Kızlar, kadınlar! Kim olgun erkeklerden hoşlanır?
-
Автор темыIvp1967
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Kızlar, kadınlar! Kim olgun erkeklerden hoşlanır?
Forumda 50 yaş üstü erkekleri seven var mı? Hadi tanışalım. 55 yaşındayım, seninle tanışıp çeşitli yarı cinsel konular hakkında sohbet etmek istiyorum. İstenirse ve mümkünse sadece iletişim değil.....
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Kızlar, kadınlar! Kim olgun erkeklerden hoşlanır?
O halde bu başlığa yazarım) 51 yaşındayım, bedenim ve zihnim aktif (Umarım bu uzun süre devam eder)
- These users thanked the author Fargal94 for the post (total 3):
- alex503311, Ivp1967, Wolffr
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 9 months
Aklıma sol profilden gecelemeyi teklif etme fikri geldi ama işe yarayacağını sanmıyorum. Bir meslektaşım da büyük olanı tercih etti, o da yaklaşık 40 yaşındaydım ve ben bir yerlerde 15 yaş daha gençtim ve hiçbir şey, ikisini de istiyordum ve sık sık daha yaşlı bir erkeğe ihtiyaç duyduklarını da kırdılar, ama sonunda o onları becerdi, doğada bile kim daha genç ve daha güçlü olursa olsun kadınları alır. .
Kızlar hakkında, onlarla pek sık iletişim kurmazdım, ama genellikle genç olanlar kraliçe gibi davranırlar ve şöyle derler: Ben süperim ve sen bir aptalsın, daha sonra böyle anlayacaklar.
Deneyimlerime dayanarak tanışmaya çalıştım ve web sitesinde beni arıyor gibi görünüyorlar, ancak sonunda bir tür saçmalık söylüyorlar, örneğin buluşmayı teklif ettiler ve sağır bir şekilde,
Aklıma sol profilden gecelemeyi teklif etme fikri geldi ama işe yarayacağını sanmıyorum. Bir meslektaşım da büyük olanı tercih etti, o da yaklaşık 40 yaşındaydım ve ben bir yerlerde 15 yaş daha gençtim ve hiçbir şey, ikisini de istiyordum ve sık sık daha yaşlı bir erkeğe ihtiyaç duyduklarını da kırdılar, ama sonunda o onları becerdi, doğada bile kim daha genç ve daha güçlü olursa olsun kadınları alır. .
Kızlar hakkında, onlarla pek sık iletişim kurmazdım, ama genellikle genç olanlar kraliçe gibi davranırlar ve şöyle derler: Ben süperim ve sen bir aptalsın, daha sonra böyle anlayacaklar.
- These users thanked the author alex503311 for the post (total 3):
- Ivp1967, Fargal94, Wolffr
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 5 months
50 yaşın üzerindeki erkekler, özellikle forumda seks için kadın bulmakta sorun yaşamıyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Ve genel olarak kızlar için, daha büyük veya daha genç bir partner bulmak daha kolaydır... Çok çalışması, araması, kur yapması, yatağa girmesi gereken erkektir...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 2 months
Siz kadınlar her zaman bir şeyler arıyorsunuz, bazen kısa, bazen dolgun, bazen yakışıklı olmayan vb. Her zaman birçok nedeniniz olacak.
altın sözler ve zamanında söylenmiş!!!
Siz kadınlar her zaman bir şeyler arıyorsunuz, bazen kısa, bazen dolgun, bazen yakışıklı olmayan vb. Her zaman birçok nedeniniz olacak.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 9 months
Katılıyorum, tıpkı herhangi bir kişinin saatte 500 milyar dolar kazanabileceği gibi, bu da genişletilmiş kil üzerindeki iki parmak gibidir.
Not: Ve sonra uyandılar
5 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Hatırlıyorum , bir kızla tanıştım, daha doğrusu tanıştırdım, ondan hoşlandım ve onu bir kez öptüm, göğüslerim genel olarak N3-4 benim zevkime göre.
Ama boyum 190cm olmasına rağmen çok büyüğüm ve katlanılabilir, yani 100 kilo da değilim, 90 da değil, iskelet değilim.
Sonra bir arkadaşım aracılığıyla öğrendim, o evlendi, bir yıl sonra boşandı, kocam içti, param yetiyor tatilde bir bardak.
Sonunda 15’ten fazla vardı ama hiç eş bulamadım, şimdi bir milyonla tanışman lazım ve belki içlerinden biri sana aşık olur :)
Profesör Preobrazhensky’nin dediği gibi, "Alman filmlerine bakmayın , tesisatçılarla!"
Katılıyorum, tıpkı herhangi bir kişinin saatte 500 milyar dolar kazanabileceği gibi, bu da genişletilmiş kil üzerindeki iki parmak gibidir.
Not: Ve sonra uyandılar

5 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Ve bak, kocası da şişman

Hatırlıyorum , bir kızla tanıştım, daha doğrusu tanıştırdım, ondan hoşlandım ve onu bir kez öptüm, göğüslerim genel olarak N3-4 benim zevkime göre.
Ama boyum 190cm olmasına rağmen çok büyüğüm ve katlanılabilir, yani 100 kilo da değilim, 90 da değil, iskelet değilim.
Sonra bir arkadaşım aracılığıyla öğrendim, o evlendi, bir yıl sonra boşandı, kocam içti, param yetiyor tatilde bir bardak.
Sonunda 15’ten fazla vardı ama hiç eş bulamadım, şimdi bir milyonla tanışman lazım ve belki içlerinden biri sana aşık olur :)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 75 Replies
- 1382 Views
-
Last post by Bekçi
-
- 0 Replies