Forum üyelerinin görüşlerini almak isterim.

Yeni Yıl.
Bu hikaye yılbaşı gecesi bir şehirde yaşandı ve belki sizin de başınıza geldi ama siz bilmiyorsunuz ya da hatırlamıyorsunuz ama şöyleydi...
Natasha bu yıl kızını özel bir şekilde tebrik etmeye karar verdi: Noel Baba’yı eve davet edin, küçük Lenochka’yı mutlu edin. Birkaç şirketi aradıktan sonra bunun kolay bir iş olmadığını fark etti: ya her şey zaten sipariş edilmişti ya da çok pahalıydı, son numara kalmıştı. Artık şunu ummuyordu:
- İyi günler, bu Noel Baba mı? Ah, kusura bakmayın, Noel Baba’nın evinize getirilmesini emretmekten bahsediyorum.
- Evet, bu Noel Baba.
Sözlerine açıkça gülümseyen hoş bir erkek sesi duyan Natasha biraz rahatladı.
- Görüyorsun, kızım için bir tatil ayarlamak istiyorum ama herkes çoktan götürüldü ya da fiyat artıyor...
Adam sözünü bitirmeden sözünü kesti:
- Şanslısın, siparişini alıyorum, yanında olacağım 31 Aralık saat 23:00’da kapıya bir hediye bırakın, program standarttır: kız bir şiir okur, odayı, Noel ağacını ve genel olarak her şeyi gösterir...
- Ve kaç para olacak?
- Hadi şunu yapalım: masa sana hazır, çanlar çalınca seninle içerim, senin fiyatın olsun ve taksiyle bana 1000 ruble.
“Olamaz! Tanrım, ne kadar şanslı! Herkes 10.000-15.000 ruble istiyor, işte böyle bir fiyat,” diye düşündü Nataşa.
- Tabii ki katılıyorum... Evet... Evet... Bekleyeceğim, adın ne? ?
- Sadece Frost, Büyükbaba Frost - arayan kişi gülümseyerek, telefonu kapatıp numarayı kaydederek cevap verdi.
“Ah, Noel Baba’yı bulmam o kadar güzel ki aşkım, Helen sevinecek, en azından senin ortalıkta olmayacağın için içi aydınlanacak... Daha ne kadar iş gezisine çıkman gerekiyor? Bir ay daha mı? Yani iki aydır bizimle birlikte değil," Natasha kocasıyla telefonda konuştu, karnını okşuyordu ve parmaklarının külotunun elastik bandının altına nasıl kaydığını ve klitorisini okşamaya başladığını fark etmeden...
- Anne, anne! Bakın, Noel Baba için çizdiğim çizime bakın! - Helen odaya koşarak bağırdı.
- Akıllı kız! Babamdan merhaba!
- Bırak onunla konuşayım!
Kız telefonu alıp babasıyla konuşmak için odasına koştu ve Natasha parmaklarını deliğine soktu: "Oh ! Nasıl bir sik istersin! Zaten iki ay oldu... Dayanılmaz!" Natasha’nın parmakları daha hızlı batmaya başladı, kızının babasıyla konuştuğunu duydu.
"Aaaah, siktir, hoooooooo sik!!!" - Natasha fısıldadı ve kendini parmaklarının üzerine iterek boşalmaya başladı. "Lanet olsun, benim sorunum ne?" - diye düşündü çünkü hiç bu kadar heyecanlanmamıştım!
- Tamam baba, en itaatkar kız olacağım ki Frost Büyükbaba bana en iyi hediyeyi versin! - Natasha, Lenochka’nın sözlerini duydu ve parmaklarını sızdıran amından çekip yavaşça emdi.
Yeni Yıl koşuşturmacasında günler uçup gitti ve işte 31 Aralık...
Noel ağaç, masa kuruldu, Natasha saçlarına güzel bir saç modeli yaptı, omuzları açık siyah bir elbise giydi ve ince bacaklarına siyah çoraplar çekti. Natasha, iç çamaşırı giyme zahmetine girmedi çünkü sadece kendisi ve kızı olacaktı ve Noel Baba gelip geçiciydi, diye düşündü. Kızın üzerinde pembe bir elbise, beyaz bir taç, beyaz diz çorapları vardı, tam bir mucize prenses-kar tanesi.
Kocasıyla telefonda konuşup birbirlerini tebrik ettikten sonra, daha sonra bağlantının berbat olacağını bilerek, Natasha ve Lenochka, Büyükbaba Frost’u beklediler...
Natasha’nın telefonundaki mesaj: “Bir hediye buldum, hazır ol, kapıyı çalıyorum:
TAK Tak Tak.”
Ağır kapının çalındığı duyuldu. Helen ürperdi ve gözleri beklentiyle parladı ve Natasha heyecanla saçını düzeltmeye başladı ve aynada neye benzediğine baktı. Siyah elbise onun ince vücuduna tam oturuyor, göğüslerini, belini ve kalçasını vurguluyordu, sadece bacakları kabarık bir jüponla gizleniyordu.
- Ah, bu Büyükbaba Frost! - diye fısıldadı kız.
- O gerçekten var mı? - Natasha gülümseyerek sordu - bakalım kim gelmiş?
Ve kapıyı açmak için koridora gittiler.
- Bu... Bu Büyükbaba Frost! - Helen kapıda gerçek Noel Baba’yı görünce fısıldayarak söyledi. O kadar büyük duruyordu ki, inliyor ve keçe çizmelerine vuruyordu, üzeri gerçek karla kaplanmıştı ve asasını yere vurduğunda yukarıdan kar taneleri ve şekerler yağıyordu...
Natasha böyle bir performanstan büyülenmişti, bu tatilde hiç böyle bir şey görmemişti, gerçek bir Noel Babaydı, inledi ve gözlerini kıstı ve muhteşem numaralarının eşsiz olduğunu düşündü. Noel Baba’nın öyle bir buzunu hissettiler ki sanki dışarı adım atmışlar gibi yanakları ve burunları bile karıncalandı.
- Peki, peki... Peki burada kimimiz var? Bu prensesler beni mi bekliyordu? - Noel Baba kilitler kendiliğinden kapanırken kapıyı kapatırken bas sesiyle sordu.
- Evet evet bekledik, dedeyi bekledik! - Lenochka çığlık attı ve Büyükbaba Frost’un yanına koştu ve bacaklarını kucakladı.
Natasha’ya baktı: "Ah, güzel kaltak, boş ver, bugün Yılbaşı gecesinin tüm zevklerini yaşayacaksın," diye düşündü.. .
