Kırmızı Başlıklı Kız ve Gri Kurt. Erotik peri masalı.

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kırmızı Başlıklı Kız ve Gri Kurt. Erotik peri masalı.

Unread post by Wolffr »

Bu peri masalının (ya da belki bir peri masalı değil) yazarının adı Charles Perrault değil.

Bir zamanlar küçük bir kız yaşarmış. Ancak kız artık küçük değildi ve artık bir kız değildi, hatta bir kız bile değildi.

Kurt dışındaki tüm kahramanlar 18 yaşına girdi. Gray’in kaç yaşında olduğunu bilmiyoruz ama kesinlikle üçten fazla olduğu kesin ve eğer bir hayvan yılını yedi insan yılı sayarsanız, o da bir yetişkindir.

1.
Aslında kız olmayan bu çocuğa (ya da belki o zamanlar hâlâ kızdı) Marie adı verildi ve Charles adındaki kırsal bir hödükün esprili sözleri sayesinde ona Kırmızı Başlıklı Kız lakabı takıldı. Hayır okuyucu, acelen vardı, o Charles Peiot değildi, basit bir köy domuz çobanıydı.

Bir gün sıcak bir öğleden sonra, bu Sharsh domuzlarını nehre sürdü ve suyun üzerinde asılı bir salkım söğüt ağacının altında gölgede dinlenmeye karar verdi.

Fakat daha sonra buranın zaten birisi tarafından işgal edilmiş olduğunu öğrenince sinirlendi. Dalların arasında saklanan Marie’nin çimenlerin arasında yattığını, elbisesinin eteğini kaldırdığını ve garip bir şekilde bacaklarının arasında parmaklarıyla oynadığını fark etti. Pierre elbette kızların bacaklarının arasındaki şeyin erkeklerinkine hiç benzemediğini biliyordu.

– Amcık! Amcığında parmaklarıyla mı oynuyor?

Charles yere çömeldi, uzun otları araladı ve kırmızı kıvırcık tüylerle büyümüş kasıkları, yumurta kabuğunu gözleriyle yutmaya başladı. bir kızın istiridyesi heyecandan parlak bir sedef deliğiyle şişmiş.
O ve erkekler siklerini ölçerken sık sık bundan bahseder ya da kimin en uzağa işeyebileceğini görmek için yarışırlar. , ama kimse canlı bir amcık görmedi.

– İşte onlara söylediğimde hepsi kıskanacak! Gözlerini Marie’nin amına sabitleyen adam içgüdüsel olarak elini pantolonunun içine soktu ve sertleşmiş sikini avucuyla tutarak penisindeki deriyi yukarı ve aşağı hareket ettirmeye başladı.

Ve Marie’nin başına tuhaf şeyler geldi. Titreyen bacaklarını iki yana açtı, vücudunu büktü, gözlerini devirdi ve inleyip ciyaklamaya başladı. Tüm vücudu felçli gibi seğiriyordu ve leğen kemiği yukarı aşağı hareket ediyordu. Serbest eliyle çıplak göğüslerini yoğurmaya ve parmaklarıyla dik meme uçlarını çekmeye başladı. Son kez seğiren Marie yüksek bir çığlık attı, leğen kemiği ezilmiş çimlere düştü ve hareket etmeden dondu.

“Kahretsin,” Charles korkmuştu, “öldü, ya da ne?

Adam saklandığı yerden sürünerek çıktı ve Marie’nin çıplak omzunu salladı. Gözlerini açtı ve gözbebeklerinde aptal yüzünün yansımasını gördü.

-Her şeyi gördün mü? – mutlu bir gülümsemeyle sordu ve hiç korkmuyordu.

- Aha! Ama amını öpmeme izin verirsen bunu kimseye söylemeyeceğim.

– Öp beni, özür dilerim mi? Ne kadar ıslak olduğunu görürsen, hepsini yalayabilirsin. Başlangıçta bu küçük amcığı em.

– Bu, Kırmızı Başlıklı Kız mı?

Ve böylece Marie Kırmızı Başlıklı Kız oldu .

Ve Charles’la cinsel aşk o günden itibaren başladı.

Gündüz ve sabah onu kuyruğundan ve yelesinden sikti öğle yemeğinde ve akşam, evet ve geceleri fark edilmeden onun samanlığına gizlice girmeyi başardı ve orada sabaha kadar yuvarlandılar.

2.

Bir sabah, Charles ayrılır ayrılmaz, Marie Sonunda gözlerini kapattı, annesi aşağıdan belirdi ve sordu:

- Git kızım, büyükannene bir tane getir, ona bir tane getir. pasta ve bir tencere tereyağı ve sağlıklı olup olmadığını öğren.

– İsteksizim, uyumak istiyorum. Ve sonra ormanın içinden sıcağa doğru ilerleyin. Ya bana bir kurt saldırırsa?

– Ormanda ne tür kurtların olduğundan bahsetmeyin?

– Nedir? Büyükannenin sağlığından mı bahsediyorsun, o senden ve benden daha uzun yaşayacak.

– Ne kadar duygusuzsun sonuçta! Yani gitmeyecek misin?

"Düşüneceğim" diye yanıtladı, samanlıktan indi ve geceden kalanları temizlemek için dereye doğru yöneldi. sperm ve salgıları.
Amını yıkarken o kadar heyecanlandı ki tekrar mastürbasyon yapmaya başladı ve kendini orgazma getirdi.

“Hayır, ne de olsa sik parmaklardan daha iyidir," diye düşündü ve ben eve dönmeye hazırlanırken yol kenarındaki büyük bir taşın üzerinde oturan iki oduncunun konuşmasını duyup saklandım.

