve ziyaretçilerin trafiğini görüntüleyerek ziyaretçilerin IP adreslerini ve hatta pingleri görebilirsiniz. Yani kimin nereden ve hangi sunucular aracılığıyla geldiğini.
Peki, tüm bu bilgilere baktığımızda, bu üç veya dört hesabın olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. en az bir bilgisayara ait. Ancak Marinka, bir bilgisayar uzmanı olmadan ve kaynağın moderatörü olmadan tüm bunları nasıl bilebilir? Ya da belki de bu bilgisayar dehası arkadaşı bu kaynağın moderatörüdür? Belki de bütün mesele budur. Çünkü aksi takdirde tüm bunları nasıl bu kadar güvenle ilan edebilirsiniz?
İşte başlıyoruz!
Tehdit başladı. Ben de bunun yalnızca erkekler arasında olduğunu düşündüm.
8 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
Belki sen de benim hakkımda benzer bir şeyler yazabilirsin?))) Peki ne yazabilirim? Sen 18 yaşında bir kız değil, bir erkeksin. Tam yaşını söyleyemem ama 40 yıldan fazla. Burada hangi hesaba sahip olduğunuzu söylemek de zor, ancak bu ne ilk ne de ikinci. Eh, muhtemelen bu kadar yeter
Bu arada, moderatör veya kaynağın sahibi değilseniz bu bilgiler nereden geliyor?
Moderatör hesaplara ait olmayı biliyor olabilir. Forum yönetim formunda belirli ziyaretçi hesaplarına ait tüm bilgileri görmektedir. Posta adreslerini görür. Forum tarafından kaydedilen IP adreslerini görür. Yönetici formu trafiği kaydeder ve ziyaretçilerin trafiğini görüntüleyerek ziyaretçilerin IP adreslerini ve hatta pingleri görebilirsiniz. Yani kimin nereden ve hangi sunucular aracılığıyla geldiğini.
Peki, tüm bu bilgilere baktığımızda, bu üç veya dört hesabın olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. en az bir bilgisayara ait. Ancak Marinka, bir bilgisayar uzmanı olmadan ve kaynağın moderatörü olmadan tüm bunları nasıl bilebilir? Ya da belki de bu bilgisayar dehası arkadaşı bu kaynağın moderatörüdür? Belki de bütün mesele budur. Çünkü aksi takdirde tüm bunları nasıl bu kadar güvenle ilan edebilirsiniz?
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- 6996
-
- Nirvana’dayım
PS
Olya Yakovenka yakın zamanda buradaydı, bunu gördün mü? İşte bu kadar. Artık Katya oldu.
17 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Böyle bir hikaye var. Gerçekten ne dereceye kadar bilmiyorum. Daha çok bir benzetme gibi. İngiltere’de bir kulüp vardı. Dağcılığı seven beyler orada toplandı. Yeni rotaları coşkuyla tartıştılar ve dağ zirvelerini daha az coşkuyla fethetmediler. Bu hobiye çok zaman ve para harcadılar ve sonra birisi hobisinden para kazanmayı teklif etti ve bunun için para almaya başladılar. Ve... ilgilenmiyorlardı.
Arkadaşımın hobisi bilgisayardır. Benim forumlarım. Şu anda bu.
))) Bir kadının hesabında bir erkek var. Şimdi bana ne cevap vereceğini uzun süre düşünecek. Belki bana yönelik hakaret içermeyen birkaç mesaj bile yeterli olacaktır ve sonra o içeri girecek ve sonra anne, endişelenme. Kendim hakkında pek çok "ilginç" şey öğreneceğim, çoğunlukla müstehcen biçimde.Vasyanitsa: ↑22 Sep 2023, 10:06İşte başlıyoruz!))) Ahah. Şairin ruhu buna dayanamadı mı? Burada yeni misin? Evet?