"Eh, kapıdayız Lenochka, büyükbabana dairemizi ve büyükbaba için ne hazırladığını göster, ne sürpriz," dedi Natasha.
Büyükbaba Frost’un eldivenli elini hiç önem vermeden poposuna koyduğunu hissedince gülümsedi ve onun tarafından itilerek odaya girdi.
Frost aile fotoğrafını gördü ve gülümsedi. Natasha onun bakışlarını takip ederek şöyle dedi:
- O bir iş gezisinde, yani her şey benden.
Ve cebine 1000 ruble koyarak fısıldadı: “Kabul ettiğin için teşekkür ederim, sen süpersin, ben de hiç performans izlemedim.”
Frost cevap vermedi, sadece gözünü kıstı:
- Peki kızım, getir bana biraz sıcak çikolata ve torunum bana odasını gösterirken nasıl sadece A notlarına çalışıyor ve ona bir hediye vermeli miyim?
Natasha gülümsedi ve mutfağa koştu. Tam bu sırada Frost bir şişe çıkardı ve açık şampanyayı görünce önce biraz döktü, sonra neredeyse şişenin tamamını ekledi ve kalan damlaları kompostolu bir sürahiye döktü ve inleyerek Helen’i takip etti. odaya. Kimse onun hareketlerini fark etmedi ve kendi kendine gülümsedi: "Güzel, güzel... İkiniz de benim hediyem olacaksınız."
Lenochka büyükbabasına notlarını, defterlerini, odasını, oyuncaklarını gösterdi.
- Zeki torunum, zeki!!! - Peder Frost sırtını ve hatta poposunu okşayarak şöyle diyordu, Natasha elinde bir fincan çikolatayla kapıda belirdi.
- Büyükbaba, işte çikolatan - gülümsedi.
- Peki ya sen kızım, kendine biraz şampanya doldur! Büyükbabam buna izin veriyor, çünkü sen de iyi bir kızdın ve böylesine mükemmel bir torunun iyi bir annesiydin! - Noel Baba gözlerini daraltarak dedi.
Şöhreti Natasha’yı utandırdı.
- Elbette büyükbaba, ben iyiydim! - Natasha, Frost’la birlikte oynamaya karar verip bardağı vererek koşup bir bardak doldurduğunu söyledi. Bütün bu yaygara ve oyun boğazını kurutmuştu ve oda bir şekilde havasızdı ve birkaç yudum aldıktan sonra, beklenmedik derecede lezzetli ve hoş şampanyanın alışılmadık tadını fark etti.
Natasha yokken Frost Lenochka’ya fısıldadı:
- Lenochka, sen o kadar iyi ve güzel bir kızsın ki neredeyse mutluluktan eriyeceğim! Biliyor musun, çocukların sandığı gibi üşümüyorum! Çok ateşliyim! - kulağına fısıldadı.
- Noel Baba’nın sırrını bilmek ister misin? - diye sordu büyükbaba gözünü kısarak.
- Evetsssssssssssssssssssssssssssssssssss fazlasıyla - Lenochka fısıltıyla cevap verdi
Frost onun elini tuttu ve avucunu kürk mantosunun içine soktu. Kız büyük ve sıcak bir şeye dokundu, hatta avucunu koparmak istedi ama Frost, korkma, okşa dedi!
Ve kız sert ve sıcak bir şeyi okşamaya başladı.
Natasha odaya girdi ve Frost’un Helen’in kulağına bir şeyler fısıldadığını gördü ve tatlı bir şekilde gülümsedi. Biraz daha şampanya yudumladıktan sonra vücuduna tuhaf bir sıcaklık yayılmaya başladı, göğüslerinin nasıl dolduğunu, meme uçlarının nasıl sertleştiğini ve elbisesinin içinden küçük üzümler gibi görünmeye başladığını hissetti. "Ah, bacaklarımın arası nasıl da sıkışıyor" diye düşündü, "nasıl da büyük bir sik istiyorum, nasıl da büyük, sert bir canavar istiyorum!... Tanrım, benim sorunum ne?" - Natasha sanki bir saplantıyı atmak istercesine fısıldadı, "Sonuçta, bugün Yeni Yıl, bir kız var ve Noel Baba... Mmmm... Noel Baba... Acaba nasıl bir siki var?" . Natalya şehvetli düşüncelerle kaplanmış gibi görünüyordu, sonra mantığın kalıntılarının etkisiyle geri çekildiler.
- Peki, Helen, şimdi de Noel ağacında bir şiir - dedi Noel Baba.
- Evet, evet! - Lenochka alkışladı ve odaya koştu.
Natasha, Noel Baba’nın onu nasıl muayene ettiğini, yaladığı dudaklarına, çok kaba bir şekilde dışarı çıkan meme uçlarına nasıl baktığını ve bacaklarını nasıl içeri doğru hareket ettirdiğini gördü. amında giderek artan yangını durdurmaya çalışırken başarısız oldu.
- Peki kızım, hadi biz de gidelim! - ve elindeki kıçını nasıl sıktığını hissetti.
Natasha, Frost’un topuz gibi topuzunu yakalayan devasa avucunu hissetti, sıktı, bilinci öfkelenmek istiyordu ama kendini çok tatlı hissetti! Böylesine kaba bir davranışa vücudu sıcaklıkla karşılık verdi, amcığı Frost’un dokunuşundan titriyordu ve şimdi kızı şiirini okumaya hazır bir şekilde bir sandalyenin üzerine çıkmışken öfkelenmek aptallıktı. Yüksek sesle inlememek için süngerini ısırarak odaya girdi.
- Peki torunum, büyükbabam senin ve annemin hazırladığı şiiri dinlemeye hazır mı?! - ve bir sandalyeye oturarak Natasha’yı belinden çekti, oturmasını sağladı ve Frost’un ustaca bir el hareketiyle elbisesinin eteğini kaldırdığını ve onunla birlikte bacağının üzerine düştüğünü hemen hissetti. çıplak popo.
- Büyükbaba, ne yapıyorsun?! – Natasha utanarak fısıldadı.
- Ne gibi? Misafirperverliğin tadını çıkarıyorum ve benim için kendi şiirini hazırlayan çok güzel bir kız olan torunumun şiirini dinliyorum.