"Dün eve dönüyorum," diye başladı biri hikayeye, "Louise’in evinin önünden geçiyorum, pencereyi açtı ve şöyle dedi:

- Peki neden sen, Geçene kadar mı? İçeri gelip biraz çay içmek isterim. Gözleri o kadar parlıyor ki pembe dudaklarını sanki aletimi emiyormuş gibi şapırdatıyor ve göğüslerini pencere pervazına yayarak meme uçları düz dışarı bakacak şekilde yerleştirmiş.

– Açıkça görülüyor ki, iştah açıcı bir kadın ve am her zaman ıslak.

– Amcığı nereden biliyorsun?

– Ehe -O! Evet, yalnızca köyümüzdeki tembeller onu sikmedi.

– Ve belki sen de siktin? – ilki şaşırmıştı.

- Peki sonra? Birden fazla kez lanet! Peki, söyle bana sonra ne oldu?

– İçeri girdim, bana biraz şarap koydu, onsuz bile başım dönüyordu ve sadece nasıl olduğunu düşünüyordum içine girmek için ?

– Peki, onu sen mi koydun?

– Belli ki, ben koydum, olmayacak’ arkamızdan paslanmayın. Yeni yerleştim, kıçını oynattı ve sikim tereyağını delen bir bıçak gibi içeri girdi. Ve sıvılar doğrudan uyluklardan aşağı doğru akarsular halinde akıyordu.

– Ben neden bahsediyordum?

– Ayrıca spermimi de ekledim , onu kenarlarına kadar kedi ile doldurdu.

– Peki sonra?

– Ne, ne

n– Ne kadar harika bir adamsın, Til! Beni iki silahla becerebilecek başka bir adam var mı aklında? Uzun zamandır yalnız yaşıyorum, çüklere açım!

– Dinle Til, hadi şimdi ona gidelim, çünkü o buna açlıktan ölüyor, ben de istemiyorum onu taşaklarına kadar becermenin bir sakıncası yok.
– O halde hadi! Şimdi sığırlarla ilgileneceğim, atı besleyeceğim ve gelip seni alacağım.

Mari bunu duyduğunda neredeyse anında sıçradı ve kendini bulamadı. Sonuçta erkekler onun büyükannesinden bahsediyordu.

– Ne kaltak, yaşlılığında bile kıçından istiyor. Charles henüz beni kıçımdan sikmedi, denemek zorundayım. Peki bana bunun nasıl yapılacağını kim gösterecekti? Bir fikir buldum! Erkekler onu göreceği için onların önüne geçip tavan arasına tırmanması ve oradan onu nasıl becereceklerini izlemesi gerekiyor.

Oduncular ayrılana kadar bekledi ve koştu. ev.

- "Bu turta ve bir tencere tereyağı nerede?" diye sordu annesine, nefesini tutarak, "öyle olsun, ben alacağım."

- Senin nazik bir kız olduğunu her zaman biliyordum,” diye anne ellerini kavuşturdu ve sepeti toplamaya başladı.

“Ne tavukmuş ,” diye düşündü Cap, “ama anal olmasaydı nereye giderdim.”

3.

Kaptan, uykusuz gece boyunca, büyükannesinin iki silahla nasıl becerileceğini görme beklentisiyle orman yolunda mutlu bir şekilde koştu.

"Hey kızım," diye arkasında boğuk bir ses duydu. , etrafına baktı ve arkasında kocaman bir kurdun koştuğunu gördü, "Bu kadar aceleyle nereye gidiyorsun?

- Büyükanneme gidiyorum ve ona bir turta ve tencere getireceğim Biraz korkmuş bir sesle tereyağı dedi.

- Ah, büyükannen uzakta mı yaşıyor?

– Aslında bu bir biraz uzakta.

– Eğer sırtıma oturmak istemezsen seni hemen ona götüreceğim.

n- Sana borcumu nasıl ödeyeceğim? - diye sordu Riding Hood, bedava peynirin yalnızca fare kapanında bulunabileceği söylentisini hatırlayarak.

- Evet, yapmamalıydın benden korktu, - kurt cevap verdi ve dişlerini gösterdi. Gülümsememde kocaman dişlerim var, "Bu kadar çekici bir kızı yemeyeceğim."

"Aslında yemedim ’Uzun zamandır kız değilim,’ diye biraz sakinleştikten sonra ve kutuda beliren kırmızı kafaya dikkat ederek cevap verdi, böylece belki seninle hesaplaşabilirim.

– Adın ne kızım?

– Neden bahsediyorsun, doğru anladın mı kızım, kızım. Uzun zamandır kız olmadığımı söylüyorum sana. Ne istediğini anlıyorum. Marie I veya Kırmızı Başlıklı Kız. Adın ne?

– Ben Gri Kurt.

– Ah, bu Serge anlamına geliyor! Peki, Serzhik, belki beni sürmeden önce beni becerebilirsin, yoksa yorulursun ve bunu kastetmemişsindir.

n– İşte tam da bunu kastediyorum, Riding Hood ona yaklaştı ve avucunu neredeyse tamamı çantadan çıkmış olan kurdun sikine doladı, "Ne varsa, o da sensin!" Doğayı aldatamazsınız, yakışıklı adamınız sizin için ne istediğini kendisi söyledi.

– İşte tam da bunu kastediyorum, Kaptan ona yaklaştı ve avucunu kurdun avucuna doladı. kurt, neredeyse tamamen çantadan çıkmış, ne varsa onu getiriyorsun! Doğayı aldatamazsınız, yakışıklı adamınız sizin için ne istediğini kendisi söyledi.

