Ailemi yaz kampına gitmeme izin vermeye nasıl ikna edebilirim? Orada tehlikede değilim
-
Автор темыAnastasiaStr.
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 2 years 2 months
Ailemi yaz kampına gitmeme izin vermeye nasıl ikna edebilirim? Orada tehlikede değilim
Arkadaşımın erkek kardeşinin bir meslektaşı (24 yaşında) beni gençler için bir yaz kampına davet ediyor. Orada danışman olacak ve haydi gidelim, hava serin olacak, şenlik ateşleri olacak, yürüyüşler yapılacak, nehir olacak, günde üç öğün yemek olacak diyor. Kabul ettim. Ama ailem buna karşı çıkıyor. Mesela ben genç bir kızım ve orada tecavüze uğrayacağım. Ona bunu söyledim. Korkma, orada ender bulunur, hadi gidelim, harika bir tatil olacak, hoşuna gidecek diyor. Babamın umrunda değil ama annem beni bırakmak istemiyor. Peki ne yapmalıyız? Ona zaten defalarca onun benim erkek arkadaşım olmadığını, kendisinden 7 yaş büyük olduğunu, onunla ilişkiye girmeyeceğimi ve onun sadece bir tanıdık olduğunu söyledim. Onu nasıl etkileyebilirsin? Gerçekten gitmek istiyorum çünkü gelecek yıl yaşım buna izin vermeyecek.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Ailemi yaz kampına gitmeme izin vermeye nasıl ikna edebilirim? Orada tehlikede değilim
Forumda buna benzer bir konu vardı.
-
Автор темыAnastasiaStr.
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 2 years 2 months
Re: Ailemi yaz kampına gitmeme izin vermeye nasıl ikna edebilirim? Orada tehlikede değilim
Onu nasıl ikna edeceklerini tavsiye etmediler. Ve ihtiyacım var
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kardeşinizin meslektaşı sizi oraya davet ediyorsa bunun bir nedeni var demektir. Onun düşüncelerini bilemezsiniz ve her şey olabilir, yani seks, annem bu yüzden endişeleniyor, o bir yetişkin ve hayatta neler olduğunu kendi örneğinden veya diğer insanların hikayelerinden biliyor veya sadece bir şeyin olabileceğini hissediyor. olmak. İnsanlara, özellikle de kardeşinizin meslektaşlarına çok fazla güvenmemelisiniz.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
İkna edemezsinAnastaziaStr.: ↑23 Mar 2023, 13:59Yapmadılar’ Nasıl ikna edileceğini tavsiye etmiyorum. Ama ihtiyacım var
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 80 Replies
- 1662 Views
-
Last post by AnastasiaStr.
-
- 71 Replies