- Hadi Lenochka, başla! - Frost daha yüksek sesle söyledi. Bu sözler üzerine eli elbisenin eteğini kaldırdı ve naylon çorapla kaplı kızın kalçası boyunca yürürken Natasha’nın bacaklarının arasına girdi ve parmaklarını kedisinin kıvrımlarında hissetti. Set masası ve elbisenin kenarları Helen’in gözünden olup biteni kapsıyordu.
- Aaaah! - Natalya zorlukla duyulabilecek bir şekilde bağırdı ve ağzını hafifçe açarak gözlerini kapattı.
- Ve görünüşe göre sen kötü bir kızsın! Sadece kötü kızlar külot giymez," diye fısıldadı Noel Baba Natasha’nın kulağına.
Ve Lenochka şiiri anlamlı bir şekilde okudu.
Frost’un parmakları Natalya’nın amının tadını çıkardı, onları ahlaksız bir meyve suyuyla kapladı ve derinlere nüfuz etti. klitorisi ile oynuyor. Natasha’nın akıntısından ıslanan bir parmak kıçının yıldızına doğru ilerledi ve falankslardan birini içeri itmeye başladı. Natasha inlememek ve başına bir şey geldiğini göstermemek için tüm gücüyle tutundu, avuçları masanın kenarlarını kuvvetle sıktı, hızlı nefes alıyordu ama kızına bakıp ona bakıp gülümsemeye devam etti bir şiir.
Bu arada zamanla Noel Baba, Natalya’nın deliklerini parmaklarına olabildiğince derin bir şekilde itmeye başladığını hissetti, bu da onu alaycı bir şekilde gülümsetti, "işte kancadasın, benim tatlı kahrolası kaltağım, evli Sürtük,” diye düşündü, sonra tempoyu arttırdı, sonra azalttı.
Birden Frost’un parmakları deliklerinden çıktı ve Natalya aniden klitorisinin üzerinde soğuk bir buz topu parçası hissetti... Yanmış gibiydi, seğirdi ama Noel Baba’nın sol eli onu güvenli bir şekilde yerinde tuttu.
Buz topu eridi ve Frost’un parmakları onu Natasha’nın amının dudakları boyunca yuvarlamaya başladı. Natalya daha hızlı nefes almaya başladı, göğsü yükselip alçaldı, meme uçları elbisesinin kumaşına sürtünerek yırtıldı. Sonunda Noel Baba’nın parmakları buz topunu Natasha’nın kıçına yuvarladı ve içeri doğru bastırdı... Natalya sessizce sızlandı, kıçındaki buz topunun eridiğini ve deliğinden dışarı akan suyun eridiğini hissetti. Frost’un parmakları yeniden Natasha’nın deliklerini okşamaya başladı ve Natasha orgazma mümkün olduğu kadar çabuk yaklaşmak isteyerek kendini tekrar onlara doğru itmeye başladı.
Lenochka şiiri okumayı bitirdi ve parmaklarıyla elbisesinin kenarlarını tuttu. , biraz oturdu ve performansın bittiğini göstererek reverans yaptı.
- Zeki kız, akıllı kız Lenochka!!! - Bazı nedenlerden dolayı Frost, kürk mantoya sarılı bacağını sol avucuyla çırpmaya başladı, ancak buna hiç önem vermeden Lenochka, Büyükbaba Frost’un övgüleri arasında eriyerek gülümsemeye başladı. Frost’un sağ elinin parmaklarının annesinin her iki deliğini de kudretle siktiğini bilmiyordu.
- Peki canım, şimdi hediyelere geçelim!!! - dedi Noel Baba.
- Ve işte ilk hediyen! – Noel Baba’nın sol eli kürk mantosunun cebine gitti ve renkli folyoya sarılı çikolatalı bir tavşan çıkardı.
- Teşekkürler büyükbaba! - diye bağırdı kız, tatlılığı elinden alarak.
- Sadece tavşan kürk mantomda biraz eridi, bu yüzden onu ısırma, emmeyi tercih et, - dedi Büyükbaba Frost, küçük kıza bakarken ambalajı açtı.
Paketin içinden bir çikolata figürü çıktı ve Lenochka bunu hemen kısmen ağzına soktu, emdi ve şapırdattı.
Natalya çikolatalı tavşana baktı ve nefesi kesildi! Daha çok çikolatadan bir penise benziyordu, büyük, siyah, kabartmalı, tabanında küçük testisler vardı ve tavşanın kulaklarının olması gereken yerde kızının emdiği penisin başı görünüyordu. Ancak yakından baktığında, çikolatalı bir tavşanın ağzını ve penisin testisleri sandığı tavşanın kulaklarını ve patilerini gördü, ancak bunlar o kadar kalitesiz bir şekilde dökülmüştü ki, görselin arka planında kaybolmuşlardı. çikolata dikdörtgen incelik. Natasha takıntısını uzaklaştırmak için başını salladı ama kızını özenle emen çikolatalı tavşanın içindeki çikolata penisini göremedi
- Ah! Sanırım çiğnedim! – kız bağırmaya çalıştı ama ağzı beyazımsı koyu bir sıvıyla doluydu ve bu sıvı o kadar çoktu ki kızın dudaklarının kenarlarından akmaya başladı.
- Korkma, bu bir sufle! Yut şunu! – Noel Baba gürledi, “ve anne kızını öpecek ve sızan sufleyi dudaklarından çıkaracak!
Orgazmın yaklaştığını hisseden Natasha masaya eğilerek kızını dudaklarından öptü ve sızan sufleyi yaladı. dudaklarından sufle... Sufle mi? İşte spermin tadı!!! Hayır, olamaz! Bakın kızı nasıl tatlı bir şekilde dudaklarını yalıyor... Ve sonra ona güçlü bir orgazm çarptı... Sessizce inledi, Noel Baba’nın parmakları klitorisini çimdikledi ve orgazm dalgaları birbiri ardına yuvarlandı. Vücudu hafifçe titredi ve kızı korkutmamak için tüm gücünü topladı.
Ve bu arada Noel Baba gülümseyen ve mutlu kıza döndü:
- Al bakalım Helen, iç kompostolu tavşan, - büyükbaba bir sürahiden bardağa tatlı su döktü ve kıza verdi.
Lenochka kompostoyu açgözlülükle içti ve daha önce alışılmadık duygular onu bunalttı: hafifçe şişmiş göğüslerindeki papillalar aniden çok ciddileşti sert ve hassastı ve külotunun içi aniden çok ısındı.
