Senin için ilk sefer nasıldı?
-
Автор темыSapık777
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Senin için ilk sefer nasıldı?
Denemek istediğimi zaten söylemiştim kendisi kız rolünde
Yani tam anlamıyla 2 saat önce bir toplantım vardı
Penisi 30 yaşında, söylediğine göre 20 cm (ve gerçekten büyük olduğu ortaya çıktı), adı Dima, çift aktif olduğunu söyledi
4 gün konuştuk ve bugün sarhoş oldum ve onunla buluşmaya karar verdim, kıçımı tıraş ettim ve lavman yaptım
br/> Toplantı onun arabasındaydı çünkü... İkimiz de yalnız yaşamıyoruz
Arabaya bindim ve kimsenin olmadığı şehirden biraz dışarı çıktık. Dima beni ilk seferin her zaman korkutucu olduğu konusunda cesaretlendirdi, asıl mesele bu korkunun üstesinden gelmek. Alkol bile onu yenemedi, hemen ona kıçından vermeyeceğimi söyledim. Pantolonunu indirdi ve güzel büyük penisini gördüm, heyecanlandım ama korku ve utanç hissi beni bırakmadı.
Yaklaşık 5 dakika konuştuktan sonra elimi tuttu ve penisinin üzerine koydu. , onu mastürbasyon yapmaya başladım. Ne saklayabilirim, hoşuma gitti ve kafamı kaybettim. Görünüşe göre bunu fark etti ve başımı penisine doğru eğmeye başladı. Gözlerim karardı ve şimdi dudaklarımla kafasına dokunuyorum ve hala mastürbasyon yapıyorum.
Dima korkma dedi ve kafama daha fazla bastırdı, ağzımı açtım ve aletini aldım . Ben emerken, önce kot pantolonumun üzerinden kıçıma dokundu. Sonra onları indirmeyi istedi. Kot pantolonumu indirdiğimde parmağıyla anüsüme masaj yapmaya başladı
Bugün sana kıçından vermeyeceğimi söyledim ve emmeye devam ettim
15 dakika kadar emdim ve beni ısrarla anal yapmaya ikna etti, parmağını oraya soktu
Ve boşalmak üzere olduğunu söylediğinde başımı kaldırıp onu mastürbasyon yapmak istedim ve Dima elleriyle bana bastırdı ve tam boğazıma geldi
Hem nahoş hem hoş hem de lezzetliydi, tarif edilemez bir duyguydu açıkçası, beni bıraktığında çok utanmıştım ama şimdi bunu yazıyorum hatırlıyorum ve istiyorum devamı
Sevmediğim tek şey kafama baskı yapmasıydı, aletini tamamen almak benim için zordu
Bir hafta sonra buluşmak üzere sözleştik, belki ben de aynı fikirdeyim AC’ye
Yani tam anlamıyla 2 saat önce bir toplantım vardı
Penisi 30 yaşında, söylediğine göre 20 cm (ve gerçekten büyük olduğu ortaya çıktı), adı Dima, çift aktif olduğunu söyledi
4 gün konuştuk ve bugün sarhoş oldum ve onunla buluşmaya karar verdim, kıçımı tıraş ettim ve lavman yaptım
br/> Toplantı onun arabasındaydı çünkü... İkimiz de yalnız yaşamıyoruz
Arabaya bindim ve kimsenin olmadığı şehirden biraz dışarı çıktık. Dima beni ilk seferin her zaman korkutucu olduğu konusunda cesaretlendirdi, asıl mesele bu korkunun üstesinden gelmek. Alkol bile onu yenemedi, hemen ona kıçından vermeyeceğimi söyledim. Pantolonunu indirdi ve güzel büyük penisini gördüm, heyecanlandım ama korku ve utanç hissi beni bırakmadı.
Yaklaşık 5 dakika konuştuktan sonra elimi tuttu ve penisinin üzerine koydu. , onu mastürbasyon yapmaya başladım. Ne saklayabilirim, hoşuma gitti ve kafamı kaybettim. Görünüşe göre bunu fark etti ve başımı penisine doğru eğmeye başladı. Gözlerim karardı ve şimdi dudaklarımla kafasına dokunuyorum ve hala mastürbasyon yapıyorum.
Dima korkma dedi ve kafama daha fazla bastırdı, ağzımı açtım ve aletini aldım . Ben emerken, önce kot pantolonumun üzerinden kıçıma dokundu. Sonra onları indirmeyi istedi. Kot pantolonumu indirdiğimde parmağıyla anüsüme masaj yapmaya başladı
Bugün sana kıçından vermeyeceğimi söyledim ve emmeye devam ettim
15 dakika kadar emdim ve beni ısrarla anal yapmaya ikna etti, parmağını oraya soktu
Ve boşalmak üzere olduğunu söylediğinde başımı kaldırıp onu mastürbasyon yapmak istedim ve Dima elleriyle bana bastırdı ve tam boğazıma geldi
Hem nahoş hem hoş hem de lezzetliydi, tarif edilemez bir duyguydu açıkçası, beni bıraktığında çok utanmıştım ama şimdi bunu yazıyorum hatırlıyorum ve istiyorum devamı
Sevmediğim tek şey kafama baskı yapmasıydı, aletini tamamen almak benim için zordu
Bir hafta sonra buluşmak üzere sözleştik, belki ben de aynı fikirdeyim AC’ye
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
Re: İlk seferin nasıldı?