Serge çoktan zevkle uludu ve leğen kemiğini hareket ettirerek mor damarlı büyük kırmızı aletinin tamamını ortaya çıkardı. .
- Evet, Serge, - bu sopanın yakında onun şehvetli amına gireceği beklentisiyle şapka titremeye başladı, - bugün kesinlikle benim günüm. Charles bütün gece beni becermekle kalmadı, şimdi ben de senin aletini alacağım. Umarım bu şeyle beni baştan sona delmezsin.

"Hayır, sessiz olacağım," dedi kurt titreyen bir sesle ama Kaptan onun sözünü kesti:

– Buna sessizce katılmıyorum. Siktir, siktir et! Deliklerimi o kadar çok kazmanı istiyorum ki, bir hafta kıçımın üstüne oturamayacağım. Ve eğer yapamıyorsan, o zaman gidip bölgedeki diğer kızları arayacaksın.

- "Hayır, hayır" diye korkuyla bağırdı kurt, yapabilirim, yapabilirim’ Seni o kadar sert sikeceğim ki bir ay boyunca kaşınmayacak.

– Bunu kıçından da yapabilir misin?

– Hayır, burada bir şekilde kabul edilmiyor.

– Çalışmamız lazım Serzhik. Tamam, sorun değil, senin yetenekli bir çocuk olduğunu görüyorum.

Bu sözlerle diz çöktü ve dudaklarını kurdun sikine doladı. Adam salladı ve sikini güçlü bir şekilde onun boğazına itmeye başladı.

– Hey, hey! Acele etme, bunu ısınmak için yapıyorum. Amcığıma boşalmanı ve sperminle doldurmanı istiyorum.

Bu sözlerle, kelimenin tam anlamıyla göğüslerini yumuşak çimlere yaydı ve uzun süredir devam eden amını burnunun altına soktu. kurt.

– Her yerimi yala, sert dilinle beni orgazma ulaştır ve sonra bilincimi kaybedene kadar beni sik.

Fakat kurdun artık hiçbir açıklamaya ihtiyacı yoktu, kadın amının sarhoş edici kokusu kafasına o kadar çarptı ki, sızan yarığa saldırdı. Kurdun daha önce becerdiği tek bir fahişenin kokusu bile bu baş döndürücü, çıldırtıcı aromayla karşılaştırılamazdı.

"Tamam, Serzhik çok iyi," diye gevezelik etti, kıçını salladı ve Kendini kurdun dilinin üzerine daha hızlı ve daha derine doğru itti. Dilini daha derine, aşkın mağarasına sok. Aaah, sıçtım, uçup gidiyorum.

Tabii ki hiçbir yere uçmadı, sadece güçlü bir orgazm yaşadı, bacaklarını dizlerinin üzerinde düzeltti ve yüzüstü yere çöktü. çimlerin üzerinde.

"Peki, ne diyebilirim Serzhik," uyandı ve sevgilisine döndü, "harika oral seks yapıyorsun!" Şimdi “su prosedürlerine” geçelim. Amımı senin sperminle doldurma zamanının geldiğini söylemek istiyorum. Böyle titreme, senden kaçmıyorum. Eğer hoşuna gittiyse, o zaman amımı sık sık yalamana izin vereceğim.

Yine önceki pozisyonunu aldı, sırtını büktü ve kurdun içeri girmesi uygun olsun diye kıçını kaldırdı ve ona devam etmek üzereydi, "başla" diyorlar ama erkek herhangi bir komut vermeden dişisinin üzerine atladı, onu ön patileriyle yakaladı, sikini birkaç kez kızın bacaklarının arasına soktu ve titreyerek şehvet ve bir kükremeyle aşkın ilahi tapınağına dal.

– Evet, evet, güzelim, daha derin, daha hızlı, daha keskin!

Evet, bu kaltağın, kurdun siki dikiş mekiği gibi amının içinde yürüdüğünde "daha hızlı" olduğunu hayal ettiği gibi. Hem Başlıklı Kız hem de kurt bir hayvan gibi uludu.

– Ooooh! Yyyy!

– Haydi, daha çok, daha çok! Bir eliyle klitorisini ovalarken, diğer eliyle şişmiş göğüs uçlarını parmaklayarak, hiçbir iz bırakmadan içeri sür,” diye yalvardı.

Ve o da verdi! Keskin bir hareketle sikinin tamamını kaltağın rahmine soktu ve salladı, spermi kadının amına püskürttü.

"Ne yapıyorsun seni piç" - Cap falsetto’ya geçti öfkeden, ama hemen amın girişinde bir baskı hissettim.

– Ah, acıyor! Çabuk sikini çek, buna dayanamıyorum.

– Kusura bakma, geç oldu. Sabırlı ol güzelim, şimdi amın gerilecek ve kalenin tüm çekiciliğini hissedeceksin.

Evet, kurt haklıydı, acı yavaş yavaş azaldı, yerini tarif edilemez bir rahatlık hissi aldı. mutluluk. Kurdun siki içeride titreyerek büyülü bir neşe hissi verdi. Spermlerle dolup taşan vajina da bu duygulara eklendi. Red’in rahmi titredi ve kelimenin tam anlamıyla kurdun "kreması"ndaki tereyağını çalkaladı. Orgazm beklenmedik bir şekilde geldi, bir tsunami gibi, bir kasırga gibi kadının tüm vücudunu ele geçirdi. Daha önce olduğu gibi yere yığılacaktı ama kurdun siki onu zayıflamış, titreyen bacaklarının üzerinde tutuyordu.

Sikicisinin sıcak nefesini hissetti ve bu, bedensel hisleri artırdı. ve canavara sırt üstü yatan kişiye karşı bir minnettarlık duygusu.