- Torun, bu kadar harika bir şiir için bu kadar iyi bir kıza verilen tek hediye bu değil! Hadi, koridorda duran hediyelerle dolu kırmızı çantamı bana ver. Kız, kendisini kaplayan hislerden uyandı ve çantaya doğru koştu ve Frost, parmaklarını Natasha’nın deliklerinden çıkararak kulağına fısıldadı: "Ağzını aç canım" ve parmaklarını onun ağzına sokarak, devam etti: “Akıllı ol!”
Orgazmdan sonra bitkin düşen Natasha, Moroz’un sağ elinin parmaklarını tek tek yaladı.
- Ne kadar akıllı bir kız! İşte bu... - dedi Moroz, Nataşa’nın yine şehvet ateşiyle yanan gözlerine bakarak! "Ben, evli bir kız olarak, başkasının erkeğinin amım ve kıçımdaki parmaklarını yalıyorum!" - diye düşündü ve daha da heyecanlandı.
Helen’in bir çantayı sürükleyerek odaya girdiğini duydular. Frost, Natasha’yı önünde döndürdü ve Natasha, Frost’un devasa kazığını kıçına dayandığını hissetti.
- Pekâlâ, dedi Frost kızlar, çantayı çözün, Helen hediyelerini alacak!
nNataşa, hâlâ titreyen bacaklarının üzerinde ayağa kalkamayınca dizlerinin üzerine çöktü ve çantanın yanında duran, çantanın çözülmesine yardım etmeye başlayan kızının yanına doğru süründü.
- O kadar uzun bir şiir ki, öğrendin Lenochka, işte sana bir hediyem! - ve Noel Baba, ikinci eldivenini atarak ellerini çantaya koydu, kızın çok istediği Barbie bebeğini ve onunla birlikte başka bir kutuyu çıkardı: bebek için bir ev. Natasha şaşırdı çünkü girişte sadece bir oyuncak bebek bırakmıştı.
- Peki tatlım, hediyeyi beğendin mi? - diye sordu Frost.
Kızın gözleri sevinçle parladı! Böyle bir hediyenin hayalini bile kurmamıştı!
- Evetsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Çok! Çok teşekkür ederim!!!
- Peki kızım, - Moroz Natasha’ya döndü, - benim için hangi şiiri hazırladın?
- Ama ben hazırlıklı değildim, - Natasha’nın kafası karışmıştı ama kızına baktığında yüzüstü düşmekten kaçınması gerektiğine karar verdi ve anaokulunda okuduğu Yeni Yıl şiirlerini hatırlayarak alnını kırıştırdı.
- “Haklıyım şimdi,” diye ayağa kalktı, doğaçlama sahneye gitmek istedi ama Noel Baba elinde bir kadeh şampanya tutarak onu durdurdu.
“Al, iç şunu, sana güç verecek” ona fısıldadı.
Natalya, çok fazla alkol içmeye alışık olmadığından reddetmek istedi ama boğazı kuruydu ve bardağı bir dikişte içmeye karar verdi. Ve vücudunda bir kez daha sıcaklık dolaştı, göğsündeki papillalar yeniden ayağa kalktı ve aşağıda, bacaklarının arasından yeniden bol miktarda yağ salgılanmaya başladı.
Natasha gururla kızının şiir okuduğu yere doğru yürüdü. ve yılbaşı şiirinden hafızadan bir çocuk şiiri okumaya başladı. Zaten ayetin dörtte birini okumuştu ve heyecan büyüyordu, kafasında, göğsünde, karnında, kedisinde nabız gibi atıyordu... Yapışkan kayganlaştırıcı, kedisinden file çoraplar boyunca uyluğun iç kısmından haince akıyordu. Natalya seli durdurmaya çalışırken bacaklarını sıkıca sıktı. Büyükbaba Frost ve kızı dikkatle kıza baktılar ve onu dinlediler.
Ve böylece, Natasha şiirin ortasına geldiğinde çoktan eriyip dışarı aktığını düşündüğü buz topu birdenbire hareket etmeye başladı. kıçının içinde titreşiyor, devrimleri artırıyor İçgüdüsel olarak kalçasını sıktı ve sendeledi.
- Kelimeleri unuttun mu? – diye sordu kızı uzun sessizliği bölerek.
Natasha gerçekten de topu kıçından çıkarmak istiyordu ama bunu yapmak için oturması gerekiyordu ve kızınız ve bir yabancı ona bakarken bunu nasıl yapabilirdiniz? sana mı?
Kendimi toparlamaya çalıştım ve gergin bir sesle şiiri okumaya devam ettim. Ve sonra top özellikle güçlü bir şekilde titredi ve Natasha istemsizce eğildi ve yarı çömeldi, yine şiiri okumayı bırakıp hızlı nefes aldı.
Büyükbaba Frost sandalyesinden kalktı ve yanına geldi, anlayışla beline sarıldı. yan taraftan sordu:
n-İyi misin kızım?
Top neredeyse titremeyi bıraktı.
-Tabii ki büyükbaba, her şey yolunda kızım,” dedi onlara gülümsedi ve doğrularak şiiri tekrar okumaya devam etti.
Ve top yine maksimum seviyeye kadar öfkeyle titredi. Natalya yine sendeledi ve yarı çömelip derin bir nefes alarak yere eğildi.
Büyükbaba Frost arkadaki fermuarı açarken, "Sanırım bu elbise sana biraz dar kızım," dedi.
Top neredeyse sakinleşti ve Natasha doğruldu. Elbisenin fermuarla desteklenmeyen üst kısmı hafifçe aşağıya doğru kayarak kadının yoğun, dik göğüslerini ve keskin bir şekilde çıkıntı yapan göğüslerini hafifçe açığa çıkardı. Natasha elleriyle göğüslerini kapatmaya çalıştı ama Büyükbaba Frost onun arkasında durdu, kaldırmasına izin vermeden ellerini bileklerinden tuttu ve kızın beline koydu.
- Devam et kızım, seni ve torununu dikkatle dinliyoruz!
Lenochka, ağzını açarak elinde bir oyuncak bebek ve kendisi için bir evin bulunduğu bir kutuyu tutarak annesinin çıplak göğüslerine baktı.
Natalya, Utançtan kızaran, kızının bakışlarını hisseden kedi, hafifçe açılmış bacaklarının arasında giderek daha fazla heyecanlanmaya başladı, kalın kayganlaştırıcı iplikler aşağı doğru uzanıyor, bacaklarını beyazımsı bir ağla bağlıyordu. Bu aşağılanmaya son vermek için ne pahasına olursa olsun Yeni Yıl şiirini okumayı bitirmesi gerektiğini fark etti. Ve kuru boğazındaki tükürüğü yutarak, kırmızı dudaklarını yalayarak şiiri okumaya devam etti ve bu kez olaysız bir şekilde bitirdi.