Tehdit başladı. Ben de bunun sadece erkekler arasında olduğunu sanıyordum.
PS
Olya Yakovenka yakın zamanda buradaydı, bunu gördün mü? İşte bu kadar. Artık Katya oldu.
17 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Sana yazdım hayır. Bir dahi olan arkadaşımın bilgisayar hobisi var. Bu onun mesleği değil ve tüm dahiler gibi o da kendi kendini yetiştirmiş.Vasyanitsa: ↑22 Sep 2023, 10:14 Bu arada moderatör veya kaynağın sahibi değilseniz bu bilgi nereden geliyor?
Böyle bir hikaye var. Gerçekten ne dereceye kadar bilmiyorum. Daha çok bir benzetme gibi. İngiltere’de bir kulüp vardı. Dağcılığı seven beyler orada toplandı. Yeni rotaları coşkuyla tartıştılar ve dağ zirvelerini daha az coşkuyla fethetmediler. Bu hobiye çok zaman ve para harcadılar ve sonra birisi hobisinden para kazanmayı teklif etti ve bunun için para almaya başladılar. Ve... ilgilenmiyorlardı.
Arkadaşımın hobisi bilgisayardır. Benim forumlarım. Şu anda bu.
Bu karakter oldukça tahmin edilebilir.
-
- İlgi gösteriliyor
Burada gerçek hayatta hiç tanımadığınız kişilere ayrıntılı, tam sayfa mesajlar yazıyorsunuz. Ve her mesajda güçlü yönlerinizden bahsediyorsunuz; örneğin dil bilginiz, psikoloji bilginiz, motivasyonunuz, ne kadar gelişmiş bir bilgisayar kullanıcısı olduğunuz, ne kadar iyi yemek pişirdiğiniz vb. vesaire. Ne için? Yüreğinin iyiliğinden mi? İnsanlara yardım etme arzunuz yüzünden mi?
Beğenmediğiniz soruları pek nazik bir şekilde yanıtlamıyorsunuz veya "sen bir aptalsın" tarzında yanıtlar veriyorsunuz. Bu şekilde sahtekarlığınızı gösterirsiniz. Eğer kendine karşı dürüstsen, söyle bana neden sürekli buradasın? Mesajlarınızın sayısından ve hacminden bahsediyorum.
Özünde cevaplanacak bir şey yoksa o zaman burada kendinizi iddia ettiğinizi doğru yazıyorlar demektir. .
Burada gerçek hayatta hiç tanımadığınız kişilere ayrıntılı, tam sayfa mesajlar yazıyorsunuz. Ve her mesajda güçlü yönlerinizden bahsediyorsunuz; örneğin dil bilginiz, psikoloji bilginiz, motivasyonunuz, ne kadar gelişmiş bir bilgisayar kullanıcısı olduğunuz, ne kadar iyi yemek pişirdiğiniz vb. vesaire. Ne için? Yüreğinin iyiliğinden mi? İnsanlara yardım etme arzunuz yüzünden mi?
Beğenmediğiniz soruları pek nazik bir şekilde yanıtlamıyorsunuz veya "sen bir aptalsın" tarzında yanıtlar veriyorsunuz. Bu şekilde sahtekarlığınızı gösterirsiniz. Eğer kendine karşı dürüstsen, söyle bana neden sürekli buradasın? Mesajlarınızın sayısından ve hacminden bahsediyorum.
-
- En güçlü orgazm!
Bir şekilde sıkılmaya başladım...
Nedense bu forum savaşlarıyla hiç ilgilenmiyorum.
Bazıları diğerlerine karşı arkadaş olduğunda.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 2 years 1 month
Hangi konuya giderseniz gidin, Marinka’nın nefret dolu hesaplaşmaları her yerde
bir şekilde forumda bunlardan çok var, belki TS’in konu dışı konuları silme fikri gerçekten kötü değildir?