"Bana küçük yüzünü ver," diye fısıldadı Cap, yüzünü ona çevirerek, "Ben seni ıslak burnundan öpüyorum." Teşekkür ederim, şefkatli ve nazik canavarım! Tabii ki sen bir canavar değilsin. İnsan gibi, daha doğrusu insandan çok daha iyi yemek yiyorsunuz. Daha ne kadar böyle duracağız?

– Beğenmedin mi?

– Gerçekten beğendim! Bunu mümkün olduğu kadar uzun süre deneyimlemek istiyorum.

Riding Hat’in saati yoktu, bu yüzden kurtla ne kadar süre bağlı kaldığını biliyordu. Bir yerden gelen bir serçe sürüsü yakındaki bir ağaca oturmuş, ona öyle geliyor ki, gözlemledikleri resmi tartışıyorlardı.

– Bakın, kurt kendine yeni bir kaltak buldu.

– Ne kadar kaltak bir insan, o bir insan fahişe, Louise’in torunu.

Ama büyük ihtimalle Binme Hood, düşüncelerini aptal kuşlara bağladı. Evet, kendisini bir kurda, bir kaltağa benzetiyordu ve o olmayı seviyordu.

– Artık büyükannemi daha sık ziyaret edeceğim.

Ancak bu dünyadaki her şeyin sonu geliyor. Kurdun düğümü, delinmiş bir çocuğun balonu gibi, bir "plop" sesiyle yavaş yavaş söndü, sik düştü ve kadın aşk sularıyla karıştırılmış sperm, ince bir akıntı halinde kediden dışarı döküldü. Serge kürek dilini düzeltti ve orospunu özenle yalamaya başladı, bu da onu elbette Cap’in çiftleşme sırasında yaşadığı deneyimle kıyaslanamayacak bir orgazma ulaştırdı.

– Teşekkür ederim, canım sevgili sevgilim," diye Serge’in boynuna sarıldı, hâlâ dik durumda olan bir penisle karşılaşana kadar sırtını ve karnını okşamaya başladı.

– "Hayır, bu doğru değil" diye çılgın bir düşünce aklına geldi. kafasını yaladı ve oğlu ilgisiz ve şefkatsiz kaldı. Eğilip kurdun sikinin üzerine düştü, parlak organı yaladı, tamamen içine çekti ve eliyle kabarık testisleri okşayarak emmeye başladı.

- İşte bu, bu kadar BT! İnsan kaltak oğlunu seviyor,” diye fısıldadı ve periyodik olarak aletini ağzından çıkarıp tekrar emdi.

Kurt buna karşılık olarak burnunu kadının kasıklarına soktu ve penisin kalıntılarını yaladı. kokteyli seviyorum.

Yoldan gelen sesleri duyana kadar yumuşak çimlerin üzerinde uzanıp birbirlerini memnun ettiler.

– Ah, kahretsin, bunlar büyükannemi sikmeye gelen oduncular,– Kaptan bağırdı.

“Evet, endişelenme,” dedi kurt, dilini onun amından kopararak, “ Onları o kadar korkutacağım ki korkudan sıçıp geldikleri yere kaçacaklar.”

– Ne yapıyorsun? Sesini yükseltmeyi aklından bile geçirme. Birincisi, onları kendisi davet etti, ikincisi, iyi seks yapmalıydı ve üçüncüsü, Charles’ı nasıl sikeceğimi öğrenmek için onu kıçından nasıl sikeceklerini izlemek istedim. Görünüşe göre beni büyükannemin evine sırtında taşımak istedin. Hadi onların önüne geçelim, tavan arasına çıkalım ve bakalım onu ​​nasıl parçalayacaklar. Bu arada bu işinize yarayacaktır. Yoksa beni becermekten hoşlanmadın mı?

"Çok beğendim" diye yanıtladı kurt, sadece karşımdaki Charles’ı bir daha hatırlama, yoksa ben de yapacağım öldür onu!

- Ah, kıskanç oğlum, - Binme Kız kurdun kulaklarının arasını kaşıdı, burada boynuzların büyümesini istemez misin? Ama sen benim kocam değilsin, bu arada o da değil. Tıpkı büyükannem gibi, bir sik bana yetmez.

"Ben büyükannem gibiyim," diye şaka yapmaya çalıştı kurt ama alnına bir tokat yedi.
n– Beğenmiyorsan yeme!

– Beğendiyseniz beğenmişsinizdir, canı cehenneme bırak Charles’ın şimdilik yaşasın.

n- İşte bu kadar sadık atım, hadi acele edelim, yoksa en ilginç şeyleri kaçıracağız.
5.

Kurt Kaptan’a doğru koştu, yolu açmadı, köşeleri kesti ve bu nedenle kahramanlarımız büyükannenin malikanesine oduncu pisliklerden önce ulaştı.
Bahçeden gelerek, cılız bir merdivenle samanlığa tırmandılar, çatı katından büyükannenin yatağının hemen üzerinde bulunan ambar kapısına doğru ilerlediler ve onu, boşluktan geçecek şekilde kaldırdılar. az sonra "cinsel ilişkinin" gerçekleşeceği "sahne" açıkça görülüyordu.

Çok geçmeden oduncular eve yaklaştı. Louise misafirleri görünce hemen paniğe kapıldı.

- Til gerçekten beni iki silahla sikmesi için bir arkadaş mı getirdi? Ah, bu Jean. Zavallı kıçım, onu kalın aletiyle parçalayacak! Ama artık geri dönüş yok, gövdesini kaz yağıyla iyice yağlamamız gerekiyor ve deliğini de rahatsız etmemeliyiz.