Noel Baba ellerini bıraktı ve alkışlamaya başladı.
- Akıllı kız kızım, ama biraz daha prova yapman gerekecek ve sonra gelecek sene seni kesinlikle hediyelerle ödüllendireceğim! – dedi derin bir sesle.
Göğsünü elbisesiyle kapatan Natasha, kızına doğru yürüdü ve yeniden bir orgazmla sarsılarak dizlerinin üzerine çöktü.
- Endişelenme, anne, önümüzdeki bir yıl boyunca Noel Baba için bir şiir hazırlamana yardım edeceğim! - kızı annesinin sırtını okşadı.
- Şimdi tatlım, şimdilik git oyna, sonra seni çağırıp Noel ağacını açacağız! - dedi Frost, Lenochka’ya göz kırparak. Kız ona itaat etmesi gerektiğini fark etti çünkü o zaman daha fazla hediye alabilirdi...
-Tamam büyükbaba! Ve hediyelerle oynamak için odaya koştu...
Frost, önünde dizleri üzerinde oturan Natalya’ya baktı ve kürk mantosunun eteklerini açarak canavarının görüntüsünü ortaya çıkardı.
Frost avucunu Natalya’nın yanağının üzerinde gezdirdi, Natalya avucundan ya soğukluk ya da sıcaklık yayıldığını hissetti, Frost’un gözlerinde alev ya da kar fırtınası gördü, gözlerine inanmadı ama bunun sadece bir sarhoş olduğunu düşündü aksaklık, buna hiç önem vermedi.
- Lanet evli ağzını aç, kaltak! - dedi Frost.
Sorgusuz itaat etti ve Frost’un canavarı anında onun açık ağzına fırladı. Böyle bir coşkudan neredeyse boğuluyordu, ancak Frost, aklının başına gelmesine izin vermeden saç tellerini bir avucuna sardı ve penisini giderek boğazına doğru itmeye başladı. Gözlerini kaldırdı ve Moroz’un yüzünde kötü niyetli bir sırıtış gördü.
-İşte bu, kaltak!
Natasha penisin sadece boğazına girdiğini değil, aynı zamanda kafasının da nasıl olduğunu hissetmeye başladı. nabız gibi atıyor, nasıl da artıyor, yolundaki her şeyi patlatıyor. Frost’un boğazını okşadığını, parmaklarıyla onun içine ne kadar derinden girdiğini hissettiğini hissetti. Hareket etmeye başladı, penisinin başı boğazı boyunca hareket etti. Natalya onun devasa etinin her milimetresini hissetti, nefes almadığını, penisinin tamamen boğazını doldurduğunu fark etti, sanki bilinci yapay olarak destekleniyordu, bu yüzden çoktan bayılmış olacaktı. İki büyük top çenesine çarptı ve iki avuç içi başının arkasını tutup kafasını bu devasa canlı organın üzerine itmeye başladı.
- Ne, kahrolası evli kaltak, canavarımı beğendin mi? - Moroz’un sözlerini sanki başkasının düşünceleri kafasındaymış gibi duydu, - evet, bunu yalnızca kötü kızlar anlar, evli sürtükler böyle!!! Sizin boynuzlu geyiğiniz bunu hayal bile edemez!!!
Hareketler keskinleşti ve yüzünü tüylü kasıklarına bastırdı, kadın ladin, mandalina ve çikolata aromasını hissetti ve hemen güçlü bir jetin neredeyse mideye çarparak onu neredeyse mideye kadar doldurduğunu hissetti. acıya, acıya...
Kafası sanki hortumdan çıkarılıyormuş gibi, biraz küçüldü, sahibini Natasha’nın boğazındaki esaretten kurtarır gibi ama o da midesini doldurmaktan vazgeçmedi ve spermiyle yemek borusu. Sik Natasha’nın boğazından çıkar çıkmaz öksürdü ve burun deliklerinden ve boğazından sperm fışkırdı, elbisesini ve göğsünü doldurdu, hızlı ve ağır nefes alıyordu. Yukarıya baktı ve Frost’un nabız gibi atan ve hala kanalizasyonda olan kırmızı başlı devasa penisini gördü... Ciğerlerine hücum eden hava nedeniyle Natasha’nın başı döndü, midesinin içeriği ters yöne gitti. Frost, Natalya’nın dürtülerini yakaladı ve onu döndürerek köpek stilini masaya koydu. Kürk mantosunu attı ve kocaman bir erkeğin kaslı vücudunun, hiçbir şekilde yıpranmış yaşlı bir adamın, beyaz bir ford’un, beyaz kıllı bir göğsün ve kasıkların görüntüsünü ortaya çıkardı. Elbiseyi sırtına atıp poposuna lezzetli bir tokat attı. Ya şaplaktan ya da gerçek boşalmadan çok fazla sperm vardı, ama yine burnundan çıktı ve burnundan önünde duran boş tabağa kadar uzanan iki büyük beyaz sümük oluşturdu. Natasha, kalçasını yayarak ıslak kasık boyunca büyük bir penisin nasıl kaydığını, labiasının ve kaputundan çıkan klitorisinin yanan bezelyesinin üzerinde yürüdüğünü hemen hissetti. Kendisi de sırtını büktü, kıçını dışarı çıkardı ve sızdıran amını giriş için açtı...
- Ah, evli fahişe, evet, evet, anlıyorum!!! - Natalya, Moroz’un sözlerini duydu.
Moroz, sanki değer veriyormuş gibi avuçlarıyla kıçını yoğurarak, çıkıntılı organıyla Natasha’ya sataşmaya devam etti ve takdir edilecek bir şey vardı: etli çöreklerle tonlanmış kıçı, bakışlarını çekti birçok erkek. Ancak ince bacakları ve güzel kıçı ona yetmedi, elbisenin zaten yarı açık fermuarına uzandı ve iki eliyle tokanın kenarlarını tutarak keskin bir şekilde yanlara doğru çekti. Natalya bir elbisenin yırtılma sesini duydu ve elbise yere düştü. Artık Frost memnundu, evli fahişesi tüm görkemiyle ortaya çıktı. Avuç içleri sırtı boyunca geçti ve belinin yanlarını yuvarlayarak Natasha’nın karnının üzerine kaydı
- Aaah!!! Evet, evet Büyükbaba Frost!!! - diye fısıldadı.