Bunu sana vermeyeceğim ama lavman yaptım))
Arabayı emmeyi de seviyorum, özellikle de aynı anda kıçıma dokunulduğunda. Metninizi okudum ve kafamda geri dönüşler belirdi)
Arabayı emmeyi de seviyorum, özellikle de aynı anda kıçıma dokunulduğunda. Metninizi okudum ve kafamda geri dönüşler belirdi)
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
- Juravl
-
Автор темыSapık777
- Flört etmek
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 7 months
Ama benim için 33 yaşındaki sevgilimle her şey kendiliğinden oldu ve sıra hemen sekse geldi... ve Daha sonraya ertelemek için hiçbir neden göremiyorum...Geldim, gördüm, yendim...)))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 1 month
Martin,
Olaylar farklı oluyor, herkesin kendine göre bir fikri var. kendi karakteri. Muhtemelen yaklaşık beş yıl boyunca kadının seksteki rolünü denedim ama karar veremedim. Giyinme kadında anal mastürbasyon, orgazm sonrası spermi ağza alıyor. İlk karar verdiğimde 19 yaşındaydım ama aşırı heyecandan her şey bulanıklaştı, çok şükür partnerim çabuk geldi. Ağzım spermle doluyken dizlerimin üzerinde durdum ve bundan sonra ne yapacağımı bilmiyordum. İlk defa yutamadım. Ve sonra, dedikleri gibi, zamanla deneyim gelir...
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- Martin, Esinti
-
- Sürtünmeler
Övgüye değer, elbette...Fakat 19 yaşındayken sadece şunu düşünebiliyordum: kızlar, erkekler HİÇ kelimesi beni etkilemedi..!!!))), bu tür insanlara karşı tavır sanki son GOMOSEX’miş gibiydi...))) Ta ki 33 yaşıma kadar gördüm bir oteldeki oda arkadaşının hoş Dick’i duştan çıkıyor... İşte o zaman başladı ve 10 yılı aşkın süredir devam ediyor, şimdi metresler, şimdi sevgililer... Gerçi şimdi, kiminle çıkacağını seçerken , öncelikle kız arkadaş yerine aktif bir sevgili seçeceğim...)Alex bi: ↑19 Mar 2023, 08:25 Martin ,Herkes için, sizin karakteriniz için bu durum farklı olur. Muhtemelen yaklaşık beş yıl boyunca kadının seksteki rolünü denedim ama karar veremedim. Giyinme kadında anal mastürbasyon, orgazm sonrası spermi ağza alıyor. İlk karar verdiğimde 19 yaşındaydım ama aşırı heyecandan her şey bulanıklaştı, çok şükür partnerim çabuk geldi. Ağzım spermle doluyken dizlerimin üzerinde durdum ve bundan sonra ne yapacağımı bilmiyordum. İlk defa yutamadım. Ve sonra, dedikleri gibi, zamanla deneyim gelir...ve bunu sonraya ertelemek için bir neden göremiyorum...Geldim, gördüm, yendim...)))
- These users thanked the author Martin for the post:
- Alex yapardı
-
Автор темыSapık777
- Flört etmek
Martin, eğer cesaretimi toplarsam, Bir sonraki kıçından buluşmada onu sana vereceğim
Bu benim bir erkekle ilk seferim
Onun nabız gibi atan penisini ağzımda hissetmek hoşuma gitti)
Bu benim bir erkekle ilk seferim
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
Aslında şundan hoşlanmıyorum hazırlık, temizlik falan, ama gerçekten kirden hoşlanmıyorum) rektumu temizlemek bir şekilde daha kolay olsaydı, kesinlikle daha sık yapardım)
nGirişimci bir adamla karşılaşana kadar uzun bir süre sadece oral seks yapıyordum)) o zamanlar zaten anal seks deneyimim vardı ama bir şekilde işe yaramadı ) ve burada evindeki yatakta yatıyorduk, o bir yıldız işaretiydi, ben onu emiyordum. Ve sırtüstü yat diyor. Şimdi beni havaya uçurabileceğini mi düşündüm? Ve komodinin üzerindeki kayganlaştırıcıyı aldı, bacaklarımı omuzlarına attı ve beni becerdi, itiraz etmedim, ne olursa olsun diye düşündüm) Burada gerçekten çok eğlendim, o da içime girdi o zaman. O zamandan beri ben de oral seksle daha çok ilgileniyorum, ama hayır hayır, evet ve evetPervert777: ↑19 Mar 2023, 11:38 Martin, peki, eğer koparırsam cesaretini topla o zaman bir sonraki toplantıda onu kıçına vereceğim
İlk defa bir erkekle birlikteyim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
tg’de nasıl sikiştikleri hakkında bir sohbete rastladım
konuyu tek ellerine sıkıştırdılar
artık sikten hasta değilim
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
- Registered for: 1 year 6 months
Kesinlikle katılıyorum, gerçekten ısınıyor. Sonra sürekli kendinizi iyi temizleyip temizlemediğinizi düşünürsünüz ve her zaman temizlememişsiniz gibi görünür.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 51 Replies
- 12685 Views
-
Last post by Parapar
-
- 34 Replies