Kapı zorlu bir şekilde çalındı.

– Kim var orada? "- sahte bir falsettoyla şarkı söyledi, "Bugün misafir beklemiyordum."

- "Evet, öyleyiz," diye yanıtladı oduncular yanlarından geçerken hep bir ağızdan. Akşam geç vakitti, geç kalmıştık, Til vaftiz babası Louise’i ziyaret etmemizi önerdi. Belki orada biraz odun keserken yardıma ihtiyacı vardır?

"Eh, baltaların hâlâ kınında," diye sinsice gülümsedi ve pantolonundaki tümsekleri göstererek başını salladı. Sanırım işin içine gireceğiz ama sen masaya otururken ben de mahzene koşup biraz şarap getireceğim.

Bunu söyledikten sonra o, onu sallayarak genç bir kadın gibi kıçını kaldırdı, bahçeye koştu ve yıkandı. İçerideki her şeyi iyice yağladıktan sonra bir şişe sek kırmızı şarap, bir baş peynir çıkardı ve bahçeden birkaç soğan çıkardı.

Rood ve Kurt karanlıkta saklandı ve olanları dikkatle izledi.

– Peki sen ne düşünüyorsun Jean, o her iki deliğe de yerleştirilmeye gerçekten hazır mı? yoksa sadece flört mü ediyor.

– Tabii ki yapacak, - diye yanıtladı, - kıçını nasıl döndürdüğünü gördün mü, öyle değil!

- Peki, neden soyunmuyorsun, - büyükanne hızla koridora koştu, - sanki misafirmişsin gibi otur?

“Evet, öyle görünüyoruz Til kendini haklı çıkarmaya başladı ama Jean sanki "Kapa çeneni, seni aptal" der gibi onu dirseğiyle yana itti ve pantolonunun kemerini çözmeye başladı.

"Nerede bu kadar acelen var küçük piç," diye kıkırdadı Louise, muhtemelen terden ıslanmış gömleği kastetmiştim?

- "Ah," dedi utandı ve gömleğini çıkarmaya başladı.

– Hadi şarap içelim arkadaşlar, gün içinde yoruldunuz mu? Muhtemelen eve gitmene izin vermeyeceğim; yine de karanlıkta kaybolup kendini Gri Kurt’un pençesinde bulacaksın.

“Onların canı cehenneme, teslim oldular bana, bu ölü yaratıklar," diye homurdanmak üzereydi Serge ama Küçük Şapka ona tısladı, parmağını dudaklarına götürdü ve o hemen sustu.

Şirketteki şirket masa birbirine baktı ve dinlemeye başladı.

– Ben kurt gibiyim kükremeyi duydun mu? - dedi Til.

- Ve bana öyle geldi ki, - Jacques onu tekrarladı.

- Ah, pekala, adamlar bugün gitti , - Louise, sundress’in düğmelerini çözerek ve muhteşem göğüslerini göstererek muzip bir şekilde güldü - henüz sarhoş bile değiller, ama zaten bir şeyler yapıyorlar gibi görünüyorlar. Kurtlardan korkmak, ormana girmemek. Umarım "baltalarınız" korkmamıştır?

Adamlara arkadan yaklaştı, güçlerini kontrol etti ve kupalara şarap döktü. Bir kupa, sonra diğerini içtiler, sertlik ve utanç yerini cesarete bıraktı.

– Orada ne saklıyorsun Louise, Jacques rahatsız etmeye başladı ve meme uçları şişmiş karpuzları çıkardı ve Til sessizce sundress’ini kaldırdı ve külotunu çıkarmaya başladı.

Gray bu seks partisine tüm gözleriyle baktı. Yarı karanlıkta, küçük şapka heyecanlı penise uzandı ve kulağına fısıldadı:

- Gerçekten büyükannemi de sikmek istiyor musun?
Kurt çatlaktan uzaklaştı ve A şapkasını kucakladı.

– Reddetmem ama ancak seni siktikten sonra. Büyükannenin muhtemelen zaten hiçbir kilit onu tutamayacak kadar berbat bir amcığı vardır.

Onlar böyle fısıldaşırken, aşağıdaki grup tamamen çıplak hale geldi ve seks partisi başladı. Louise dizlerinin üzerindeydi ve sırayla oduncuların siklerini emiyor, yüksek sesle şaplak atıyor ve salyaları akıyordu. Ah, canlı siklere ne kadar da açım, diye bağırdı, birini ağzından çıkarıp diğerini emdi. Louise, sen harika bir oral seks kızısın, tutkuyla titriyorsun, erkekler neredeyse hep birlikte onu tekrarladılar ve yüzüne ve vücuduna sperm jetleri dökmeye başladılar.

Ah, ah, kahretsin, çok güzel, - dedi büyükanne, yerde yatan ölü bir ayının derisinin üzerine düşerek! Şimdi diğer iki deliğimi sikmeye hazırlan. Siklerini sallayan erkekler rahat pozisyonlar seçmeye başladı. Til doğrudan ölü ayının başının üzerine uzandı ve Louise’i hâlâ kırılgan olan kazığa sapladı. Amcık penise doğru iki hareket yaptı ve Til zaten leğen kemiğiyle çalışıyor, onu ıslak bezin içine doğru itiyordu. Louise göğüslerini hareket ettirdi ve onları doğrudan ağzına sokmaya başladı ve şunları söyledi:

- Hadi, em, sıkın, çok uzun zamandır dinlendiler.
n
nBu sırada Jean kendini onun kıçına yapıştırdı ve aletini çoktan anüs halkasına bastırdı, ancak Louise yürek paralayıcı bir şekilde çığlık attı.