- These users thanked the author ilovebiboys for the post:
- 6996
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 10 months
Marinka sadece bir forum trollüdür. Bu da forumda aktiviteyi geliştirerek başkalarını kışkırtıyor. Bu arada, kendisi de sürekli olarak başkalarını suçladığı birden fazla hesap kullanıyor.Vasyanitsa: ↑22 Sep 2023, 10:52 Bir şekilde sıkılmaya başladım...
-
- Nirvana’dayım
Evet, zekiyim, ileri düzeydeyim ve iyi bir aşçıyım. Forum benim hobimdir. izlemeyi seviyorum insanların arkasında. Çevrimiçi olma yeteneğim neredeyse sınırsız.
Şimdi size bir soru. Neden kendine kadın hesapları açıyorsun? Kaçıyor musun? Bu formda ne tür bir kadın hesabınız var?
))) Ben de kendimi onaylamamla ilgili yazdıklarınızı yazdım, her zaman olduğu gibi, ama sürekli burada olduğumu yazmayı unuttum ama şimdi hatırladım.Katya18: ↑22 Sep 2023, 10:50Cevaplanacak önemli bir şey yoksa, o zaman sana doğru bir şekilde senin olduğunu yazıyorlar burada kendinizi öne sürüyorsunuz. Burada gerçek hayatta hiç tanımadığınız kişilere ayrıntılı, tam sayfa mesajlar yazıyorsunuz. Ve her mesajda güçlü yönlerinizden bahsediyorsunuz; örneğin dil bilginiz, psikoloji bilginiz, motivasyonunuz, ne kadar gelişmiş bir bilgisayar kullanıcısı olduğunuz, ne kadar iyi yemek pişirdiğiniz vb. vesaire. Ne için? Yüreğinin iyiliğinden mi? İnsanlara yardım etme arzunuz yüzünden mi?
Evet, zekiyim, ileri düzeydeyim ve iyi bir aşçıyım. Forum benim hobimdir. izlemeyi seviyorum insanların arkasında. Çevrimiçi olma yeteneğim neredeyse sınırsız.
Şimdi size bir soru. Neden kendine kadın hesapları açıyorsun? Kaçıyor musun? Bu formda ne tür bir kadın hesabınız var?
-
- İlgi gösteriliyor
-
- Nirvana’dayım
6996, bu arada bizzat göründü. Şu anda benimle tartışan Katya ile tanışın. O Olya Yakovenko ve diğer birçok hesap. Erkek ve dişi. Hesap sayısı açısından burada şampiyon o. Rynda, sayısız hesabıyla arka planına karşı çok solgun görünüyor.
Yeni veya eski forum üyelerinden, forumda çok fazla deneyime sahip forum üyelerinden ve az sayıda mesajdan gördüğünüz her yerde, Marinka’nın burada çok sık oturduğuna dair bir şikayet var, kendini öne sürüyor ve sürekli biriyle kavga ediyor, sonra onun 6996’nın kendisi olduğunu anlıyor. Ne kadar zamandır burada olduğunu bilmiyorum. Ancak birkaç yıl olduğu kesindir. Hesaplarının sayısı bir ya da iki düzine değil, çok daha fazla.
58 saniye sonra gönderildi:
Yeni veya eski forum üyelerinden, forumda çok fazla deneyime sahip forum üyelerinden ve az sayıda mesajdan gördüğünüz her yerde, Marinka’nın burada çok sık oturduğuna dair bir şikayet var, kendini öne sürüyor ve sürekli biriyle kavga ediyor, sonra onun 6996’nın kendisi olduğunu anlıyor. Ne kadar zamandır burada olduğunu bilmiyorum. Ancak birkaç yıl olduğu kesindir. Hesaplarının sayısı bir ya da iki düzine değil, çok daha fazla.
58 saniye sonra gönderildi:
))) Sorunuzun olmaması iyi. Şimdi benimkine cevap ver

