İsimsiz olarak. Ah bu müzisyenler! Bana öyle geldi ki Bach’ın fügleri ve Grieg’in süitleri...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 İsimsiz olarak. Ah bu müzisyenler! Bana öyle geldi ki Bach’ın fügleri ve Grieg’in süitleri...

Unread post by Anonim »

anonim
Ah, bu müzisyenler!
Bach’ın fügleri ve Grieg’in süitleri, güzel kızların kafalarından seks, bir tür mahrem zevkler ve erkeklerin nazik elleriyle ilgili her türlü düşünceyi tamamen silmeliymiş gibi geldi. Orkestralarda çalan bu kemancılara dikkat edin. Aşırı konsantrasyon. Minimum kozmetik. Uzun elbiseler. Süslü saç modelleri yok. Her zaman kadın müzisyenlerin, büyük bestecilerin notaları veya biyografileri dışında ilgilerini hak edecek hiçbir şey görmediğine inanmışımdır.
Marina bu güvenimi boşa çıkardı. İlk başta parkta dolaştık, çam iğnelerini hışırdattık, birbirimize hikayeler anlattık, ilginç anılar paylaştık. Marina gerçekten de müziğe çok ilgi duyuyordu, ona hayrandı, onun hakkında saatlerce konuşabilirdi.
Ve bu müzikle iç içe olmada mistik, dünya dışı, hayattan kopmuş bir şeyler vardı.
nOnun evindeki ilk akşamımız da müzikle başladı. Marina en sevdiği parçaları benim için çalmak üzere piyanonun başına oturdu. Uzun, güzel parmakları tuşların üzerinde rahatça kayıyordu ve bana öyle geliyordu ki kız avuçlarını cildimin üzerinde rahatça kaydırabiliyordu. Don, derin bir nefes al ve benimle birlikte yerin üstünde uç.
Böyle anlarda, bir erkek olarak kendime olan talebin düzeyini her zaman değerlendiririm. İstiyor mu? İstemiyor musun? Olacak mı? Değil mi? Flört etmeyi seviyor mu, yoksa bir Komsomol lideri gibi açık sözlü mü? Doğal bir alçakgönüllülüğü mü var, yoksa temelde soğuk mu?
Sezgilerim sessizdi. Belki bana bir şeyler anlatıyordu. Fısıltı. Ama ben böyle bir şey duymadım. Sadece aşırı müzikli bir anda kanepeden kalktım, arkadan Marina’ya doğru yürüdüm, ellerimi omuzlarına koydum... Birkaç saniye tereddüt etti... giderek daha yavaş çalmaya başladı, ta ki o tamamen sustum... Sonra göğüslerini ellerimin arasına aldım. Marinochka sutyensizdi ve bu detay aklımı yaktı. "Demek güveniyor," diye aklımdan geçti.
Kızın göğüslerini avuçlarım arasında yoğurdum, bu sürecin heyecanıyla, saçlarını, omuzlarını, keskin bir şekilde kızaran yanaklarını öptüm...
- Bunu yapmamız gerektiğini mi düşünüyorsun? – aniden sordu.
- Elbette! Harika... çok güzel...
- Uzun zamandır seks yapmadım...
- Hiçbir şey! Her şey yoluna girecek!
- Prezervatifim bile yok...
- Sağlıklıyım, merak etme!
Marina’yı kollarıma alıyorum, Onu yatak odasına taşıdım. Onu çift kişilik yatağın kenarına sırt üstü yatırdı ve hızla kıyafetlerini çıkarmaya başladı: gömlek, kot pantolon, külot. Marina kuru dudaklarını yalayarak hareketlerimi takip etti.
Ve işte hedefime ulaştım. Marina’nın ev elbisesinin altında sadece külotu var. Düğmeleri çözdüm, elbiseyi açtım, kadın trikosunu indirdim...
Vay canına! Marina’nın kasık bölgesinde kalın siyah saçları vardı. Heyecandan kaskatı kesilmiş Marina’nın dizlerini aralayarak dudaklarımı o imrenilen ağza bastırdım. Oradan çiy kokusu geliyordu. Gün batımı. Su kenarında çimen. Seks gibi kokuyordu.
Güzel bir kızla ilk çiftleşme anı her seferinde ruhu sıcaklık, neşe, heyecan, şükran ve sevgiyle doldurur. Her seferinde tarif edilemez!
Marina hafif bir yarı inlemeyle cinsel organımı kendine aldı, kadınlığını, seksten yoksunluğunu, mahrem aromasını üzerime yaydı.
- Benim tüylü küçük şey! - kafama sıçradı.
Partnerimi penisimle parçalıyordum, onu akıl sağlığından, direnme, durma ve gözlerini açma yeteneğinden mahrum ediyordum. Marina benimle seks yapmaktan keyif aldı, penisimin üzerinden aktı, dilimi yaladı, beni ve terimi emdi. Çok güzeldi ve uzun süre orgazm içinde banyo yaptım, zayıf, narin, zarif piyanistle sikiştim, inlemelerinin güzel müziğinin ve karnının alt kısmındaki siyah kıvırcıklığın tadını çıkardım.

https://sun9-43.userapi.com/c855016/v85 ... FQrHPY.jpg
Fantezi kadın
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Anonim. Ah bu müzisyenler! Bana öyle geldi ki Bach’ın fügleri ve Grieg’in süitleri...

Unread post by Fantezi kadın »

sınıf! люблю эстетов, Öyle mi?! ne buldun?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”