- Ne var ne yapıyorsun? Benim için her şeyi mahvetmek mi istiyorsun? Bakın, masanın üzerinde bir şişe kaz yağı var. Sikini yağla, benim de bir girişim var.

"Beni rahatsız etme," şapka Gray’in kafasına çarptı, öğren, haydi, bir kıçı nasıl sikeceğini.

Ancak aşağıdakiler artık yukarıdaki birinin onları izlediğini ve onlarla konuştuğunu duymuyordu. Şarap, tutku, orgazm dünyadaki her şeyi gölgede bıraktı.

Jean sikini cömertçe yağladı, sikini büyükannesinin kırışık halkasına koydu ama büyükanne onu içeri almayacaktı. Jacques hiç tereddüt etmeden avucunu kalçasına vurdu, büyükanne ciyakladı ve zil rahatlayarak aletin içeri girmesine izin verdi.

- Aaah! - Louise bağırdı, - acıyor!

- Canının yanmayacağını sana kim söyledi? Sabırlı ol, alış, artık acı geçecek ve kendini daha iyi hissedeceksin.

"Şimdiden iyi, sevgili Jean," diye yanıtladı Louise inleyerek, sessizce içeri gir , alışayım. Ve sen orada, aşağıda, bir şekilde tamamen bastırılmış durumdasın. Hadi çalışın ve memeleri sıkın, memeleri sıkın ve meme uçlarını öpün. Haydi çocuklar, siktirin ananızı, geliyorum zaten. Ahh! Vay be! Ben ölüyorum.

Büyükanne sarsıldı, Til’in üzerine düştü ve pislikler o akşam büyükannenin vücudunu ikinci kez suladılar, şimdi içeriden.

Bu eylemi izlerken büyülenen, dikkatini kaybeden Gray, Şapkayı kendi üzerine çekti ve tüm gücüyle kızın kıçına girdi.

"Ahhh!" diye bağırdı, dayanılmaz hissediyordu. acı çekti, kapağı iki eliyle tuttu ve her iki ceset de büyükannenin yumuşak yatağına düştü.

– Merhaba torunum, orgazmından kurtulup gözlerini açan büyükanne şöyle dedi: "peki burada ne yapıyorsun?

"İşte sana bir turta ve bir tencere tereyağı getirdim," diye yanıtladı torunu, kafası karışmadan ve büyükanneye buruşuk bir sepet uzattı.

Şaşıran her iki pislik de eşyalarını kaptı ve hızla eşikten çıkıp koşmaya başladı.

- Peki bu nasıl bir yaratık, - büyükanne parmağını Gray’e doğrulttu.

- Ve bu hiç de görüntü değil, - Gri Başlıklı Kız’ı ve yerel yerli Gri Kurt’u savundu! Bu arada çok nazik biri ve insan dilini konuşuyor. Ve o da...

– Zaten onun da yapabileceğini tahmin etmiştim, senin berbat amcığına baktım!

n– Evet, bu arada, bunu çok iyi biliyor, seninkilerden daha kötü değil Til, Jacques ve Charles da bu arada.

“Ben sana sordu,” diye uludu Gray, “Bana Charles’tan bahsetme!

- Kusura bakma tatlım,” Kaptan kurdun boynuna sarıldı ve yüzünü ona çevirdi, “ama büyükanne torununun kiminle uğraştığı hakkında tam bilgiye sahip olmalı.

"Peki, peki," büyükanne kurdun sikini gördü ve gözleri parladı, umarım sen ve arkadaşın. bu gece benimle kalacak mısın?

n– Gerçekten bilmiyorum! Korkarım sevgilileriniz artık köyde büyük bir gürültü yapacak ve bir iki saat içinde ellerinde fenerler ve meşaleler olan insanlar sizi ve beni Gri Kurt’tan kurtarmak için buraya koşacak.
– Evet haklısın, acele etmelisin. Ancak kurdun kulağına doğru eğildi ve fısıldadı:

– Yolu biliyorsun, bizi istediğin zaman ziyaret edebilirsin!
– Evet, sen’ Haklısın, acele etmesi gerekiyor. Sadece,” kurdun kulağına doğru eğildi ve fısıldadı:

- Yolu biliyorsun, istediğin zaman ziyaret edebilirsin!

n- Tamam büyükanne, onu uğurlayıp geri döneceğim.

– O halde bana gel Serenky, sana veda öpücüğü vereceğim.

– Sakın defolup gitme büyükanne, veda eder misin? Eminim ki köye döner dönmez koşarak yanınıza gelecek ve tüm delikleri yırtacaktır.

– Torunum şimdiden onu kıskanıyor musun? benim için mi?

– Tabii ki kıskanıyorum! Bu akıl için kesinlikle anlaşılmaz bir şey, yaşlı fahişe az önce iki aptal tarafından parçalandı ve gözü zaten Gray’deydi. Buna denir," deyişini nasıl yeniden oluşturacağını bir an düşündü: "Kafada gri saç, vajinada Şeytan!"

- Peki, eğer ben istersem ne yapabilirim? istek? Benim yaşıma geldiğinde belki bütün köy seni siker ve sen de "Daha fazlasını istiyorum!" diye bağırırsın

– Tamam Gray, hadi gidelim, sana eşlik edeceğim , ama masadan bir şişe kaz yağı almayı unutma.

– Heyyy! Hepsini harcama, bana bırak," diye haykırdı Louise, şehvetle kurdun sikini gözleriyle yutarak.

- "Daha iyi olursun büyükanne, utancını gizle, aksi halde insanlar koşarak gelecek ve bu utanç verici olacak!