-
- Nirvana’dayım
Marinka, o kadar çok şey yarattığı için onu sen kendin kışkırtıyorsun kendisinin klonları
çünkü bu klonların her birine yanıt veriyorsunuz ve uzun süre ve çok fazla yanıt veriyorsunuz, aslında onu besliyorsunuz. onu görmezden gelseydin Uranüs’ü, Bekçi’yi, Olya’yı, Katya’yı ve diğerlerini yaratamayacak kadar tembel olurdu... çünkü egzoz yok.
ve burada hem Uranüs’le hem de Bekçi’yle polemiğe gireceğini biliyor. , Olya, Katya ve diğer herkes...
klonlarından hiçbiri bana kişisel mesaj yazmadı (bana öyle geliyor ki bunlar aynı yazı stiline dayanan tahminlerim) - her şeyin nasıl sonuçlandığını biliyorsunuz, küçük bir karşılıklı dostça trolleme
ve sonra bundan sıkıldı ve o hesaba giriş yapmayı tamamen bıraktı
neden yapayım ki Sanırım oydu? çünkü onun da seninle nasıl dalga geçtiğini gördüm, kesinlikle o suçtan.

ve burada hem Uranüs’le hem de Bekçi’yle polemiğe gireceğini biliyor. , Olya, Katya ve diğer herkes...
klonlarından hiçbiri bana kişisel mesaj yazmadı (bana öyle geliyor ki bunlar aynı yazı stiline dayanan tahminlerim) - her şeyin nasıl sonuçlandığını biliyorsunuz, küçük bir karşılıklı dostça trolleme

neden yapayım ki Sanırım oydu? çünkü onun da seninle nasıl dalga geçtiğini gördüm, kesinlikle o suçtan.
Last edited by ilovebiboys on 22 Sep 2023, 11:52, edited 1 time in total.
- These users thanked the author ilovebiboys for the post:
- Geçit
-
- İlgi gösteriliyor
Makul ve mütevazı bir insan kendisi hakkında akıllı olduğunu söylemez. Bir kişinin erdemlerini fark etmek ve onlar hakkında konuşmak başkalarının işidir.
-
Ayrıca beni ve başkalarını asılsızca onlarca sahte hesap oluşturmakla suçluyor, çünkü kendisi iddia ettiği kişi değil.
Gerçekler onu üzdüğü için cevap veriyor, huzur vermiyor. Kendi kendine yeten, memnun, mutlu insanlar forumlarda oturmazlar. Genel olarak internete, özellikle de foruma bağımlıdır. Ayrıca şehvet bağımlısı. Şehvet onu yönlendiriyor, tam tersi değil. Şehvetin emriyle mastürbasyon yapıyor, cinsel uyarılmanın üstesinden nasıl geleceğini bilmiyor, ki bu bir yetişkinden bahsediyorsak çocukçuluk belirtisidir.
Ayrıca beni ve başkalarını asılsızca onlarca sahte hesap oluşturmakla suçluyor, çünkü kendisi iddia ettiği kişi değil.
-
- Nirvana’dayım
Sonra da hep burada çok vakit geçirdiğimi yazıyor. Peki benim yaptığım gerçekten onu ne ilgilendiriyor? Bırakın o kendine baksın. Burada istediğim kadar oturmak istiyorum.
Elbette haklısın ama trolü kendim besliyorum.
3 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
))) Ben de arkadaş canlısıyım karşılıklı trolleme))) Mesele şu ki onun o olduğunu hemen anlamıyorum. Benim için her zaman bir sürprizdir. Benimle iletişime geçiyorlar. Bir tür diyalog yürütmeye başlıyorum ve çoğu zaman hiçbir şeyin habercisi olmuyor. Bu Katya tamamen görünmezdi. Onu soru cevaplarda gördüm, dikkat bile etmedim. Olya’da da aynısı oldu. Form üyelerinden birinin bana kişisel bir mesajla erkek olduğunu yazdığını ve onu oldukça sıradan görünümlü bir kız olduğuna ikna etmeye çalıştığımı hatırlıyorum. Ve sonra görünüşte sıradan olan bu kızın gerçekten bir erkek olduğu ortaya çıktı. Benimle ilgili her zaman tek bir şikayeti var, o da burada kendimi öne sürmem. Sanki bu forumda kendini onaylamak her şeyi verebilirmiş gibi. Ve görünüşe göre kendini onaylama kavramını gerçekten anlamıyor. Çok iyi yemek yapıyorum, insan anatomisini, fizyolojisini çok iyi biliyorum, birkaç yabancı dil biliyorum, aslında kendim de araba kullanıyorum, spor yapıyorum, içki içmiyorum, hastalanmıyorum. Kendime dikkat ediyor muyum ve neden bu konuda yazamıyorum?ilovebiboys: ↑22 Sep 2023, 11:48 Marinka, onu kendin kışkırtıyorsun o kadar çok klon yaratıyor kiçünkü bu klonların her birine yanıt veriyorsunuz ve uzun süre ve çok fazla yanıt veriyorsunuz, aslında onu besliyorsunuz. onu görmezden gelseydin Uranüs’ü, Bekçi’yi, Olya’yı, Katya’yı ve diğerlerini yaratamayacak kadar tembel olurdu... çünkü egzoz yok.
klonlarından hiçbiri bana kişisel mesaj yazmadı (bana öyle geliyor ki bunlar aynı yazı stiline dayanan tahminlerim) - her şeyin nasıl sonuçlandığını biliyorsunuz, küçük bir karşılıklı dostça trollemeve sonra bundan sıkıldı ve o hesaba giriş yapmayı tamamen bıraktı
neden yapayım ki Sanırım oydu? çünkü onun da seninle nasıl dalga geçtiğini o hesaptan gördüm![]()
Sonra da hep burada çok vakit geçirdiğimi yazıyor. Peki benim yaptığım gerçekten onu ne ilgilendiriyor? Bırakın o kendine baksın. Burada istediğim kadar oturmak istiyorum.
Elbette haklısın ama trolü kendim besliyorum.
3 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
))) Neden sen ve Katya aynı IP adresine sahipsiniz? Bu bir tesadüf mü?elisia: ↑22 Sep 2023, 11:59Gerçekler onu üzdüğü ve huzur vermediği için cevap veriyor. Kendi kendine yeten, memnun, mutlu insanlar forumlarda oturmazlar. Genel olarak internete, özellikle de foruma bağımlıdır. Ayrıca şehvet bağımlısı. Şehvet onu yönlendiriyor, tam tersi değil. Şehvetin emriyle mastürbasyon yapıyor, cinsel uyarılmanın üstesinden nasıl geleceğini bilmiyor, ki bu bir yetişkinden bahsediyorsak çocukçuluk belirtisidir.ilovebiboys: ↑22 Sep 2023, 11:48 uzun bir süre ve çok sayıda yanıt veriyorsunuz