Frost’un avuçları göğüslerini yakaladı ve dik meme uçlarını parmaklarının arasından geçirip onları da sıktı.
- Mmmmmmm... Aaaaaaah!!! - Natasha’nın göğsünden o kadar vahşi bir tutkuyla fırladı ki, sanki bir volkanın ağzındaymış gibi şimdi vücudunda kaynıyordu. Daha önce hiç böyle bir isteği olmamıştı. Vücudu ya soğuktu, tüyleri diken diken oldu ya da sıcak hissetti ve sonra yapışkan terle kaplandı... Artık böyle bir işkenceye dayanamıyordu.
- Lütfen! Lütfen sik beni, amımı sik, aaaaa!!! - yalvararak fısıldadı
Ve yakarışları duyuldu, kocaman kafa dudaklarını açarak Natalie’nin rahmine dalmaya başladı. İriliğine rağmen amından sızan tutku suyu sayesinde kolayca içeri girdi. Ve kafa rahminin esaretine daldığı anda Frost, vahşi bir canavar gibi kükreyerek sikini neredeyse yarıya kadar sürdü ve rahmine çarptı.
- Ah! Kahretsin! Ne kadar sıcak! Evet! Evet, lütfen daha fazlasını!!!! - diye inledi.
Bu sözler Frost’u harekete geçirmekten başka işe yaramadı ve ikinci darbe o kadar güçlüydü ki Natasha’nın gözleri karardı ve eğer kalçalarını tutan kocaman avuç içi olmasaydı masadaki tüm süslemeleri yerle bir ederdi. . Her vuruşta hareketler giderek daha şiddetli, daha sert hale geliyordu. Dick çılgınca Natalya’ya çarptı, kedi buna höpürdeterek onay vererek karşılık verdi. Bu sesi duyan Moroz sırıttı.
- Peki hediyemi beğendin mi kızım?!
- Ahh, ahh, evet, evet, ayrıca, ahhh, kahretsin!!! - Natasha inledi, çığlık atmamak için kendini zar zor tuttu. Penisin nasıl yeniden büyümeye başladığını yakaladı, ama şimdi boğazında değil, zaten rahmindeydi, bu büyülü hareket şimdi alt dudaklarında ve Frost’un canavarıyla dolup taşan rahminde hissediliyordu. Büyük toplar, penisin Natalya’ya tamamen girmemesine rağmen, kedisine ulaştı ve ona vurarak nektarla kaplandı, bu da o kadar çoktu ki darbelerden damlalar bacaklarına sıçradı.
İnlemeler, höpürdeten, tokat atan vücutlar odayı sesleriyle doldurdu; buna Natasha’nın yaslandığı masanın üzerinde titreyen kristalin sesi de eklendi. İlişkilerine eşlik eden tüm bu serenat, odasında yeni oyuncaklarıyla oynayan Lenochka tarafından duyulabilir hale geldi.
Onları bir kenara koydu, bu seslerle ilgileniyordu ve kız sessizce kapıya yaklaşarak içeriye baktı. oda. Gördükleri ve duydukları ilk başta onu korkuttu ve saklandı ama fark edilmediğini anlayınca tekrar baktı ve bakmaya başladı. Frost’un devasa figürü yarı yan yana duruyordu, kürk mantosu veya şapkası yoktu, avuçları eldivensizdi ve keçe botları farklı köşelerde yatıyordu. Çıplaktı ve annesinin kıçını tutuyordu. Annem de çıplaktı ve masaya yaslanmıştı. Kaslı vücudu annesine doğru hareket eden Moroz, her hareketinde “şak-tokat” seslerini ve annesinin sessiz “Aaaah! Daha fazlası, evet!” Büyükbaba Frost’un vücudundan çıkan devasa bir sopanın annesinin amına nasıl daldığını ve içinden çıktığında ışıkta parıldayan bir şeyle kaplandığını gördü. Annesinin vücudunu kalçalarından tutan Frost’un vücudundaki kasların nasıl hareket ettiğini, bedeni annesinin vücuduna yaklaştıkça kasıldığını gördü. Annesinin göğüslerinin sallandığını gördü, sonra sıktı ve masayı yakalamak için tekrar serbest bıraktı. Ve sonra Lenochka alışılmadık bir duygu hissetti: karnının alt kısmında bir sıcaklık. Farkında olmadan avucunu elbisesinin altına indirip külotunun içine soktu, karnını, alnını okşadı ve amına dokundu. Ve sonra sanki amından vücuduna yayılan bir sıcaklık akımından etkilenmiş gibiydi. Helen olup bitene baktı ve ardından Frost başını ona doğru çevirdi. Bakışları buluştu. Helen’in kafası karışmıştı ve aklına şu geldi: "İşte bu, şimdi beni azarlayacaklar." Ama onun yerine Frost’un gülümsemesini ve nazik bakışını gördü.
-Korkma Helen! - duydu ama Frost bu sözleri söylemedi, kafasında duydu - Korkma, bize gelin, annenizin ne kadar iyi olduğunu gördünüz mü?!!!
- Ah! Evet evet kendimi çok iyi hissediyorum ama lütfen durma!!! - Annem sessizce tekrarladı ve Büyükbaba Frost’un "sözlerini" doğruladı.
- Bize gel canım, ama önce her şeyi çıkar, üstümüzde hiç kıyafet olmadığını görüyorsun! - Frost’un düşüncelerini duydu.
Lenochka, elbisesi masanın altında yatan ve giydiği tek şey, ince bacaklarını saran siyah dantel çoraplar olan annesine tekrar baktı.
Birkaç kararsızlık yaşadı. Frost’un onu azarlamadığını anlayınca neredeyse onlara yaklaştı. Artık her şeyi en küçük ayrıntısına kadar görüyordu. Annesinin vücudu, sırtının alt kısmında beliren terden nasıl parlıyordu, poposu nasıl tüylerim diken diken olmuştu ve amcığı o kadar hoş kokulu bir şeyden parlıyordu ki, Frost’un şişmiş koyu mavi damarlarla kaplı devasa sopasının nasıl suya daldığını gördü. annesi ve tekrar dışarı çıkıp aynı nektarı çıkarıyor, bu da annemin hem amını hem de bacaklarını parlatıyor. Frost’un kaslı vücudunda, göğsünde, karnında ve kasıklarında kar beyazı saçlar gördü. Sopanın altında asılı duran bir çanta gördü ve her dalışta annesine çarptı.