“Şuna bakın,” büyükanne kurdun kupasının önünde göğüslerini salladı, “yumurta tavuğa öğretiyor.” Kendinizi düşünün. Tavan arasında bir kurdu becerdiğin gerçeğine köydeki erkekler ne diyecek?

– Peki seni iki silahla becerdikleri gerçeğine ne diyecekler? - diye ekledi Riding Hood, kapıyı çarparak.

Dışarısı zaten karanlıktı, ancak ay ve yıldızlar ağaçların ve orman yolunun hatlarını aydınlatıyordu.

- Peki “Anladın mı?” diye kurda döndü gözleri karanlığa alışınca, onu nasıl sikeceksin? Ah, hiçbir şey anlamıyorsun, seni aptal köpek!

– Sen, bu, hakaret etme! Ben köpek değil, kurdum!

– Evet, hepiniz erkeksiniz, kurt ve köpeksiniz! Hadi, hemen sikine yağ sür ve başla. Ve benim için girişi yağlamayı unutma. Eh, kıçına kuru bir alet sokmak için bunun icat edilmesi gerekiyordu. Bakın nasıl kafiye yapmayı başardım.

– Peki, devam edin!

Kurt, elinde bir kutuyla düşünceli bir şekilde aya baktı ve şöyle dedi:

Gray’i kuru bir şeye yerleştirdim

Şapka gibi bir şey!

– Kahretsin, - şapka boynuna sarıldı ve sırtındaki kürkü nazikçe okşadı, - evet, anlıyorum, sen bir şairsin, ikinci bir Racine gibi!

- değilim bir köpek, - şairin adını duymayan kurt kükredi ve yağı Kaptan’ın kıçına tıkayarak kayganlaştırıcıyla parlayan sikini anüsün üzerine yerleştirdi.

“Sadece acele etme, yukarıdaki gibi," diye yalvardı kız, şehvetli bir şekilde kıçını hareket ettirerek, - beni şefkatle sev.

Bu sözlerle leğen kemiğini geriye doğru hareket ettirdi ve kurdun sikini , saat gibi, kıçına girdi.

Kaptan zevkle uludu, "evet, hadi, ileri geri hareket ettir, durma."
Ve kurt, sikini kuvvetli bir şekilde çekiştirerek ve taşaklarına kadar ona doğru iterek nefes almaya başladı.

– Serzhik, ne güzel! Bu hiç sikilmeye benzemiyor. Hayır, orayı da seviyorum ama burası tam bir çılgınlık. Oraya gittiğinizde orada yükselirsiniz, geri döndüğünüzde ise burada. Hadi şimdi beni bağla, kıçımı parçala. Senin kilitlerinle ölmek istiyorum. Evet tatlım, onu sperminle doldur. Orospunun canı cehenneme!

Ve kurt onu memnun etmeye çalıştı. Sonuçta, bir kadın sorarsa ne yapamazsın?

Aaaaah... - Riding Hood ormanın her yerinde çığlık attı, - kahretsin, topun kıçımı parçalayacak. Çok büyük bir şey, ah ne kadar acıtıyor ama aynı zamanda ne kadar da harika. Daha fazla, daha hızlı hareket et, hadi, orgazmın yaklaştığını hissediyorum.

Ama kurt onu çoktan bağlamıştı ve aletini sadece hafifçe hareket ettiriyordu. Sperm akıntıları Cap’in tüm kıçını önce damlalar halinde doldurdu, sonra ay ışığıyla aydınlatılarak ince akıntılar halinde uyluklarından aşağı aktı.

– Kahretsin, çok iyi durumdayım, Cap ciyaklamaya devam etti.

Kurt ışıklı pencereye baktı ve Louise’in torunlarıyla seviştiklerinden gözlerini ayırmadığını fark etti.

"Hiçbir şey, yaşlı bayan," diye düşündü, şehvetli bir şekilde ağzını yaladı ve dilinden salyalar aktı ve bugün sıra sende, seni yürekten becereceğim. Evet, neden önceden yaşlı bir kadın olarak görüldünüz? Hala iri bir kadınsın ve göğüslerin muhteşem, gözlerimi onlardan alamıyorum, onlara hayran kaldım.

- Peki neden Orada sessiz ol, - Shappelka kıçını oynattı ve sperm akıntı gibi değil de biraz aktı, - sanırım zaten büyükanneni hayal ediyorsun, onu nasıl becereceksin?
- Vay be, kadınların nasıl bir sezgisi var? - diye düşündü Gray, - kelimeler olmadan her şeyi anlıyorlar.

- Senin ve benim kaçırdığımız şey, sperminizi toplamak için yanımıza bir kupa almamaktı. Bakın, iyi şeyler boşa gidiyor. Ve büyükannemle, doğru tahmin ettim, ne kadar kırmızısın?

– Hayır, o parıltı bulutlardan böyle yansıyor.

– Bahane üretme Sery, kendi büyükanneni kıskanmayacağım. Bugün vadesini almasına rağmen sen ve ben onun sonunu mahvettik. Bu oduncular onun işini bitirmediler.

Sonunda kurdun kalesi düştü, aşıklar ayrıldı ve kurt, Binme Kız’ın sızan kıçını ve amını yalamaya başladı.
– Vay, Gray "Ne kadar harika, hadi ama, yine boşalmak üzereyim," diye feryat etti kız, kelimenin tam anlamıyla kasıklarını kurdun suratına silerek.

" İnsan kokusu alıyorum,” dedi kurt, burnunu hareket ettirip koklayarak!