-
- Nirvana’dayım
burada...şimdi bu sitenin yöneticisi olduğunuzu gösteren Saç Gömleği’ni bekleyin) 10. dairedeki aynı şey...
- These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 2):
- Geçit, Serg_A
-
- Nirvana’dayım
))) Haklısın, yönetici olduğumu kabul etmek benim için gerçekten daha kolay. Yeni bir çevrede her şey nasıl açıklanır? Ama benim tıraşlı bir yönetici olmadığımı yazdı. tıraş olmaya gideceğim)))ilovebiboys: ↑22 Sep 2023, 12:11burada...şimdi bu sitenin yöneticisi olduğunuzu gösteren Saç Gömleği’ni bekleyin) 10. dairedeki aynı şey...
-
Eğer 31 yaşındaki bir insan bunu kendisi anlamıyorsa o zaman Açıklayamayacağım.
n Kendiniz hakkında söylenen bu sözler, sizi tepeden tırnağa tanımladı ve neden buradasınız sorusunu yanıtladı. Gerçek hayatta tanınmayan tatminsiz kibir. Veya yeterince tanınmıyor. Sonuç: Bayanın bu forumda "Marinka" takma adı altında sürekli varlığının nedeni şehvet ve kibirdir. Desteklediği konular seks ve ne kadar akıllı, gelişmiş, bilgili olduğu vb. konulardır. Ayrıca etrafta ondan nefret eden bir sürü trol olduğu gerçeği de o kadar iyi ki.
-
- Nirvana’dayım
Siz ikiniz burada çok özelsiniz. Sen ve Uranüs. Daha doğrusu siz, Uranüs ve klonlarınız, aptalca bir kalabalık yaratma girişimisiniz. Yürüyüşe çıkın

-

6 dakika 13 saniye sonra gönderilir:
Hangisi olduğunu da yazabilir misiniz?

6 dakika 13 saniye sonra gönderilir:
Evet? Geçen sefer Uranüs ve ben tek kişiydik. Gerçekten saçın altı temizlendi mi?Siz ikiniz burada çok özelsiniz. Sen ve Uranüs.
-
- Nirvana’dayım
Marinka, elisia ve Marinka’dan nefret edenlerin geri kalanı, belki de birbirinize kafiyeli ifadeler söylemeye başlamalısınız?
Bence harika olurdu, hadi forumda battle rap’i canlandıralım) yazık, acapella ((
ancak forum sesli arama olanağını sunuyorsa, bu olurdu) çatışmalarınızı biraz üst üste koymak mümkün - çok fazla seyirci olurdu
ama seyirciler bundan hoşlanırdı

ancak forum sesli arama olanağını sunuyorsa, bu olurdu) çatışmalarınızı biraz üst üste koymak mümkün - çok fazla seyirci olurdu

-
- Nirvana’dayım
Geçen sefer sen Alex26’ydın. Bir anda dindarlaşan ve daha sonra kadın olduğuna karar veren bir sübyancı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 21 Replies
- 2281 Views
-
Last post by Güzel
-
- 70 Replies