Kızlar, kadınlar! Kim olgun erkeklerden hoşlanır?

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
Ivp1967
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel
 Kızlar, kadınlar! Kim olgun erkeklerden hoşlanır?

Unread post by Ivp1967 »

Forumda 50 yaş üstü erkekleri seven var mı? Hadi tanışalım. 55 yaşındayım, seninle tanışıp çeşitli yarı cinsel konular hakkında sohbet etmek istiyorum. İstenirse ve mümkünse sadece iletişim değil.....
These users thanked the author Ivp1967 for the post (total 2):
Fargal94, Wolffr
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Kızlar, kadınlar! Kim olgun erkeklerden hoşlanır?

Unread post by Fargal94 »

O halde bu başlığa yazarım) 51 yaşındayım, bedenim ve zihnim aktif (Umarım bu uzun süre devam eder)
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 3):
alex503311, Ivp1967, Wolffr
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by alex503311 »

Fargal94: 24 Mar 2023, 09:21
Peki o zaman bu başlıkta kendimi işaretleyeceğim) 51 yaşındayım, beden ve beyin olarak aktifim (Umarım bu uzun süre devam eder)
Deneyimlerime dayanarak tanışmaya çalıştım ve web sitesinde beni arıyor gibi görünüyorlar, ancak sonunda bir tür saçmalık söylüyorlar, örneğin buluşmayı teklif ettiler ve sağır bir şekilde,
Aklıma sol profilden gecelemeyi teklif etme fikri geldi ama işe yarayacağını sanmıyorum. Bir meslektaşım da büyük olanı tercih etti, o da yaklaşık 40 yaşındaydım ve ben bir yerlerde 15 yaş daha gençtim ve hiçbir şey, ikisini de istiyordum ve sık sık daha yaşlı bir erkeğe ihtiyaç duyduklarını da kırdılar, ama sonunda o onları becerdi, doğada bile kim daha genç ve daha güçlü olursa olsun kadınları alır. .
Kızlar hakkında, onlarla pek sık iletişim kurmazdım, ama genellikle genç olanlar kraliçe gibi davranırlar ve şöyle derler: Ben süperim ve sen bir aptalsın, daha sonra böyle anlayacaklar.
These users thanked the author alex503311 for the post (total 3):
Ivp1967, Fargal94, Wolffr
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by içinde »

50 yaşın üzerindeki erkekler, özellikle forumda seks için kadın bulmakta sorun yaşamıyor.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Ve genel olarak kızlar için, daha büyük veya daha genç bir partner bulmak daha kolaydır... Çok çalışması, araması, kur yapması, yatağa girmesi gereken erkektir...
These users thanked the author Nikk for the post:
Wolffr
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Wolffr »

niqk: 24 Mar 2023, 14:24 Genel olarak kızlar için, daha büyük veya daha genç olsa bile bir partner bulmak daha kolaydır... Gerilmesi, araması,
uyuması, yatağa girmesi gereken erkektir...
altın sözler ve zamanında söylenmiş!!!
Siz kadınlar her zaman bir şeyler arıyorsunuz, bazen kısa, bazen dolgun, bazen yakışıklı olmayan vb. Her zaman birçok nedeniniz olacak.
These users thanked the author Wolffr for the post (total 2):
Nikk, Ivp1967
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by alex503311 »

rynda: 24 Mar 2023, 13:58 50 yaşın üzerindeki erkekler, özellikle forumda, seks için kadın bulmakta sorun yaşamıyor.
Profesör Preobrazhensky’nin dediği gibi, "Alman filmlerine bakmayın , tesisatçılarla!"

Katılıyorum, tıpkı herhangi bir kişinin saatte 500 milyar dolar kazanabileceği gibi, bu da genişletilmiş kil üzerindeki iki parmak gibidir.

Not: Ve sonra uyandılar :-)

5 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Wolffr: 24 Mar 2023, 19:49
niqk: 24 Mar 2023, 14:24 Genel olarak kızlar için, daha büyük veya daha genç bir partner bulmak daha kolaydır... Zorlanması gereken erkektir , bak,
nkurtulmak, kendini yatağa çekmek...
altın sözler ve zamanında söylenmiş!!!
Siz kadınlar her zaman bir şeyler arıyorsunuz, bazen kısa, bazen dolgun, bazen yakışıklı olmayan vb. Her zaman birçok nedenin olacak.
Ve bak, kocası da şişman :-)
Hatırlıyorum , bir kızla tanıştım, daha doğrusu tanıştırdım, ondan hoşlandım ve onu bir kez öptüm, göğüslerim genel olarak N3-4 benim zevkime göre.
Ama boyum 190cm olmasına rağmen çok büyüğüm ve katlanılabilir, yani 100 kilo da değilim, 90 da değil, iskelet değilim.
Sonra bir arkadaşım aracılığıyla öğrendim, o evlendi, bir yıl sonra boşandı, kocam içti, param yetiyor tatilde bir bardak.
Sonunda 15’ten fazla vardı ama hiç eş bulamadım, şimdi bir milyonla tanışman lazım ve belki içlerinden biri sana aşık olur :)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”