– Hayır, sana deli oluyorum, bütün burnun benim akıntım ve spermimle dolu, ve hâlâ bir şeyler hissetmeyi başarabiliyor musun? Kokusunu alamasam da uzaktaki ışıkları şimdiden görebiliyorum. Sana veda edip eve gideyim. Büyükannemle bu durumdan nasıl kurtulacağımızı bile bilmiyorum. Bu ikisi elbette onu ele vermeyecek, ama kendi kendime sadece bana tecavüz etmek istediğini ama benim pes etmediğimi söyleyeceğim.

– Evet , asla kimseye tecavüz etmem, dişi kurtlar bana tecavüz ediyor.

– İnsanların senin hakkında ne düşündüğünü umursuyor musun?

– Hayır , elbette!
– İşte başlıyoruz! İzin ver sana sarılıp kaçayım.

Kurt gözden kaybolmaya fırsat bulamadan, bir grup insan çoktan eve koşmuştu.

"Yaşıyor", anne kızını görünce çok sevindi, peki ya büyükannesi? O nerede? Bu lanet canavar onu ısırarak öldürmedi mi?

– Hayır! Riding Hood, oduncuların çıplak "baltalarını" hayal ederek kıkırdadı: "Adamların baltalarını aldıklarını görünce korktu ve kaçtı.

Fenerli adamlar ve meşaleler ormanı incelemek için koştu.

- “Onu şimdi nerede bulacaksın, bekliyor olacak,” dedi yaklaşan Jean ve Kaptan’ın kulağına sessizce fısıldadı, “ Umarım gördüklerini kimseye söylemezsin?”

- “Evet, öyle bir şey görmedim,” diye kıkırdadı, “O kadar korktum ki gözlerim kapandı kafamdan fırladı.

- Bunu görmemiş olmam iyi oldu.” Genç bir kızın çok fazla şey görmesi ve bilmesi iyi değildir.

Kırmızı Başlıklı Kız ve Gri Kurt. Erotik peri masalı. 4. Bölüm.

(en kısası ama hiç bitmiyor, çünkü Gray onu her zaman yanında taşıyor ve doğru fırsatta eyleme geçiriyor).

.

Küçük Kırmızı Başlıklı Kız ve Gri Kurt. Erotik peri masalı. 5. Bölüm, en kısası ama sonu yok, çünkü Gray onu her zaman yanında taşıyor ve doğru fırsatta uygulamaya koyuyor.

Hiçbir yerde kurt bulamayınca insanlar oraya akın etti. köy. Büyükanne, Riding Hood’a ve annesine el salladı ve kapıyı kapatır kapatmaz ürkek bir vuruş duydu.

- Gerçekten Gray mi? - diye düşündü kalbi sıkışarak, - bu, bir kadının hayatında mutluluk olduğu anlamına geliyor! Bu kadar geç bir saatte orada kim var?

“Benim,” dedi adam utanarak öksürdü, şu eski arkadaşın!

“Ah , bu "Seni yaramaz çocuk," Louise ona kapıyı açarken şaşırmış gibi davrandı, "bir şey unuttun mu onun adı ne? Peki, böyle bir şeye, insani açıdan buna ne diyeceğimi bilemiyorum?

"İnsani açıdan buna kedi denir," Louise bir sürtük gibi güldü ve eteğini kaldırdı ve kurda kalın saçlarla büyümüş yarığını gösterdi.
“Evet, aynen öyle, yani bu küçük şeyi unuttum,” diye sevinçle uludu kurt ve kaba dilini çıkardı Louise’in ipeklerine.

Sevinçten patladım ama onu durdurdum.

– Hadi canım, hadi mumu söndürelim ve Davetsiz misafir bizi rahatsız etmesin diye kendimizi kapatalım.

n- Ben, bu, diye başladı Gray ama Louise onun sözünü kesti.

n- Kurtların karanlıkta iyi gördüğünü biliyorum, bu yüzden ıskalamayacaksın, ihtiyacın olan yere gideceksin, ama benim için ve senin hiçbir şey görmene gerek yok, ben her şeyi amımla hissedeceğim.

Bu, bu peri masalının sonu olabilir (veya belki de bir peri masalı olmayabilir)!

Kurtun da hem büyükannesi hem de bir büyükannesi vardı. torunum ve hem annemin hem de herkesin memnun ve mutlu olduğuna dair bir şüphem var. Büyükannenin acısı geçti, gut ve sırt ağrısını ve anjina pektorisi unuttu ve sadece geceleri yaramaz bir adamla tanışma beklentisiyle yaşadı, Cap Charles ile evlendi, birçok çocuk doğurdu, ancak periyodik olarak kurtla randevuya çıktı. ve ondan sonra birkaç gün boyunca kocasına "dırdır etmeyi" ve ailesinin geçimini sağlayamadığı için onu suçlamayı unuttu. Ama bu tamamen farklı bir peri masalı!

SON
Masalın yazarı:Saliven
These users thanked the author Wolffr for the post (total 2):
Geçit, Tapkin
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months
 Cevap: Kırmızı Başlıklı Kız ve Gri Kurt. Erotik peri masalı.

Unread post by Geçit »

Wolffr, harika bir peri masalı olduğu ortaya çıktı )))
These users thanked the author Geçit for the post:
Wolffr
Автор темы
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Registered for: 2 years 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Wolffr »

Marinka: 19 Mar 2023, 14:16 Wolffr, komik bir peri masalı çıktı)))
bu peri masalı da beni çok güldürdü))) özellikle büyükanne !!! )))
These users thanked the author Wolffr for the post:
Geçit
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Evet, oldukça baştan çıkarıcı bir peri masalı. Ve hatta bir ipucu: Bu arada seks yapmayı da unutmayın! Ve mutlu olacaksın!
These users thanked the author Nikk for the post:
Wolffr
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”