- Ellerini kaldır tatlım! – gülümseyerek, Büyükbaba Frost düşüncelerini iletti.
Lenochka itaatkar bir şekilde ellerini kaldırdı ve Frost, hareketlerini durdurmadan, sanki sihirli bir şekilde, Lenochka’nın elbisesini attı ve onu sadece külotuyla bıraktı.
- Ah ne kadar güzelsin! - Büyükbaba Frost’un düşüncelerini duydu.
Ve kız gözlerini piston gibi hareket eden sopadan ayırmadı. Frost gülümsedi, kızın elini tuttu ve avucunu aletinin köküne koydu! Helen bunun ne kadar zor olduğunu, nasıl titrediğini ve parmaklarının yapışkan bir şeyle kaplı olduğunu hissetti.
- Şimdi şunu dene! - Frost ona düşüncelerini gönderdi.
Lenochka parmaklarını ağzına götürdü, parmaklarından yayılan aromayı duydu, vanilya, çilek ve mandalina aromasıydı, tüm bu aromalar burnuna nüfuz etti. Onlara diliyle dokundu.
– Mmmmm! Ne kadar lezzetli!!! – dedi Helen ve annesi onu duyunca başını ona doğru çevirdi. Kızını, sadece külotla, hafif şişmiş göğüslerinde, küçük pirinç taneleri gibi dışarı çıkan küçük papillalarda ve külotunda akıntıdan bir nokta oluştuğunu gördü. Artık sinirlenmesi, örtünmesi ve kızını odadan çıkarması gerekiyordu ama bu laneti artık durduramazdı. Kendini o kadar iyi hissediyordu ki eğer şimdi durursa muhtemelen heyecandan delirecekti. Artık tek yapabildiği çıplak kızına buğulu gözlerle bakmak ve amını canavarın üzerine itmeyi bırakmadan, onu korkutmamak ya da yaralamamak için ona gülümsemekti.
- Ah, sevgili kızım , oh, annem için iyi oldu, bana da hediye geldi! Korkma, her şey yolunda!!! – dedi annem inleyerek.
- O zaman çok daha lezzetli yemekler seni bekliyor Lenochka! – Frost yüksek sesle gülümseyerek söyledi.
Frost, kızı kollarına alarak onu annesinin sırtına koydu, külotunu çıkardı ve poposunu sıcak, yumuşak öpücüklerle kapattı. Kollarını annesine dolayan Lenochka, poposunu öpücüklere doğru kaldırdı ve Frost’un dili anüsünün yıldızını ve bakire amının kıvrımlarını gıdıklamaya başladı. Bu Lenochka’yı çok memnun etti, neredeyse bir yetişkin gibi inledi ve parmaklarını bacaklarının arasında gezdirerek kıvrımları yanlara doğru açarak Büyükbaba Frost’un dilinin daha derine nüfuz etmesini sağladı.
Natasha ve Lenochka birleşmiş gibi görünüyordu ortak bir tutku ve şehvet topu, Bunun şimdi nasıl olduğunu anlamadılar ve anlamak istemediler, tamamen yeni hislere teslim oldular. Vücutları tüm okşamaları hissetti, Frost’un Natasha’ya nasıl çarptığını ve dilinin Helen’in rahmine ve kıçına nasıl girdiğini, ellerinin vücutlarının üzerinde nasıl kaydığını, Natalia’yı kucaklayan Lenochka’nın göğüslerini nasıl sıktığını. Daha fazla inleme, daha fazla tutku, daha fazla şehvet odayı doldurdu ve vücutlarından yayılan aroma başlarının daha da dönmesine neden oldu. Natasha ve Lenochka’nın bedenleri zaten birkaç dakikadır orgazmlarla sarsılmıştı, ancak buna rağmen Frost eylemlerini durdurmadı ve onları yeni bir duyum düzeyine taşıdı.
Onlar yıllık konuşmasını duymadılar. başkan ve ilk çanlar, ancak yumuşak hareketlerden sonra Frost’un sikini tekrar Natasha’nın rahmine sokmaya başladığını hissettik. Bu tür darbelerin her biri çanların çalınmasıyla aynı zamana denk geliyordu. Ve son 12 darbede Frost kasıklarını Natasha’nın kıçına bastırdı. Adam onu parçalara ayırmış gibi geldi ona ve sperminin ilk akışının doğrudan rahme doğru fışkırdığını hissetti, tekrar tekrar kendi porsiyonlarını attı, sperm havai fişeklerini attı, bunaldı, sızmaya ve aşağıya akmaya başladı bacakları. Karnı, içine dolan sperm nedeniyle şişerek son aşamadaki hamile kadının karnına dönüştü.
- Dede! Kendimi çok iyi hissediyorum! – Natasha kızının sesini duydu.
- Annenin aldığı hediyenin aynısını ister misin?! – Frost diliyle deliklerini okşamaya devam ederek ona cevap verdi.
- Hayır! Bu değil! - Natalya düşündü ve elleri üzerinde doğrulmaya çalıştı ama elleri titriyordu ve kızın ağırlığı onu masaya sertçe bastırıyordu.
- Evet büyükbaba! – Lenochka keyifle söyledi.
- Sopasıyla onun için her şeyi mahvedecek! – Natasha endişelendi.
Dakikalar geçtikçe Natalya, Frost’un sikiyle kızın amının kıvrımlarını nasıl okşadığını, sikin nasıl küçülerek kızının boyutuna uyum sağladığını görmedi. Helen tatlı bir şekilde inledi.
Sonunda Frost’un parmakları annesinin kıçından kızının kıçına geçti ve aletini değerli deliğe dayayarak yumuşak bir şekilde kızın içine girdi. Kız acı çekmiyordu, bunun yerine tatlı, uzun bir inilti çıkardı. İlk kez sıcak bir aletin onu nasıl doldurduğunu, rahim ağzının başına nasıl dokunduğunu hissetti... Her tarafı titredi ve amını daha da derinlere, kendisinde duran penise doğru itti. Frost kalçalarını geriye doğru hareket ettirdi ve aletini höpürdeten bir ses çıkararak kızın artık bakire olmayan amını bıraktı ve hemen tekrar doldurarak sikişme hızını yavaş yavaş artırdı.
