ilk öğretmenim de yatakta katı kurallara sahipti, kurumsal etkinliklere giderdim ama gereksiz hiçbir şeye izin vermezdim, seks uzun bir ilişkiydi ve gösterişten uzak düzgün bir seksti, Kesinlikle kaba giyinmedim ama bir olay oldu.
Beni mezunlar toplantısına çağırdılar, mümkün olduğu kadar çekici görünmem ve bir öğretmen gibi görünmemem için gece elbisesi ve topuklu ayakkabı giymekte ısrar ettim sınıfta. Geç döndüm, aramadım, sınıf arkadaşlarım beni hipermarkete bıraktılar, yakınlarda yaşadığım için biraz sigara alıp yürüyerek hareket etmeye karar verdim, gerçi sigara daha da kötü kokmama neden oldu ve pek de öyle yapmadım. nasıl içileceğini biliyorum, ya kusmak ya da işemek için hipermarketin arkasından çalıların arasına doğru yürüdüm, çalıların arasında itfaiyeci göletine giden bir yol var, oradan sadece bu rezervuarda içki içen yerel gopnikler dışarı atladılar. kadının bilinçsizce suya çekildiğini görürler.
Aşağıdakiler birinci şahıs hikayesidir:
"Bacaklarım pamuk gibi oldu, korkudan çığlık atamıyorum, sadece bir şeyler mırıldanabiliyorum ve işte bu, bir ağaca yaslandığımı hatırlıyorum, helikopterler kafamı sallıyor, bakıyorum ve etrafım dört adamla çevriliydi, siklerini çıkarıp salladılar, en büyük çığlıklardan biri, bak fahişenin hepsi giyinmiş yukarıya çıkıyor, geceleri kocası olmadan tırmanıyor, birinin elbisemi arkadan kaldırdığını hissediyorum ve yırtık iç çamaşırımın ayakkabılarıma düştüğünü duyuyorum, ardından bir korku, adrenalin dalgası, sonra çılgın bir heyecanla karışıyor ve sonra ben Kocaman siki olan en iri adam nasıl arkadan geldi, sikini salladı, korkudan orada duruyorum, bacaklarım itaat etmiyor, evli olduğum gerçeği hakkında anlaşılmaz bir şekilde mırıldanıyorum ve sonra sanki birinin kocaman siki iç dudaklarıma baskı yapıyor ve sonra vahşi bir heyecan dalgası ve acıyla karışık bir orgazm dalgası geliyor, amımın nasıl hain bir şekilde akmaya başladığını hissediyorum ve birkaç kez nefesimi tutmayı başarıyorum ve ardından onun siki bir höpürtüyle vajinama uçurum gibi düşüyor, adam buna fahişe gibi akıyor diye bağırıyor ve sonra başka bir orgazm dalgası ve ardından korku geliyor ve hemen sıcak idrarın korkudan üzerime sıçradığını hissediyorum. bacaklar ve penis, ya korkudan ya da zevkten inliyorum, adam penisini çekiyor ve orgazm dürtüleri hala devam ediyor, dizlerimin üzerine çöküp ağlıyorum, beyler küfrediyorlar ve korkudan kendime işediğimi söylüyorlar ve dağılıyorlar , beni yalnız bırakıyor. Eve iç çamaşırlarım olmadan yürüyorum."
O olaydan sonra, yatakta bir aziz olmaktan vahşi bir Amazon’a dönüştü, çocukça ön sevişme olmadan sekste vahşi, sert dayak talep etmeye başladı, işten eve gelse, uyuyan kişinin üstüne binebilir, iç çamaşırımı çıkarabilir ve yarım saat boyunca tüm uzunluğu boyunca üstüne vurabilir, küvete girip beni oraya yerleştirebilir ve binebilirdi. bir saat boyunca üzerine sıcak su döküldü, herhangi bir reddedilme skandal tehlikesi yarattı, yatakta vibratörlü veya falluslu bir çift istedi, parlak ve yüksek sesle geldi, daha kışkırtıcı bir şekilde kısa elbiseler ve etekler yemeye başladı, bir keresinde itiraf etti. iç çamaşırı giymedik, istifa edip ofise gittik, daha rahat ve hoşgörülü olduk, işyerinde flört etmeye başladık, her hafta sonu evde seks partileri düzenlemeye başladık, rahatladık, içtik, güldük, tavşanlar gibi seviştik ve mutlu olduk, ne kadar değiştiğini sorduğumda bu olayı anlattı....
kim bilir...kim bilir.. fitil nedir Her birimiz bir gün yanabiliriz ve zor şeyler nereye sürüklenir biz...