Natasha kızının memnun inlemelerini duydu ve biraz sakinleşti . “Ama nasıl? Bu kadar büyük bir aleti nasıl içine alabildi?” diye düşündü. Ama yavaş yavaş düşünceleri aklının bir köşesine gitti, kızının sırtında nasıl kıpırdandığını, onu siken sike yenik düştüğünü, kızının küçük ama sert meme uçlarının nasıl hoş bir şekilde sırtına sürtündüğünü, avuçlarının onu nasıl sıktığını hissetti. annesinin göğüsleri... Natalya, Büyükbaba Frost’un kızına zevk verdiği düşüncesiyle heyecanlanarak yeniden ağır bir şekilde sızmaya başladı.
- Bu onun ilk erkeği ve onun altında öyle tatlı inliyor ki, ona öyle bir veriyor ki zevk! - diye düşündü. Eli amına uzandı ve kızının hareketleriyle aynı anda iki parmağıyla kendini sikmeye başladı. Amcığı yüksek sesle ciyakladı ve Natasha’nın bacaklarından aşağı bolca aktı.
Birkaç dakika sonra Helen tatlı bir şekilde ciyakladı ve onu saran ilk güçlü orgazmda titredi. Anne, kızıyla boşalmaya çalışırken parmaklarının amındaki hareketlerini hızlandırdı ve aniden Moroz’un sikinin bakire kıçına keskin bir şekilde girdiğini hissetti ve onu süpürme hareketleriyle sikmeye başladı. Helen annesinin sırtında topallamaya vakit bulamadan, Frost’un penisi Natasha’nın kıçında nabız gibi atmaya başladı ve onun içine akmaya başladı, kıçını sıcak, yapışkan, yapışkan spermiyle doldurdu. Natalya uludu ve boşalmaya başladı. Bilinç onu terk etti.
Uyandığında, bir sperm birikintisinin içinde yattığını hissetti, saçları yapışkan viskoz sıvıdan birbirine yapışmıştı, tüm vücudu spermle kaplanmıştı, sikilmiş kedisinden ve kıçından dışarı akıyordu, göğsünde ve dudaklarındaydı. Vücudunda dokunuşlar hissetti ve gözlerini açtığında, hamile bir kadınınki gibi şişmiş olan karnının hemen üzerinde kızının onun üzerinde oturduğunu gördü. Yukarıya baktığında Frost’un yumurtalarının yüzünün üzerinde asılı olduğunu ve Helen’in ağzından tükürükle karışmış spermlerin aktığını gördü. Helen dudaklarını şapırdatarak Frost’un kafasını emdi. Amının deliğinden, spermi titreşen kısımlar halinde doğrudan annesinin göğsüne aktı... Natasha gülümsedi, gözlerini kapattı ve bilinci tekrar onu terk etti.
Natasha gözlerini açtı. Oda loştu, perdelerin arasından güneş ışınları sızıyordu. Her gece uyuduğu ipek geceliğiyle yatağında yatıyordu. Dinledi, ortalık sessizdi. Dün giydiği siyah elbise sandalyenin üzerinde duruyordu. Dün olanları hatırladı. Vücudu anılardan ürperdi ve elini göğsünün üzerinde gezdirdi. Meme uçları tıpkı dün geceki gibi dışarı fırlamıştı, eli karnının üzerinden amına doğru kaydı, ama orası ıslak olmasına rağmen sanki kirli bir rüyadan çıkmış gibiydi, ama dün başına gelenlerden sonra değil. "Dün ne oldu?" - aniden kafasına düşünceler patladı. Saçmalık! Lanet olsun, kocamı Noel Baba’yla aldattım! Ve kızımıza tacizde bulundu! Ayağa fırladı, saat 10:30’du, odaya girdi, masada düzen vardı ve sadece birkaç kirli tabak ve boş bir şişe şampanya vardı. Ya da belki hepsini hayal ettim? Lenochka’nın odasına baktı, beşiğinde hafifçe horluyordu, yanında dün verilen Barbie bebeği "uyuyordu" ama masada ikinci bir hediye de vardı - bebek için bir ev!!! Saçmalık! Lanet olsun, yani bu doğru mu? Odaya geri döndü, telefonu aldı ve hem kocasından gelen birkaç mesaj gördü: tebrikler, hem de ikincisi: "Umarım kızım hediyemizi beğenmiştir: ona bir oyuncak bebek ve bir ev"!!! Kesinlikle! Sonuçta bebeğin bir evle geleceğini söyledi, bu da onun Noel Baba olduğu anlamına geliyor! Hayır, kesinlikle geldi! Natasha, Lenochka’nın odaya girdiğini gördü ve gülümsedi ve şöyle dedi:
- Yeni Yılınız Kutlu Olsun anne!
Natasha, kızına dünü sormaya cesaret edemese de şunu sordu:
- Kızım, Noel Baba dün ne zaman gitti?
- Anne, ona nasıl söyledim? şiir, hediyeler verdi, kakao içti, şampanyayı reddetti ve hâlâ çok fazla sipariş olduğunu öne sürerek ayrıldı.
- Peki başka bir şey yoktu?
- Peki oturduk, yedik, biraz televizyona baktık, sonra pencereden havai fişekleri izledik ve yattık - cevap verdi Lenochka.
- Ah canım, görünüşe göre şampanya çok güçlüydü, - Natasha kızına cevap verdi - tamam, ben bir tane alacağım duş alırız ve kahvaltı yaparız.
nVücudundan aşağı sıcak su akıntıları aktı, üzerine aromatik duş jeli sürülmüş köpüklü bir sünger sürdü, banyoyu vanilya ve mandalina aroması doldurdu. Natasha gözlerini kapatarak süngeri vücudunun üzerinde gezdirdi ve rüyasının ne kadar sıcak olduğunu, ne kadar sıradışı ve büyülü olduğunu hatırladı. Tekrar heyecanlanmaya başladı, parmaklarıyla amına girip kendini okşadı...
- Aaaah! Evet evet ben senin evli fahişenim! ağzından kaçtı ve ürpererek avucunu bacaklarıyla sıktı.
Natasha duştan beyaz bir bornoz ve başında bir havluyla çıktı, kızını öptü ve onunla şakalaştı, mutfağa gitti ve kahve makinesini açtım. Bunun sadece bir rüya olması güzel, ben sevgi dolu ve sadık bir eşim, diye düşündü.
Telefonda gelen bir mesajın melodisi duyuldu. Natasha, kocasından geldiğini düşünerek gülümseyerek mesajı açtı ve okudu: "ARTIK SEN BENİM EVLİ FAHİŞİMSİN!!!"